EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 1 » Cel ce nu există a trecut la represalii şi va mai trece. Demne de toată schizofrenia...
12:32 PM
Cel ce nu există a trecut la represalii şi va mai trece. Demne de toată schizofrenia...

La nici 10 minute după prima postare cu dl. Andrei Marian (nici nu apucasem să încarc toate filmuleţele pentru că le încarc greu) deja era asaltat cu telefoane şi ameninţat de către cel ce nu există. Sigur, asta este metoda lui cel ce nu există, mă întreb şi eu de pe ce cont fake mă citeşte cel ce nu există aşa rapid şi cum se face că e chiar atât de interesat de tot ceea ce postez eu aici.

Aşa cum v-am arătat recent, fără şanse de izbândă, desigur, un val de represalii au avut loc şi la adresa dlui Vasile Dumitru. A făcut revizuire tardivă şi inadmisibilă, în speranţa că-i ia pământul înapoi, în disperarea sa de a nu-şi pierde scaunul de hoţie cel ce nu există a întrecut orice limite. Îi garantez eu lui cel ce nu există că am intrat în forţă eu şi-l voi apăra pe Vasile Dumitru, aşa cum îi voi apăra pe absolut toţi, pentru că la mine onoare înseamnă onoare. Am făcut apel la unitate, eu mă ţin de cuvânt.

Cu siguranţă, vor avea loc repesalii şi la adresa dlui Stelian Puzderică după luările de poziţie absolut pertinente de ieri. Din nou să stea fără nicio grijă cel ce nu există, pentru că o să-l apăr eu.

Iar când vorbesc despre... apărare, ştie bine ce înseamnă la mine cel ce nu există. Cum ştie bine ce înseamnă şi acuzare din partea mea. Sunt ferm convinsă că mă urăşte, dar mă lasă rece ura lui cel ce nu există. VOM FI ATÂT DE MULŢI, VOM FI ATÂT DE NERVOŞI, MAI ALES DATE FIIND ATACURILE ASTEA NEJUSTIFICATE, ÎNCÂT NU VA MAI AVEA PE UNDE SĂ SCOATĂ CĂMAŞA CEL CE NU EXISTĂ.


Degeaba îşi implantează spioni pe la plângerile penale să "apere" ei cauzele, de fapt să le distrugă, pentru că, din nefericire pentru cel ce nu există, la plângeri penale mă pricep şi eu, iar în curând voi fi şi eu... tot avocată. Şi rezultatul meu va fi tot puşcăria pentru cel ce nu există! Şi NU va plânge nimeni după cel ce nu există, nu va susţine nimeni eliberarea lui cel ce nu există, nu vor merge 100 de oameni la Tribunal, aşa cum s-a întâmplat cu nea Muşat pentru a susţine eliberarea sa, dimpotrivă, oameni revoltaţi şi dezlegaţi de temeri, vor veni să-l acuze tot pe cel ce nu există!

Se strânge cercul, butoiul cu pulbere stă să explodeze, cel ce nu există nu mai poate mişca nimic, pentru că de peste tot, aşa cum spuneam, apar numai şi numai probleme. NU CONTEAZĂ, ŞI EU AM GREŞIT ÎN TRECUT, ORICINE DOREŞTE SĂ FIE ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ, INDIFERENT DE GEN, RASĂ, CULOAREA OCHILOR, SEMNALMENTE, APARTENENŢĂ POLITICĂ EU ÎL PRIMESC CU BRAŢELE DESCHISE...

Oameni buni, NU vă speriaţi. Pe mine, de una singură, nu a reuşit să-mi facă absolut nimic cel ce nu există. Nimic, se vede bine. Dimpotrivă, am câştigat la procese cu el de n-am eu fire de păr în cap şi-o să mai câştig destule, nici nu se pune problema. A fost o vreme când ceilalţi fie îmbibaţi în mreje, fie îngheţaţi de frică nu cârteau un milimetru în faţa lui cel ce nu există, ba chiar mă blamau pe mine ce-am cu el de împărţit, iar eu mergând în lupta împotriva lui cel ce nu există de una singură, NU A REUŞIT SĂ MĂ DOBOARE CEL CE NU EXISTĂ. Ca atare, cu cât vom fi mai mulţi, cu atât avem mai puţin a ne teme. ÎN PLUS, EU ÎMI ASUM RESPONSABILITATEA DE A APĂRA PE TOŢI, PE TOŢI DE REPRESALIILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Cum face cel ce nu există o boacănă, vin eu, constat, scriu, formulez plângeri penale, acţionez în instanţa de judecată, absolut  gratuit, nici nu se pune problema. Confidenţialitate garantată! Nu de alta, dar numai interes n-am să fac pe plac lui cel ce nu există!

N-o să poată distruge cel ce nu există ceea ce construim noi.  Pentru binele Snagovului, eu promit să ne dăm mâna anti-cel ce nu există. Şi să treacă la represalii, că mai există pe lumea asta şi medici psihiatri pentru nebuniile lui. Chiar suntem sătui de aşa ceva cu toţii!


Mirela Predan

Vizualizări: 46 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri