EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 26 » Capcanele lui cel ce nu există... ACUM AM O MISIUNE GREA! DAR VĂ GARANTEZ EU CĂ VA FI O REUŞITĂ TOTALĂ!
5:53 AM
Capcanele lui cel ce nu există... ACUM AM O MISIUNE GREA! DAR VĂ GARANTEZ EU CĂ VA FI O REUŞITĂ TOTALĂ!

Acum îl văd pe dl. Gheorghe Grigore în locul meu de atunci ŞI AM DATORIA MORALĂ ŞI AMBIŢIA FĂRĂ DISCUŢII SĂ-L SALVEZ. Ştiu, ştiu, ştiu, nu, nu-i uşor deloc. Dar dacă eu am putut, şi el poate, dacă eu m-am trezit, este clar că se va trezi şi el, este clar că se poate! Ori reuşesc, ori mă duc dracului în lumea largă! Nu se poate!

 

NU pot să dorm în noapte. Aud vântul în rafale vâjâind când ies pe balcon la o ţigară, oarecum mă relaxează acest vâjâit de vânt în ger, în natura dezlănţuită. Am încercat să adorm, gândindu-mă la lumea ireală, în care să mă refugiez, a subiectelor de romane. Dar nu mi-a ieşit de data asta. Realitatea mă copleşeşte, mă doboară. Sunt mai tristă decât niciodată. Pentru că îmi amintesc. Îmi amintesc de talentul incredibil al lui cel ce nu există de a mă face să lucrez chiar împotriva mea până când... a vrut să dea o serie de asalturi finale ca să mă doboare. CRED CĂ ACUM MAI MULT DECÂT NICIODATĂ TREBUIE SĂ ACŢIONEZ. Pentru că din beţia asta a lui cel ce nu există de a mă face să lucrez chiar împotriva mea eu m-am trezit şi în acelaşi stadiu nu voi mai ajunge niciodată. Dar sunt alţii, alţii pe care trebuie să-i salvez. În ciuda voinţei lor. Să zbier la stele, la nori şi la vântul de afară: NU SE POATE.


Era o vreme, o vreme în care multă lume, vrându-mi binele îmi spunea să renunţ la cel ce nu există şi să-mi văd de treabă. O vreme în care nici eu nu credeam că o perversitate atât de mare poate exista vreodată. Să ne aducem aminte că eu am lucrat pentru cel ce nu există. După care, obsedat de persoana mea, a încercat să mă târască în groapă. Încet, cu tact, cu aberaţii, chiar dacă aberaţii, dar EU NU VEDEAM NIMIC, ERAM PUR ŞI SIMPLU OARBĂ. Să nu uit că de la momentul Mizerabila Predan şi de la momentul satanicelor sale încercări de manipulare din toamna şi iarna lui 2014, eu am mai rămas oarecum agăţată încă aproape un an. Chiar dacă mă ameninţase, chiar dacă încercase o serie de mizerii cu mine, chiar dacă minţea şi lumea îmi spunea altceva, iar eu spuneam că nu se poate. Chiar dacă ajunsesem la Poliţie să fiu acuzată de... crime în serie şi o sumedenie de aberaţii. Rămăsesem angrenată, agăţată. Ca o idioată! Asta nu însemna nici că am vreun interes ascuns, nici că voiam bani de la cel ce nu există, nici că îmi ardea cu el de afaceri clientelare, ci pentru că diabolismul manipulării lui lucrase în mine atât de adânc, atât de adânc încât mi-era realmente imposibil să înţeleg realitatea. Să nu uităm că şi după momentul suspendării site-ul Opinii Cetăţeneşti, când am realizat şi renunţat definitiv la manipulările sale, el a continuat să mă manipuleze şi să mă joace, în ciuda voinţei mele, prin alţii, cel mai important fiind în acest sens, Nichita Toma. Nu credeam în perversitate umană, în niciun caz atât de mare, nu credeam în atât de mare nemernicie şi adevărul este că... pe lângă incomensurabilul şi distructivul talent al lui cel ce nu există de a te face din om neom, pari un nebun. Pentru că ceilalţi din jurul tău, care nu fac obiectul diabolicei atracţii, se uită la tine şi nu înţeleg de ce faci asta. PENTRU CĂ CEL CE NU EXISTĂ ARE ÎNTOTDEAUNA TALENT SĂ SE DISCULPE, SĂ CREEZE O LUME IREALĂ, O LUME HALUCINANTĂ, ÎN CARE SĂ TE INTRODUCĂ ŞI SĂ TE ÎNCHIDĂ.


Acum eu ştiu ce înseamnă cel ce nu există, cu diabolismele sale cu tot, acum este normal să nici nu se pună problema să mă mai las în mizeriile lui, în cântecul sirenei, angrenată vreodată. Am supravieţuit, am rămas în picioare, dar nu pot spune că nu mi-a fost greu, nu pot spune că n-am făcut pentru asta eforturi colosale. Pentru că am lucrat, ÎN MOD INVOLUNTAR, evident, chiar în dauna intereselor mele cele mai legitime şi mai naturale picând în mreaja asta a lui cel ce nu există, ca o satanică capcană.

 

Acum îl văd pe dl. Gheorghe Grigore în locul meu de atunci ŞI AM DATORIA MORALĂ ŞI AMBIŢIA FĂRĂ DISCUŢII SĂ-L SALVEZ. Ştiu, ştiu, ştiu, nu, nu-i uşor deloc. Dar dacă eu am putut, şi el poate, dacă eu m-am trezit, este clar că se va trezi şi el, este clar că se poate! Ori reuşesc, ori mă duc dracului în lumea largă! Nu se poate!


Pentru că atâta muncă, atâta dăruire, atâta curaj sunt ferm convinsă că nu le-a mai avut nimeni. A investit puţin din viaţa lui ca să se aleagă cu nimic. Timp, bani, în resurse umane trădătoare şi incapabile. În nemernici, în laşi, a renunţat la o parte din el, aşa cum cunosc, pentru noi, pentru Snagov, pentru a se alege cu tot felul de mizerii noi de fiecare dată. Timpul, viaţa irosită în nemernicii cine i le mai dă înapoi, a renunţa la luptă acum, ar fi cea mai mare greşeală. Ştiu, asta vrea cel ce nu există, este doar idealul lui, de aceea acţionează, dar tocmai de aia NU trebuie să i se mai dea vreodată apă la moară, niciodată, niciodată, niciodată! CU CEL CE NU EXISTĂ NU-I DE DISCUTAT! NICIODATĂ! De trei ani eu n-am mai discutat cu el. Chiar crede cineva că dacă eu mai discutam cu cel ce nu există fie şi-un cuvânt, acum nu eram moartă? Pentru că el avea exact talentul de a te întoarce din ceea ce erai sigur că e sau că nu e, avea exact talentul de a te convinge atunci când n-aveai niciun chef să crezi, avea exact talentul de a străpunge în interiorul tău într-un mod diabolic aşa cum nu am mai întâlnit la alt om niciodată. Sigur, aşa cum toată lumea ştie, prin Nichita Toma, dar şi prin alţii, m-a mai manipulat o perioadă. SUNT DEPARTE DE TOATE ASTEA ACUM, PENTRU CĂ AM RENUNŢAT LA ABSOLUT TOŢI, PENTRU CĂ AM ÎNŢELES CĂ VORBEŞTE EXACT CÂNTECUL SIRENEI LUI CEL CE NU EXISTĂ PRIN EI ŞI PENTRU CĂ ERA CLAR CĂ MĂ DUC ÎN PRĂPASTIE. Mda, atunci când aveam nevoie de ei, nu erau niciodată prin preajmă, când n-aveam nicio nevoie apăreau, ca să mă mai manipuleze încă o dată şi încă o dată. Dacă n-aş fi trecut şi eu prin asta poate că aş fi judecat mai dur, dar nu pot! Dacă nu aş fi acţionat şi eu, manipulată de cel ce nu există, exact contrar intereselor mele, lucrând chiar împotriva mea, poate că nu aş fi înţeles nici eu acum de ce se întâmplă asta. NUMAI CĂ EU MI-AM REVENIT ŞI AM ÎNŢELES ŞI CE TREBUIE SĂ FAC, ŞI CE ESTE ABSOLUT NORMAL SĂ FAC ŞI CE ÎNSEAMNĂ CEL CE NU EXISTĂ ŞI CE TALENTE ARE.

Acum este de datoria mea să acţionez. Primul pas este să mă lupt CU DEMONUL cel ce nu există şi să-l scot din alţi oameni. Pentru că dacă am învăţat să lupt cu demonul cel ce nu există în persoană, este clar că trebuie să-l scot şi din oameni, aşa cum este clar că pot, pentru că acest demon este clar că nu rezistă, nu rezistă în prezenţa mea. EU AM ÎNVĂŢAT SĂ-I FAC FAŢĂ! ŞI SUNT HOTĂRÂTĂ SĂ FAC ASTA MAI MULT DECÂT NICIODATĂ! Trebuie să elaborez un plan de bătaie şi trebuie să-l pun cât mai urgent în aplicare! Până dimineaţă îl voi elabora, nu-i public, dar... e clar. EU POT SĂ FAC ASTA ŞI SUNT SINGURA CARE POT SĂ FAC ASTA DIN PĂCATE!!!

 


Mirela Predan

Vizualizări: 53 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri