EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 20 » Ce se are de gând cu Casa de Cultură???
10:47 PM
Ce se are de gând cu Casa de Cultură???

 

În data de 12.04.2018 a avut loc o şedinţă extraordinară, care a întrunit, de asemenea, toate elementele de nelegalitate anterior menţionate şi anume hotărârile au fost luate cu voturile consilierilor care nu mai aveau la acel moment calitate de consilieri. Chiar în această seară voi formula plângere prealabilă în legătură cu această şedinţă de consiliu şi în foarte scurt timp voi introduce în instanţă contestarea tuturor acestor decizii, pentru că este clar că nu e timp să mai stăm în contextul în care cel ce nu există îşi face de cap.


Nu ştiu ce anume se intenţionează cu Casa de Cultură. Este un obiectiv de investiţii, care a trecut cu ridicat majoritar de mână. Şi cam atât, prea multe detalii nu sunt. Un obiectiv având o valoare de 11.448.593, 34 cum este evidenţiat în devizul general întocmit de HR Ecotemp SRL.


Din proiectul de hotărâre nu rezultă ce anume se intenţionează la Casa de Cultură. Auzisem şi aici varianta dărâmării. Se poate absolut orice, pentru că cel ce nu există şi-a luat-o în cap. Este primul primar al dărâmării, se ştie. Şi unic în felul său, pentru că alţii construiesc sau măcar nu fac nimic, nu dărâmă. Cel ce nu există o face. S-a aprobat şi obiectivul "Baza sportivă cu terenuri de fotbal", o investiţie în valoare de 14.715.755 lei. Documentaţia este realizată de SC Ites Solutions SRL. O altă metodă de a se mai lua nişte bani prin studii de fezabilitate, pentru că, în concret, dacă această predare se făcea către CNI, nu văd de ce mai trebuia să întocmească Primăria studiul de fezabilitate. PERSONAL, NU CRED CĂ SE VA FACE ABSOLUT NIMIC, CRED CĂ ESTE DOAR O NOUĂ BATJOCURĂ ŞI PROMISIUNE DEŞARTĂ, PENTRU A SE ÎNSTRĂINA TERENUL STADIONULUI, AŞA CUM S-A ÎNTÂMPLAT ŞI CU TERENUL LICEULUI, CARE MERITĂ O DISCUŢIE SEPARATĂ.


A mai fost aprobat şi un alt studiu de fezabilitate pentru strada Plopilor (altul pentru aceeaşi stradă?!) întocmit de White Space.


O discuţie aparte va comporta aprobarea încheierii unui contract de asociere în participaţie între Consiliul Local Snagov şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti în vederea proiectării, implementării şi finalizării unei baze sportive şi a unui liceu. Practic, se predă terenul liceului către Bucureşti. NU cred că se va face niciun liceu, cred că vom rămâne fără orice speranţă de liceu, iar prostia asta cei care vor veni după cel ce nu există nu vor mai avea cum să repare decât cu greu şi prin instanţe. Voi reveni cu ample amănunte legate de acest subiect.  Votaţi-l şi altă dată!


Mirela Predan

Vizualizări: 40 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri