EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iunie » 14 » Cel ce nu există PIERDE din ce în ce mai mult în războiul cu mine...
6:17 PM
Cel ce nu există PIERDE din ce în ce mai mult în războiul cu mine...

Mi-a ajuns pe la urechi faptul că cel ce nu există ar fi deosebit de revoltat şi pentru că am câştigat o serie de procese în contradictoriu cu Primăria, şi pentru că am dat Primăria în judecată pentru clarificarea rolului fiscal, aşa cum era normal să procedez, nu să plătesc amenzi prescrise sau amenzi anulate de instanţa de judecată, şi pentru că nu am probleme financiare cu care să mă joace el, şi pentru că s-a clasat plângerea împotriva mea a lui Cristian Ionescu, şi pentru că am aflat eu şi am început nişte demersuri legate de fratele său, Florin Oancea la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu", şi pentru că e foarte posibil să rămână fără diploma sa de jurist din cauza mea!


Bun, sunt tot atâtea motive de supărare pentru cel ce nu există, se vede bine. Cine dracu l-a pus să vrea cu mine război musai şi neapărat? O reconsiderare a atitudinii faţă de subsemnata ar fi fost absolut necesară, dacă nu s-a înţeles atunci, acum e prea târziu.


Cum bine se poate observa, eu am început să adopt puţin tactica lui "tace şi le face". Cine e neapărat interesat poate citi pe site-ul Pro-Magistraţi, Anti-Infractori absolut toate demersurile mele din justiţie legate de Primăria Snagov, de obicei documente de procese e drept că nu se prea citesc. Lucruri picante deocamdată nu am!


Cel ce nu există poate să fie în continuare şi mai nervos. N-are decât să nu renunţe la războiul pe care mi l-a declarat, pentru că, aşa cum bine se observă, aproape bătălie după bătălie, repurtez o serie de victorii, cu mine păcăleala nu merge, secretul este simplu şi clar, nu îmi este mie opozabil ceea ce fac alţii în raport cu cel ce nu există. Eu încet, dar sigur e clar că-mi văd de treaba mea şi cel ce nu există n-are nicio şansă în raport cu mine indiferent ce-ar întreprinde, aşa cum niciodată n-a avut nicio şansă în raport cu mine şi aşa cum bine s-a văzut, numai că nu şi-a dat el seama că cu mine nu merge... A tot încercat marea cu degetul...


Aşadar cel ce nu există n-are decât să fie nemulţumit. E drept că i-am dat de furcă ceva de-a lungul timpului, nu se pune problema să nu fi avut de furcă cu mine. Am mai întrebat eu retoric, nu e deloc pentru prima dată când întreb dacă chiar a meritat să poarte războiul ăsta cu mine din motive de... gelozie. Să mai meargă şi altă dată pe variante de intimidare cu mine, să mai facă şi altă dată comedii, să creadă că mă sperii (culmea!) eu de el, că n-am avocat şi cumva... avocat îmi trebuie mie, că renunţ la scris de... frica unuia care scrie agramat în halul în care scrie. Să mai considere lucruri de acest gen şi altă dată, dacă nu i-a ajuns până acum cu mine... Stau câteodată şi-mi aduc aminte că totul a pornit de la... "amantă" şi "amant" şi de la gelozie... Eu mi-am ieşit din sărite, comedia asta nu se mai termina, am fost trădată şi batjocorită ca să... fiu scoasă de nebună, credea că ţine teatrul cu mine... Au trecut vreo patru ani de atunci. Domnule cel ce nu există, n-ar fi fost mai bine să nu fi existat nicio problemă legată de gelozie? Datorită căreia să se încerce denigrarea şi distrugerea mea? Uneori stau şi mă gândesc şi sincer cred că ar fi fost mai bine...

 

Mirela Predan

Vizualizări: 47 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iunie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri