EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 31 » APEL CĂTRE TOŢI CONSILIERII PSD: FIŢI OAMENI PENTRU SNAGOV!!! VREAU SĂ VĂ LAUD!
7:48 PM
APEL CĂTRE TOŢI CONSILIERII PSD: FIŢI OAMENI PENTRU SNAGOV!!! VREAU SĂ VĂ LAUD!


Fraţilor, astăzi dl. Stelian Puzderică a avut luări de poziţie demne de absolut toată lauda. Ceea ce este un semn că oamenii s-au săturat de papucul lui cel ce nu există, ridicat de mână şi aşa mai departe. Atitudinea curajoasă a dlui Stelian Puzderică de astăzi, pe care o voi relata cu înregistrare chiar în această seară, a fost o atitudine pe care populaţia şi-o doreşte de la un consilier local, indiferent de partid!


Fraţilor, eu NU am nimic cu PSD de împărţit, nici cu funcţiile voastre. Aţi văzut bine că nu am scris nimic negativ la adresa niciunuia dintre voi, oricum infinit de puţin comparativ cu cel ce nu există. Ca să înţelegem în concret, pentru furtişagurile lui cel ce nu există nu este de vină nici Stelian Puzderică, nici Ştefan Ghinea, nici Cristian Luca, nici Mihai Dumitru, nici Florică Ioniţă, nici nou-intratul în Consiliu, Cristian Manolache.  Am un respect maxim. Oameni buni, voi sunteţi în sjulba comunităţii locale, câtă vreme m-aţi tratat cu respect şi nu a existat nicio situaţie în care să nu mă fi tratat cu respect, şi eu v-am tratat cu respect maxim. Ce vreau să vă spun? Dl. Stelian Puzderică, consilier al PSD, adică un coleg cu voi, astăzi a spart gheaţa, arătând că nu sunteţi o masă de manevră care să nu aveţi opinii, care să faceţi doar ce vă spune cel ce nu există şi gata. NU aveţi de ce să riscaţi nicio excludere pentru drept la opinie, PSD-ul ca partid, e PSD ca partid, aiurelile lui cel ce nu există din bani publici înseamnă altceva şi aveţi tot dreptul să vă opuneţi acestora. Vreau să vă văd puţin mai demni şi mult mai puţini supuşi în faţa unuia mai redus intelectual decât voi. Cu siguranţă sunteţi mai inteligenţi toţi decât cel ce nu există, nu fraierii lui, aşa cum v-a crezut. Ca atare, eu cred că a venit vremea să ne trezim toţi, indiferent de partid şi să arătăm CĂ OMUL CEL CE NU EXISTĂ ESTE O PROBLEMĂ REALĂ. Şi prin furtişaguri, şi prin atitudine arogantă, şi prin incompetenţă, şi prin toate.

 

Domnilor de la PSD, nu vă cer să faceţi ca mine, Doamne fereşte, eu sunt mică, neimportantă, neînsemnată, "inamică", deşi cred că am demonstrat pe parcursul celor doi ani că nu am absolut nimic de împărţit cu voi, deci NU sunt "inamica" voastră, ci doar a lui cel ce nu există, dar asta e altă treabă! Eu vă spun că ar fi bine să urmaţi exemplul colegului vostru de partid, dl. Stelian Puzderică. Adică SĂ PUNEŢI ŞI VOI PROBLEME LEGATE DE CUM SUNT CHELTUIŢI BANII PUBLICI, CUM SE EXECUTĂ LUCRĂRILE, CARE SUNT PROBLEMELE ÎN COMUNITATE ŞI AŞA MAI DEPARTE. Nu aveţi de ce să fiţi cuminţi ca oile în faţa cuiva care numai inteligenţă exagerată nu demonstrează. Stimaţi domni, consilieri ai PSD, toţi şase. Câţi bani aţi luat voi din matrapazlâcurile lui cel ce nu există cu bugetul local transpuse în delapidare? Vă spun eu: ZERO LEI. Voi n-aţi avut absolut, dar absolut niciun avantaj din asta. Şi atunci de ce să giraţi dezastrul ăsta pentru oamenii care şi-au pus încrederea în voi să-i reprezentaţi şi v-au votat pe voi şi l-au votat şi pe cel ce nu există pentru voi? Pentru ce doar să ridicaţi mâna pe bandă rulantă? Nu vă nemulţumeşte chiar nimic? Toate sunt roz în comuna asta, nu mai e nimic de făcut? Îndemnul meu este: TREZIŢI-VĂ! La şedinţa viitoare vreau să vă văd pe toţi că puneţi probleme, aşa cum a pus dl. consilier Puzderică astăzi! Alegătorii voştri trebuie să vă vadă că nu  aţi dormit şi trebuie să ştie că voi nu sunteţi corupţi precum cel ce nu există şi sunteţi puşi pe treabă! Nu de alta, dar vreau să scriu şi eu despre voi nu nimic, ci pozitiv. VREAU SĂ VĂ LAUD!


Mirela Predan

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri