EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Octombrie » 29 » CEA MAI PENIBILĂ ŞEDINŢĂ DE CONSILIU DIN ISTORIA SNAGOVULUI A AVUT LOC, AZI, 29 OCTOMBRIE 2018 - S-A INSTAURAT DICTATURA TOTALĂ!
5:02 PM
CEA MAI PENIBILĂ ŞEDINŢĂ DE CONSILIU DIN ISTORIA SNAGOVULUI A AVUT LOC, AZI, 29 OCTOMBRIE 2018 - S-A INSTAURAT DICTATURA TOTALĂ!

Intră în analele istoriei şedinţa de azi: 29 octombrie 2018, data la care stalinismul a răbufnit şi s-a manifestat în modalitatea cea mai evidentă, la Snagov!

 

O deosebit de penibilă şedinţă de consiliu a avut loc astăzi. În absenţa dlor Mihai Anghel, Daniel Midvighi, Nelu Olteanu, Stelian Puzderică şi Dumitru Vâlcomeanu, ABSOLUT TOATE PROIECTELE AU TRECUT PE BANDĂ RULANTĂ DUPĂ NICI CINCI MINUTE DE LA ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR. ORDIN DE LA CEL CE NU EXISTĂ SĂ NU SE MAI FACĂ NICIO DISCUŢIE PE MARGINEA LOR. Preşedintele de şedinţă, Mihai Aristide s-a conformat. Din sursele pe care nu doresc să le menţionez, mi s-a confirmat faptul că cel ce nu există a avut discuţii cu Cristian Ionescu şi Mihai Aristide şi niciunul n-a mişcat în faţa lui. Ca să-l enerveze din nou probabil pe Nichita Toma, inclusiv Nicolae Stan a fost prezent. Fără niciun sens! Doru Matei a luat cuvântul cerând să nu cumva să se mai facă discuţii lungi, ce atâtea discuţii? Ceauşescu, PCR, aplauze!


DRAMA UNUI SNAGOV ÎNTREG ESTE CĂ DICTATURA SE VEDE, E OMNIPREZENTĂ, CONDUCE CU MÂNĂ FORTE COMUNA UN SINGUR OM: CEL CE NU EXISTĂ, DEŞI TREBUIA SĂ SE AFLE LA ORA ASTA LA PUŞCĂRIE. N-avea niciun chef de explicaţii în şedinţă de consiliu, normal, cum să aibă nevoie el de aşa ceva? VOTUL NOSTRU A FOST BATJOCORIT CU TOŢI TRĂDĂTORII, INCLUSIV CRISTIAN IONESCU, CARE ŞI-A ANGAJAT ACUM FIUL SĂ SE OCUPE DE SITE-UL PRIMĂRIEI, CĂ TERASA ILEGALĂ NU-I AJUNGEA, INCLUSIV DORU MATEI, CARE NU AVEA CE SĂ CAUTE LA ORA ASTA ÎN CONSILIU, CU ATÂT MAI PUŢIN SĂ IMPUNĂ EL. DEMOCRAŢIA E UN FLEAC, E O ILUZIE LA SNAGOV, AICI E OAZA DE COMUNISM ŞI DE DICTATURĂ STALINISTĂ ATROCE. NIMENI NU VEDE, NICIUN ORGAN ABILITAT ÎN MATERIE PENALĂ NU CONSTATĂ NIMIC, NICIUN CETĂŢEAN NU ZICE NIMIC.

 

Aşa cum bine ştiţi, am fost de partea dlui Gheorghe Grigore, am rămas de partea dlui Gheorghe Grigore, susţin în continuare că este nevoie de unitate de opoziţie, susţin în continuare că, pentru a nu se mai întâmpla nemernicia de acum doi ani şi jumătate, este nevoie ca oamenii să fie aleşi încă de pe acum. De asemenea, am susţinut ideile lui Mihai Anghel, regret că nu a fost unitate de opoziţie, cel ce nu există era o amintire dacă pe de-o parte dnii Grigore şi Anghel ar fi trecut peste orgolii şi nu s-ar fi lăsat păcăliţi, pe de alta, şi-ar fi ales oamenii din timp (nu gen Cristian Ionescu, pe de-o parte, gen Doru Matei, pe de alta). Măcar din greşeli mi se pare absolut necesar să învăţăm. Însă ceea ce vream să spun este faptul că eu, personal, mă bucur că a ieşit comedia asta. Pentru că prea s-au ambalat toţi, precum prostituatele alea fără mamă, fără tată să obţină puterea. Fără reprezentativitate, fără legitimitate, fără nimic. Păi, atunci, la dracu, ia spărgeţi-vă capetele între voi, să vă facă precum toate cele cel ce nu există, să-şi bată joc de voi, să luaţi din frâiele puterii, până când o veni vreun DNA puţin să vadă cine şi-a angajat prin Primărie copiii şi aşa mai departe. Nicio problemă. Din punctul meu de vedere nu e absolut nicio problemă. PRIN JUSTIŢIE, AM DEMOSNTRAT CĂ AICI, ÎN ROMÂNIA, E DEMOCRAŢIE. CEILALŢI NU VOR SĂ ÎNŢELEAGĂ, SE LASĂ CORUPŢI ŞI SE TEM.


A fost CEA MAI PENIBILĂ şedinţă de consiliu dintre toate, fără nicio dezbatere, cu unanimitate pe bandă rulantă, fără nimic, exact ca în stalinism. Cine vrea să fie aşa toate şedinţele de consiliu? Cel ce nu există, fireşte, exprimat azi prin vocea dlui Doru Matei, adică a unei persoane care NU avea ce anume să mai caute în Consiliu, până stabilea instanţa nu ştiu ce, afară, domnule, despre ce mai discutăm. Dacă stabileşte instanţa că n-are dreptate, ce face? Se anulează toate hotărârile de consiliu luate cu votul său şi plăteşte despăgubiri către PNL, care l-a exclus? Păi, e şi asta o problemă, nu?


După ani şi ani de democraţie, la Snagov, din păcate, ESTE UN COMUNISM ATROCE, ABSOLUT TOATĂ PUTEREA FIIND CONCENTRATĂ ÎN MÂINILE UNUI SINGUR OM: CEL CE NU EXISTĂ, CARE CONDUCE SNAGOVUL DUPĂ ABSOLUT TOATE REGULILE STALINISTE: AMENINŢAREA FAŢĂ DE OPOZANŢI, ŞANTAJUL, UNANIMITATEA CU APLAUZE, JAFUL ÎN STIL BARBAR, GRANDOMANIA, ANALFABETISMUL, LIPSA DE DEMOCRAŢIE ETC. NIMENI NU IA NICIO MĂSURĂ, NIMENI. ORGANELE ABILITATE DORM, DAR ÎN FAŢA ORGANELOR ABILITATE MĂ PREZINT DE FIECARE DATĂ SINGURĂ, NIMENI ALTCINEVA NU VINE, NIMENI ALTCINEVA NU E INTERESAT NICI MĂCAR DE O CRITICĂ PUBLICĂ. TOATĂ LUMEA ESTE PERFECT MULŢUMITĂ, TOATĂ LUMEA SE LASĂ CORUPTĂ DE CEL CE NU EXISTĂ, NIMĂNUI NU-I PASĂ. Mai puţin eu, mai puţin dl. Gheorghe Grigore, mai puţin dl. Mihai Anghel, dar nici noi nu înţelegem să ne unim şi să înţelegem că numai uniţi putem acţiona! Vai de capul nostru, cu atâta nenorocită indolenţă. ESTE UN REPROŞ LA ADRESA TUTUROR. A absolut tuturor, de la cetăţeanul beţiv cu ochii numai după mită electorală şi pentru care nimic altceva n-a contat în alegerea candidatului la alegerile trecute, până la mine, inclusiv mie îmi fac autoreproş că stau aşa agăţată luptând de una singură cu cel ce nu există şi n-am reuşit, fir-ar să fie, să-l bag în puşcărie până acum! Da, asta-mi reproşez: n-am reuşit să-l bag în puşcărie până acum!


O să mă apuc de scris, o să vedeţi şi dvs. materialele de şedinţă de consiliu, şi cât a furat cel ce nu există, şi cum a furat cu ocazia acestor execuţii bugetare şi tot.


NU ar fi fost cea mai penibilă şedinţă de consiliu, dacă ar fi fost dl. Mihai Anghel, cu toată stima, pentru ceilalţi reprezentanţi ai PNL, nu cred sincer că ar fi spus nimic, decât, eventual, să dea împotrivă un vot. Deci absenţa dlui Mihai Anghel se simte, este singurul om care a putut să facă faţă balaurului din interiorul Consiliului şi să ducă o politică transparentă faţă de jaful şi furtişagul lui cel ce nu există! Cetăţenilor li se pune pumnul în gură. Normal, dacă nimeni nu mai vorbeşte critic în şedinţele de consiliu în afară de dl. Marin Marian şi de mine! Nu ştiu ce nu vi se pare absolut firesc. Şi starea asta se menţine. Eu mi-am pierdut patru ani din viaţă, am câştigat până la urmă, am reuşit să-l fac varză pe cel ce nu există, corect, prin instanţe, cu siguranţă vor mai urma şi alte bătălii, pe toate cel ce nu există le va pierde. Poate că nu toată lumea ar avea disponibilitatea mea şi atunci tace. E şi asta de înţeles. Probabil că nici eu nu aveam neapărat chef să fac asta dacă n-ar fi fost oricum neapărată nevoie. DAR DE AICI ŞI PÂNĂ LA A VOTA DIN NOU CONTRA MITĂ ELECTORALĂ AŞA CUM S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 2016 E CALE AL DRACULUI DE LUNGĂ, DOMNULE. ŞI PÂNĂ LA A NU ÎNŢELEGE CĂ NUMAI UNIŢI PUTEM ÎNVINGE, CREÂNDU-NE UNII ALTORA PROBLEME ÎN LOC SĂ-I CREĂM LUI CEL CE NU EXISTĂ E CALE LUNGĂ! DE AIA SUNT ATÂT DE SUPĂRATĂ! Eu pot să duc de patru ani un război permanent cu cel ce nu există şi să nu mă fi abătut nicio clipă nici cu promisiuni, nici cu ameninţări, nici cu şantaj, nici cu nimic, voi nu puteţi fi o dată serioşi, măcar o clipă, la momentul votului, dragi cetăţeni, iar dragi lideri politici snagoveni anti-cel ce nu există nu puteţi trece peste orgolii mărunte pentru a îneţelege că alianţa este singura şansă, trebuie să continuăm să fim oropsiţi de dictatură tot aşa veşnic, pentru că nimeni nu înţelege să fie măcar o dată în viaţă serios, atât, fără eforturi majore, fără mers pe la instanţe, aşa, ca mine, fără să scrie zilnic, arătând jaful lui cel ce nu există, fără nu ştiu ce. Suficient să NU mai voteze în funcţie de mită electorală, de cârnaţi, de plimbare la moaşte, de dat de mâncare ca la cerşetori etc. Dacă ei nu se simt prost şi umiliţi, să mai voteze tot pe cel ce nu există, ca să aibă ce să fure, ei tot săraci vor rămâne, se vor îmbogăţi doar persoane precum Alexandra Ştefan sau Claudia Cliza, se va distruge prin dictatură acest Snagov! Mai votaţi-l, mă, pe cel ce nu există că vă dă, tot din banii voştri, fir-ar să fie, o dată la patru ani, câteva sute de lei şi vă scoate la plimbare din când în când! Frumos!


O să vă relatez execuţia bugetară şi rectificarea cu documente, aşa cum începusem de la şedinţa trecută. De asemenea, o să vedem în concret şi cât s-a furat şi o să vă mai povestesc câte ceva şi despre RATB.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 116 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri