EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 12 » Bugetul pe anul 2018 - cel mai mare jaf al tuturor timpurilor...
8:36 AM
Bugetul pe anul 2018 - cel mai mare jaf al tuturor timpurilor...

Cu bugetul propus pentru anul 2018, cel ce nu există s-a întrecut pe sine însuşi în materie de furtişaguri. Pur şi simplu. Lipsa oricărui control din partea opoziţiei, de altfel inexistente, lipsa de reacţie a Parchetului la jaful incomensurabil pe care l-a făcut în alţi ani, lipsa de reacţie inclusiv a cetăţenilor la asta, l-au făcut pe domnul primar să se întreacă pe el însuşi în materie de jaf şi să n-aibă chef de nicio explicaţie pentru asta. Ce maşină nouă, alta, ce autoutilitară, ce sume prinse fără nicio logică în buget, ce cheltuieli materiale exagerate, trecute de şapte ori în buget, ce multifuncţională în valoare de 280 de milioane de lei vechi? Voi aţi mai pomenit aşa ceva? Multifuncţională de 280 de milioane de lei vechi? Mobilier de şapte ori trecut, petreceri peste petreceri şi bani cheltuiţi în van, din puţinii bani pe care îi are Primăria şi pe urmă cică să plătim taxe şi impozite... Pentru ce şi pentru cine? Pentru acest jaf? Dar parcă suntem chiori, nu vedem, nu auzim nimic, nimeni nu are nicio reacţie la asta, eu dacă spun că se fură şi arăt în concret că se fură, cică sunt nebună eu, să-i las pe Vâlcomeanu şi Aristide în pace, nimeni nu-mi dă nicio explicaţie de ce-ar fi trebuit să-i las, pe munca mea, pe susţinerile mele, pe de toate... Cel ce nu există este lăsat în pace să fure!!! ASTA MĂ INTRIGĂ CEL MAI MULT. Dacă Mihai Anghel se opune totuşi la jaful ăsta, nu, Mihai Anghel e cel "al naibii", trebuie să fie izolat... Asta mă enervează şi mă intrigă, pentru că i se dă apă la moară lui cel ce nu există să fure, pentru că ne batem joc de munca altora, pentru că nimeni nu are nicio reacţie la acest jaf, pentru că Parchetul nu vine să aresteze pe nimeni, deşi ar fi al naibilor de tare cazul să o facă, iar eu dacă spun şi arăt în concret cât jaf este, tot mie mi se dă peste mână şi nu-mi pot face datoria de cetăţean, nu-mi pot face datoria de jurnalistă, trebuie să accept numai aiureli şi dacă nu le accept, pentru că pe mine mă enervează hoţia şi nedreptatea, eu sunt "nebuna", eu sunt "proasta", eu sunt nu ştiu cum.


Stimaţi cetăţeni ai Snagovului, acest buget propus de cel ce nu există pe anul 2018, din păcate, NE PROPUNE CEL MAI MARE JAF DIN ISTORIA SNAGOVULUI. CEL MAI MARE JAF. În ciuda jafului cel mai mare propus din istoria Snagovului, de când a fost publicat şi afişat, în data de 28 februarie, NU am mai văzut nicio reacţie de repudiere din partea niciunui cetăţean. Fie îngheţat de frică, fie mituit de cel ce nu există, fie manipulat să dea... vina tot pe Mihai Anghel, fie luat la şantaj, fie indolent şi leneş să nu se implice şi aşa mai departe. Evident că voi formula plângere penală, alta, evident că mă voi adresa şi Curţii de Conturi, din nou. Dar autorităţile statutului ar trebui să înceapă să se mişte odată, pentru că eu nu mai am încredere şi pentru că era nevoie să se mai implice şi alţii, nu să stea şi să se uite la stele, aşteptând nu se ştie ce.


Doamnelor şi domnilor procurori, pe voi chiar nu vă enervează jaful acesta? Doamnelor şi domnilor poliţişti, vă place acest jaf, vi se pare normal? Voi v-aţi achiziţiona imprimantă de 280 de milioane de lei pentru voi acasă? Stimaţi cetăţeni, care dintre dvs. v-aţi lua imprimantă de 280 de milioane de lei la voi acasă? Dar mobilă de 3 miliarde de lei vechi v-aţi lua?


Propunerile lui cel ce nu există denotă nu doar DELAPIDAREA URIAŞĂ, mai mare ca niciodată, dar şi NESIMŢIREA TOTALĂ ÎN A PROPUNE AŞA CEVA. Pentru că nu există niciun control, repet, toţi au fost duşi cu un covrig la gârlă, cu o autorizaţie de construcţie ilegală, cu o terasă ilegală, cu promisiuni deşarte, cu trei parale, iar nemernicii s-au prostituat şi au acceptat! Au acceptat să ciugulească şi ei câte o firimitură din tot acest incomensurabil jaf. O angajare clientelară, un salariu de trei parale, ăştia sunt oamenii, mici, nimicnicioşi, de rahat. Cine să-l combată pe cel ce nu există dacă voi vă vindeţi pe trei parale? Nimeni, evident, nu vi se pare normal? Şi atunci cel ce nu există are cale liberă la furat, ÎN CIUDA EVIDENŢEI CĂ FURĂ, NIMENI NU ZICE NIMIC, NICIO AUTORITATE NU VINE SĂ-L DUCĂ LA ÎNCHISOARE ŞI FURĂ ÎN CONTINUARE, NU VI SE PARE NORMAL?


Pe urmă cică de ce sunt supărată pe laşitatea asta, pe urmă tot eu sunt a dracu că nu înţeleg... filosofia "creştină" a iubiri de aproape şi împăcatul şi iertatul de cel ce nu există, nu înţeleg eu oameni cu... "probleme personale", eu sunt nenorocita că mă opun la ceea ce e logic şi lesne că trebuie să mă opun, eu sunt aia a dracu că nu fac jocurile lui cel ce nu există să dau tot în Anghel, eu sunt aia a dracu că nu subscriu la mizeria asta colosală, că nu mă las angrenată să fiu complice la aşa ceva... Nu vă mai îndemn să reflectaţi la ce înseamnă asta, pentru că, din păcate, e greu să vă cer să gândiţi, în contextul în care n-aveţi cap, dar dacă mai aveţi fie şi măcar un dram de luciditate, ÎN NICIUN CAZ NU SUBSCRIEŢI LA AŞA CEVA!


Mirela Predan

Vizualizări: 63 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri