EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 20 » Cel ce nu există se pregăteşte de... război cu mine! Ce ziceţi? Face faţă sau nu? Eu cred că NU!
9:55 PM
Cel ce nu există se pregăteşte de... război cu mine! Ce ziceţi? Face faţă sau nu? Eu cred că NU!


Din surse apropiate de cel ce nu există am aflat cum că dl. cel ce nu există se pregăteşte de un mare şi incontestabil război cu subsemnata. Am zis eu să nu fie război? Deja am descoperit nu mai puţin de trei aberaţii, numai din ce-am aflat că se pregăteşte, dar nu-i nimic, îl las să se facă, pentru a avea obiectul muncii după aceea şi pentru a nu ne plictisi în post. Eu îmi văd de treaba mea, aşa cum am promis. Baiul său cel mai mare este... aţi ghicit: atacarea în instanţă a hotărârilor de consiliu luate cu votul celor patru demisionaţi şi reveniţi! Am înţeles că ar fi făcut tot posibilul cel ce nu există să nu verifice aberaţia asta o instanţă de judecată! Orice. Din păcate pentru cel ce nu există o instanţă de judecată va verifica cu certitudine aberaţia asta, pentru că mai e foarte puţin ŞI PROMIT ÎN MOD SOLEMN CĂ FIX PE 28 MARTIE, ADICĂ DATA LA CARE EXPIRĂ CELE 30 DE ZILE DE RĂSPUNS LA PLÂNGERILE PREALABILE ÎN BAZA LEGII CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV, VOI DEPUNE EXACT ACŢIUNE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ ÎN CONTENCIOS ADMINISTRATIV. Mi-au mai spus surse din anturajul lui cel ce nu există cum că ar fi deosebit de nervos în legătură cu faptul că eu scriu descriindu-i furtişagurile sale. N-are decât să fie nervos, ce-am precizat eu vreodată că aş dori să-i creez confort în a fura liniştit? Cetăţenii acestei comune nu trebuie să ştie şi ei cu documente cât a furat cel ce nu există sau cum? Ce, eu n-am fost nervoasă când susţinea sus şi tare că eu nu sunt jurnalistă, ci bolnavă de schizofrenie, criminală în serie, pericol pentru viaţa şi sănătatea unui Snagov întreg şi tot şirul acela de prostii? Ei, hai să fim serioşi! Crede el că dacă îmbârligă pe alţii, mă poate îmbârliga şi pe mine să iasă cum vrea el?


AM NIŞTE VEŞTI PROASTE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ: dacă pretinde că-i blochez activitatea Primăriei cu solicitările de informaţii de interes public, ţin să-l anunţ că-i voi bloca activitatea Primăriei şi mai mult cu un lung şir de procese la capătul cărora va fi obligat de instanţa de judecată să răspundă la solicitările mele de informaţii de interes public. Mă simt mai bine în faţa instanţei decât oricând, am căpătat experienţă, am început să mă cunosc la faţă cu lumea (cu avocaţii de pe la Buftea), mai o cafea, mai o ţigară, mai o bârfă, să ştiţi că mie îmi place atmosfera de la Buftea, pe cuvântul meu. Am zis eu că nu mă duc, că nu-mi place la Tribunal? Doamne fereşte! Sau m-am plâns eu vreodată că n-am despre ce să scriu, că n-am surse în Primărie care îmi furnizează informaţii, dacă nu mi se dau în mod oficial? Ei, asta chiar e bună, serios vorbesc!


Una peste alta, eu am chef de război. Întrebare de baraj: CEL CE NU EXISTĂ CHIAR FACE FAŢĂ ACESTUI RĂZBOI? Păi, el are o armată de valeţi acolo, eu, o femeie singură. Face faţă războiului? Serios îl întreb!


Mirela Predan

Vizualizări: 45 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri