EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » Arhiva intrărilor

 

Aşa cum spuneam, acum NU se pune nici pe departe problema renunţării la dosare, dimpotrivă, voi mai face nişte plângeri penale şi nişte acţiuni de chemare în judecată a lui cel ce nu există. Dacă nu s-a pus problema şi în materie juridică, în ciuda eforturilor disperate şi răsplătite din bani grei ale lui cel ce nu există, am ieşit în mod net în avantaj şi am fost o învingătoare, lucurile pe care mă voi concentra în timpul imediat apropiat vor fi cele legate de peisajul politic. La Snagov există în continuare o lipsă de decizie de opoziţie totală şi completă. Cel ce nu există mai face şi el ce mai poate: bagă strâmbe, nimic altceva, pentru că dacă în justiţie a pierdut cu mine cam tot ceea ce se putea pierde, acum planul politic va fi cel în care mai avem mult de lucrat şi mi-e cu atât mai dificil cu cât aici rezultatele nu depid doar de mine, ci şi de capacitatea de a-l mai crede pe cel ce ... Detalii... »

Vizualizări: 21 | Adăugat de: mirelapredan | Data: Ieri | Comentarii (0)

 

În cel mai scurt timp posibil, în funcţie de timp, VOI REPOSTA ABSOLUT TOATE ARTICOLELE ŞTERSE ÎN LUNA AUGUST. Va fi din nou o muncă de Sisif. De asemenea, va trebui să reactualizez şi să mă ocup şi de site-urile pe care le am în proprietate, fiind evident că, din lipsă de timp, nu m-am mai ocupat nici măcar de actualizarea trimiterilor aşa cum se cuvine. ESTE DREPTUL MEU LA LIBERTATE, ESTE DREPTUL MEU LA LIBERTATE DE EXPRESIE. Pentru asta am luptat, asta am câştigat în instanţă. NU renunţ la niciun site, nu le mai mut conţinutul de pe un domeniu pe altul, pentru că se pierd trimiterile de pe Google, rank-ul pentru motoarele de căutare şi accesările şi consider că este păcat să stau să mă plimb cu ele de pe un domeniu pe celălalt. Nici NU mai şterg. Marian Oancea a avut o ocazie uriaşă să devină în sfârşit om sănătos la cap în luna august a acestui an. NU a valorificat-o, am câştigat în i ... Detalii... »

Vizualizări: 21 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.12.2018 | Comentarii (0)

 

Nu am luat încă o decizie dar cel mai probabil voi da în cel ce nu există cu toate mijloacele şi în nimeni altcineva, ideea de a mă lega şi de alte persoane dovedindu-se din nou a fi o greşeală. Dacă cu Alexandra Ştefan se pare că n-am făcut nimic altceva decât jocurile lui cel ce nu există, cu Adrian Zamfirescu încep să cred că am făcut cam aceleaşi jocuri. Aş vrea să intru puţin în istorie.

 

- Când cel ce nu există a început să debiteze o serie de mizerii despre mine că aş fi criminală în serie şi aiureli aberante, am fost singură, fără un leu în buzunar, fără aliaţi, fără sprijin

- Când a fost data de 6 mai 2015, de-a vrut să mă interneze la nebuni şi au fost fazele cu percheziţia corporală ilegală, am fost singură, fără un leu în buzunar, fără aliaţi, fără sprijin

- Când am fost dată în judecată ca să mi se suspende site-ul şi erau toate mizeriile l ... Detalii... »

Vizualizări: 31 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.06.2018 | Comentarii (0)

 


Aşa cum spuneam, există mai multe dosare penale referitoare la cel ce nu există. Multe, foarte multe, câte, nici eu nu mai ştiam. Am făcut aşadar o solicitare pe care am trimis-o la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, alta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. De la Tribunalul Ilfov încă n-am primit răspuns, mai sunt şi cauzele de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, precum şi cele de la DNA. Deci încă vreo 20 de cauze mai sunt în mod clar. Fiecare cauză vizează câte ceva. O să fac o ordine să vedem în baza plângerilor iniţiale ce anume vizează fiecare din aceste cauze, iar în cele mai importante, să fac niscaiva precizări pe care să le trimit către Parchet, eu cred că n-ar strica.

 


Toate ca toate, dar cel ce nu există cu mine NU se joacă. Deocamdată, văd că doar cu strâmbele şi cu tâmpeniile a rămas. Cu nimic altceva! E şi disper ... Detalii... »

Vizualizări: 36 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.04.2018 | Comentarii (0)

Scopul pentru care am fost azi în Primărie a fost acela de a cere nişte certificate fiscale. Scopul s-a extins la circ cu Florina Manolache, asta este altceva. Tot e bine, ca să nu mai amân datul acela în judecată din nou al Primăriei Snagov. Altceva vream să vă spun. Ieri a fost 3 octombrie, din câte am înţeles eu, pe 5 şi 6 vor fi două zile de referendum, al prostiei, în opinia mea, pentru că nu homosexualii sunt problema groasă a României la ora asta, ba chiar cea mai insignifiantă dintre toate problemele, NU vin la referendum, asta este clar, însă ceea ce m-a surprins pe mine e faptul că deşi primar al PSD, cel ce nu există nu avea afişat nici măcar o listă a centrelor de vot, deci practic omul habar n-are unde să vină să voteze, ca să nu mai vorbesc de faptul că nu se pune problema vreunui afiş "bengos" ceva cum să se voteze la referendum sau să se vină la referendum sau aiureli de genul. C ... Detalii... »

Vizualizări: 38 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.04.2018 | Comentarii (0)


Aşa cum vă spuneam, eu am decis să reiau războiul cu cel ce nu există. Ba chiar într-un mod făţiş şi total, aspect dat de atitudinea lui în continuare de aceeaşi manieră, de comedie faţă de mine. N-am de ce să mă umilesc în faţa lui cu hotărâri câştigate în instanţa de judecată, NU am de ce să mai stau la discuţii. Cine vrea să se alăture acestei lupte bine, cine nu n-are decât să vadă ce va păţi din nou cu cel ce nu există, din păcate am demonstrat că am avut de prea multe ori dreptate, poate să facă pe supăratul oricine, pentru că eu am avut dreptate în cele pe care le-am spus, asta este clar. ORICUM, POATE SĂ SE SUPERE PE MINE ORICINE, DAR NICI EU TRATAMENT DE "CERŞETOARE JEGOASĂ" SAU DE "ZDREANŢĂ" NU MAI VREAU! Pentru că nu mai vreau şi mi se pare normal. N-are decât să facă cel ce nu există precum toate cele, mie nu-mi pasă, eu am ale mele şi ale mele sunt suficiente în lup ... Detalii... »

Vizualizări: 30 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 10.03.2018 | Comentarii (0)


Ştiu, am stârnit reacţii faţă de articolul scris mai jos, NU vreau să fac comentarii în plus faţă de cele deja făcute pentru că nu vreau să jignesc pe nimeni, nu intenţionez să fac nimic, DAR, PE SCURT, IDEEA ESTE URMĂTOARE: ORI SE DELIMITEAZĂ DL. GRIGORE DE TOATE INFLUENŢELE PROASTE CARE NU AU CUM SĂ-L CONDUCĂ DECÂT LA PIERZANIE, ORI MĂ DELIMITEZ EU. La aşa ceva NU pot să subscriu. Nici la ideea că trebuie să stăm şi să nu facem nimic, că nu e acum momentul, nici la ideea că trebuie să mă consider mică şi proastă, că sunt în dezavantaj că n-am în spate nicio zi de puşcărie, că n-am în spate niciun dosar penal, că n-am furat un cap de aţă şi că NU mă pricep la asta! ASTEA NU SUNT DEZAVANTAJE, CI AVANTAJE PENTRU MINE! Cel puţin eu aşa bănuiesc că e normal să fie! Dacă sunt considerate dezavantaje pentru mine, atunci e clar că sunt din start dezavantajată şi într-o lume a întoarcerii ierarhiei valori ... Detalii... »

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 09.29.2018 | Comentarii (0)

 

De mâine, cu pauză luni şi marţi (deschiderea anului universitar luni şi marţi proces la Buftea cu Primăria Snagov) o să reiau scrisul şi-o să vă mai şi arăt câte ceva cu documente. De ce n-am mai scris? Păi, sunt patru motive drept pentru care nu am mai scris, aşa cum v-am povestit:


1. Principalul motiv: am avut foarte multă treabă de serviciu, cu o serie de cauze pe cap, care ne-a dat mult de furcă şi pe care nu le puteam lăsa de izbelişte ca să mă ocup de domn primar. Cauze serioase, cu argumente şi contraargumente serioase. O procedură de insolvenţă cu contestaţie ne-a dat de furcă extraordinar de tare, suprapusă pe nişte procese în pretenţii şi cu o rezoluţiune de contract de... încă o dată vă spun, credeţi-mă, n-am avut timp nici măcar să respir. Deocamdată nu ştim rezultatele, dar eu sper să iasă bine şi sunt ferm convinsă că rezultatele vor fi pe măsura muncii, adică ... Detalii... »

Vizualizări: 50 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 09.29.2018 | Comentarii (0)


Astăzi a fost şedinţă de consiliu, în care a fost aprobat cu 9 voturi pentru proiectul de hotărâre referitor la contractarea de servicii juridice pentru Primăria Snagov. Cu 9 voturi pentru şi trei împotrivă (Mihai Anghel, Nelu Olteanu şi Cristian Ionescu), proiectul de hotărâre a trecut cu amendamentul dlui Stelian Puzderică să fie obligat cel ce nu există să pună în dezbaterea Consiliului şi la dispoziţia Consiliului contractul de asistenţă juridică. Cel ce nu există spune că deocamdată nu ştie nici cu cine va încheia acest contract nici la ce preţ, că ar vrea să angajeze şi să scoată la concurs postul de consilier juridic din cadrul Primăriei, dar că... pentru ce-i mai trebuie atunci şi contract de asistenţă juridică cu o casă de avocatură, habar n-am, n-am înţeles. Dl. Mihai Anghel a pus mai multe întrebări pertinente în cadrul şedinţei de consiliu de astăzi, Nichita Toma şi Dani ... Detalii... »

Vizualizări: 77 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 09.24.2018 | Comentarii (0)


Nu ştiu dacă pot să vin sau nu la şedinţa de consiliu de azi, acum plec la Bucureşti, unde am foarte multă treabă. Muncesc de mă găsesc dracii ca să cheltui banii tot în demersuri anti-cel ce nu există, în contextul în care nici dracu nu se sinchiseşte, din păcate, eu am tot imaginea de... "cerşetoare jegoasă", tolerată. Ce muncă? Nicio muncă? Ce, eu muncesc cumva? Am nevoie de bani? Adică eu am nevoie de bani, eu, personal. Ca să-mi iau, eventual pentru mine... farduri şi bomboane şi costume de streaptease, nu-i aşa? E, dacă ai şi tu nevoie de bani, ia nişte bani. De muncit, nu muncesc, nimic nu costă, stau aşa... undeva în afara timpului şi spaţiului ca spiritele şi mă ocup de Poliţie, de Parchet, de Tribunal, de informaţii de interes public, de de toate. Când e ceva de spus, cerşetoarea jegoasă de mine n-are ce să caute. Câtă vreme vor mai fi idei împământenite de la cel ce nu există chiar şi d ... Detalii... »

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Data: 09.24.2018 | Comentarii (0)

1 2 3 4 5 6 »
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri