EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 28 » Ce-aş face dacă aş fi în locul dlui Gheorghe Grigore la acest moment?
7:49 PM
Ce-aş face dacă aş fi în locul dlui Gheorghe Grigore la acest moment?


Când am vorbit despre unitate pentru îndepărtarea răului suprem, cel ce nu există, NU m-am referit la o alianţă de natură politică. De aia şi spun că jocul e în afara oricărui partid. Puteau să vină oameni şi dinspre PSD şi de oriunde în această alianţă. CARE NU ÎNSEMNA LISTE COMUNE SAU PRETENŢII DE LISTE, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM ÎN CONCRET. ÎNCĂ DE ANUL TRECUT ŞI NU NUMAI AM SPUS AŞA: ACEST PARANOIC NE VREA PE TOŢI ÎN PUŞCĂRIE. Ca atare, reacţia firească ar fi fost să ne unim toţi, indiferent de disensiunile politice, de antipatiile sau certurile dintre noi şi să îl băgăm noi pe el în puşcărie, pentru că motive avem destule. Oricât de supărată am fost eu la un moment dat pe Mihai Anghel, sunt ferm convinsă că şi el pe mine, cât l-am bălăcărit în scris, nu i-am făcut plângeri penale, nu mi-a făcut el mie. Oricâte neînţelegeri ar fi fost între chiar şi Nichita Toma şi Vasile Dumitru să zicem (am dat un exemplu aiurea), nu şi-au făcut plângeri penale reciproc, asta e. SINGURUL BOLNAV DE PARANOIA CARE SE OCUPĂ CU ASTFEL DE LUCRURI ESTE MARIAN OANCEA. Când ai dorinţa de a băga cinci oameni care te deranjează în puşcărie, ca să nu mai vorbesc de mai mulţi, dar la modul concret cinci oameni, în schimb, tu furi de rupi, E CLAR CĂ DISCUTĂM DESPRE BOALA PSIHICĂ. Şi atunci nu mai contează partid, alianţă politică, nu ştiu ce, era deosebit de important să înţelegem că acesta este bolnav psihic şi mai şi prăpădeşte resursele Primăriei, deci banii noştri de taxe şi impozite cu tot felul de agresivităţi la adresa persoanelor incomode lui. Încă o dată ţin să repet: el încerca treaba asta cu mine, să fiu un fel de instrument pentru el, în care el să se victimizeze, să încerce să pretindă că este o victimă a tuturor, astfel încât eu să formulez diverse denunţuri, ferm convinsă că mai acţionez şi pentru o cauză dreaptă, în definitiv. Fără părtinire, Marcela Haida, o simplă angajată în Primărie, avea obsesia că aşa trebuie, pe urmă dacă a văzut că o poate folosi, de exemplu, împotriva mea a zis că e mai OK aşa şi s-o motiveze şi în fine. Gabriel Oprea, alt exemplu, or fi ei prieteni la anumite momente, dar nu pot să spun că nu era obsedat să-l lege de Apostol Muşat, pe de-o parte, iar pe alta pe Niculae Maican şi Simion Dumitru. Am crezut că-l urăşte foarte tare pe Muşat şi că leagă de el toţi oamenii cu care a lucrat la un anume moment sau altul. Când am văzut că începe să facă acelaşi circ cu Mihai Anghel şi cu Vasile Dumitru am zis STOP. NU SE POATE, OMUL E PARANOIC. DREPT DOVADĂ AU APĂRUT PRIMELE PLÂNGERI DE PARANOIA FORMULATE CHIAR ÎMPOTRIVA MEA.


DECI EL DACĂ AR PUTEA SĂ VADĂ PE TOATĂ LUMEA ÎN PUŞCĂRIE, AŞA AR PROCEDA, FĂRĂ DISCUŢII. Mai şi cheltuie bani publici pe deasupra. AIUREA. Acum, în lumina a ceea ce s-a întâmplat cu Adrian Zamfirescu, mai simpatică mi-a devenit Alexandra Ştefan: MĂCAR AIA A FURAT BANI PUBLICI ŞI I-A PRETINS, NU S-A MAI ANGRENAT ŞI ÎN JOCURI AIURITOARE CU PUŞCĂRII ŞI COMEDII. Adică cel puţin n-a alimentat paranoia din capul unui bolnav psihic contra bani. E de apreciat măcar atât.

Iar noi în loc să ne unim apolitic, anti-orgoliu, anti-tot ce vreţi dvs. şi să considerăm că din moment ce-a vrut să ne bage în puşcărie pe toţi, singurul care merită să stea în puşcărie e chiar acest paranoic care a dirijat aceste denunţuri, noi stăm şi nu doar că ne uităm unii la alţii ca proştii, dar facem şi miştouri ieftine unii de alţii şi aşa mai departe. Că dacă vreau să-l bag în puşcărie pe Oancea pentru delapidarea aia incomensurabilă, sunt eu geloasă că nu m-a luat de nevastă, vreau să mă răzbun, am auzit tot felul de reproşuri şi de convingeri elucubrante din partea multora. DOMNULE, NU EU SUNT NEBUNA, CĂ NU ERAM CU TOŢII NIŞTE NEBUNI, SINGURUL NEBUN E MARIAN OANCEA. ASTA AR FI TREBUIT SĂ FIE CLAR PENTRU TOATĂ LUMEA.

Am scris de la vremea respectivă şi jur că aşa a fost: MĂ PUNEA SĂ FORMULEZ DENUNŢURI. ÎMPOTRIVA LUI GHEORGHE GRIGORE AM REFUZAT, A AJUNS SĂ-I SPUNĂ, CHIPURILE, CA SĂ-L "AVERTIZEZE" CĂ L-AŞ FI FORMULAT DEJA, AU TRECUT PATRU ANI, CRED CĂ ACUM S-A VĂZUT CLAR CINE A FORMULAT DENUNŢ, ZAMFIRESCU ŞI CĂ MARIAN OANCEA ERA NEBUNUL CARE SE OCUPA CU DENUNŢURI ÎMPOTRIVA LUI GHEORGHE GRIGORE ŞI NU EU.


Acuma ce să vă spun: dacă tot eu sunt vinovată şi dacă astfel de evenimente în loc să ne unească, ne intrigă tot împotriva altora pe unii, ASTA DEJA  E NOAPTEA MINŢII. Eu nu mai am ce să mai comentez. Mă întreb şi eu câţi bani aş fi luat dacă aş fi continuat să accept jocurile murdare ale lui Marian Oancea? Probabil că acuma aveam maşină şi vilă, cel puţin. Din banii dvs., stimaţi cetăţeni!

Eu de ce-am sărit de fund în sus: că al doilea pe listă, că draci, că colaci, cu doi ani înainte de alegeri. Super! Şi cel ce nu există alături de Adrian Zamfiescu făceau comediile pe care le-au făcut. Sunt ferm convinsă că au râs ăia de la DNA cu lacrimi. Dar eu ce să comentez, n-am ce? Şi acuma fie vorba între noi, poate eraţi curioşi ce-a vizat plângerea de la DNA împotriva dlui Grigore. Păi, s-a dus Zamfirescu şi-a zis că i-ar fi propus Gheorghe Grigore să-i dea... un milion de euro să facă nu se ştie ce, în procese. SIGUR CĂ IDEEA ERA LIPSITĂ DE ORICE PLAUZIBILITATE, CAM SIMILAR CU CRIMINALA AIA ÎN SERIE POTENŢIALĂ CARE PUTEAM SĂ FIU EU. PĂI, LA DRACU, DACĂ CHIAR AR FI AVUT UN MILION DE EURO DISPONIBILI, PRECUM ŞI DISPONIBILITATE SPRE CORUPTIBILITATE, ÎI DĂDEA UNUI PROCUROR, INDIFERENT DE LA CE PARCHET, IA-L NENE PE MARIAN OANCEA DIRECT LA PUŞCĂRIE. ACUM 500.000 DE EURO, PESTE TREI ZILE CU EL ÎN PUŞCĂRIE RESTUL. VĂ GARANTEZ EU CĂ DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT ASTA, NU MAI AUZEAM NICI DE PICIOR DE MARIAN OANCEA PÂNĂ ACUM? Sigur că e o aberaţie. E şi important tare Zamfirescu, eu un geniu pustiu, de trebuia să fie plătit cu atâţia bani să facă ce anume nu se ştie, adică măcar când minţi, păstrezi proporţiile, adică putea fi plauzibil, domnule, mă ameninţă aici Mirela Predan că dacă o prinde pe nevastă-mea pe drum, îi dă o palmă (chit că era o aberaţie mincinoasă, niciodată n-am atins-o fizic, dar mă rog) decât să se pretindă că o omor şi pe ea, şi copilul, şi pe toată lumea din familia Oancea, criminală în serie. Cât despre aşa-zis şantaj cu suma de 500 de lei şi să fi fost aşa, au râs şi procurorii de n-au atins, iar ameninţarea era că-i scriam eu pe mail să renunţe să mai susţină nişte elucubraţii a la Mizerabila Predan, că o să fie tot de el rău, iar dacă le-am mai scris şi public, vai, şi mai mare ameninţarea. Vă daţi seama ce au râs şi procurori, şi poliţişti, şi judecători. De plângerea lui Cristian Ionescu la DNA n-au râs? Îndreptată împotriva mea? A zis aşa, n-a avut curajul să zică cum că dl. Grigore: că eu sunt plătită de cineva, de o persoană ca să... îl şantajez pe el să-şi dea demisia din Consiliul Local. Eu personal. Iar asta la aproape 10 luni de când el însuşi îşi dăduse demisia. Sigur că s-au prăpădit de râs şi procurororii, era şi firesc.

Dar noi în loc să ne unim pentru ÎNDEPĂRTAREA PARANOIEI, nu facem nimic altceva decât să ne batem joc unii de alţii, să ne privim cu suspiciune, să aducem persoane care se pot alia lesne cu Marian Oancea ca să aibă de ce să se alieze, să nu judecăm lucrurile, să ne punem destinele în mâna unor oameni care normal că trădează, pentru că nu am avut nici timp, nici chef suficient să-i verificăm (nici n-a fost dat pe mâna mea niciunul la verificare că făceam aşa, după vreo două luni un raport cu nişte concluzii!), să se râdă de mine şi să se facă mişto când spun anumite lucruri grave şi aşa mai departe.

Dacă habar n-am avut că Adrian Zamfirescu se poate ocupa de asta, la Marian Oancea mă aşteptam în mod absolut. În rest, e inutil, ce să mai discut?

Un singur lucru vreau să vă mai spun, apropo de Zamfirescu: l-am sunat pe 15 august, eu neştiind nici că pleacă din Primărie, nici ce-a făcut să-i spun să-i transmită lui Marian Oancea că vreau să renunţ la procese şi că stabilim ulterior. Mi-a spus că e... posibil să plece. Şi mi-a spus... culmea, citez textual din memorie cât mă ţine pe mine memoria la o redare textuală cât mai exactă: "Plec pentru că sunt acuzat că eu sunt... prieten cu Gicanu şi nu-mi fac treaba din cauza asta". Deci atenţie: "plec pentru că sunt acuzat că sunt prieten cu Gicanu şi nu-mi fac treaba din cauza asta". Pentru ca ieri să aflu că a formulat denunţ halucinant la DNA exact împotriva lui Gicanu. Acuma nu ştiu, ori a fost perversitate maximă, să nu cumva să aflu eu de ce-a făcut el, ori... i-a reproşat, cine putea să-i reproşeze? - exact Marian Oancea că e prea blând şi că eşecul se datorează... vreunei probleme cumva de conştiinţă din partea dlui Zamfirescu de a nu-l băga totuşi în închisoare pe dl. Grigore, ci de a mai trece şi sub semnul îndoielii această necesitate paranoică oricum.

Şi într-un caz şi în altul, sigur că de ieri am renunţat la orice posibilă împăcare cu Primăria. Prin cine? Păi, prin Zamfirescu, cel care a făcut ce-a făcut cu denunţul la DNA? Doamne fereşte! Ce încredere să mai am? În plus, m-ar fi scuipat lumea ca pe trădătoare şi era normal. Eu am avut încredere în Zamfirescu şi am considerat că are un comportament civilizat şi responsabil în ceea ce mă priveşte, câtă vreme n-am ştiut. ACUMA CĂ AM AFLAT CE-AM AFLAT, CE DRACU SĂ MAI AVEM DE DISCUTAT? SALUT! NICI NU SE PUNE PROBLEMA! A fost urât, incredibil de urât ce-a făcut, n-am cum să subscriu la aşa ceva never forever, deci nu am să discut nici cu asemenea oameni, nici nimic. NU vreau să mă scuipe nimeni pe stradă ca pe jigodie şi pe bună dreptate! Doamne fereşte de aşa ceva! MĂ DELIMITEZ TOTAL ŞI COMPLET! Unde pleacă, unde nu pleacă, pentru mine ca om, Zamfirescu nu mai există după faza asta, nici cu altcineva nu continui negocierea, din simplu motiv că dacă Marian Oancea e bolnav cu capul, asta e, în definitiv, nu sunt medic psihiatru, n-am ce să-i fac să-l înzdrăvenesc eu!

CAM ACESTEA FIIND ZISE, HAIDEŢI FRAŢILOR SĂ NE UNIM SĂ-L BĂGĂM NOI PE MARIAN OANCEA ÎN PUŞCĂRIE. PENTRU CĂ EL E SINGURUL CU PROBLEME, INCLUSIV DE PARANOIA. NU CĂ PSD, CĂ PNL, CĂ ALDE, CĂ PROTOCOL LA NIVEL CENTRAL, CĂ PMP, CĂ DRACI PE SÂRMĂ. NU MĂ INTERESEAZĂ CHESTIA ASTA!


Ce-aş face eu în locul dlui Grigore?

Aceasta mai sus descrisă este situaţia de fapt la acest moment.

1. În plan juridic, aş pune mâna şi aş face eu mai multe plângeri penale: împotriva lui Adrian Zamfirescu pentru inducere în eroare a organelor judiciare. E dreptul lui, face o cerere, cere dosarul la DNA, îl vizualizează, vede ce-au declarat pe acolo şi cine, ce probe s-au fabricat, eventual, iar lui Marian Oancea sub aspectul instigării la inducere în eroare a organelor judiciare. Pe partea cu procesele şi cu hărţuirea nu că nu-i terenul, cerem anularea absolută a titlului de proprietate, cerem pe dracu, facem revizuiri, de asemenea, frumos, o plângere penală exact la DNA pentru abuz în serviciu, hărţuire şi şantaj. E de competenţa DNA-ului că e clar ce funcţie are Marian Oancea şi scopul pentru care se ocupă de crearea de probleme de genul acesta aiurea în tramvai. Ca să nu mai fie loc de discuţii că hâr, că mâr, că nu ştiu ce.


2. M-aş ambiţiona şi mai mult să-mi strâng o echipă de oameni capabili şi să dau în Marian Oancea cu toate tunurile posibile. La început, aşa cum spuneam, de oameni capabili care să se ocupe de paranoia lui Oancea, pe urmă o echipă de oameni capabili (pot fi şi aceeaşi cu care să preia şi funcţia politică la Snagov, salvând Snagovul de paranoia).

3. Aş termina cu milogeala, cu mila, cu drăcii din astea, vai, n-am ce mânca, vai, am copii, vai, am un rahat pe băţ. Ceşetorii sunt primii care după bani se duc la naiba că n-au copiii ce mânca, pentru mâncarea copiilor sunt buni şi banii lui Coteţ. Punct. Deci nu mi-ar fi milă de nimeni, nici de copiii nimănui. Ia, bă, nene, tu ce-ai făcut aicea: a, ai făcut trei dosare lui Marian Oancea, bun, cam puţine, dar mă rog, măcar te-ai străduit. Atuncea eşti bun, intenţia contează. Tu ce-ai făcut aici? Ai mâncat, ai băut, ai dansat. Mulţumesc, n-avem nevoie. Poţi să şi pleci. Sau tu ce-ai făcut aici? Ai scris pe Facebook, te-ai dat cu fundul de pământ, ai scos să cunoască lumea delapidările lui Coteţ, bine, măcar te-ai străduit, dacă nu întotdeauna ai putut, asta e, măcar ai încercat ceva, acolo. Tu n-ai scris nimic, ţie ţi-a fost frică, să nu te ia Marian Oancea la trei păzeşte, dar că-ţi mor copiii de foame tot la mine ai venit. Poţi să pleci. Scurt şi imediat s-ar face o sită de zile mari, nu se pune problema. A, tu zici că poţi şi-o să faci aia şi aia, bine. Să vedem ce faci. Trei luni de zile pune-te pe treabă, după trei luni de zile, vino încoa şi mai vorbim. Că altfel cercul va fi vicios la infinit. Ăia care chiar au chef de treabă, n-au o şansă, ăia care sunt hahalere, îl vor căpuşa la infinit şi se vor duce şi nu vor face denunţ la DNA de frică, în schimb, îl vor muşca de fund pe la cel ce nu există, îl vor spiona, îl vor denigra şi aşa mai departe.

4. Aş termina orice neînţelegere, orice tip de conflict cu oricare adversar sau potenţial adversar al lui Marian Oancea. Că-i Mihai Anghel, că-i Vasile Dumitru, că-i Hubert Thuma, că-i Florentin Pandele, n-are importanţă. Nici spectrul politic, nici altceva. Veniţi încoace, batem palma, nu stăm la masă, fiecare să stea la masa lui, dar nici nu ne mai certăm unii cu alţii. În plan politic, să câştige cine-o fi mai bun, dar deocamdată e nevoie de înlăturarea lui Marian Oancea. De ce? Pentru că ne creează probleme tuturor, face tot felul de manevre împotriva noastră, ne vrea în puşcărie pe toţi etc.

Şi dacă se comportă şase luni aşa, a şaptea lună de n-o fi şi cel ce nu există în puşcărie, şi alegeri, şi o armonie la Snagov, şi-o competiţie politică normală şi corectă şi tot să-mi zică mie cuţu. Sunt lucruri pe care eu le spun demult, foarte demult!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri