EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 25 » A NU MAI SCRIE NIMIC O PERIOADĂ chiar era CEL MAI BUN PLAN AL MEU, la mizeriile care se doreau a fi făcute prin mine...
5:19 PM
A NU MAI SCRIE NIMIC O PERIOADĂ chiar era CEL MAI BUN PLAN AL MEU, la mizeriile care se doreau a fi făcute prin mine...

Concediul se va prelungi şi săptămâna viitoare. Totuşi câteva lucruri o să vă spun, pentru că eu şi când dorm stric planuri. Aşa sunt eu, imprevizibilă pentru mulţi. Anul trecut, când am vrut să ajung la o înţelegere cu Marian Oancea, greşeala a fost să fie aleasă o persoană nepotrivită de comunicare a mesajelor ce se doreşte de la mine şi s-a mai întâmplat un necaz în eşuarea acestui plan pentru cei care îl concepuseră: s-a întâmplat necazul de a se dori de la mine ca, fiind pusă în faţa unui fapt împlinit, să formulez un denunţ împotriva lui Mihai Anghel, lucru refuzat de mine cu vehemenţă. Bineînţeles că nu era nicio problemă, mai ales că nu aveam convingerea vinovăţiei lui Mihai Anghel sub nicio formă. Acum s-a întâmplat alt necaz pentru elaboratorii unui plan: situaţia să se repete aidoma, DAR FĂRĂ A FI IMPLICATĂ EU, PERSONAL la nivel de organe abilitate. Însă de la mine se dorea, de asemenea, să vorbesc puţin despre funie în casa spânzuratului şi nu ştia pe unde să se scoată cu mine cămaşa şi cum aş putea să fiu determinată, fără nicio responsabilitate din partea nimănui, să fac asta. Dându-mi seama de situaţie, sigur că am călcat pe bec şi m-am dus şi-am avertizat. Altceva decât să fiu primită eventual cu o înjurătură nu puteam aşa că mare brânză nu riscam. Acum nu mai este vorba despre Mihai Anghel, ci despre altcineva, pentru a-l proteja, nu-i pot da numele public.


SIGUR, N-O SĂ SE ÎNTÂMPLE NIMIC. Ce, parcă eu n-am avut şapte plângeri penale, până la urmă toate clasate, de m-am enervat şi am formulat şi eu 50 substanţiale? Dacă soarta unui om ar depinde de trei lulele ale voastre referitoare la pierderea libertăţii, nu credeţi că acum jumătate din populaţie ar sta la închisoare? Că are Ion Popescu oftică pe Vasile Ionescu, atunci haide să-l reclam la... DNA, dom'le, că-i la modă acum, se poartă. Terminaţi dracu cu elucubraţiile astea! Adică nu-mi fac nici cea mai mică grijă că se va întâmpla ceva, cum nu mi-am făcut nici anul trecut în privinţa lui Mihai Anghel, dar mă întreb şi eu când le va veni unor hoţi mintea la cap măcar să nu mai strige: hoţii, la naiba! Că-i urât, aşa, se vede cam urât.


Vă spun pentru binele vostru, nu al meu, că eu pe perna mea mă culc, pe perna mea mă scol, pot să fie formulate împotriva mea şi 100 de denunţuri şi 100 de plângeri penale, vor înrăutăţi şi mai mult situaţia. Nu, acum nu se mai practică în ceea ce mă priveşte, s-a văzut clar că NU asta e linia de urmat cu mine: TERMINAŢI, MĂ, DARCU CU TÂMPENIILE ASTEA!     Până nu-mi ies din sărite eu! Şi atunci să vedeţi belea cu mine, ce să mai discut? Suntem ca la spitalul de nebuni aicea, dă-o încolo de treabă!

Da, de aia am şi decis să mă retrag, mi-e o silă totală, nu încearcă să mă manipuleze pe mine nimeni. Ce să fac? Să urmez şi eu trendul de vrăjeală? Hai, de faţă cu X îl înjur pe Y şi de faţă cu Y îl înjur pe Z? NU, nene, nu, departe de mine astfel de jocuri, mă uit ca un om relaxat şi complet detaşat de situaţie. Complet detaşat de situaţie. Dacă pot să fac un bine îl fac, rău în niciun caz şi nu subscriu la asta.

Ştiu, la mine scrisul despre una, despre alta, era mult mai periculos decât însăşi plângerea penală. Dar pe voi cine dracului v-a pus să vă luaţi pe acolo la ceartă? Cine v-a îmbârligat? Satana? A, da, Marian Oancea. Pefect, dar voi chiar sunteţi copii ca să subscrieţi, ce-i asta? NU vreau să dau exemple. Sub nicio formă nu vreau să dau acum exemple şi să mă exprim cu subiect şi predicat dând numele unui lung şir de persoane implicate în comedia asta! Dar mai terminaţi pentru Dumnezeu odată, că o să iasă prost de tot, o să iasă prost de tot al naibii.


Ceva în genul: Cutărică e "penal", că tot e la modă treaba cu "penalii", ca atare, hai să mai legăm de el pe cineva, ca să nu fie prea subţire dosarul şi cine putea fi legat cel mai bine dacă nu adversarul politic? Hai, sictir! Apropo, am tot respectul şi pentru "penalul" Apostol Muşat, şi pentru "penala" Anca Sandu, şi pentru "penala" Rodica Ene. Deci nu se pune în discuţie să o iau eu acum razna şi să nu înţeleg şi să fac comedie cu "penalii". Deci terminaţi! Nu vreau să mă pronunţ la acest moment cine a fost de vină pentru intenţia de a mă implica în asta scriind negativ! Drept pentru care nu de "nebună" am întors şi eu foaia şi am zis: gata, nu mai scriu nimic, şterg tot şi-mi văd de treabă. Se pare că de data asta n-a fost Marian Oancea cu ideea, deşi în toată această poveste este implicat, cu siguranţă, inclusiv Marian Oancea.

Prevăd că se va sfârşi rău şi se va sfârşi cu scandal. Nu, să nu credeţi că va veni acum vreun mare dosar penal sau că va veni acum vreo mare arestare! Draci! Nu despre asta e vorba, prevăd că va ieşi un scandal tocmai din acest motiv de nu se va mai înţelege om cu persoană. Şi eu de ce să fiu trimisă în linia întâi? Ce-am eu acum cu omul acesta la modul real de împărţit? Nimic. Cum la modul real nu aveam nimic de împărţit nici anul trecut cu Mihai Anghel. Ştiu, îmi stă pe vârful degetelor să mai scriu câte ceva despre maşinaţiile PE CARE LE CUNOSC! Dar nu cred că ar fi prudent. Am vrut doar să se cunoască faptul că eu ştiu, din simplu motiv că iar se dorea să se profite de mine şi să fiu implicată în asta. Cu manipularea mea să mă revolt, venită prin intermediul unei persoane mai puţin importante, la o adică să se spargă în capul acelui domn oalele sparte. NU, NU SE VOR SPARGE NICI ÎN CAPUL LUI. AM EU GRIJĂ DE ASTA. NU, NU-MI PLACE METODA ASTA! PE BUNE CĂ NU-MI PLACE! Şi ce sunt nesănătoasă la cap să subscriu la ea? Ce-i asta?

Concediul de odihnă continuă. Imprevizibilă ca întotdeauna, în loc să scriu ce se dorea, am şters tot, n-am mai scris nimic tocmai pentru că era o aberaţie ce se dorea, eu NU fac rău nimănui, cu atât mai puţin unor oameni care nu mi-au făcut mie niciun rău, ca atare, CONCEDIUL CONTINUĂ. IAR ASTA NU PENTRU CĂ M-A PLĂTIT CINEVA SĂ TAC, ASTA NU PENTRU CĂ M-A AMENINŢAT CINEVA SĂ TAC, CI PENTRU CĂ NU POT FI DE ACORD CU MIZERIILE ASTEA! Aaaa, discreţia e bună numai când vine vorba despre voi, când vine vorba despre alţii hai să facem comedia gurii roată! N-O SĂ VEDEŢI! EU SUNT UN OM DISCRET DE FELUL MEU, DAR SUNT CU TOATĂ LUMEA AŞA, NU CU DOAR CU UNII ŞI FĂRĂ ALŢII. Concediul de odihnă va continua şi săptămâna viitoare. Oricum n-aş avea ce să scriu! Să scriu cumva că sunt hoţi oameni de care n-am nici cea mai mică îndoială că NU sunt hoţi deloc? Să calomniez? Eventual să mă implic şi în viaţa privată? Nu, domnule, nu, n-o să vedeţi aşa ceva! Aşa că cel mai bine e să iau o pauză şi să intru în concediu că şi aşa e vară! Nu de alta, dar să vedeţi în toamnă ce comedie o să iasă cu planurile astea mizerabile! Perfect! Aşa le place unora să se dea în stambă! Perfect! Eu NU am ce să caut atunci în comedia asta!

Mirela Predan

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri