EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » Apel către procurori şi poliţişti - FIŢI CU CONŞTIINŢA CURATĂ!
12:34 PM
Apel către procurori şi poliţişti - FIŢI CU CONŞTIINŢA CURATĂ!

Cel ce nu există a încălcat legea! De foarte multe ori a încălcat legea! Cu toate astea, nu a răspuns penal până acum! SUNT DOSARE ŞI DE TREI ANI DE ZILE CARE STAU! NU MAI PROTEJAŢI NEMERNICIA! NU mai protejaţi pe cel ce nu există! Daţi drumul la dosare, unde sunt probe certe şi unde sunt nemernicii, vă rog mult să daţi drumul la dosare! Cel ce nu există nu ştie altceva decât să încalce legea şi să continue să o facă, nestingherit de nimeni şi de nimic! Pentru lucruri mult mai mărunte, alţii au răspuns penal până acum, cel ce nu există nu a răspuns, pentru că... nicio cauză legată de delapidare sau de abuzul său în serviciu nu s-a cercetat până în prezent. Nimic. Din nefericire, dosarele stau. Zeci de dosare. Zeci de infracţiuni descoperite de Curtea de Conturi nu au avut parte de cercetare.


Personal, eu nu mai cred nimic. Ce pot să cred când vine Curtea de Conturi, arată cu subiect şi predicat pe documente cât de mult a furat cel ce nu există, dar, cu toate astea, cel ce nu există nu este cercetat penal, nu are calitatea de suspect încă, face aceleaşi lucruri în continuare, iar legea este facultativă pentru el şi pentru măgăriile sale.


Toate dosarele stau, din când în când se mai dă câte o clasare nedreaptă, oricum infimă faţă de numărul mare şi gros al dosarelor. Nu s-a dat nicio clasare până în prezent pe considerente de delapidare sau de abuz în serviciu cu încălcarea legilor administraţiei publice locale. Dar stăm prea mult, ani de zile înseamnă mult prea mult şi nimeni nu se sinchiseşte, toată lumea protejează ceva ce nu e sub nicio formă de protejat!


Dragi procurori, dragi poliţişti, voi chiar nu v-aţi îngrozit de infracţiunile comise de cel ce nu există? Nu vă revoltă atâta nemernicie infracţională? Ce aveţi pe conştiinţă seara când mergeţi acasă? REFUZ SĂ CRED CĂ ABSOLUT TOŢI SUNTEŢI O APĂ ŞI-UN PĂMÂNT, LUÂND ŞPAGĂ DE LA CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ PROTEJAŢI NEMERNICIA ASTA. Refuz să cred că toţi acţionaţi la ordin, iar prin ordin cineva, un criminal, că altfel nu pot să-l denumesc, îl protejează pe cel ce nu există, luând şpagă. Şpagă peste şpagă. Ne-am săturat de atâta jaf şi de atâta infracţiune încăpăţânată a lui cel ce nu există! Ne-am săturat de mizeriile sale şi ne-am săturat să  mai fie şi protejat în nelegiurile astea.


De aceea fac un apel către voi: CERCETAŢI. CERCETAŢI DOSARELE CURŢII DE CONTURI DACĂ NU PE ALE MELE, IMPLICIT VA VENI ÎN LANŢ PENTRU CEL CE NU EXISTĂ UN DEZASTRU. Pentru că în momentul în care se va finaliza un dosar, vor merge în lanţ şi altele, cu infracţiunile toate. Oameni buni de la Buftea, de la IPJ, de la Poliţia Staţiunii Snagov, NU vă mai încărcaţi conştiinţa cu nemerniciile şi cu infracţiunile astea!


Mirela Predan

Vizualizări: 61 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri