EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 27 » Azi, 27 aprilie, RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU!!
5:50 PM
Azi, 27 aprilie, RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU!!

 


Astăzi n-am scris: RUŞINE DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU! Dar... aşa cum bine aţi văzut încă de ieri, am scris şi pentru azi ca nu cumva să ratez vreo zi. Ce-i în plus, e drept că nu strică. Înainte să mă apuc de scris o nouă plângere penală atât împotriva lui cât şi a colegilor săi de trădare, consider că este cazul să-i reamintesc şi astăzi CĂ AR CAM FI CAZUL SĂ-I FIE RUŞINE. Şi de ce să-i fie ruşine? Păi, în anul 2012 a candidat pentru funcţia de primar obţinând... sub 0,5%, nu zic sub 1%, pentru că este mult. Reciclat de dl. Gheorghe Grigore, a ajuns locul patru pe listele sale la alegerile din 2016, ajungând de la bun început consilier. Circ de susţinere, chipurile, a dlui Grigore, vai, emoţii, comedii. Credeam că suntem echipă. Când colo, pentru terasa din spaţiul public care deserveşte toţi consumatorii Ghermăneştiului, ce face dl. Cristian Ionescu? Nu doar că-l trădează pe dl. Gheorghe Grigore şi revine asupra demisiei, dar mă mai ia şi pe mine de tâmpită, alături de 1400 de oameni alegători (el a avut 0,1% în 2012, nimic nu mă face să cred că un procent mai mare ar fi votat pentru el acum), că... de ce nu ne dăm de partea lui cel ce nu există. Mai şi minte cu o nesimţire josnică cum că... dl. Gheorghe Grigore l-a pus. L-a pus să facă ce? Să se arunce în braţele lui cel ce nu există sau să-şi facă terasă ilegal în spaţiul public? Ce anume l-a pus?


Eu chem controlul, vine controlul, verifică, găseşte nereguli în magazin "La Simona". În loc să îndrepte neregulile, să se simtă ruşinat şi să se retragă, gândindu-se că oricum mai sunt doar doi ani şi oricum cel ce nu există zboară din funcţie şi nu mai mai pupa cât îi hăul consilier, el ce face? Tot el, mie, îmi face plângere la DNA... pentru şantaj că-i cer demisia, când demisia era oricum dată din luna martie a anului trecut şi că i-am făcut reclamaţii. DREPT DOVADĂ, CĂ S-AU GĂSIT A FI ÎNTEMEIATE, I-A FOST APLICATĂ ŞI O SFÂNTĂ DE AMENDĂ. Pentru că nu aveau procurorii de la DNA de ce să se prăpădească de râs.


Şi ceea ce probabil şi-a imaginat fără să se intereseze a fost că el credea că o mă şi sperii acum sau că o să suport mari minuni de consecinţe. Personal, n-am pierdut decât timpul cu un drum până la Poliţia Staţiunii Snagov, pentru că banii (4 lei pe maxi taxi oricum nu mai contează, cu 4 lei n-am de hârtie igienică să mă şerg o singură zi la fund). EL A PIERDUT, ÎN SCHIMB, PE VECI ONOAREA CETĂŢENILOR SNAGOVULUI. ŞI DACĂ SE AŞTEPTA SĂ TAC, EI, BINE, ŢIN SĂ-I AMINTESC NU DOAR CĂ N-O SĂ TAC, DAR PÂNĂ CÂND SE VA CĂRA DIN CONSILIU (ACOLO UNDE A AJUNS INCLUSIV CU VOTUL MEU!), ÎN FIECARE ZI, FIX NUMAI AŞA O SĂ SCRIU. ÎN NUMELE DEMOCRAŢIEI ŞI A DREPTULUI LA LIBERTATE POLITICĂ DE EXPRESIE! A VENIT CU VOTUL MEU CONSILIER, PE MINE NU MĂ INETRESEAZĂ SĂ CÂŞTIGE EL DIN TERASĂ ILEGALĂ ÎN SPAŢIUL PUBLIC, ADUNÂND BEŢIVII! PE MINE MĂ INETERSA UN CONSILIER ONEST CARE SĂ-MI REPREZINTE MIE INTERESELE MELE CETĂŢENEŞTI! DE AIA TREBUIE SĂ-I FIE RUŞINE. NU DE ALTA, DAR DACĂ EL ARE IMPRESIA CĂ A AJUNS ACOLO PE CONT PROPRIU SE ÎNŞEALĂ. SĂ PLECE DIN CONSILIU ACUM, ÎN VIRTUTEA DEMISIEI DEJA DATE ŞI SĂ NE SCUTEASCĂ, PENTRU CĂ NICI EL, NICI VÂLCOMEANU, NICI ARISTIDE ŞI NICI PRINŢA NU NE REPREZINTĂ, IAR DE CURVĂSĂRIE POLITICĂ, DE INTERESE PERSONALE ILEGALE, SUNTEM CU TOŢII ABSOLUT SĂTUI. ABSOLUT SĂTUI!


Ce Dumnezeului să facă cu mine DNA-ul? Dar aşa când nu gândeşti deloc! Eu şi să iau teancuri de bani, câtă vreme nu deţin funcţie publică, nu se consideră şpagă! Cum nu e nicio campanie acum nu se consideră nici mită electorală! De bine ce n-am luat, oricum, pentru că eu muncesc cu capul, nu fac bişniţă, să bag adaus comercial la băuturi expirate cu care să servesc beţivii Ghermăneştiului. Normal că câştig destul! Dar dl. Cristian Ionescu nu înţelege că cu averea aia din spaţiul public, nici cu funcţia nu intră nimeni în groapă. N-are decât să-şi facă renumele pe care îl are, nu de alta, dar nu sunt singura idioată care l-am susţinut şi care susţin asta, în mod cert. Dacă lui îi place să se facă de cacao, n-are decât tot el să dea, tot el să ţipe. NU ÎNŢELEGE CĂ FUNCŢIA PUBLICĂ E LA DISCREŢIA CETĂŢEANULUI, PENTRU CĂ EL HABAR N-ARE DE NICIUN PIC DE POLITOLOGIE, DE SOCIOLOGIE, DE DEMOCRAŢIE, EL A LUCRAT CU FIRELE DE CURENT ELECTRIC ŞI CU PRIZELE, BINEÎNŢELES CĂ NU ŞTIE CU CE SE MĂNÂNCĂ NICI POLITICA, NICI DNA-UL. Şi cum eu nu mă bag la fire că există riscul electrocutării, aşa ar trebui măcar să tacă ruşinat în faţa mea, pe munca mea, pentru că nu vine electricianul să-mi dea mie lecţii de presă, cum nici eu nu m-am dus vreodată la Simona să dau lecţii despre instalaţia electrică. Serios!

 

Şi încă ceva, deosebit de important: dacă unii n-au curajul să vă arate în faţă, vă spun eu ce cred mai toţi, inclusiv consumatorii despre dvs: că sunteţi un nimeni, cu preţuri foarte scumpe, care vă daţi nişte aere de aroganţă nejustificate! Atâta tot!

CA ATARE, DLE CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU, SĂ VĂ FIE RUŞINE! DNA-UL O SĂ VINĂ, NUMAI CĂ INVERS, SĂ VĂ CERCETEZE PE DVS. CÂT DE CURÂND!


Mirela Predan

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri