EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 24 » Cel puţin o perioadă eu o să mă retrag din spaţiul public snagovean...
8:01 AM
Cel puţin o perioadă eu o să mă retrag din spaţiul public snagovean...


Nu ştiu dacă pot să vin sau nu la şedinţa de consiliu de azi, acum plec la Bucureşti, unde am foarte multă treabă. Muncesc de mă găsesc dracii ca să cheltui banii tot în demersuri anti-cel ce nu există, în contextul în care nici dracu nu se sinchiseşte, din păcate, eu am tot imaginea de... "cerşetoare jegoasă", tolerată. Ce muncă? Nicio muncă? Ce, eu muncesc cumva? Am nevoie de bani? Adică eu am nevoie de bani, eu, personal. Ca să-mi iau, eventual pentru mine... farduri şi bomboane şi costume de streaptease, nu-i aşa? E, dacă ai şi tu nevoie de bani, ia nişte bani. De muncit, nu muncesc, nimic nu costă, stau aşa... undeva în afara timpului şi spaţiului ca spiritele şi mă ocup de Poliţie, de Parchet, de Tribunal, de informaţii de interes public, de de toate. Când e ceva de spus, cerşetoarea jegoasă de mine n-are ce să caute. Câtă vreme vor mai fi idei împământenite de la cel ce nu există chiar şi după nişte ani, asta este, mai bine este să mă retrag, pentru că realizez din ce în ce mai mult că n-o voi scoate la capăt niciodată şi niciodată nu voi avea un alt statut decât pe acela împământenit de cel ce nu există. Nu e vina lui cel ce nu există, e vina cui crede asta şi e vina cui nu a realizat nici măcar după nişte ani că lucrurile nu stau aşa. De aia m-am cam scârbit şi e clar că nu am pentru ce să lupt şi pentru cine. Câştig nişte procese, îmi demonstrez dreptatea şi demnitatea umană, pe a mea personală, după care o să mă retrag, altele nu mai fac şi nici în spaţiul public nu o să mă mai implic. NU mă împac cu cel ce nu există pentru că e omul imposibil, dar nici să stau să mă lupt în condiţiile unui tratament precum cel mai sus amintit, nu mai vreau. În plus, mă mai lupt şi cu morile de vânt, aiurea, pentru că în contextul actual, eu realizez faptul că tot cel ce nu există va mai lua un nou mandat. Certurile, râca printre opozanţii lui cel ce nu există nu ne permit să facem o echipă, lumea pleacă dezamăgită aşa cum spuneam, micile şotii de cancan împotriva tot a celui care... cât de cât mai face opoziţie la mizeria asta, eu nu le gust, pe mine nu mă interesează, sunt absolut sătulă de bârfe, bârfele sunt cu mult sub nivelul meu de cultură, numai timp de bârfe nu am.


S-a mers pe aceeaşi linie, eu am fost trasă pe linia moartă, mai ales după ce mi-am permis să mai îmi arăt şi nemulţumirea faţă de nişte aspecte absolut reale şi de netăgăduit. Foarte bine. N-aveţi decât, faceţi exact ce vreţi, eu oricum trebuia să-mi clarific şi eu puţin situaţia şi să consider că aşa oricum nu se mai putea continua. NU am patimi faţă de cel ce nu există, nu vreau să mă răzbun din dragoste, cum adesea mi se reproşează. Dacă am făcut anumite demersuri reale faţă de hoţiile lui, mi s-a reproşat că mă răzbun din patimă şi de aia le fac. Lasă-l să facă absolut ce vrea, nu mă mai bag. Vine Parchetul, bine, nu vine, până la urmă, nu-i problema mea.


Situaţia a rămas aceeaşi precum cea pe care o cunoaşteţi. Când am timp şi chef o să mai scriu despre cel ce nu există, când n-am, n-am şi n-o să las clienţi serioşi să fiu faţă de ei eu neserioasă, ca să mă ocup de... cel ce nu există! Asta mi se pare clar. Câtă vreme o să fiu tratată ca o zdreanţă, cerşetoare, proastă şi aşa mai departe, exact atâta vreme am şi eu ambiţia să demonstrez că nu sunt, că n-am nevoie de firimituri, nici de bani, pentru... mine şi, în plus, că n-am neapărată nevoie de nimic. Da, o să continui să nu scriu, iar în ceea ce priveşte demersurile o să le fac când o să am timp şi bani disponibili pentru astfel de demersuri, din simplu motiv că se continuă să fiu tratată aşa cum sunt tratată şi, în definitiv, trebuie să aplic şi eu o lecţie că NU sunt nici cerşetoare, nici zdreanţă, nici pătimaşă după dragostea lui cel ce nu există! În trei ani de zile credeam că am trecut peste fazele astea de trei parale în ceea ce mă priveşte, dacă au revenit iar, asta e de fapt. Ia staţi voi şi faceţi ce vreţi, eu vă spun că aşa va lua un nou mandat tot cel ce nu există şi eu la ce dracu să mă mai agit atunci să fac ce? Descurcaţi-vă, fraţilor şi fără mine că sunteţi mari!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 54 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri