EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 26 » Care este planul meu de acţiune de aici încolo - CLAR ŞI FĂRĂ SĂ ÎNCERCE NIMENI SĂ MĂ ÎMPIEDICE!
8:44 PM
Care este planul meu de acţiune de aici încolo - CLAR ŞI FĂRĂ SĂ ÎNCERCE NIMENI SĂ MĂ ÎMPIEDICE!

 

Nu cunosc la acest moment care sunt dedesubturile infracţionale ale lui cel ce nu există cu Dumitru Vâlcomeanu şi cu Mihai Adrian Aristide, însă CU SIGURANŢĂ LE VOI AFLA, PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT IMPOSIBIL CA ELE SĂ NU EXISTE. Altfel era clar că nu se ajungea aici. Voi începe o amplă investigaţie de presă în acest sens pentru a vedea care sunt actele de corupţie mai exact şi toate acestea, cu terasa ilegală a lui Cristian Ionescu, cu angajarea fiului lui Nicuşor Dumitru, cu ce vom mai descoperi referitor şi la Vâlcomeanu şi Aristide vor merge la DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE, pentru fapte de corupţie în totalitate.


Planurile mele de bătaie vor fi clare şi vor fi certe:


1. LATURA PENALĂ, AŞA CUM VĂ SPUNEAM. Tocmai am finalizat ancheta referitoare la terasa deţinută ilegal, o s-o finalizez şi pe cea referitoare la fiul lui Nicuşor Dumitru. O să adun şi măgăriile cu Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Adrian Aristide şi, cu siguranţă voi formula o plângere un pic mai amplă la DNA pentru a se constata de ce s-a încălcat legea cu nemerniciile astea.


2. LATURA PENALĂ LEGATĂ DE CEL CE NU EXISTĂ - Aşa cum spuneam, voi formula noi solicitări referitoare la stadii de cercetare. Nu se cercetează, mă adresez Inspecţiei Judiciare, să vedem de ce stau eu trei, patru ani cu un dosar mărunt de delapidare, să vedem unde sunt dosarele Curţii de Conturi şi aşa mai departe. Nu de alta, dar făcusem şi eu o plângere penală la DNA pentru nemerniciile şi matrapazlâcurile cu alegerea lui Nichita Toma viceprimar. M-a chemat o dată la audiere la DNA, s-a declinat după aceea competenţa la Parchet şi de atunci tot se cercetează. Şi nimeni nu mai ştie nici măcar numărul de dosar. Ia să vedem, domnule, care e numărul de dosar, că nu se poate. Dau absolut toate datele de identificare. Nu este singurul dosar care zace, cu infracţiuni grosolane, deşi ar fi trebuit să se cerceteze. Cu siguranţă.

3. LATURA PENALĂ - Plângere penală faţă de joaca cu demisiile şi faţă de aberaţiile cu revenirile, aşa cum din punct de vedere legal nu se mai poate. Face parte din infracţiunea de abuz în serviciu. La Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru am formulat deja, acum o să-i introduc în cauză şi pe Dumitru Vâlcomeanu şi Mihai Aristide, în limita timpului disponibil, chiar începând din seara asta.

4. LATURA DE CONTENCIOS-ADMINISTRATIV - Orice hotărâre care mai este aprobată de aici înainte cu votul vreunuia dintre cei patru consilieri care au demisionat sau a lui Florin Matei care a fost radiat, EU O ATAC ÎN INSTANŢA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV, RESPECTÂND PREVEDERILE LEGALE REFERITOARE LA PLÂNGEREA PREALABILĂ.

5. Faţă de opinia de legalitate exprimată sau neexprimată de dl. Cătălin Marin, chiar începând din această seară voi formula plângere penală.


Acesta este planul meu de acţiune. Nu se pune problema ca, într-un final, toate aceste încălcări ale legii să nu fie pedepsite. Eu sunt dispusă să merg până la CEDO, chiar şi după ce cel ce nu există nu va mai fi primar. FAPTELE SUNT CONSUMATE, PENTRU TOATE ACESTEA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ. Eu NU am nici cea mai mică disponibilitate nici să cedez, nici să renunţ şi cu asta basta! Să se aştepte dl. primar de la mine la un război de uzură, de durată şi cu şanse maxime de câştig de parte-mi.

Nu în ultimul rând, dnii Cristian Ionescu, Nicuşor Dumitru, Mihai Aristide şi Dumitru Vâlcomeanu SĂ SE AŞTEPTE LA TOT CE ESTE MAI RĂU DIN PARTEA MEA, LEGAL, NU ILEGAL, DESIGUR. Să se aştepte la chemat pe la Poliţii, la controale, la audieri pe la Parchet, la audieri pe la instanţa de judecată. N-au decât, NU MĂ PRIVEŞTE, NU MĂ INETERSEAZĂ, NU MĂ SPERII DE AVOCAŢI, ÎN NICIUN CAZ DE AVOCAŢI PROPUŞI DE CEL CE NU EXISTĂ.


Orice s-ar întâmpla de aici înainte, faptele sunt deja consumate şi fiind fapte de natură penală, cu siguranţă va trebui să se răspundă pentru ele. Inclusiv Nichita Toma va trebui să răspundă pentru mita electorală, toată lumea va trebui să răspundă pentru faptele ei. Clară treaba! NU VREAU SĂ FIE NICIO FACTURĂ RESTANTĂ. IAR CINE A GREŞIT ÎNCĂLCÂND LEGEA, LA PUŞCĂRIE, FRATE!


Mirela Predan

Vizualizări: 60 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri