EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 12 » Câteva gânduri de după vreo 10 ore de stat în stradă...
2:44 PM
Câteva gânduri de după vreo 10 ore de stat în stradă...

Aşa cum vă spuneam, aseară am fost în piaţă. Ceea ce pot să spun că m-a impresionat acolo a fost faptul că majoritatea, adică un procent de cam 80% erau din generaţia 40 minus, mulţi dintre ei, dacă mă străduiam puţin când eram tânără, puteam să-mi fie copii. Nu ştiu dacă va pica acum acest Guvern, eu sper să pice şi să se organizeze alegeri anticipate, însă ceea ce ştiu sigur este că trendul din ţara asta va fi al unei Românii curate de comunism, pesedism şi aşa mai departe. Soluţia există: toţi aceşti tineri să iasă masiv la vot, pentru că, în general, ei nu prea ies. E o problemă, nu ştiu de ce este, sociologic vorbind, această problemă: tinerii nu ies la vot. Noi am dus o viaţă nenorocită, de sacrificiu, cu politicienii pe care îi ştim cu toţii. Ei bine, din generaţia lor se vor ridica alţi politicieni, o altă clasă politică şi cu certitudine viitorul României va fi altul. Acesta al decadenţei şi al imbecilizării României prin PSD, aşa cum nu-mi imaginam vreodată să mai trăiesc această revanşă a fost doar o ultimă furie şi doar un ultim exemplu de cât de prost se poate conduce România şi cât de prost era în trecut. De la cântece cu chitara şi celebrul "M... PSD" deja, care este un slogan al lipsei de maturitate, aşa cum repede am înţeles până la urmă şi l-am acceptat ca atare, ei sunt generaţia care trebuie să vină la putere, generaţia fără perspectivă cum am fost şi noi, însă generaţia care prin forţă poate schimba ceva şi o dată pentru totdeauna, astfel încât mentalităţile acelea înfiorătoare ale 100 de lei votul, plimbatul cu autocarul electoral şi împrostizarea României să nu mai revină niciodată. Mesajul este unul deosebit de clar: România trebuie salvată de această ultimă răbufnire a nemerniciei roşii, iar generaţiile tinere care sunt eroii de azi şi care fac istorie, în definitiv, pentru că istoria o face masele, aşa cum şi în trecut, istoria o făceau armatele, eroii aceia mici, neînsemnaţi, care mergeau pe frontul de luptă pot schimba ceva şi faptul că sunt mulţi, iar vocea lor este atât de puternică îmi creează în suflet o bucurie imensă. Peste 10 ani, oameni precum cel ce nu există vor rămâne o amintire, dar şi o pată neagră a unor trecuturi învolburate, cu eroii ei cu tot.

Aseară a fost linişte, în cea mai mare parte a timpului, însă eu probabil că n-aş fi ieşit la miting, mi-aş fi văzut de lupta mea cu cel ce nu există, care tot o luptă anti-PSD, anti-imbecili care ne conduc este, dacă nu se întâmpla ceea ce s-a întâmplat alaltăieri cu tunurile de apă şi cu gazarea. Dacă e război, la război particip şi eu şi m-am bucurat să văd câte mii de tineri nu se tem de război. Adică este clar că se simte o nevoie acerbă de libertate, de eliberare a ţării de mafia comunistoido-securistică ce a distrus-o de-a lungul ultimilor 30 de ani, într-un hal incredibil, aducând-o pe ultimul loc în Europa. Este nevoie de schimbare, este nevoie ca această ciumă roşie să nu mai revină la putere niciodată şi să-şi recapete locul binemeritat din puşcării, de unde au început să iasă pe capete. VIITORUL NU ESTE AL PUŞCĂRIAŞILOR CI AL ACESTOR TINERI CURAŢI. Asta este ceea ce Dragnea nu vrea în ruptul capului să priceapă. Iar când va pica, se va duce dracu pentru ca din puşcăria aia să nu mai iasă nici el nici acoliţii lui niciodată. E un înţelept proverb că de ceea ce ţi-e frică nu scapi! Nu va scăpa Dragnea de puşcărie, nici ai lui. Vă spun eu! E clară, cum nu se poate mai clară situaţia. Lupta cu justiţia a avut pentru Dragnea doar o victorie temporară. Pentru că sunt ani, ani, în care am câştigat cu greu o fragilă democraţie, care nu poate fi reprimată cu gaze lacrimogene şi cu tunuri de apă.


Eu NU sunt deloc pro-violenţă, sunt un om cum nu se poate mai paşnic, însă inclusiv reacţia celor care au fost violenţi acum două seri mi se pare normală, în contextul în care fără să faci nimic, în permanenţă s-au tras tunuri de lacrimogene şi de apă. NU suntem gândaci să fugim cu Flit. Cea mai imbecilă idee a fost că trebuie dispersată manifestaţia, fix la o anume oră şi trebuie fix să se facă ceea ce s-a făcut pentru asta. Noi chiar ne-am săturat, nu se mai poate, pierdem timp preţios într-o luptă inutilă, în definitiv, când unii ca Dragnea, Firea, cel ce nu există et comp trebuiau să fie prin puşcării demult, nu să stăm să ne luptăm acum cu ei, conferindu-le prin vot legitimitate. Bun, prost, aşa cum a guvernat PNL-ul, totuşi a condus România pe un făgaş normal, pro-european, în care astfel de lucruri cu gazarea în plină stradă nu erau posibile. Or, noi ne-am întors brusc, cu aproape 30 de ani în urmă exact la Revoluţie şi la mineriade, iar ca să ştergem 30 de ani din fragila şi aşa democraţie construită cu greu, mi se pare inadmisibil. Nu se poate. Dragnea et comp din camarila baroniadei locale trebuie să meargă urgent la puşcărie, iar noi să ne vedem de drumul nostru, de viitorul care este al acestor tineri, pentru că noi şi părinţii noştri nu am fost în stare să le oferim nimic prin votul nostru decât un PSD cretin. Măcar să-i lăsăm în pace să se desfăşoare, iar cei care vor să le distrugă viitorul pentru menţinerea unei Românii anormale, ba folosesc chiar şi forţa împotriva lor, să se ducă dracu pe la puşcării, pentru că viitorul acestei ţări NU este deloc al lor. Gata, ne-am săturat de ei şi de nemerniciile lor. Ce-au putut să facă în aceşti doi ani şi în ce hal ne-au chinuit pe noi, aici, pe de-o parte, pe de alta, în ce hal au putut să facă România de râs în afară, a atins apogeul. Măcar în 90, la mineriade, exista scuza că suntem o democraţie proaspătă şi imatură, acum după 30 de ani de democraţie, aşa ceva nu se poate!


Domnule, eu am obosit, eu zbier şi am zbierat întotdeauna pe  aici anti-cel ce nu există şi anti-PSD. Nu mai am rezistenţa fizică chiar ca la 20 de ani de stat ore în şir în picioare, zeci de ore în picioare, să mă trântesc şi eu pe asfalt alături de ceilalţi tineri până să vină jandarmii şi să spargă din nou gaşca. Însă CRED CĂ NICIODATĂ NU MAI E CAZUL SĂ SE MAI FACĂ PROSTIA, NEMERNICIA SĂ VOTĂM PENALI, SĂ VOTĂM NENOROCIŢI DIN ĂŞTIA CARE PENTRU LIBERTATEA LOR SĂ NE DISTRUGĂ ŢARA. Aveam prieteni inclusiv pesedişti. Nu-i mai am, nu pentru că am renunţat la prietenia cu ei, ci pentru că au înţeles, în sfârşit, că ceea ce face PSD-ul ca act de guvernare, e o batjocură maximă. I-a convins PROSTIA Vioricăi Dăncilă să renunţe la susţinerea pentru PSD, Viorica Dăncilă a fost cea mai bună anti-campanie. Om fi noi proşti, dar nu chiar atât de proşti, zic oamenii şi au maximă dreptate. I-a convins incompetenţa crasă a PSD-ului la guvernare să se întoarcă dezamăgiţi. Nimeni n-a votat PSD ca să scape Dragnea şi ai lui de puşcărie, au votat, păcăliţi, aşa cum eu nu am fost păcălită, într-un trai mai bun. Trai mai bun pe dracu! Nu se vede clară situaţia?

Viitorul nostru NU poate începe decât cu puşcăria lor, A ACESTOR PENALI NENOROCIŢI, care au furat de-au rupt şi vor să fure în continuare, nu să meargă la închisoare. Pesedişti acum nu mai sunt decât puşcăriaşii şi familiile puşcăriaşilor, sperând în graţieri, amnistii şi chestii de astea. Pesedist acum nu mai e nimeni dintre oamenii normali, nici măcar dintre cei de la ţară. De aceea nu cred că mai e cazul să mai aşteptăm încă doi ani ca astfel ciuma roşie să se care natural, ci eu cred că este cazul acum de anticipate.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri