EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 12 » 95% sigur - La Snagov, cel ce nu există preia ALDE, iar PSD-ul Vasile Dumitru
2:05 PM
95% sigur - La Snagov, cel ce nu există preia ALDE, iar PSD-ul Vasile Dumitru


Situaţia politică de la Snagov începe să se complice. Din surse sigure am aflat că, cel mai probabil cel ce nu există se pregăteşte să preia ALDE şi să participe la viitoarele alegeri din partea ALDE, context în care din partea PSD va veni să candideze Vasile Dumitru. Pe linie de PNL nu se ştie ce se va întâmpla, însă cum se prezintă lucrurile la acest moment, cel mai probabil va fi un candidat separat de dl. Gheorghe Grigore. Cu un singur tur de scrutin, asta înseamnă un lucru cert: cel mai probabil, primar va ieşi tot cel ce nu există. Din partea ALDE, nu văd unde este problema. Nu aş neglija nici şansele lui Vasile Dumitru. Votul se va disipa din nou, fără discuţii. Soluţia nu e nici pe departe cea a denunţurilor penale. E vax, hai să fim serioşi! Vă garantez eu că nimeni nu va răspunde penal, din simplu motiv că nu există niciun ordin în acest sens, iar la acest moment situaţia răspunderii penale e şi mai lejeră decât era acum trei ani. Deci asta NU este soluţie de a înlătura pe nimeni la acest moment.


Dacă lucrurile se vor stabili aşa cum mi-a spus sursa, în contextul în care NU există opoziţie nici unită, nici neunită, ci de niciun fel, din punctul meu de vedere, treaba este clară. Personal, îi dau cele mai mari şanse tot lui cel ce nu există. Iar asta pentru că nu am fost în stare de nimic. Eu, una, aşa cum spuneam, personal m-aş înţelege bine şi cu Vasile Dumitru primar, şi cu Mihai Anghel primar şi cu oricine altcineva. De aceea, sincer, nici nu mă mai agit.


Ce-am avut de spus, până la urmă am spus. NU am nici cel mai mic interes să stau şi să mă milogesc de nimeni, să spun lucruri reale care să se adeverească şi să nu fiu luată în serios. Ca atare, eu, personal, m-am decis aşa: păstrez relaţii bune cu toată lumea. Îmi voi susţine procesele deja existente pe rol cu maximă responsabilitate, ca şi până acum. Dar altele nu mai fac. Alea care sunt, le mai finanţez şi mai îmi pierd timpul cu ele, fiind în joc până la urmă inclusiv onoarea mea. Dacă am lăsat-o baltă, a ieşit prost, se vede bine. Plângerile penale care mai sunt pe rol mi le susţin. Nu retrag nimic, ce iese, iese. Alte plângeri penale nu mai formulez. Dacă este şedinţă de consiliu, merg şi scriu, ca să informez populaţia despre ceea ce se întâmplă. Hotărâri de consiliu de acum înainte nu mai atac. Cine e cine nu e consilier, cât de legal a ajuns acolo, nu-mi pasă mie. Şi acesta este adevărul: nu are nicio legătură, în definitiv cu problemele mele. N-are decât să se ţină cont de bârfe, de denigrări la adresa persoanei mele, cine are chef să ţină cont de ele, n-are decât să ţină cont. Dar dacă acuma sunt tratată aşa, să vin direct în campanie să fac campanie unei persoane sau altei persoane, în condiţiile de mai sus descrise, cu o situaţie politică de la Snagov în care cel mai probabil un nou mandat va lua tot cel ce nu există, personal, NU voi mai veni. Repet: am un serviciu, am şi o facultate, mai am şi o boală pe cap pe care o duc pe picioare, dar din când în când răbufneşte.


Fac încă o dată un apel: poate se înţelege: HAIDEŢI SĂ NE UNIM ŞI SĂ FORMĂM O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE. ACUM. NU NUMAI CĂ NU E DELOC PREA DEVREME, DAR CHIAR ESTE ŞI FOARTE TÂRZIU. Echipa trebuie să fie verificată încă de acum, nu să ne trezim cu surprize. Poate se va înţelege. Dacă nu se va înţelege, asta e. Situaţia de mai sus descrisă va fi valabilă. Personal, n-am nimic de menţionat aici. Cu certitudine situaţia este cunoscută şi de alte persoane, a ieşit exact cum am bănuit eu că va ieşi. Şi, evident, că bine nu va fi. Dar, repet, nu am nici motivare, nu beneficiez nici măcar de încrederea necesară cât să mă mai agit. Ce e de făcut? Am mai spus? ÎN PRIMUL RÂND ECHIPĂ. NU E. ÎN AL DOILEA RÂND, VERIFICARE. NU SE FACE.

 

Vorbesc absolut de pomană că este necesar să trecem peste jocurile de orgolii, că este necesar să se adune o echipă de opoziţie momentan, nu de alegeri, repet. Din păcate, am constatat că se adună o echipă de... alegeri, de fapt cu pretenţii de locuri pe listă încă de pe acum, nu o echipă de opoziţie, adică exact contrariul a ceea ce am scris şi în urmă cu trei luni, şi în urmă cu cinci luni, şi în urmă cu un an de zile. Mi se reproşează, însă, că eu vreau... echipă de alegeri! Pentru că nu m-a citit nimeni! De aia! Din păcate pentru mine, eu ceea ce scriu, chiar cred. Dacă scriu degeaba, m-am săturat să dau şi eu explicaţii peste explicaţii pentru ceea ce deja nu doar că am scris, dar am repetat de nu ştiu câte ori. Pe mine repetiţia mă plictiseşte!


Toată lumea cunoaşte că sunt jurnalistă, toată lumea cunoaşte că ştiu bine situaţia de la Snagov, toată lumea ştie că am dus o linie constantă anti-cel ce nu există. Nu mi-o voi schimba acum! Dar nici nu mă mai implic la modul la care m-am implicat până acum, din simplu motiv că nu contează, nimeni nu este interesat de eforturile mele, de demersurile mele. Prieteni? Da, perfect de acord. Dar prietenă vreau să fiu în mod egal atunci cu toată lumea: şi cu Apostol Muşat, şi cu Vasile Dumitru, şi cu Nelu Andrei, şi cu angajaţi din Primărie, şi cu Mihai Anghel, şi cu Gheorghe Grigore, şi cu consilierii din Primărie. Cu toată lumea, prietenia nu e exclusivă. Nu vi se pare corect? Prietenia e neexclusivă, nu presupune fidelitate de echipă politică, nici responsabilităţi, nici îndatoriri, nici nimic. Eu sunt un om prietenos. Corect. Aşa m-am împrietenit şi cu Adrian Zamfirescu. Tot în virtutea faptului că sunt un om prietenos. Acuma dacă a făcut ce-a făcut, până la urmă nu e nici vina mea, nici responsabilitatea mea, fir-ar să fie!

 

Soluţii ar mai fi, dar trebuie să pornim. Nu pornim de nicăieri pentru anume nimic, NU se va face nimic. Ceea ce am avut de spus, am spus, zilele acestea am multă treabă de serviciu. Când se va înţelege că E NEVOIE DE ECHIPĂ, nu de... prietenie (cu trădările, cu sifoneriile aferente şi cu lipsa de obligaţii pe care o presupune doar o prietenie), eu vin! Dacă nu, prietenă sunt cu toată lumea, în afară de cel ce nu există, e drept, deci nu cred personal să am probleme cu nimeni de lipsă de prietenie. E corect? E nevoie de echipă. Şi cu cât mai repede, cu atât mai bine. Deocamdată cam atât am avut de spus, revin când oi avea timp...


Mirela Predan

 

Vizualizări: 86 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri