EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 6 » Câteva precizări absolut importante referitoare la recentul meu eşuat împăcat cu cel ce nu există
0:04 AM
Câteva precizări absolut importante referitoare la recentul meu eşuat împăcat cu cel ce nu există


În seara aceasta vreau să fiu scurtă, pentru că mâine dimineaţă, la 8 trebuie să mă prezint la DNA şi trebuie să pregătesc maculatura legată de Asociaţia Sportivă din seara asta. La ora 12 voi fi la Tribunalul Ilfov, deci nu stau. Aş vrea să fac câteva precizări clare:


1. Va trebui să ne unim PENTRU A FORMA ACUM ŞI AICI O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE. La cel ce nu există. DE OPOZIŢIE, NU ELECTORALĂ, DE ALEGERI. Ca să înţelegem distincţia foarte clar. Nu avem opoziţie, se vede. La nivel central, există, în alte localităţi există. La Bucureşti, Gabriela Firea este atacată sistematic de consilierii PNL şi USR. Aici nu există opoziţie. Sunt SINGURA care am reacţii la multe lucruri anormale care se întâmplă. Singura. Cel ce nu există a vrut distrugerea opoziţiei fie prin corupere, fie prin manipulare. A reuşit. Chiar dacă votul cetăţenesc din 2016 a fost majoritar anti-cel ce nu există, nu avem aşa ceva. DACĂ NU SE VA FACE ACUM O ECHIPĂ DE OPOZIŢIE, CONSECINŢA VA FI CĂ TOT CEL CE NU EXISTĂ VA FI PRIMAR! NU neg sub nicio formă ce-am spus, nu am de ce să cedez de la ideea asta.

 

2. NU fac aceste demersuri pentru mine ci pentru Snagov. Candidatul cu cele mai mari şanse care ar putea prelua Primăria şi scăpa Snagovul şi de incompetenţă şi de jaf este dl. Gheorghe Grigore. Eu ştiu că este un om cinstit, corect şi competent dl. Grigore. Nu este suficient să ştiu numai eu! Ce vrea cel ce nu există? Să n-aibă nici echipă, nici nimic. Am început să bănuiesc şi prin cine îşi desfăşoară de data aceasta planurile. Cu sau fără voia acelei persoane. Nu condamn pe nimeni ab initio, nu-mi place să fac asta. Dar se vede că oamenii care mai rămăseseră alături de dl. Grigore şi despre care eu cred că sunt corecţi au început să plece şi să se simtă marginalizaţi. Cui serveşte asta? Lui cel ce nu există, bineînţeles.

 

3. Eu îmi voi continua activitatea. Aşa cum am făcut-o şi anul trecut pe vremea asta, aşa cum am făcut şi acum doi ani pe vremea asta. Chiar dacă sunt conştientă de un lucru: EFORTURILE MELE SUNT ÎN ZADAR. Pentru că, din păcate, ceea ce am spus, s-a adeverit. De fiecare dată. Acum spun că efortul lui cel ce nu există este să nu cumva să existe vreo echipă de opoziţie care să-i ia nemerniciile la control public. Şi dacă şi de data aceasta i se dă apă la moară, aşa cum a manipulat el cum a vrut lucrurile până acum, NU mai e absolut nicio şansă. Deci eu, Mirela Predan care am spus că NU este bine să se treacă la ALDE, eu, Mirela Predan, care am spus că nu va veni dl. Gheorghe Grigore viceprimar cu păcăleala lui cel ce nu există că-l va pune, eu, Mirela Predan care am sesizat prima că Nicuşor Dumitru şi Cristian Ionescu s-au aliat cu cel ce nu există, eu, aceeaşi Mirela Predan spun că în actualele condiţii de fărâmiţare şi de inexistenţă a opoziţiei, cel ce nu există va lua un nou mandat.


4. NU mă agit pentru mine, nu m-am agitat niciodată. NU candidez pe listele nimănui, nu mă interesează. NU vizez loc de muncă, am. Acum nu este prea târziu să ne vină mintea la cap, dar dacă se mai continuă pe pista asta, cel mai probabil va fi prea târziu. Iar când am spus că muncesc degeaba, nu m-am referit la bani, ci la nişte eforturi susţinute depuse inutil câtă vreme nu se va întâmpla nimic. Cel ce nu există nu va fi arestat, cel ce nu există o va domni mult şi bine, ba chiar va mai lua un nou mandat.

 

5. Astăzi am auzit două reproşuri din partea a două persoane diferite, importante din spaţiul politic snagovean, nu le dau numele. Primul reproş viza faptul că eu am o patimă şi de aia fac ceea ce fac împotriva lui cel ce nu există. Ca să vedeţi că NU am absolut nicio patimă, de aia am şi decis să mă retrag, iar faptul că am avut disponibilitatea inclusiv de a mă împăca cu cel ce nu există, dar în condiţii de normalitate, cred că a spus mult despre faptul că nu e vorba despre nicio patimă. EXACT RELUAREA VREUNEI RELAŢII DE... IUBIRE ERA ANTICONDIŢIA ESENŢIALĂ, DACĂ VREŢI AŞA. Adică orice normalitate a împăcării ar fi presupus drept primă şi esenţială condiţie: NU are treabă cu mine ca femeie cel ce nu există, NU am treabă cu cel ce nu există ca bărbat. Dacă nu am fost suficient de explicită, chiar îmi pare rău că a ieşit aşa. Un al doilea reproş viza faptul că m-aş fi discreditat în momentul în care am scris că şterg tot şi nu mai scriu nimic despre cel ce nu există. Aici sunt câteva elemente. Aşa cum spuneam, eu nu candidez la nimic, drept pentru care NU îmi trebuie imagine publică. Chiar şi să mă fi discreditat, în definitiv, până la urmă treaba mea. Nu vreau să acuz pe nimeni de ipocrizie, dar exact aceeaşi persoană îmi cerea acum un an, acum doi ani să şterg tot, să scriu de bine de cel ce nu există, să nu mai folosesc sintagma "cel ce nu există", ci "Marian Oancea", spunea că vor fi bani mulţi dacă o fac. Atunci nu mă discreditam? Am făcut EXACT ceea ce mi-a cerut persoana în cauză atunci, numai că la un alt moment. Eu nu degeaba am vorbit despre inconsecvenţă. Pentru că şi atunci am fost acuzată de patimă şi că de aia nu vreau să o fac. Ca să închei discuţia despre orice patimi sau dorinţă de răzbunare pe cel ce nu există din dragoste neîmplinită, am spus: gata, nu mai scriu nimic negativ, mă împac, renunţ şi la procese, şi la plângeri şi s-a terminat. Ca să nu mai zică nimeni că ar fi vorba despre... patimi, că din cauza asta n-aş putea s-o fac. Ba pot s-o fac, nicio problemă, se vede bine că da, deci nu patima este problema mea. Problema mea este că într-adevăr probabil că iarăşi s-a ajuns la vorba mea sau se va ajunge: cel ce nu există nu este sănătos la cap şi NU se ţine el de cuvânt. Deci nu eu îl urăsc, nu eu sunt cea care nu mă pot abţine, nu eu sunt anormala la cap care am ceva musai de împărţit cu el. Situaţia se prezintă un pic invers, am explicat în numeroase rânduri, dar am explicat degeaba.


6. Care a fost istoria acestui recent aşa zis împăcat cu cel ce nu există? De prin ianuarie încoace dacă nu şi mai bine, dl. Adrian Zamfirescu a tot venit cu tot felul de propuneri: să-mi dea informaţii de interes public, că n-are sens să ne plimbăm pe la tribunale cu astfel de dosare, că nu e bine să fac demersuri pe linie penală, că toate aceste demersuri oricum nu au nicio finalitate. Nu a fost singura persoană din anturajul lui cel ce nu există care a încercat să mă concilieze, ca să mă exprim aşa, cu cel ce nu există. Ceea ce i-am spus dlui Zamfirescu ca nemulţumire şi şi-a dat şi el seama, cred, că într-un fel aveam dreptate au fost EXACT episoadele de paranoia extremă cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu, cu criminala în serie, cu bolnava de schizofrenie la adresa mea, cu chematul în ziua de 6 mai, după care să anunţe Salvarea şi Poliţia că a venit o nebună cu bomba. La un moment dat, ca să işte zânzanie, a pretins că l-aş şantaja dacă i-aş cere nu bani, Doamne fereşte, ci PUR ŞI SIMPLU SĂ RENUNŢE LA PARANOIA ASTA. Dacă vouă nu vi se pare normal să renunţe, ci să continue cu aşa ceva, eu nu mai am ce comenta. Şi ajunsesem la o înţelegere, cu dl. Zamfirescu: să nu mai facă lucruri de genul cel ce nu există şi să-mi prezinte informaţii de interes public. Bun, a zis că o să vorbească cu cel ce nu există, eu, una, personal, mă ţineam de cuvânt. Până când a venit BOMBA BOMBELOR: dl. Zamfirescu îi făcuse plângere la DNA dlui Gheorghe Grigore şi de pe 15 pleacă din Primărie, tocmai pentru că a fost nemulţumit că nu şi-a atins ţinta. Or, acuma să-mi fie şi mie cu iertare, dar ACESTE NEGOCIERI NU MAI PUTEAU CONTINUA. EU NU SUNT GUNOI. Şi aş vrea să fie clar un lucru pentru toată lumea: eu pot să mă şi cert cu dl. Grigore, pot să mă şi bălăcăresc, aţi văzut, s-a dezis de mine, poate au fost momente în care şi eu l-am criticat, cred eu, pertinent, nu cu rea-credinţă, că e prea blând cu tot felul de lichele, dar toate ca toate: EU NU O SĂ POT SUSŢINE NICIODATĂ IDEEA DE DOSAR ÎMPOTRIVA DLUI GRIGORE LA DNA SAU SĂ MAI AM CE DISCUTA CU PERSOANE CARE AU FĂCUT ASTA. Sigur, dacă dl. Zamfirescu pleca din Primărie pur şi simplu, nu asta era problema. Fiecare este liber să lucreze unde vrea. Puteam să continui negocierile şi cu altcineva. Dar nu să plece din cauză că el era tocmit acolo să facă dosare penale împotriva dlui Grigore şi dacă nu i-a ieşit... acuma pleacă, iar eu continui negocierile cu cel ce nu există. EU NU O SĂ FIU NICIODATĂ O CRISTIAN IONESCU 2, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR. BA CHIAR MAI RĂU DE ATÂT! La mine nu se uită nimeni pe stradă cu scârbă pe bună dreptate. Acesta a fost momentul peste care NU am putut să trec. Că a intervenit atât de repede după ce am anunţat că mă împac. COINCIDENŢĂ. PURĂ COINCIDENŢĂ. Dar atuncea s-a tăiat orice comedie şi am realizat că cu cel ce nu există nu e loc de împăcare niciodată, pentru că nu este sănătos la cap!

 

7. Una-i una, alta-i alta! Aşa cum spuneam. Faptul că nu suntem acum uniţi şi nu există o opoziţie, o echipă de opoziţie, constanţă în demersurile anti-cel ce nu există o să aibă drept consecinţă un nou mandat cu călcarea în picioare a legii pentru cel ce nu există. Faptul că s-a angrenat în tot felul de mizerii cu denunţuri halucinante şi se va mai angrena cel ce nu există denotă faptul că nu este sănătos la cap şi nu va fi niciodată. Eu atâta am avut de spus. Nu depinde de mine, NU oblig pe nimeni, Doamne fereşte, dacă va ieşi aşa cum am spus eu, în definitiv asta este, atâta putem. ÎN PLUS, NU-MI PLACE SĂ REPET DE 100 DE ORI ACELEAŞI LUCRURI. Este exact ceea ce am făcut eu de fapt. N-o să mai repet. Când am ceva de scris, scriu, când n-am, n-am, îmi văd de treaba mea. Dacă se înţelege că este nevoie de echipă de opoziţie acum, bine, dacă nu se înţelege că este vorba despre echipă de opoziţie acum, singurul avantajat din asta este cel ce nu există. ŞI ÎNCĂ UN LUCRU AŞ VREA SĂ PRECIZEZ ÎN CLAR ŞI CU ASTA AM ÎNCHEIAT: EU NU AM FĂCUT NICIUN DEMERS PENTRU CĂ M-A PUS DL. GHEORGHE GRIGORE SĂ-L FAC. NICI ALTCINEVA. TOATE DEMERSURILE AU REPREZENTAT O INIŢIATIVĂ PROPRIE, ASUMATĂ, IAR DACĂ NU MĂ ÎMPAC CU CEL CE NU EXISTĂ NU ESTE PENTRU CĂ CINEVA SAU ALTCINEVA N-AR VREA ACEASTĂ ÎMPĂCARE. SINGURA CARE NU VREAU SUNT CHIAR EU, IAR MOTIVUL ESTE LIMPEDE: NU ESTE SĂNĂTOS LA CAP, NU VA FI NICIODATĂ ŞI NU VA RENUNŢA LA ABERAŢII NICIODATĂ. Dimpotrivă, le va accentua. Nu va înţelege că aşa mai mult pierde, el urmează metoda creării de zânzanie, el urmează metoda comediei pe sârmă, cu denunţurile nefondate. Ca atare, dacă el asta crede că e calea, foarte bine, continui şi eu tot pe aceeaşi cale împotriva lui, pentru că niciodată nu o să ne înţelegem normal.


Deci eu nu mi-am schimbat opinia peste noapte. Nici NU condiţionez, Doamne fereşte, pe cineva. Până la urmă, fiecare face ce vrea, dar când va ieşi din nou prost, până la urmă la mine faptul că va ieşi din nou prost va deveni rutină. Nu contează că am avut dreptate în ceea ce am spus, nu contează că se putea evita...

 

Mirela Predan

Vizualizări: 42 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri