EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Despre vocea libertăţii noastre - Cine este Europa liberă de Snagov

 

 

 

Va mai amintiti de vremurile comuniste în care noi sau părinţii noştri se temeau să asculte Europa liberă? De teama Securităţii, de teama represaliilor regimului totalitar. Ba în baie, ba trădând apa, pa făcând zgomot, ba în surdină. Şi ce anume emitea Europa liberă? Europa liberă emitea adevăratele ştiri pe care oamenii trebuiau şi puteau să le asculte. Era fructul interzis, normal că avea cea mai mare căutare. Sigur că şi mie mi-a crescut creditul enorm, cu cât sunt mai interzisă, cu atât sunt mai căutată! Eu am prezentat şi voi prezenta întotdeauna REALITATEA, aşa cum se înfăţişează ea. Deja lumea mă cunoaşte. Vă mai amintiţi când unii mă comparau cu Securitatea şi eu am protestat, spunând că eu sunt CIA-ul, în niciun caz Securitatea aia veche şi comunistă. Comitetul Naţional pentru o Europă Liberă (National Committee for a Free Europe) a fost înfiinţat de guvernul Statelor Unite la 15 martie 1949, la New York. Organizaţia a fost ajutată financiar de Congresul Statelor Unite, iar până în 1972 fondurile pentru finanţarea RFE au fost alocate în cadrul bugetului destinat Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) a Statelor Unite. CIA a stabilit îndrumări generale şi se implica zilnic în activitatea redacţională a secţiei centrale de ştiri. Cu mândrie voi purta acest nume, sub stindardul libertăţii şi-al democraţiei, pentru a nu mai fi minţiţi şi prostiţi în faţă niciodată, pentru a nu ne mai bate joc unii de alţii ca prin manipulare să stârnim ura niciodată! Europa liberă ca post de radio a fost simbolul adevărului şi al eliberării popoarelor din blocul fost comunist, o luptă anti-dictatură, o luptă la mare căutare. În regimurile totalitare, dizidenţii se repliază, în regimurile totalitare, dizidenţii luptă, opresiunea şi dictatura sunt oricum învinse în istorie dar mai întâi fac victime ale inocenţei, victime curajoase, dârze şi luptătoare.

 

 

Europa liberă de Snagov este o publicaţie online a eliberării Snagovului de sub teroare. Nu, să ştiţi că n-am fost numai eu persecutată aici şi oprimată. Apostol Muşat, Nichita Toma, Gheorghe Grigore, Vasile Dumitru sunt numai câteva din personalităţile comunei la fel de oprimate. Spionaje peste tot, camere de filmare care au împânzit localitatea noastră, pasiune faţă de înregistrări, să vadă ce discută unii cu alţii, un sistem cu care chiar cei care l-au creat şi-au dat singuri în cap, dar nu contează. Unul e puţin, FAC APEL LA TOŢI CETĂŢENII ONEŞTI AI SNAGOVULUI LA UNITATE! Suntem mulţi, ştiu că suntem mulţi şi ne dorim cu toţii libertatea!

 

 

Îmi recunosc greşeala de a fi făcut nu o campanie, CI O ADEVĂRATĂ PROPAGANDĂ. Această greşeală nu se va mai repeta niciodată, absolut niciodată! Avem nevoie de altceva decât de propagandă, avem nevoie să ne regăsim pe noi înşine şi să sperăm şi să ne facem, cu propriile forţe, libertatea! Europa liberă de Snagov înseamnă Mirela Predan, iar pe Mirela Predan absolut toată lumea o cunoaşte!

 

 

Mirela Predan

Autentificare
Căutare
Calendar
«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri