EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 23 » BREAKING NEWS - Cel ce nu există şi-a găsit muza-zuza: LAURA ALBANI DIN CIOFLICENI!
9:55 AM
BREAKING NEWS - Cel ce nu există şi-a găsit muza-zuza: LAURA ALBANI DIN CIOFLICENI!


O sursă mi-a transmis acum că preşedinte interimar al ALDE Snagov este o doamnă pe nume Laura Albani din Ciofliceni. Personal, nu am mai auzit de domnia sa? Dumneavoastră? Ei, această doamnă zice-se că ar fi pusă de cel ce nu există, evident că şi plătită de cel ce nu există pentru a face circ. Să fi ştiut noi ce votăm când votăm ALDE Snagov şi pe... Laura Albani, nu pe dl. Gheorghe Grigore, cred că ne-am fi băgat mai bine cu toţii un băţ în fund.


Ei, bine, zice-se că Laura Albani a făcut şi continuă să facă presiuni asupra consilierilor ALDE să voteze rectificarea bugetară. Şi mai zice-se că această... conducătoare... feminină extraordinar de populară la Snagov astfel cât să dea şi... patru consilieri, nu mai puţin, ce să-ţi povestesc.


Ieri am văzut-o şi eu pe această doamnă pentru prima dată în şedinţa de consiliu, venită ca simplu cetăţean, putea să vină oricine, ulterior am înţeles cine e. Foarte interesant, extraordinar de interesant, bineînţeles. Eu îi propun să se care mai repede de la conducerea ALDE Snagov, până nu se înfurie şi Cristian Ionscu şi Nichita Toma şi, sinceră să fiu, pe bună dreptate deopotrivă! Să lase dracului jocurile lui cel ce nu există, mai ales că NU are ce să facă, evident, în sensul că ce face? Îi exclude pe cei patru consilieri ai ALDE, după ce şi-au dat demisiile şi toate problemele care au fost. OK. Pefect. Şi în locul lor cine vine? Următorul de pe listă, nu există!


STIMAŢI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI, 1400 DE CETĂŢENI VOTANŢI DE DL. GHEORGHE GRIGORE, VOTUL NOSTRU A FOST CONFISCAT DE ACEASTĂ INDIVIDĂ PE NUME LAURA ALBANI, DE CARE NU A AUZIT NICI DRACU, CA SĂ-L DEA LUI CEL CE NU EXISTĂ. VI SE PARE CORECT? NU MI SE PARE CORECT! Ce dracu l-o fi apucat pe cel ce nu există s-o implice pe individa asta, nu cunoaştem. Serios mă întreb! Extrem de serios mă întreb! Asta înseamnă că se ascunde încă pe sub fuste de muieri.


Nu pot să vă relatez mai multe la acest moment pentru că ar însemna să-mi dezvălui sursa... Sigur, poate bănui şi cel ce nu există cine este: chiar unu din cei patru... consilieri. Hi, hi, ha! Hai noroc şi la mai mare, bineînţeles! Doamne fereşte cu Laura Albani aceasta! Multă minte îi mai trebuie şi lui cel ce nu există să creadă că face jocurile prin... muieri!


Mirela Predan

Vizualizări: 69 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri