EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 10 » AM DECIS SĂ MĂ RETRAG DIN VIAŢA PUBLICĂ DE LA SNAGOV - NU ŞTIU DACĂ DEFINITIV SAU NU - IATĂ DE CE!!!
9:39 PM
AM DECIS SĂ MĂ RETRAG DIN VIAŢA PUBLICĂ DE LA SNAGOV - NU ŞTIU DACĂ DEFINITIV SAU NU - IATĂ DE CE!!!

Eu am luat decizia de a mă retrage din viaţa publică de la Snagov. Nu ştiu dacă DEFINITIV SAU NU, ÎNSĂ O ORDINE E ABSOLUT NECESAR SĂ FAC ŞI EU ÎN VIAŢĂ. Sunt singură pe lumea asta, tata a murit demult, e momentul să fac şi eu ca laşii şi să mă retrag pentru a-mi vedea de viaţă. DA, SUNT SUPĂRATĂ. Nu pot să spun multe, dar sunt supărată! NU SE AJUNGEA AICI NICIODATĂ DACĂ MĂCAR SE ÎNCERCA SĂ FIU ŞI EU ASCULTATĂ ŞI ÎNŢELEASĂ! LA ŞEDINŢA DE CONSILIU DE ASTĂZI NU AM FOST PENTRU CĂ NU AM ŞTIUT, DACĂ SE DOREA CU ADEVĂRAT ŞI ERA CU ADEVĂRAT NEVOIE DE MINE, ERAM ANUNŢATĂ, MĂCAR ÎNTREBATĂ DACĂ ŞTIU. Dar lumea se fereşte de mine şi de prezenţa mea, pentru că eu nu-i las pe oameni să facă aberaţii. Seria întâmplărilor e următoarea:


1. După alegeri, imediat, mi s-a dat peste mână să nu mai scriu. Am tăcut ca să se ajungă la Nichita Toma viceprimar în linişte. Probabil că pentru asta!

2. A urmat dezicerea de mine şi retragerea mea temporară. Am fost chemată, anunţată când cu excluderea, de parcă se aştepta cineva la altceva. OK, lucrurile iar păreau OK, dar... nu, trebuia să mi se dea din nou peste mână. Din nou. Cerându-mi-se nici mai mult, nici mai puţin decât... împăcarea cu cel ce nu există. Taman mie împăcarea????

3. Batjocorită, tratată în zeflemea pentru Cristian Ionescu şi Prinţa, cu deziceri, cu zânzanie, cu de toate, dar n-a mai contat. După şedinţa cu demisiile date am zis să continuăm protestul. Nu, din nou linişte. SOLUŢIILE MELE NU AU FOST NICIODATĂ, ÎN NICIUN MOMENT ASCULTATE. Atunci mă simt în plus şi interesul meu este să-mi văd de viaţă.


SINGURĂ NU POT! ATUNCEA LĂSAŢI-MĂ ÎN PACE DACĂ NU SUNT IMPORTANTĂ! Dacă toate gunoaiele parşive şi perverse sunt mai importante, atunci rămâneţi cu ele. Dacă revin, atunci o să revin în felul următor:


- CEEA CE SPUN EU, E LUAT ÎN SERIOS! NU SUNT NEBUNĂ ŞI HANDICAPATĂ, MAI ALES CĂ S-A ADEVERIT TOT CE-AM SPUS EU! Nu a fost ratat nimic!

- Dacă revin la scris, atunci scriu ce vreau eu, când vreau eu şi când ştiu eu şi cum ştiu eu să scriu! NU MI SE MAI DĂ PESTE MÂNĂ NICIODATĂ. Ştiu ce e de scris şi când e de scris, ştiu când să fac şi pe ce motiv plângeri penale Dacă alţii ştiu mai bine şi intervin pentru... clasări, nu să-l bage pe cel ce nu există în puşcărie, atunci mă lupt cu morile de vânt.


ORI MĂ RESPECTAŢI ŞI ÎNŢELEGEŢI CĂ NU SUNT O ZDREANŢĂ HANDICAPATĂ ŞI COLABORĂM LA MODUL REAL, ÎNTR-UN PARTENERIAT REAL, ORI DACĂ NU, VREAU DOAR SĂ FIU LĂSATĂ ÎN PACE! Atât! Nu vorbesc aberaţii, când scriu, ştiu eu ce scriu, când spun că era bine să se facă un lucru, atunci ştiu ce spun, ERAM GATA SĂ-MI ASUM ÎNTREAGA RESPONSABILITATE DACĂ IEŞEA PROST, DAR A IEŞIT PROST TOCMAI NEFIIND NICIUN PIC ASCULTATĂ. Desconsiderată, tratată ca o zdreanţă nebună, obsedată sexual sau mai ştiu eu ce tâmpenii din astea...

Da, atitudinea m-a deranjat, pentru că în continuare NU există un dialog, în continuare NU există o colaborare, NU există nimic. Pentru ce să-mi dau viaţa, sănătatea, dacă n-am de nicăieri nicio credibilitate? Am făcut faţă cât am putut, acum NU mai pot! Pentru că sunt bătrână, bolnavă şi sătulă de viaţă!


Am plecat, m-am desprins de maică-mea, NU a înţeles că singura ei fiică era singurul ei sprijin, dacă nu mai îmi erau turuite în cap aberaţii. NU aveam nevoie decât de linişte şi de medic. OK. CÂND AM SPUS, GATA, GATA! Fac ordine în viaţă. Aşa şi aici: IA MAI DESCURCAŢI-VĂ, MĂ, CU CEL CE NU EXISTĂ ĂSTA, DACĂ DUPĂ CE CĂ MĂ LUPT SINGURĂ, TOT EU SUNT TRATATĂ ÎN SICTIR! Şi nici măcar după câte o pleaşcă majoră, nu se înţelege că soluţia nu este tăcerea? fOARTE BINE! ATUNCI SĂ FIE LINIŞTE TOTALĂ! Eu NU am venit cu giugulugu că am nevoie de bani, poate am nevoie, dar NU-MI PASĂ. Nici că laptop-ul s-a spart, nici că imprimanta s-a stricat, nici că sunt nevoită să mă duc la procese bolnavă! ŞTIŢI CEVA? MIE NU-MI TREBUIA CIRCUL ĂSTA ÎN CAP! Eu plec, probabil că şi din ţară dacă n-oi muri, vând eu casa şi cu banii mă duc în afara ţării să stau, să locuiesc. DA, SUNT DERANJATĂ, PENTRU CĂ NU-MI AJUNGEA CEL CE NU EXISTĂ, SUSPICIUNEA ŞI NEÎNCREDEREA CELOR MAI MARI DUŞMANI AI LUI ÎMI TREBUIAU. Dacă vouă nu vă pasă de mine şi mă trataţi la mişto, nici mie nu-mi pasă! Foarte bine dacă sunt nebună, atunci lăsaţi-mă în nebunia mea! SUNT PREA REALĂ ŞI SPUN PREA MULT LUCRURILOR PE NUME, CAM ASTA E SITUAŢIA!


NU, NU MĂ ÎNVINOVĂŢESC CĂ N-AM FOST AZI LA ŞEDINŢĂ, HABAR N-AM AVUT CĂ E ŞEDINŢĂ! Dar alaltăieri când m-am scuzat pentru şedinţa deîndată că n-am putut participa pentru că s-a anunţat înainte cu o oră, eu am laptop-ul spat şi pe bunică-mea nebună, bolnavă de Alzheimer pe cap, am rugat să fiu şi eu anunţată când mai e şedinţă de consiliu şi mi s-a răspuns scurt: ok! Şi NU mi s-a spus că peste două zile este şedinţă de consiliu ordinară. TREBUIE SĂ MĂ LUPT SĂ CUNOSC NUMAI EU, CU CONTUL BLOCAT DE FACEBOOK SĂ NU CUMVA SĂ AFLU, CU DE TOATE. Discutăm, discutăm, discutăm.... Când şi despre ce? Dacă eu sunt întotdeauna exclusă de la problemele reale? Bine că ştiu sifonii, turnătorii şi aşa mai departe, ei sunt crezuţi. OK, după şedinţa când cu demisiile de ce nu am fost lăsată în pace să dau în Nicuşor Dumitru şi Cristian Ionescu? BUN, AM LĂSAT DE PREA MULTE ORI. EU NU AM CUM SĂ-MI ASUM DEZASTRUL ĂSTA, N-A FOST STRATEGIA MEA. Cum aşa? Tratată ca o nebună ahtiată după sex şi bani? Ce pot face în condiţiile astea? Nimic. A, aşa a zis cel ce nu există despre mine, trebuia crezut? ATUNCI IA CREDEŢI-L, MĂ, PE CEL CE NU EXISTĂ TOŢI ŞI LĂSAŢI-MĂ TOŢI DRACULUI ÎN PACE!


DRAGOSTE CU SILA ŞI BINE CU FORŢA NU SE POATE! ATUNCI DACĂ TOT SINGURĂ SUNT, SINGURĂ IAU DECIZII DESPRE VIAŢA MEA. Iar decizia mea este acum să mă retrag pentru că nu mai pot! Renunţ şi la procese, şi la plângeri, nu mă mai prezint. Să le claseze, să facă ce-or vrea, NU MĂ MAI INTERESEAZĂ! Dacă după mai bine de doi ani de zile, tot aici am ajuns, EU SĂ SUSŢIN ÎNCĂ O LUPTĂ ÎN AFARĂ DE CEL CE NU EXISTĂ CU ÎNCĂPĂŢÂNAREA OAMENILOR DE A NU MĂ BĂGA ÎN SEAMĂ, DEŞI AM FĂCUT DOVADA CĂ ŞTIU CE SPUN, ATUNCI NU MAI VREAU SĂ MAI BAG PE NIMENI ÎN SEAMĂ! Gata! S-a terminat! Lasă-l pe cel ce nu există în plata lui Dumnezeu! Că Dumnezeu nu doarme niciodată! SINCER? FIECARE A AVUT CE-A MERITAT, INCLUSIV EU! Că NU trebuia să am încredere în cel ce nu există niciodată! Dar eu am încetat din acel moment să mai fiu îndoită, să mai am cu cel ce nu există de-a face! ACUMA NU VĂ PLÂNGEŢIU, FRAŢILOR, AŢI TOT ÎN MINE PENTRU EL, TRATÂNDU-MĂ CA PE O NEBUNĂ ORDINARĂ. Eu nu mai fac solicitări de informaţii de interes public, eu nu mai fac nimic. SĂ FACĂ CINE VREA, CINE NU FACE NIMIC, DAR CARE MĂ MUŞCĂ PE LA SPATE, IAR PENTRU ASTA ÎŞI PRIMEŞTE BANII! N-am nevoie de bani, n-am nevoie de nimic, am nevoie de viaţă, ca atare, O SĂ PLEC ŞI SĂ NU MĂ REGRETAŢI! NICIODATĂ! N-am chef să plec nici la cimitir, n-am chef să fie viaţa mea o perpetuă varză!

DACĂ MĂ ÎNTORC ÎN PEISAJ SNAGOVEAN, O SĂ MĂ ÎNTORC DUPĂ OPRAŢIE, NUMAI CÂND AM GARANŢIA CĂ SUNT RESPECTATĂ! NERESPECTATĂ, ÎN DORUL LELII, AŞA, NU SE POATE! DECI DACĂ MĂ DECID SĂ SCRIU DIN NOU, AM DOUĂ CONDIŢII MARI ŞI LATE:


- RESPECTUL FAŢĂ DE CEEA CE VORBESC EU, NU TRATATUL ÎN ZEFLEMEA CA O "BOMBONICĂ BĂTRÂNĂ ŞI GRASĂ" - PENTRU CĂ N-AM FOST CURVĂ LA VIAŢA MEA SĂ MĂ INTERESEZE ASTA! AM CREIER ÎN CAP!

- LĂSATUL ÎN PACE SĂ-MI FAC PROPRIUL PROGRAM DE SCRIS, DESPRE CINE VREAU EU, CÂND VREAU EU - SĂ NU MI SE MAI DEA PESTE MÂNĂ NICIODATĂ!

- CÂND EU SPUN CĂ NU-MI PLACE ALEX MAKEDONIA, ÎNSEAMNĂ CĂ NU-MI PLACE ALEX MAKEDONIA, CÂND EU SPUN CĂ NU E O OK CRISTIAN IONESCU, ÎNSEAMNĂ CĂ NU E OK CRISTIAN IONESCU, NU EI TRATAŢI CA DEŞTEPŢII, EU CA PROASTA CARE AM CE AM CU TOATĂ LUMEA DE ÎMPĂRŢIT, SUNT... GELOASĂ, SUNT INVIDIOASĂ, SUNT PE DRACU!

- DISCUTĂM PE ŞLEAU, DESPRE PROCESE, DESPRE ORICE, NU CU FEREALĂ, SĂ NU CUMVA SĂ ŞTIU EU ŞI SĂ-I SPUN LUI TATA DIN GROAPĂ. ŞTIU BINE CE NU E DE SPUS. ŞTIU ŞI CE SĂ SPUN! Nu-mi trebuie "BUN DE TIPAR" CA PE VREMEA LUI CEAUŞESCU DE LA SECRETARUL DE PARTID, SĂ NU CUMVA SĂ FI SCRIS ACOLO CACAO ŞI SĂ SE ÎNŢELEAGĂ CĂ VREAU SĂ ARUNC ÎN PCR CU CACA. CE NU E DE SPUS, NU SPUN DIN PRINCIPIU, CE E DE SPUS, SĂ FIU LĂSATĂ S-O FAC!


Altfel, plec! Şi JUR că nu mai revin niciodată. Dacă rămân, NU mai vreau să mai fiu marginalizată! MUNCESC LA MODUL REAL, DAR PE PARTEA MEA DE POLITICĂ, DE STRATEGIE, DE IMAGINE, VREAU SĂ FIU LĂSATĂ SĂ-MI FAC TREABA. Dacă rezultatele sunt proaste, eu îmi asum, dar când cineva, cu încăpăţânare dă tot în mine chiar dacă îi vreau binele şi se ajunge prost, CINE ÎŞI ASUMĂ EŞECUL ĂSTA? Deci vreau ca lucrurile să fie lămurite şi clare. Mi-a ajuns şi mie cuţitul la os, TREBUIE SĂ ŞTIU ŞI EU CE FAC, CA SĂ NU MĂ MAI TREZESC CU ABERAŢII GEN: "TE ÎMPACI CU CEL CE NU EXISTĂ OBLIGATORIU", DACĂ SPUN "NU", TOT EU SĂ FIU LUATĂ LA ÎNTREBĂRI DE CE, CĂ EU SUNT NENOROCITA, IAR DUPĂ AIA SĂ URMEZE COŞMARUL, DE EVITATR DACĂ ERAM LUATĂ ÎN SEAMĂ CĂ CU CEL CE NU EXISTĂ NICIODATĂ NU E BUNĂ ALIANŢA!!!!!!!!!!!!!!!!


Am sperat că timpul va lămuri anumite lucruri, am uitat, am iertat, dar o dăm din ce în ce mai prost şi nu se poate! Cineva m-a întrebat de ce nu am fost la şedinţă de consiliu. Pentru că n-am ştiut, pentru că nimeni nu m-a anunţat şi cum nimeni nu m-a anunţat că este, atunci înseamnă că NU contez. Şi atunci pentru ce să merg? Dacă era importantă prezenţa mea acolo, eram măcar anunţată!


Mirela Predan

Vizualizări: 108 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri