EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 2 » Când începem să facem şi noi... echipă anti-cel ce nu există???
8:53 AM
Când începem să facem şi noi... echipă anti-cel ce nu există???

Ca orice dictator autentic care se respectă, cel ce nu există nu vrea opozanţi, trecând la o persecuţie constantă a oricărei forme de manifestare de opoziţie. Frica, am înţeles, este un atribut al omului. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să ţopăim în faţa lui. Nici că curiozitatea trebuie să ne împingă să nu avem demnitate, participând masiv la manifestările lui de ţopăială. Din păcate, nu am reuşit să ne grupăm, nu am reuşit să ne formăm într-o opoziţie stabilă şi unită. Iar asta este din nou vina noastră, pentru că n-am reuşit să trecem peste orgolii, din păcate, aspect ce se vede pregnant, pentru că orgoliile noastre, se vede clar, primează şi nu reuşim să facem absolut nimic pentru înlăturarea acestui mare rău: CEL CE NU EXISTĂ. Dimpotrivă, ne dăm unii altora peste mână cu succes în loc să ne ajutăm şi să colaborăm, chiar dacă am rămas atât de puţini. Cum? Prin numeroasele şi repetatele interese la cel ce nu există, pe care nu înţelegem că nu ni le satisface cel ce nu există, mai rău ne încurcă.


Scriam ieri la procesul pe care îl am pe 6 iunie cu cel ce nu există cu încălcarea datelor cu caracter personal şi mi-am amintit de stilul lui cel ce nu există, din care ar trebui să tragem învăţăminte toţi. Ce făcea cel ce nu există? NU DOAR CĂ VOIA ANIHILAREA MEA, DAR VOIA ANIHILAREA MEA PRIN METODE DE JOC DE TEATRU ŞI MINCIUNĂ, PE CARE NU LE-AM MAI ÎNTÂLNIT LA NIMENI, CU O PERVERSITATE CRESCUTĂ. Cu alte cuvinte, cel ce nu există voia să mă scoată de nebună spunându-mi mie într-un fel, altora exact opusul, iar prin asta să se creeze o dezordine din care ar fi reieşit că, într-adevăr, eu sunt nebuna. Că nu înţeleg să plec, deşi el mă chema, că nu înţeleg să nu mai scriu, deşi el mă punea, că nu înţeleg să-l las în pace, deşi el nu mă lăsa. Din păcate, pericolul subzistă pentru voi toţi, pentru că cel ce nu există foloseşte aceleaşi metode de joc de teatru, perversitate şi minciună cu toată lumea. Şi cu cât menţinem mai ascunse anumite lucruri, cu atât îi dăm mai multă apă la moară lui cel ce nu există. Pentru că remediul la mizeriile astea era, cu siguranţă, transparenţa. Acest stil infect ar trebui să ne facă PE TOŢI SĂ RENUNŢĂM LA ORICE FĂRÂMĂ DE ÎNCREDERE ÎN CEL CE NU EXISTĂ. Deşi se ambalează acum cu maximă putere, le garantez eu inclusiv unora de-alde Ionescu sau Matei că va veni vremea când va da şi cu ei de pământ, din simplu motiv că cel ce nu există nu iubeşte pe nimeni, nu respectă pe nimeni, nu apreciază la modul real pe nimeni.


Ar fi interesant să ne amintim ce-a făcut cel ce nu există în mandatul trecut: şi-a anihilat opoziţia prin corupere sau prin excludere. Să ne amintim că Adrian Voicu şi Aurică Stanciu au fost excluşi, toţi cei de la PNL, cu excepţia lui Mihai Anghel care era vizatul principal au fost cumpăraţi, ca să nu mai vorbesc de cei de la PDL şi şi-a asigurat o majoritate nelegitimă, care nu fusese dată de populaţie. Oricărui opozant i se închidea gura, era spionat, batjocorit, se născocea pe seama lui verzi şi uscate. Situaţia se repetă aidoma şi în actualul mandat. Incomodul, adică Gheorghe Grigore a fost exclus, Florin Matei menţiunut, chiar dacă ilegal, trecându-se peste absolut orice limite de sfidare ale legii şi astfel s-a căpătat o unanimitate nelegitimă şi dictatorială, neconferită de populaţie în Consiliul Local. Jocul de teatru, minciuna, îmbârligătura nu au încetat, iar noi ne-am conformat ca laşii, pentru că am subscris la jocurile acestea ale lui. Aproape nimeni nu văd să mai aibă o atitudine la mizeria asta.


Ar trebui încă de pe acum să ne hotărâm şi să nu mai facem greşeli, incontestabile greşeli care ne-au târât pe toţi de râpă, principala greşeală fiind încrederea în cuvântul lui cel ce nu există. Cu el nu te poţi înţelege normal, natural niciodată! E o lecţie pe care ar fi trebuit să o cunoaştem toţi până la acest moment şi ar trebui să nu ne mai lăsăm angrenaţi în a-i da satisfacţie. Nu mă voi referi acum la greşelile pe care le-am făcut noi în aşa-zisa noastră luptă anti-cel ce nu există, care nu a însemnat nimic altceva practic decât o manipulare a lui cel ce nu există, acceptată din lăcomie din păcate, din simplu motiv că nimeni, nici măcar Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea lui. Dar noi, se pare, că nu ne mai îndreptăm niciodată, ba dimpotrivă, acceptăm bucuroşi umilinţele lui cel ce nu există, batjocura lui cel ce nu există, nutrim speranţa că cel ce nu există se va schimba şi ne va da, deşi cel ce nu există oricum nu se va schimba niciodată. Jocuri şi manevre ale lui cel ce nu există care ne conduc de râpă şi nu mai înţelegem odată să renunţăm să-l mai credem, din păcate, pentru a nu fi dezamăgiţi din nou, cu siguranţă.


Evident că eu NU pot fi schimbată să renunţ la politica mea puternic anti-cel ce nu există niciodată. Prea mult m-a batjocorit şi m-a umilit cu nişte minciuni crase, ordinare şi cu joc de teatru. Nu se pune problema să existe niciodată nicio schimbare în mentalitatea mea în ceea ce priveşte această persoană, eu înţelegând că supravieţuirea pentru mine înseamnă opoziţia la cel ce nu există, în care NU am niciun pic de încredere, tocmai date fiind manifestările sale, dar dacă noi continuăm să ne batem joc şi să mai avem încredere în cel ce nu există şi să-l lăsăm în pace, de aia este impulsionat să-şi bată şi mai tare joc, cu siguranţă.


Unora le e scârbă. Şi mie. Dar când rahatul puturos este sub preş, trebuie curăţat, nu ocolit, cu siguranţă. Unora le e teamă. Aş fi de fier şi aş minţi să spun că nu mi-a fost niciodată teamă, dar dacă nu ne învingem teama, există riscul să ne subjuge tocmai profitând de teama noastră manifestă. În plus, din teamă, nu ţopăim, cel mult putem să ne retragem, iar ceea ce s-a întâmplat la Zilele Snagovului, de exemplu, a fost mai mult decât teamă şi a fost mai mult decât scârbă. A produs scârbă şi a generat mai departe teamă. Din păcate, pentru că noi nu am înţeles să nu-i mai dăm apă la moară.


Toată lumea se plânge de câte ceva, dar pe la colţuri, la Zilele Snagovului participă din... curiozitate, context în care este absolut normal să se întărească dictatura, iar cel ce nu există să creadă că, pe deasupra, mai are şi legitimitate.


Ştiu, greşeala lui enormă în calea dictaturii perfecte a fost aceea că i s-a pus pata pe mine şi că mi-a creat probleme, pe care, rezolvându-le, în apărarea mea, i-au creat lui probleme enorme şi de ce s-a temut el, adică de opoziţie, n-a scăpat, pentru că, aşa cum se vede bine, eu chiar îmi fac treaba de opoziţie şi nu se pune problema să-l las vreodată în pace. Mai ales la modul abject în care a reacţionat şi s-a purtat ca să mă scoată de "nebună" şi ca să nu mă lase în pace. Mare greşeală pentru cel ce nu există că nu m-a lăsat în pace, încercând tot felul de metode de păcăleală cu mine. Dar acum nu mai e nimic de făcut, pentru că răul s-a produs, în ceea ce mă priveşte, cel ce nu există nu mai are absolut nimic de făcut pentru schimbarea situaţiei. Ceea ce este important este să înţeleagă şi ceilalţi să renunţe la orgolii, pentru că cel ce nu există este cel mai mare pericol pentru noi toţi. Nu se înţelege treaba asta.


La anul vom intra în precampanie şi parcă văd că ne certăm între noi ca dracii, fiecare dorind în mod separat nu ştiu ce, cu o lipsă totală de strategie şi de organizare. Am vrut oameni noi, o echipă nouă, ceea ce este absolut normal. Ea trebuie pregătită încă de pe acum, eu nu văd pe nimeni nici demn, nici apt să facă faţă. Nu mă interesează ce înjură el pe la colţuri, dar eu în spaţiul public nu văd pe absolut nimeni să facă absolut nimic! Sincer. Şi atunci ce vom face? Pentru că iar vin alegerile, iar ia cel ce nu există - vă spun drept - un nou mandat în condiţiile astea. Oricât ar fi de trist, dacă nu îneţelegem SĂ NE UNIM, SĂ NE AJUTĂM, SĂ COLABORĂM, SĂ RENUNŢĂM LA ORGOLII, EXACT ASTA SE VA ÎNTÂMPLA: CEL CE NU EXISTĂ VA LUA UN NOU MANDAT, PE PROSTIA ŞI PE DISIPAREA NOASTRĂ. Trebuie să fim absolut conştienţi de asta şi să încercăm să renunţăm nu doar la încrederea acordată lui cel ce nu există, ci şi la influenţele sale malefice! NU, NU ESTE DE AJUNS CEEA CE FACEM, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. Trebuie să găsim încă de pe acum strategia adecvată şi de nezdruncinat, pentru că dacă acum oameni pleacă din echipă, trebuie să plece încă de pe acum, ca să nu ne mai trezim în ajun de alegeri cu trădare. Numai că nu există nicio echipă închegată de nicio culoare şi din nicio parte. DIN PĂCATE, TREBUIE SĂ NE HOTĂRÂM ŞI NOI CE VREM. EU VREAU ÎNLĂTURAREA LUI CEL CE NU EXISTĂ. DACĂ ŞI TU VREI ASTA, TREBUIE SĂ COLABOREZI CU MINE ÎN UNITATE ŞI ARMONIE PERFECTĂ, NU SĂ NE CERTĂM ÎNTRE NOI ŞI SĂ NE JIGNIM CA DRACII SAU SĂ NE DESCONSIDERĂM UNII PE ALŢII, SĂ STABILIM CINE SĂ FIE ŞEFUL, PENTRU CĂ DEOCAMDATĂ SE VEDE BINE, NIMENI NU E ŞEF, CEL CE NU EXISTĂ E DICTATOR, AERELE ASTEA DE ŞEFIE DĂUNEAZĂ GRAV PENTRU FIECARE. Când începem? Să ne constituim şi să colaborăm şi să luptăm împreună efectiv împotriva lui cel ce nu există? Niciodată nu e prea devreme, absolut niciodată! Iar acum chiar nu-i devreme, cu siguranţă!


Mirela Predan

Vizualizări: 43 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri