EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 24 » Atitudinea ilegală a lui cel ce nu există faţă de Ionescu, Prinţa şi Doru Matei are sau nu complicitate???
8:00 PM
Atitudinea ilegală a lui cel ce nu există faţă de Ionescu, Prinţa şi Doru Matei are sau nu complicitate???

 

După fulimnata şedinţă de bătaie de joc cu revenirea asupra demisiilor lui Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru, Mihai Anghel, aşa cum a postat pe contul său de Facebook, a cerut un punct de vedere de legalitate secretarului Cătălin Marin. Acesta a fost şi motivul pentru care am formulat plângere penală doar împotriva lui cel ce nu există, Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru, nu şi împotriva secretarului Cătălin Marin, aşteptând opinia de legalitate a acestuia faţă de revenirea asupra demisiilor, după ce s-a consemnat în procesul verbal aceste demisii şi faţă de retragerea de către cel ce nu există a proiectelor de pe ordinea de zi. RĂSPUNSUL TREBUIA SĂ FIE DAT ÎN TERMEN DE 10 ZILE, POTRIVIT LEGII. Acest termen, cu aplicabilitatea prevederilor art. 181 Cod Procedură Civilă, prin care prima şi ultima zi nu se calculează atunci când se stabileşte termenul, expira pe data de 22 ianuarie 2018. NU înţeleg de ce nu a venit nici până astăzi acest răspuns legal, pentru că, sunt ferm convinsă, dacă ar fi venit, dl. Mihai Anghel l-ar fi şi postat, aşa cum l-a anunţat. Ca atare, eu mai aştept fix până luni, poate nu a ajuns încă poşta, să mai las o marjă de câteva zile, după care, dacă batjocura se continuă, să nu ne fie cu supărare, dar voi depune plângere penală inclusiv împotriva dlui Cătălin Marin, secretar în Primăria Comunei Snagov şi să NU ne fie cu supărare, în contextul în care dl. Cătălin Marin s-a arătat revoltat de faptul că a fost chemat pe la Poliţie pentru declaraţii, într-un dosar făcut de mine. AM REITERAT ASPECTUL CĂ NU AM ABSOLUT NIMIC CU EL DE ÎMPĂRŢIT, PERSONAL, ÎNSĂ AR FACE BINE SĂ NU MAI GIREZE ÎN NICIO MODALITATE ILEGALITĂŢILE LUI CEL CE NU EXISTĂ ŞI SĂ IA ATITUDINE FAŢĂ DE ACESTEA. Acum este de domeniul EVIDENŢEI că nu se putea reveni asupra demisiilor, nici retrage proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi referitoare la demisii, demisia fiind un act unilateral de voinţă irevocabil, mai ales în contextul în care aceste demisii au fost consemnate inclusiv şi implicit în procesul-verbal al şedinţei trecute. NU ne jucăm cu legea, pentru că sunt lucruri elementare de legalitate, pe care un secretar ar trebui, fără echivoc să le cunoască. Deci eu încă mai aştept acest răspuns, NU foarte mult timp pentru că m-am săturat şi de aşteptări, şi de incertitudine, timp în care cel ce nu există îşi face de cap după bunul său plac.

 

Mai departe, situaţia de domeniul penalului referitoare la Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru rămâne absolut incertă, TOT CEEA CE ESTE CERT ESTE ASPECTUL CĂ ORICE HOTĂRÂRE APROBATĂ CU VOTUL ACESTORA ESTE LOVITĂ DE NULITATE ABSOLUTĂ ŞI VOI AVEA GRIJĂ SĂ DEMONSTREZ ASTA ÎN INSTANŢA DE CONTENCIOS ADMISITRATIV FAŢĂ DE ORICE HOTĂRÂRE ÎN ACEST SENS, PLUS PLÂNGERE PENALĂ DE RIGOARE.


Domnilor Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru li s-a făcut de puşcărie, se vede bine treaba. Cum tot incertă rămâne şi situaţia dlui Doru Matei, chiar şi la mai bine de trei luni de la excludere, în ciuda precizărilor dlui Mihai Anghel că ar fi fost radiat de peste tot din PNL. Cum tot ciudată mi se pare şi susţinerea că încă se aşteaptă ordinul prefectului, care trebuia să fie oricum emis în termenul legal de 30 de zile, nicidecum să se aştepte de azi nu se ştie când.


Ca precedent, vreau să vă reamintesc ce s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Judeţean de alegere a preşedintelui Consiliului Judeţean, din vara anului 2016. Vasile Dumitru fusese exclus de două zile, ordinul prefectului nu fusese emis în acest sens, CU TOATE ACESTEA VASILE DUMITRU NU A MAI PUTUT VOTA ÎN ACEA ŞEDINŢĂ DE CONSILIU, URMĂTORUL PE LISTĂ. DISCUTĂM LA O DISTANŢĂ DE DOAR DOUĂ ZILE DE LA EXCLUDERE. OR, ÎN CAZUL LUI DORU MATEI, TREI LUNI PLINE ÎN CARE SĂ POATĂ VOTA ORICE, DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, EVIDENT, FĂRĂ CA MIHAI ANGHEL SĂ SE OPUNĂ ÎN VREO MODALITATE, MĂCAR SĂ-I ATRAGĂ ATENŢIA CĂ A FOST EXCLUS, CA ATARE NU MAI ARE CE SĂ CAUTE ÎN CONSILIU, MI SE PARE O SITUAŢIE CEL PUŢIN CIUDATĂ. Nu-i posibil aşa ceva! NU vreau să vorbesc cu păcat, însă îl suspectez inclusiv pe Mihai Anghel de înţelegere cu cel ce nu există. NU am nicio probă în acest sens, însă constat că Mihai Anghel ar avea două avantaje: 1: ACELA DE A CĂPĂTA POPULARITATE CRITICÂND BUGETUL, DAR FĂRĂ A TRÂNTI BUGETUL, PRETEXTÂND CĂ NU ARE MAJORITATE ŞI 2. CINE ŞTIE CE AVANTAJE DE LA CEL CE NU EXISTĂ DACĂ ÎL MAI LASĂ PE DORU MATEI PÂNĂ DUPĂ ŞEDINŢA DE CONSILIU DE APROBARE A BUGETULUI. Nu înţeleg de ce nu a postat dl. Mihai Anghel documentele de excludere, MAI ALES ADRESA ÎNREGISTRATĂ LA PREFECTURĂ, CA SĂ VEDEM ŞI NOI DATA CÂND A FOST ÎNREGISTRATĂ LA PREFECTURĂ ŞI SĂ CALCULĂM TERMENUL LEGAL DE 10 ZILE.


Oricum, eu am decis să mă interesez la Prefectură în legătură cu această excludere, printr-o solicitare de informaţii de interes public, pe care o voi formula chiar astăzi, iar mâine o voi pune la poştă, să vedem şi noi CINE MINTE în toată această poveste. Pentru că eu nu mă pot apuca să dau în prefect că n-a emis ordinul, mai întâi trebuia să fie înregistrat documentul excluderii lui Doru Matei, la Prefectură, iar în lipsa unui astfel de document, măcar a menţiunii lipsite de echivoc de înregistrare a acestei excluderi la Prefectură, situaţia mi se pare deosebit de ciudată şi, ca atare, o voi elucida. Comentariul dlui Anghel "să sperăm că prefectul va emite ordinul în termenul legal de 30 de zile" la mai bine de 3 luni de la excluderea lui Doru Matei îmi naşte suspiciunea că acest ordin nu avea cum să fie emis până acum, din moment ce nu a fost înregistrată excluderea la Prefectură. NU TREBUIE SĂ FIE ALAMBICATĂ SITUAŢIA ŞI FAC DIN NOU SOLICITARE CĂTRE DL. MIHAI ANGHEL SĂ PUBLICE ACESTE DOCUMENTE REFERITOARE LA EXCLUDERE SAU MĂCAR SĂ PRECIZEZE DATA LA CARE A FOST ÎNREGISTRATĂ EXCLUDEREA LA PREFECTURĂ, PENTRU A PUTEA CONCLUZIONA ŞI NOI CE SE ÎNTÂMPLĂ. ORICUM, EU, PRIN INVESTIGAŢIE, SUNT FERM HOTĂRÂTĂ SĂ FAC LUMINĂ ŞI SĂ GĂSESC VINOVATUL DE ACEASTĂ SITUAŢIE. Cum la mai bine de trei luni de la excludere, Doru Matei să se afle încă în Consiliul Local cu nesimţire şi tupeu, să facă circ şi să voteze orice? Situaţia mi se pare practic imposibilă. Ori este de vină cel ce nu există mână în mână cu prefectul care nu a emis ordin în 30 de zile de la înregistrarea excluderii, ori este de vină şi Mihai Anghel care nu a înregistrat la Prefectură această decizie de excludere. Vom vedea care este exact situaţia şi promit în mod solemn să o elucidez în clar şi să v-o prezint în clar, iar dacă dl. Mihai Anghel nu o prezintă, o voi cere chiar la Prefectură. Ca să ne dăm şi noi seama ce s-a întâmplat de fapt.


Acestea fiind zise, eu aştept soluţiile de legalitate. O SĂ FORMULEZ ŞI EU ACEEAŞI SOLICITARE CĂTRE CĂTĂLIN MARIN, NU DE ALTA, DAR MIE MI-A RĂSPUNS ÎN TERMEN DE VREO PATRU ZILE, CU TIMP POŞTAL CU TOT CÂND I-AM CERUT OPINIA DE LEGALITATE REFERITOARE LA RECTIFICAREA BUGETARĂ. Ca atare, o să-i cer această opinie şi eu, pentru că este o chestiune deosebit de importantă. Oricum, la prima şedinţă de consiliu, chiar şi extraordinară să fie sau deîndată, prevăd că va ieşi un circ nu mare, ci unul incomensurabil, din cauza oamenilor deosebit de revoltaţi. Nu se poate...

 


Mirela Predan

Vizualizări: 67 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri