EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 1 » Cel ce nu există s-a răzgândit: IAR PLEACĂ LA MARE DIN BANI PUBLICI! CETĂŢENI, REVOLTAŢI-VĂ!!!
3:20 PM
Cel ce nu există s-a răzgândit: IAR PLEACĂ LA MARE DIN BANI PUBLICI! CETĂŢENI, REVOLTAŢI-VĂ!!!


Deşi iniţial contramandase aberaţia aia cu marea din bani publici, cel ce nu există s-a răzgândit. Numai că, de fapt, el fusese revoltat doar pe ideea că se aflase şi că nu ştia cine este cel care dăduse indicaţii în acest sens. Sub apanajul unor... aşa-zise cursuri (poate să le ţină şi la restaurantul "La Coteţ" în sala mare în care să facă decor de conferinţă, nu e neapărat la mare, evident!!!) de pregătire a personalului, chiar dacă Curtea de Conturi a descoperit mari fraude, iar instanţa de judecată mi-a dat câştig de cauză definitiv să-mi pună la dispoziţie lista celor care au beneficiat de avantaje ilegale, cel ce nu există nu renunţă la comedie. ÎNCĂPĂŢÂNAT DE FELUL LUI, CEL CE NU EXISTĂ, I-A ÎNLĂTURAT DIN DISCUŢIE DOAR PE CEI PE CARE I-A BĂNUIT EL CĂ L-AU TURNAT. Acesta a fost modul lui de acţiune: a contramandat, după care a revenit, crezând că, odată înlăturaţi aşa-zişii "turnători", de data aceasta nu se mai află. ŢEAPĂ. UITE CĂ AM AFLAT IMEDIAT! Domnule cel ce nu există, CONTRAMANDEAZĂ DRACULUI MIZERIA ASTA CA SĂ NU TE AŞTEPTE NIMENI CU CĂTUŞE LA ÎNTOARCERE! DEFINITIV ŞI IREVOCABIL DE DATA ASTA! PE BUNE! Nu l-ai descoperit pe cel care mi-a zis mie! Drept dovadă că odată înlăturaţi cei pe care îi bănuiai, iar am aflat eu! NU-L DESCOPERI! SINCER! DECI CONTRAMANDEAZĂ ABERAŢIA ASTA DEFINITIV ŞI LAS-O BALTĂ CU CĂUTAREA SPIONULUI! RECUNOAŞTE-ŢI ÎNFRÂNGEREA! PE BUNE! S-o lase dracu de încăpăţânare în a afla şi a ignora ceea ce scriu eu aici: SURSA NU ESTE CINEVA CU GURA SPARTĂ, ESTE CINEVA CARE FACE TREABA ASTA ÎN MOD VOIT, PENTRU CĂ S-A SĂTURAT DE STAREA DE SCLAVIE LA CARE ÎL SUPUNE CEL CE NU EXISTĂ ŞI S-A DAT DE PARTEA OPOZANŢILOR LUI CEL CE NU EXISTĂ. El, cel ce nu există, i-a corupt pe toţi, invers de ce n-ar fi şi măcar unu singur care să colaboreze cu mine? DECI, DLE CEL CE NU EXISTĂ, CONTRAMANDAŢI DRACULUI AIUREALA ASTA CU PLECATUL LA MARE ÎN SCOP DE AVANTAJE CLIENTELARE PENTRU IDIOŢII DIN JURUL DVS DIN BANI PUBLICI! ALT DOSAR PENAL ŞI MAJORITATEA CETĂŢENILOR VOR FI REVOLTAŢI, NU ÎNCÂNTAŢI. Mai bine faceţi aşa, o mare chermeză de pomană electorală, cu colivă cu tot şi chemaţi de pe aici toată lumea, ca să nu mai existe frustrări. Să chem şi eu Poliţia, Poliţia să stea şi ea la pomană, în fine... nu mai contează! Sau ia-ţi nevasta şi cară-te singur din bani publici (că eu tot aflu şi despre isprava asta, chiar dacă nu mai postează nimeni pe Facebook ca odinioară luxul), deci renunţă la ideea de a lua un număr mare de circari în vacanţă. SE CHEAMĂ ŞI DELAPIDARE, SE CHEAMĂ ŞI DELAPIDARE FĂRĂ SCOP, NU DE ALTA, DAR CÂND ÎI IEI PE TOŢI, UNUL TE TOARNĂ, DOI, ŞAPTE, ĂILALŢI CARE NU MERG SUNT REVOLTAŢI ŞI TE ÎNJURĂ, NU TE MAI VOTEAZĂ, DECI E CLAR. SICTIR ŞI LA MAI MARE, NU LA MARE! Ia să formulez eu o plângere penală sub forma tentativei încă de pe acuma!!!


Mirela Predan  

 

P.S. Când eu v-am zis că ori Cristian Ionescu, ori Iulian Sârbu, ori Doru Matei a fost sursa, n-aţi vrut să mă credeţi şi să cercetaţi pe acolo, acum treaba dvs. dacă iar a răsuflat. Mai căutaţi şi pe unde vă zic eu dle cel ce nu există, că n-aveţi nimic de pierdut. Pe bune!!!

 

Vizualizări: 75 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri