EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 23 » Această nepăsare care bate spre nesimţire la Snagov...
9:55 AM
Această nepăsare care bate spre nesimţire la Snagov...


Este foarte adevărat că am întârziat ieri la şedinţa de consiliu, însă asta nu ar fi oricum cea mai mare problemă, câtă vreme oricum o să refac această şedinţă pe baza materialelor de şedinţă de consiliu şi pe baza procesului-verbal, ba chiar o să o atac oricum şi în instanţa de judecată pentru nelegalitate. Din păcate, însă, în afară de dl. Marius Olteanu şi Marian Marin care explica şi era deosebit de revoltat faţă de banii alocaţi pentru Cătălin Rufa, pe nimeni altcineva nu am mai găsit, dintre cetăţeni, la această şedinţă de consiliu, chiar şi aşa, târziu, când am venit, deşi şedinţa a fost anunţată (am anunţat-o şi eu, a anunţat-o şi dl. Mihai Anghel), ceea ce denotă un lucru foarte clar: cetăţenii sunt interesaţi mai mult de-o grămadă de jaful şi furtişagurile lui cel ce nu există. NU sunt interesaţi, iar dacă nu sunt interesaţi, oricum vorbesc în van, de mai bine m-aş duce la plimbare. Acesta este sentimentul meu efectiv! Vin din nou alegerile, pe nimeni nu ineteresează nici cât s-a furat, nici ce-a făcut primarul, contra a 100, 200 de lei îl votează din nou, considerându-l a fi băiat bun şi evident că în felul acesta nu o vom mai scoate niciodată la liman cu Snagovul. Da, am toată stima şi faţă de dl. Marius Olteanu şi faţă de dl. Marian Marin. Nu este deloc pentru prima dată când vin la şedinţele de consiliu şi se implică, însă problematica este una deosebit de gravă şi mă miră lipsa totală de interes şi din partea altor cetăţeni. Păi, cum să dai 5,5 miliarde de lei vechi să finanţezi o echipă privată de fotbal străină de Snagov? Cât de oportun este acest lucru? Şi pentru că existau disensiuni şi dezacorduri chiar printre consilierii lui cel ce nu există, cel ce nu există a găsit cu cale să-i plătească pe fiecare cu suma de 5000 de lei, ca să-şi treacă oricum ilegal mizeriile... Până unde anume s-a putut ajunge efectiv în materie de mizerie şi de corupţie în nepăsarea tuturor? Stau şi mă întreb! Dar cu toate astea este... absurd să ne plângem şi să avem pretenţii în contextul în care nu îi pasă nimănui.


Bun, am înţeles, unii oameni au serviciu, aşa cum am şi eu, nu pot sta toată ziua numai de cel ce nu există şi de măgăriile lui şi nu se pot învoi ca să vină la şedinţă. Perfect. Trei propoziţii simple măcar a scris cineva pe Facebook prin care să-şi arate indignarea faţă de marea măgărie care s-a întâmplat acum cu alocarea de 5,5 miliarde către Cătălin Rufa? Bineînţeles că nu! Iar eu, în afară de Marin Marian, nu am mai văzut niciun cetăţean revoltat faţă de ceea ce se întâmplă cu stadionul, cu finanţarea fotbalului din banii noştri. Nimeni, domnule, nimic!


Şi atunci când scriu, toată lumea se... amuză şi mă scoate de nebună că... scriu în loc să-mi pun şi eu coada pe spinare, aşa cum şi-ar dori cel ce nu există! Sublim!


Mirela Predan

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri