EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 23 » Ce vrei domnule cel ce nu există? RĂSPUNSUL MEU E NU!
10:24 PM
Ce vrei domnule cel ce nu există? RĂSPUNSUL MEU E NU!


Ce vrei domnule cel ce nu există? Iar să prosteşti, să păcăleşti, să înşeli, să distrugi? Sau te pomeneşti că oi vrea să te împaci cu mine. RĂSPUNSUL MEU ESTE NU, FĂRĂ ALTE COMENTARII, FĂRĂ ALTE DISCUŢII. Spre deosebire de primăvara anului trecut, acum, tocmai dată fiind experienţa din primăvara anului trecut, RĂSPUNSUL MEU E NU FĂRĂ SĂ MAI STAU LA NICIO ALTĂ DISCUŢIE. Încalcă legea, domnule cel ce nu există, nu-ţi face iluzii că dacă ai aranjat cu poliţista ai scăpat! EU SUNT MAI HOTĂRÂTĂ CA NICIODATĂ SĂ AJUNG LA CEDO DE DATA ASTA. Şi să vedem acolo pe unde dracu mai face trafic de influenţă cel ce nu există. DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, RĂSPUNSUL MEU E NU! Încetaţi să-l mai batjocoriţi pe dl. Gheorghe Grigore. LĂSAŢI-L ÎN PACE! ESTE TOT CEEA CE POT SĂ SPUN PUBLIC! PENTRU CĂ DE DATA ASTA VOI INTERVENI EU NEGREŞIT ŞI VA IEŞI UNA GROASĂ DE TOT!


Domnule cel ce nu există, aţi uitat un singur lucru mare şi măreţ: MIE NU MI SE ÎNCHIDE GURA CU BANI, NICI DE FRICĂ. De aceea eu vă spun un lucru mare şi absolut bătut în cuie, ca să vă intre bine în cap pentru totdeauna: EU NU VĂ FAC NICIODATĂ JOCURILE MESCHINE, DLE CEL CE NU EXISTĂ. Dacă vreaţi pacea cu mine mi-o dădeaţi atunci de Paştele anului 2015 şi mă lăsaţi în pace, fără să mă iritaţi, fără să jur răzbunare şi fără să vă bateţi joc de mine. Acum este prea târziu, domnule cel ce nu există. La fel de târziu ca atunci când m-aţi chemat la Tâncăbeşti să discutăm, la fel de târziu ca atunci când l-aţi pus pe Bogdan Ghinea să facă circ, la fel de târziu când l-aţi pus pe Alexandru Taşcă să facă circ. La fel de târziu ca şi în primăvara anului trecut. LA FEL DE TÂRZIU TOT TIMPUL, LA FEL DE TÂRZIU, SĂ NU CUMVA SĂ CREDEŢI! EU N-AM ÎNNEBUNIT NU DOAR SĂ VĂ SUSŢIN, CI SĂ VĂ FAC JOCURILE CEL CE NU EXISTĂ. Dacă doreaţi cu mine pacea, trebuia să mi-o daţi în data de 6 mai 2015, nu să chemaţi Salvarea şi Poliţia. Dacă doreaţi cu mine pacea, puteaţi să mi-o daţi potolind-o pe Mizerabila Predan, alias nevasta dvs., nu acum, când eu chiar câştig procese în instanţă, nu mă joc şi voi face negreşit demersuri către CEDO. Dacă vreaţi să îmi daţi... bani, puteaţi să-mi daţi atunci când nu aveam ce să mănânc, nu să urlaţi peste tot şi să-mi faceţi plângere la Poliţie că sunt cerşetoare jegoasă care vă şantajează. ACUM NU AM NEVOIE DE BANII DVS. PĂTAŢI DE SÂNGELE MEU ŞI AL ACESTEI COMUNE, DLE CEL CE NU EXISTĂ! SUB NICIO FORMĂ DE BANII DVS. MURDARI, PROVENIŢI DIN INFRACŢIUNI, DLE CEL CE NU EXISTĂ. Iar cu păcăleala nu merge cu mine, dle cel ce nu există! Pentru că NU merge cu păcăleala cu mine! E PREA TÂRZIU, DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ. AU TRECUT TOTUŞI NIŞTE ANI, ANI ÎN CARE AM FOST PERMANENT HĂRŢUITĂ CA FEMEIE ŞI BATJOCORITĂ. Timpul NU se mai întoarce, domnule cel ce nu există şi tot la puşcărie veţi ajunge în mod negreşit, degeaba minţiţi şi manipulaţi, pentru că nu aţi înţeles un lucru: cu mine nu merge nici cu minciuna, nici cu manipularea, nici cu păcăleala, nici cu umilinţa, nici cu jocul de teatru. A mers, dar asta a fost demult! Mă doare fix în fund de ce nelinişti aveţi dvs., dle cel ce nu există. Deci, ÎNCĂ O DATĂ VĂ ÎNTREB: CE VREŢI DE LA MINE, DLE CEL CE NU EXISTĂ? ORICE AŢI VREA DE LA MINE, RĂSPUNSUL MEU E NU, RĂSPUNSUL MEU E "MIZERABILA PREDAN", PLÂNGERILE PENALE HALUCINANTE FORMULATE ÎMPOTRIVA MEA, RĂSPUNSUL MEU E PROCESUL CU IOANA BURU, DLE CEL CE NU EXISTĂ!


Ştiu, aşa ziceaţi cândva: "orice om are un preţ mai mare sau mai mic". Domnule cel ce nu există, NU AŢI FURAT SUFICIENT ÎN CEI ŞASE ANI DE MANDAT DE PÂNĂ ACUM CÂT SĂ MĂ PUTEŢI PLĂTI PE MINE SĂ TAC ŞI NU VEŢI PUTEA FURA NICIODATĂ CÂT SĂ AJUNGEŢI SĂ ACHITAŢI PREŢUL MEU CA SĂ MĂ CUMPĂRAŢI PE MINE! AŞA STAU LUCRURILE, DLE CEL CE NU EXISTĂ. EU SUNT FIINŢĂ UMANĂ, NU SCLAVĂ, NU AM PREŢ. POT LUCRA CU CINEVA - REPET - CONTRA O SUMĂ MAI MARE SAU MAI MICĂ, SERVICIUL E UNA, DAR EU NU SUNT DE VÂNZARE, DLE CEL CE NU EXISTĂ.


DECI ÎN CONCLUZIE, CE VREŢI IAR DE LA MINE, DLE CEL CE NU EXISTĂ? Orice aţi vrea, renunţaţi încă de dinainte de a mai vrea ceva, ca să NU cumva să mă enervez chiar de dinainte de a mai face iar vreo halucinantă propunere: de tăcere, de colaborare, contra bani, contra nu ştiu ce. INDIFERENT CARE AR FI PROPUNERILE DVS. NU MĂ INTERESEAZĂ, IAR RĂSPUNSUL MEU E NU! Aţi înţeles? Pentru că dacă nu aţi înţeles, nicio problemă. Veţi înţelege prea târziu şi când veţi fi deja în puşcărie!


Mirela Predan

Vizualizări: 35 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri