EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » Arhiva intrărilor


Cine renunţă fără niciun pic de luptă se cheamă laş. Poate că Dumnezeu mi-a dat numai bătălii, pentru că a ştiut că le pot duce de fiecare dată, dar trebuie să vă mărturisesc că lupta cea mai grea a fost cu boala psihică, în toată iraţionalitatea ei şi nu atât cu boala psihică a altora, cât cu mentalitatea laşilor care au renunţat de fiecare dată în faţa unor inepţii şi a unor halucinaţii.

Cel care renunţă fără niciun pic de luptă chiar îşi merită soarta. Pe bune! Nu mai e loc de discuţie, nu mai e loc de compromis. A renunţat fără luptă, ba chiar a pactizat cu duşmanul făcându-se sclavul lui cuminte, dând în ceilalţi şi probabil că de aia nici n-am nevoie de aliaţi în acestă luptă, pentru că acceptarea cuminte a sclaviei din partea aliaţilor mei înseamnă cea mai mare năpăstuire pe capul meu, cea care, fe ... Detalii... »

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.10.2018 | Comentarii (0)


La nivel central, USR a devenit, e drept, un partid bine închegat, deşi nou. Sigur că mi-ar fi plăcut să colaboreze în opoziţie cu PNL-ul, s-au scos tot felul de gogomănii şi de atacuri nejustificate, de fricţiuni între şi între, cu idei şi ideologii de tip talibanic, cum au fost şi cele pe tema referendumului, o zânzanie artificial creată, evident. La nivel de Snagov, însă, aş vrea să spun câteva lucruri, pentru că tot am fost provocată într-un dialog de genul, NU DAU NICIO ŞANSĂ USR. Cum n-a avut vreo şansă nici PMP, nici alte partiduleţe mici, dar care au fost utilizate pentru... tot felul de imoralităţi politice la nivel local şi de comedii. Aşa cum şi ALDE va dispărea de pe firmamentul snagovean la următoarele alegeri într-un mod incontestabil. Ca atare, sub nicio formă şi nici într-un caz nu mă voi ambala cu partidele mici. Am t ... Detalii... »

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.08.2018 | Comentarii (0)

 

Şedinţa de consiliu din data de 22 octombrie a continuat. O să vă relatez doar momentele cu adevărat importante, se aleg reprezentanţii consiliului în consiliile de administraţie al unităţilor de învăţământ. E ales Cristian Ionescu cu unanimitate de voturi pentru şcoala din Ghermăneşti. Mihai Anghel propune câte un reprezentant de la fiecare partid la liceu. Până la urmă sunt aleşi... Nicuşor Dumitru şi Doru Matei.


Următorul punct de pe ordinea de zi este aprobarea organigramei şi a statului de funcţii şi drepturi salariale al SC Serviciul Public de Gospodărie Comunală. În ceea ce priveşte organigrama, este nevoie de şofer nouă care să conducă noua autoutilitară. La întrebarea dlui Mihai Anghel cât a costat, suma a fost de 32.000 de euro. Proiect ... Detalii... »

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.07.2018 | Comentarii (0)


O altă nelămurire a dlui Mihai Anghel în şedinţa de consiliu din data de 22 octombrie, cu precizarea că a auzit nemulţumiri din partea publicului a fost legată de suma cheltuită pentru sărbătorirea zilei de 1 Decembrie. 150.000 de lei. O sumă enormă raportat la ideea că anul trecut, aşa cum v-am mai explicat, ni s-a părut enorm faptul că doar montarea, demontarea de steaguri de către Gospodăria Comunală a costat 10.000 de lei. Ce delapidare o fi acum de trebuie nu mai puţin de un miliard şi jumătate, Dumnezeu cu mila. O să formulez şi plângere penală, bineînţeles. O să fac şi un apel la cetăţeni să NU mai voteze aşa ceva, vă aruncă doar câteva sute de lei mită electorală ca la fraieri, tot din banii voştri furaţi într-un asemenea hal, face mese de fasole şi cârnaţi că doar e... nu centenar, ci apropiere de campanie electorală, cum să ... Detalii... »

Vizualizări: 37 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.07.2018 | Comentarii (0)

 

Continuare prezentare şedinţă din 22 octombrie 2018


Un om cu o probitate morală deosebită şi o verticalitate deosebită, care a reuşit de-a lungul timpului să facă faţă lui cel ce nu există a fost, cu certitudine Mihai Anghel. Ştiu că luările sale de poziţie din consiliul local de la şedinţa de consiliu din data de 22 octombrie 2018 l-au deranjat foarte mult pe cel ce nu există, nu degeaba s-a străduit să instituie ulterior dictatura. Am nişte semnale că cel ce nu există încearcă, prin intermediul unor acoliţi coruptibili şi cu fundul în mai multe luntre să mă determine să scriu negativ la adresa sa. NICIO ŞANSĂ. ÎI GARANTEZ EU CĂ NU VA FI NICIO ŞANSĂ ÎN ACEST SENS. Lui cel ce nu există i-ar conveni. Aşa cum am spus, la acest moment, nu poate să facă nimic altceva decât să bag ... Detalii... »

Vizualizări: 37 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.06.2018 | Comentarii (0)

Când gluma se îngroaşă serios şi nimeni nu-l mai vrea pe cel ce  nu există, cel ce nu există creează exact ce poate crea el mai bine:

- DEZBINARE ÎNTRE OPOZANŢII SĂI - Fie în mod direct, fiind anumite persoane care veşnic pun botul la manevre şi ţin să-i avertizez încă de pe acum în legătură cu faptul că o să iasă prost. E metoda cu care a reuşit de fiecare dată ŞI SĂ CÂŞTIGE UN NOU MANDAT DE PRIMAR, CĂ DACĂ EXISTA UNITATE CEL CE NU EXISTĂ ERA O AMINTIRE, ŞI SĂ-L IMPUNĂ PE NICHITA TOMA CA VICEPRIMAR, PENTRU CĂ ALTFEL NU AR FI AVUT ÎNCOTRO DECÂT SĂ ACCEPTE CĂ GHEORGHE GRIGORE ESTE VICEPRIMAR ŞI ASTA ERA, ŞI SĂ-I CORUPĂ PE CONSILIERII ALDE ŞI TOT.


NUMAI ÎN URMA UNOR ASTFEL DE MANEVRE ŞI A FAPTULUI CĂ ALŢII S-AU LĂSAT MANIPULAŢI A IEŞIT TOT RĂUL. Din păcate, inclusiv acum este un astfel de m ... Detalii... »

Vizualizări: 34 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.05.2018 | Comentarii (0)


Din păcate, la Snagov în mod special, democraţia e un nimic. Nu contează ce votezi, nu contează pe cine votezi, nu contează nici câtă reprezentativitate are, contează cine trage sforile alături de primar, în calitate de dictator absolut şi fără a lăsa nicio altă posibilitate de altceva. NU ESTE DELOC NORMAL. Recentul exemplu pe care vi l-am arătat cu ceea ce s-a întâmplat în ALDE Snagov este unul lipsit de orice echivoc. Am susţinut cu toţii pe dl. Gheorghe Grigore pentru dl. Gheorghe Grigore, nu pentru Nicuşor Dumitru, nu pentru Mihai Aristide, nu pentru Cristian Ionescu, nu pentru altcineva. Ceea ce a urmat a fost odios. Prin manevrele şi învârtelile unui singur om, cel ce nu există, la rang de tiran, dl. Gheorghe Grigore a fost exclus, ulterior a câştigat mandatul în instanţă, dar nici asta n-a mai contat, iar o parte din consilierii săi ... Detalii... »

Vizualizări: 72 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.01.2018 | Comentarii (0)


Din surse din cadrul Primăriei Snagov am aflat că ieri a avut loc o partidă de karate chiar în mijlocul Primăriei. Protagoniştii au fost dl. Nichita Toma şi dl. Nicolae Stan şi, din câte am înţeles, setul a fost câştigat detaşat de dl. Nichita Toma (scorul exact nu-l cunosc, pentru că dl. cel ce nu există am înţeles că a fugit de frică în loc să arbitreze partida - a zis: stai, domnule, că ăştia-s mai puternici decât Mirela Predan, dacă de ea mi-a fost frică, de bărbaţi sportivi mi-e şi mai frică şi-o tulesc!!!). Astfel dl. Nichita Toma a dat un K.O. de toată frumuseţea lui Nicolae Stan. Voi reveni cu amănunte, în sensul că trebuie să fac şi eu nişte investigaţii: cum se face că dl. Nichita Toma nu a dat mai tare (ca fost sportiv de performanţă, eu cred că putea!), cum se face că arbitrul primar, creatorul real al conflictului din plăce ... Detalii... »

Vizualizări: 137 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 11.01.2018 | Comentarii (0)

 


Cum fură cel ce nu există cu proiecte şi studii care NU se vor realiza niciodată ÎN CONCRET!!!

 

Mai departe, în continuarea şedinţei de luni, 22 octombrie, care l-a deranjat atât de mult pe cel ce nu există de-a instaurat dictatura totală, dl. Mihai Anghel, analizând proiectul de rectificare bugetară, arată că se renunţă la parcul "DJ Snagov" şi la parcul de Vlădiceasca în sumă de 100.000 de lei. Apropo de asta, dl. Mihai Anghel întreabă şi nici noi nu ştim unde au fost făcute proiectele pentru aceste parcuri. Sinceră să fiu, suspectez o mică delapidare cu studii de fezabilitate, care acum, nemaifiind de actualitate, se direcţionează banii către alte delapidări. Cel ce nu există se preface că nu ştie. Să ia nişte medicamente de memorie, dacă el propune construirea a două parcuri şi nu mai ştie unde trebuia să le construiască. Cel ce nu e ... Detalii... »

Vizualizări: 73 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.30.2018 | Comentarii (0)

 

 

Hai ca să ne înţelegem omeneşte: eu sunt o foarte bună creştină şi văd ajutorul creştin ca pe un ajutor necondiţionat, dar Dumnezeu nu spune să ajuţi din bani publici ca să te instaurezi tu dictator, pomana din bani publici nu-i pomană şi Dumnezeu nu spune să fii beţiv, plin de vicii, să faci şapte copii ca după aia abia să constaţi că n-ai cu ce să-i creşti. În niciun caz Dumnezeu nu spune să ajuţi din bani publici contra a un vot. E clară şi situaţia asta. Iar eu vorbesc prin prisma omului care ştiu ce înseamnă să n-ai, care m-am ridicat din mocirlă şi lipsuri, ani de zile n-am avut niciun venit, asta neînsemnând că nu aş fi dispusă să muncesc. Vorbesc ca omul care nu am făcut niciun copil tocmai pentru că am conştientizat că nu-l pot chinui cu lipsa ... Detalii... »

Vizualizări: 83 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.30.2018 | Comentarii (0)

1 2 3 ... 12 13 »
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri