EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Mai » 26 » Ceauşescu era deasupra lui cel ce nu există cultural şi mai puţin dictator - INCREDIBILUL MONSTRU ANALFABET DE LA CONDUCEREA SNAGOVULUI...
11:05 PM
Ceauşescu era deasupra lui cel ce nu există cultural şi mai puţin dictator - INCREDIBILUL MONSTRU ANALFABET DE LA CONDUCEREA SNAGOVULUI...


În cele ce urmează, voi reveni puţin la problematica analfabetismului lui cel ce nu există. O problematică deosebit de gravă, în contextul în care el îşi permite să mai şi sfideze pe deasupra, să batjocorească o muncă intelectuală reală şi să se mai şi pretindă ce nu este cu maximă aroganţă. Mă gândesc şi la postura delicată în care au fost puşi mai marii facultăţii. Vâzându-l că e chiar în halul ăsta de prost, dar cu ambiţii şi pretenţii, sinceră să fiu, mai bine se lipseau de şpaga pe care au luat-o de la el, din simplu motiv că s-au făcut mult mai mult de râs în mod incontestabil. Probabil că nu mă apucam să cercetez nici ce-i cu diploma aia obţinută de cel ce nu există în condiţiile în care a fost obţinută, dacă, pe deasupra, nu s-ar mai fi dat şi în stambă, pentru că prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul. Cu alte cuvinte, dacă nu ar fi încercat cu mine marea cu degetul să spună că... eu sunt cea fără studii, că n-am fost niciodată jurnalistă, ci handicapată, în ciuda evidenţei că am un nivel mult mai ridicat de inteligenţă şi de pregătire decât el, poate că nu m-ar fi interesat neapărat să descopăr ce studii are. Dacă n-ar mai fi pretins şi în documente oficiale, precum cel de candidatură că el este... jurist, poate că nici nu mă mai apucam să cercetez ceva, fiind de la sine înţeles că el n-are cum să aibă nicio diplomă de facultate. Îmi pare rău pentru penibilul situaţiei, dar astfel de situaţii NU mai trebuie sub nicio formă tolerate. Pentru că este cum nu se poate mai clar că ele viciază în mod grav societatea, pentru că este cum nu se poate mai clar că nu pot da decât naştere unei societăţi bolnave. VREAU SĂ NE ÎNŢELEGEM CLAR, DLE CEL CE NU EXISTĂ: SUNTEŢI ANALFABET ŞI V-AŢI FĂCUT DE RÂS PRIN MODUL AGRAMAT DE A SCRIE PLÂNGERILE ALEA PENALE ÎMPOTRIVA MEA. Puteaţi măcar să mai aveţi răbdare să vă luaţi un avocat ca să nu vă faceţi în halul ăsta de cacao şi puteaţi măcar să învăţaţi măcar formula de sfârşit "după ce-am citit-o" s-o scrieţi corect, iar nu "după ceam citito". Din păcate, lupta mi se pare absurdă. Să demonstrez până la urmă ce? Că el e prostul, nu eu proasta în condiţiile astea? E o luptă complet absurdă şi inechitabilă! DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, V-AM MAI EXPLICAT O DATĂ RÂZÂND DE DVS. CUM SE SCRIE "DUPĂ CE-AM CITIT-O", DAR DVS. NU M-AŢI CITIT, PENTRU CĂ ORICUM SUNTEŢI GREU DE CAP, NUMAI SĂ PRINTAŢI ŞI SĂ CATALOGAŢI: "CALOMNIE" ŞI SĂ CEREŢI FĂRĂ NICIUN DREPT LA INSTANŢELE DE JUDECATĂ SĂ NU MAI SCRIU, ATÂTA ŞTIŢI! NU SĂ ŞI CITIŢI LA MODUL REAL CE-AM SCRIS, PENTRU CĂ DACĂ CITEAŢI, ACUMA ERAŢI TOBĂ DE SCRIERE CORECTĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ, FĂRĂ NICIO SUPĂRARE.


Cel ce nu există nu mă citeşte, degeaba a stat avocata lui să dea tone de print-uri, ca să consume hârtia de pomană. Mai citeşte aiurea câte ceva şi interpretează halucinant: literatura la propriu, i se pare o nebunie metafora şi aşa mai departe. Într-un asemenea hal de lipsă de cultură este, măcar elementară. Dacă avea ocazia să meargă la sapă, unde-i era locul şi să muncească cinstit, chiar nimeni nu cred să fi avut cu el absolut nicio treabă. Numai că el n-a avut treabă cu sapa, ci cu pretenţiile de primar, analfabet fiind, cu manipularea, cu nemernicia şi cu jaful. Cu făcutul pe şeful, ba chiar şi pe dictatorul pe deasupra, fără niciun pic de ruşine, o situaţie deosebit de intrigantă. DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, DVS. PESTE MINE N-O SĂ FIŢI NICIODATĂ NICI DICTATOR, NICI ŞEF, FAŢĂ DE NIVELUL MEU DE CULTURĂ ŞI DE PREGĂTIRE, MAI AVEŢI CEVA ANI BUNI LUMINĂ DISTANŢĂ! CA ATARE, N-O SĂ FIŢI PESTE MINE ŞEF NICIODATĂ! Mai bine învăţaţi să conduceţi tractorul şi făceaţi şi dvs. ceva prin agricultura asta, asta vă era condiţia, nu mai mult, dar... mai aveţi şi pretenţii asupra mea, ba chiar şi obsesii faţă de mine ca femeie, ba chiar şi un tupeu fenomenal să pretindeţi că aţi fi... deasupra mea, dvs. primar ca... funcţie reală, deşi analfabet şi ajuns primar prin mită electorală, eu doar... pretinsă jurnalistă, aşa cum aţi afirmat.


Sfatul meu cel mai sincer este să încetaţi: CA SĂ NU FACEŢI VICTIME COLATERALE. PROBABIL CĂ DL. RECTOR ŞI DL. DECAN CARE V-AU SEMNAT DIPLOMA NU VOR FI ABSOLUT, DAR ABSOLUT DELOC ÎNCÂNTAŢI CE FACEŢI DVS., CA SĂ-I IA ŞI PE EI LA ÎNTREBĂRI. Şi tocmai pentru că nu sunt ei vinovaţi pentru atitudinea dvs. de nesimţit, de s-a ajuns la asta prin aroganţă, de aceea am şi decis să le mai dau o şansă: SĂ VĂ ANULEZE DIPLOMA, SĂ-ŞI RECUNOASCĂ GREŞEALA ŞI SĂ NE VEDEM FIECARE DE TREABĂ! Pentru că nu se poate aşa ceva, chiar e culmea, domnule, când ştii că eşti chiar bâtă, nu se poate să nu ne vedem limitele, ba chiar să mai şi pretindem ceva cu atâta aroganţă. NU VĂ IERT, DLE CEL CE NU EXISTĂ! TOCMAI PENTRU CĂ PREA AŢI CREZUT CĂ DVS. SUNTEŢI DEŞTEPT DACĂ SUNTEŢI ŞMECHER ŞI PROST, EU, PROASTĂ DACĂ AM UN NIVEL INTELECTUAL MULT MAI ELEVAT DECÂT AL DVS, DAR NU SUNT... ŞMECHERĂ ŞI HOAŢĂ!


Stimaţi cetăţeni, în ziua de Crăciun a anului 1989, Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost împuşcaţi. De ce? Pentru că după ce că erau proşti, au mai instaurat şi dictatura în această ţară. Personal, n-am fost de acord cu împuşcarea, ci cu arestarea, dar astea sunt deja chestiuni de filosofie, nu mai contează! PĂI, PENTRU CE NE-AM ZBĂTUT OAMENI BUNI DACĂ ÎN ANUL DE GRAŢIE 2018, UN INDIVID, CEL CE NU EXISTĂ, DE UN ANALFABETISM NOTORIU, OBŢINE O DIPLOMĂ ÎN FALS PE ŞPAGĂ, MAI PROST DECÂT NICOLAE CEAUŞESCU, EVIDENT??? ŞI PENTRU CE AM VRUT DEMOCRAŢIE DACĂ UN ASEMENEA PROST MAI INSTAUREAZĂ ŞI DICTATURA PE DEASUPRA? Mi se pare culmea şi mi se pare stupid. Aşa ceva NU se poate!


Mirela Predan

Vizualizări: 26 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri