EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 30 » CE AM CU DUMITRU VÂLCOMEANU! Clar şi răspicat, în limba română, poate îi mai spun şi alţii...
1:39 PM
CE AM CU DUMITRU VÂLCOMEANU! Clar şi răspicat, în limba română, poate îi mai spun şi alţii...


Azi am fost apostrofată de ce am scris negativ la adresa lui Dan Vâlcomeanu, cu argumentul că este dreptul lui să se înscrie în noul ALDE. Absolut corect, e dreptul lui să se înscrie în ce vrea şi să vină, dacă îl ţin puterile, consilier, ÎNSĂ NUMAI DUPĂ ALEGERILE VIITOARE. NUMAI DUPĂ ALEGERILE VIITOARE. În acest mandat, candidând şi susţinut fiind de dl. Gheorghe Grigore, DUPĂ DEMISIE, e clar că NU are ce să caute. NU AM VOTAT DUMITRU VÂLCOMEANU, CUM NU AM VOTAT NICI CRISTIAN IONESCU, NICI NICUŞOR DUMITRU SEPARAT. Toţi oamenii am votat Gheorghe Grigore şi aş vrea să se înţeleagă bine asta. NU se înţelege, de pomană sunt apostrofată pe stradă! Mă lasă rece, dimpotrivă, o să ieşim cu toţii în stradă, să vadă şi el cât suntem de mulţi împotriva lui şi de partea dlui Grigore. Am mai fost abordată cu următorul argument: că n-am decât să rămân eu de partea dlui Grigore, el poate să treacă şi cu cel ce nu există. SORRY, EU NU AM VOTAT CEL CE NU EXISTĂ, IAR VOTUL MEU ŞI AL 1400 DE CETĂŢENI TREBUIE SĂ FIE RESPECTAT. Încă o dată ţin să repet ideea, dacă se înţelege, bine, dacă nu se înţelege, mă voi adresa organelor abilitate în materie penală, cu siguranţă: dacă dl. Vâlcomeanu sau Ionescu sau Dumitru sau oricine altcineva au impresia că au fost votaţi de cetăţenii acestei comune şi vor să vină consilieri, nu au decât să o facă, candidând din partea ALDE în alianţă cu PSD-ul lui cel ce nu există LA ALEGERILE VIITOARE. Dacă sunt în stare să câştige în mod legitim atunci un mandat de consilier, n-au decât, deocamdată NU au ce să mai caute în Consiliul Local, eu doresc să dau un avertisment clar: NU I-AM VOTAT PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, CA ATARE, NU POT DECÂT SĂ LE CER SOCOTEALĂ PENTRU MOJICIILE ÎNTREPRINSE. NU sunt reprezentată de Dumitru Vâlcomeanu, cum nu sunt reprezentată nici de Cristian Ionescu, NU au ce căuta în Consiliul Local acum, iar dacă nu înţeleg treaba asta, Parchetul trebuie să îşi facă treaba cu un dosar penal. Ca să ne înţelegem bine, să nu mai stăm să discutăm, aşa, pe la colţuri, ca să ne aflăm în treabă. Ce am de împărţit cu ei? CEEA CE AM DE ÎMPĂRŢIT CU EI ESTE FOARTE SIMPLU: NU AU NICIO REPREZENTATIVITATE, NU I-AM VOTAT PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, IAR DACĂ EI NU ÎNŢELEG ASTA, ATUNCI SĂ SE DUCĂ SĂ DEA CU SUBSEMNATUL PE LA DNA. PE MINE NU MĂ INTERESEAZĂ CINE NU ARE SERVICIU DE-I DĂ CEL CE NU EXISTĂ SERVICIU. NU PENTRU SERVICIILE LOR ŞI INTERESELE LOR PERSONALE ILEGALE I-AM VOTAT EU! Ca să ne înţelegem bine! Cine e Dumitru Vâlcomeanu şi ce reprezentativitate are spre deosebire de Gheorghe Grigore? Haideţi să fim serioşi!


NU am absolut nimic cu Dumitru Vâlcomeanu de împărţit, cu condiţia fermă SĂ-ŞI VADĂ DE TREABĂ şi în niciun caz să nu mai spere că va veni el consilier, după demisie, în locul dlui Gheorghe Grigore şi în alianţă cu cel ce nu există! TUPEUL ŞTIU CĂ E DEOSEBIT DE MARE. IAR CETĂŢENII ACESTEI COMUNE TREBUIE SĂ CUNOASCĂ ASTA.


Cât de curând, vom ieşi în stradă, aşa cum trebuia demult să ieşim, pentru că este cum nu se poate mai clar că tăcerea este o idee proastă, NU se mai poate!


Mirela Predan

Vizualizări: 82 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri