EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 16 » Am revenit şi-o să reiau războiul!!!
11:18 PM
Am revenit şi-o să reiau războiul!!!

O să reiau scrisul şi războiul cu cel ce nu există. S-au adunat foarte, foarte multe de discutat. Mi-am permis o săptămână de concediu după înmormântarea bunicii, n-am putut sta liniştită nicio clipă, eram sunată de pretutindeni şi primeam de pretutindeni mesaje pe chestiuni de serviciu. De unde şi impresia mea cea mai sinceră cu putinţă că... şi să vreau să mă retrag îndeplinindu-i voia lui cel ce nu există, acest lucru este efectiv imposibil. O singură săptămână a durat concediul meu, cu Sărbători de Paşte cu tot la mijloc. Evident, s-au strâns o groază de lucruri de scris.

Prioritar, mă voi ocupa de plângerile prealabile referitoare la atacarea bugetului pe acest an şi a celorlalte hotărâri pentru o serie de elemente de nelegalitate, joi am proces în contradictoriu cu Primăria, vineri am proces în contradictoriu cu Alexandra Ştefan. Nu vreau să-i acord acestei doamne Alexandra Stan (fostă Ştefan) nici prea multă importanţă. Dacă vrea să scape de articolele mele e simplu: să renunţe şi ea la banii clientelari pe care îi pretinde şi să-şi vadă de treabă! Atunci o să anunţ şi eu mare că dă dovadă de probitate morală şi s-a terminat! Până atunci NU are nicio şansă, asta este clar. Oricum, pierde şi cu siguranţă nu va reuşi să obţină banii în mod clientelar prin contractul oneros încheiat cu cel ce nu există, iar cu datul meu în judecată NU a reuşit altceva decât să se amplifice şi mai mult şandramaua, nu de alta, dar dacă până acum cineva nu era lămurit cine este Alexandra Stan (fostă Ştefan), acum, cu certitudine, toată lumea va afla. Pentru că eu fac întotdeauna publice procesele mele şi de fapt se extinde ceva ce se putea aplana. Nu de alta, dar eu, personal, şi uitasem de existenţa ei pe această planetă, mai ales văzând că nu recuperează banii din contractul infracţional semnat, dacă nu-mi amintea că există, prin aceste acţiuni introduse, chiar ea. În fine... O să fac ample referiri inclusiv legate de această chestiune.


O altă chestiune de râs este că mi-a venit răspunsul de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Nu ştiu ce jurişti au ei acolo, dar cum i-am dat în judecată, cum mi-au dat răspuns. Un răspuns complet contraindicat. Veţi vedea cum discutăm despre... detaşare de la... CASA OANCEA SRL LA... COMPLEXUL SPORTIV NAŢIONAL "LIA MANOLIU". Poftim??? Chiar mi se pare şocant. Şi dacă nu mă credeţi, cât de curând o să scanez şi o să vă arăt în clar. Nu-i nicio problemă pentru că am o veste extrem de proastă atât pentru dl. Rohnean cât şi pentru familia Oancea: DNA-UL A INTRAT PE FIR! VORBESC FOARTE SERIOS CĂ DA! Eu zic să înceteze mai repede detaşarea aceea a dlui Florin Oancea, că oricum DNA-ul e deosebit de atent pe ea! Doamne fereşte! Cum să... detaşezi de la o societate privată, la Complexul Sportiv Naţional pe cineva? O să vedeţi pentru că voi formula răspuns la întâmpinare inclusiv în cauza civilă de la Tribunalul Bucureşti prin care am dat MTS-ul în judecată, din păcate, despre demersurile de la DNA deocamdată NU pot povesti nimic, dată fiind confidenţialitatea anchetei, dar îi asigur eu pe dnii Oancea şi Rohnean că NU vorbesc prostii. Luna de miere cu directorul şi directorul adjunct s-a cam încheiat. Acum urmează un pic de DNA! Putea să stea liniştit şi să-şi vadă de treaba lui Rohnean, nu s-o facă de oaie într-un asemenea hal. Se vede un trafic de influenţă mare cât însuşi complexul sportiv! Se poate aşa ceva? Îl credeam puţin mai inteligent şi mai abil pe dl. Rohnean...


Sigur, am o sumedenie de lucruri să vă povestesc: despre distrugerea stadionului, despre înstrăinarea terenului liceului, despre o sumedenie de chestiuni, care NU vreau deloc să treacă în subsidiar.


Vestea bună este că S-A RENUNŢAT LA ÎMPĂCATUL CU CEL CE NU EXISTĂ DIN PARTEA TUTUROR. Sper să ţină... eu aşa sper. DEFINITIV DE DATA ASTA, PENTRU CĂ ŞI EU M-AM SĂTURAT!


Mirela Predan

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri