EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 5 » AVERTISMENT clar în legătură cu bugetul de anul acesta
4:52 PM
AVERTISMENT clar în legătură cu bugetul de anul acesta

Se apropie din nou aprobarea bugetului. ŢIN SĂ AVERTIZEZ ASUPRA URMĂTOARELOR ASPECTE: VOI FI FOARTE ATENTĂ CU PROIECTUL DE HOTĂRÂRE DE BUGET. Voi fotografia periodică avizierul Primăriei să vedem unde este depus proiectul de buget în vederea dezbaterii publice. Pe de-o parte, pentru a NU se mai repeta nesimţirea minciunii de anul trecut când proiectul de buget nu a fost supus dezbaterii publice, dar a fost aprobat prin maşinaţii şi corupere de consilieri, zânzanie şi aşa mai departe. NU e niciun proiect de buget supus dezbaterii publice, proiectul de buget NU se poate aproba şi cu asta basta!


Mai departe, voi fi foarte atentă cu aprobarea bugetului, pentru că acest PROIECT DE BUGET NU ÎNTRUNEŞTE MAJORITATEA. NICI NU SE PUNE ÎN DISCUŢIE FORMAREA UNEI MAJORITĂŢI CU CRISTIAN IONESCU, NICUŞOR DUMITRU ŞI DORU MATEI. O astfel de aprobare a bugetului este ILEGALĂ şi nici nu se pune în discuţie să fie aprobat aşa. Cel ce nu există nu face nimic altceva decât să întindă foarte tare coarda. MARE, MARE ATENŢIE, CĂ STAU CU OCHII PE EL CA PE DRAC ŞI PE RESPECTAREA LEGII. Aştept şi răspunsurile alea de legalitate referitoare la demisii de la secretar, aştept şi răspunsul Primăriei referitor la punerea la dispoziţie a bugetului. În caz contrar, iar fac plângere penală şi o să mă duc şi la procurorul general în audienţă, şi sesizez şi Inspecţia Judiciară să vedem cine şi de ce nu cercetează cauzele grave de delapidare, să nu-şi mai imagineze cel ce nu există că mai face vreun pic de circ cu corupere a două poliţiste, aşa cum s-a întâmplat cu Gabriela Tâmârjean şi cu Mirela Băbeanu şi-a scăpat. NU, GREŞIT, DISCUTĂM DESPRE PARCHET AICI, NU DESPRE POLIŢIE, NICI DESPRE O POLIŢISTĂ SAU ALTA, CARE NU AU ATRIBUŢII DE PROCUROR SĂ CLASEZE ELE CAUZELE. Cauzele există, se cercetează, cel ce nu există se încurcă în minciuni, va veni până la urmă şi un procuror de-l va lua. Nici nu se pune în discuţie altceva.


DECI MARE ATENŢIE CU ACEST BUGET. Sunt ferm convinsă că cel ce nu există va încerca tot felul de metode ilegale pentru aprobarea acestui buget, cu scopul clar de a se fura. NICI NU SE PUNE ÎN DISCUŢIE ŞI NICI POMENEALĂ. NU ARE CU CINE. MIHAI ANGHEL NU CRED SINCER CĂ VA MAI FACE CA ANUL TRECUT, IAR DACĂ MAI FACE ŞI ANUL ACESTA CA ANUL TRECUT, ÎNSEAMNĂ CĂ ŞI-A DISTRUS CARIERA POLITICĂ DEFINITIV. De data asta chiar nu-l voi mai ierta şi cetăţenii vor cunoaşte ce a făcut el, ca şi anul trecut! Dar eu NU cred sincer că la fel va proceda şi de această dată. Ca atare, avem doar 7 consilieri ai lui cel ce nu există, 6 aleşi pe listele lui, unul prin păcăleală, în persoana lui Nichita Toma, aşa-zis independent. NICI CRISTIAN IONESCU, NICI NICUŞOR DUMITRU, NICI DORU MATEI NU AU CE CĂUTA, CAUTĂ, ÎNSEAMNĂ CĂ ÎI CAUTĂ CĂTUŞELE PE ACASĂ ŞI VOI AVEA EU GRIJĂ DE ASTA, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CUM NU SE POATE MAI CLAR. Bugetul se aprobă cu majoritatea consilierilor în funcţie, adică 7 consilieri NU sunt suficienţi. Iarăşi ţin să avertizez destul de clar.


Cel ce nu există este incredibil: vrea să şi fure, să şi subjuge, să nimicească şi adversarii săi în acelaşi timp şi să facă de toate. Inutil, de altfel, DAR DE DATA ASTA NU MAI TREBUIE SĂ FIE LĂSAT! Fac încă o dată un apel la responsabilitate. Nicuşor Dumitru şi Cristian Ionescu trebuie să priceapă odată pentru totdeauna că au demisionat şi, ca atare, merg acasă, NU mai au la ce anume să mai stea. Doru Matei trebuie să înţeleagă şi el că a fost exclus. Ca atare, la revedere, nu mai face circ sfidător prin şedinţele de consiliu. Mihai Anghel trebuie să priceapă şi el că pe umerii săi pică întreaga responsabilitate. CEL CE NU EXISTĂ NU VA RENUNŢA LA FURAT ŞI LA ÎNCĂLCAREA LEGII, TRANSPARENŢA LIPSEŞTE IAR, CA ATARE, NU ARE CE BUGET SĂ FIE APROBAT. Dacă nu se înţelege şi nu se înţelege că trebuie să ne unim împotriva acestui jaf, s-ar putea să fie nasol de toată lumea! DECI SUB NICIO FORMĂ NU MAI VREAU SĂ SE MAI REPETE PORTIŢELE DE ANUL TRECUT DE SCĂPARE A LUI CEL CE NU EXISTĂ ÎNTRU JAF.


Ţin să fie încă de pe acuma în acest sens un avertisment foarte, foarte clar!


Mirela Predan

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri