EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Septembrie » 16 » Clopoţelul a sunat, ofensiva de toamnă anti-Marian Oancea et Comp a început!!!
4:17 PM
Clopoţelul a sunat, ofensiva de toamnă anti-Marian Oancea et Comp a început!!!


Aşa cum se poate observa, am început ofensiva şi nu doar împotriva dlui Marian Oancea, ci şi împotriva unor apropiaţi şi consider că este necesară inclusiv ofensiva împotriva unor apropiaţi care fac măgării mari, fie sprijiniţi de Marian Oancea, fie sprijinindu-l pe Marian Oancea. Acest lucru este absolut necesar, pentru că deja s-a alcătuit o mafie cum nu se poate mai mare. Cu Ştefan Rohnean, cu Adrian Zamfirescu, cu Alexandra Ştefan, cu Nelu Andrei, cu toată "lumea bună" din gaşcă. Sigur, eu am spus că NU am absolut nimic cu persoane din anturajul său de împărţit şi n-am avut, cunoaşteţi, până când unii sau alţii n-au făcut-o rău de tot de oaie. Personal, am explicat în ce modalitate a făcut-o fiecare în particular de oaie. O să vedeţi şi plângere penală şi fals şi în declaraţii legate de Asociaţia Sportivă tot azi sau cel târziu mâine, veţi mai vedea o groază de documente. Inclusiv legate de Ştefan Rohnean. Nu de alta, dar îmi scriu oamenii, şi alţii decât cei cu care am discutat eu, de la Complexul Naţional Sportiv "Lia Manoliu", oameni daţi afară de dl. Ştefan Rohnean sau oameni obligaţi să fure de dl. Ştefan Rohnean şi eu cred că cel puţin la "Lia Manoliu" am stârnit o avalanşă mare. Da, e adevărat că avea probleme şi cu angajaţii din Primăria Snagov cândva, nu am minţit deloc când am spus că voia să vadă multă lume afară, mă convinsese şi pe mine că ar trebui să susţin asta, cunoaşteţi... situaţia. Nu, oameni buni, acuma de ce nu mai am astfel de susţineri? Toate erau discutate cu Ştefan Rohnean. Văd că are obsesia datului afară. Normal că nu eu aveam ceva de împărţit cu anumiţi angajaţi din Primăria Snagov. Ştefan Rohnean era cel care îmi transmitea... Da, probabil că unele din persoanele vizate nu-l cunoscuseră pe Ştefan Rohnean personal niciodată, însă, cu siguranţă le-a prezentat la o discuţie particulară, aşa cum obişnuiau să discute foarte des, dl. Marian Oancea. Să nu dea vina pe un angajat anume sau altul, au fost nu mai puţin de... 10 angajaţi. Şi văd că în acest demers continuă să se mai alăture şi alţii. Exact ca dl. Marian Oancea, dl. Ştefan Rohnean îţi râde în faţă şi te face pe la spate.


Adevărul este că s-a creat un grup, aproape infracţional, asociat în vederea săvârşirii de infracţiunii în jurul dlui Oancea, gaşcă pe care o voi sparge cu siguranţă. Nu de alta, dar trebuie să mai se ştie şi de lege, aşa, din când în când, mama naibii... Între timp, de când nu m-am mai ocupat la modul serios, infracţiunile s-au cam strâns grămezi, evident că nu mai exista mare bătaie de cap pentru dl. Marian Oancea dacă nu făcea nişte nesărate.


RĂU ESTE SĂ AI ATÂT DE PUŢINĂ MINTE ÎNCÂT SĂ ÎNTREPRINZI NIŞTE DEMERSURI INUTILE, CA SĂ ÎNFURII LUMEA INUTIL. Adică să formulezi plângeri penale fără nicio probă, aiurea, crezând că ele vor avea şi o altă finalitate decât clasarea, iar când va veni clasarea cu siguranţă vei mai enerva nişte persoane împotriva cărora a fost îndreptată plângerea degeaba, să jigneşti fără motiv aiurea pe toată lumea, care, dincolo de faptul că nu-i cad boii de la bicicletă, se enervează şi se va îndrepta împotriva ta, să dai în judecată ca să faci rău în acţiuni cu zero şanse de reuşită, dar făcându-le ca să faci ceva şi tot aşa... Aiurea în tramvai. Stilul clasic al lui cel ce nu există!


În definitiv, nu mă interesează pe mine de câte ori s-a certat şi s-a împăcat cu Alexandra Ştefan. Nici cum o fi păcălit-o că... e de vină numai Adrian Zamfirescu pentru situaţia creată. Cert este că Primăria Snagov trebuie să plătească acum o groază de bani acestei doamne avocat fără nicio noimă, banii dvs., stimaţi cetăţeni! Cum cert este că se fură în draci, într-o veselie totală. O să văd ce mai găsesc şi prin al doilea raport al Curţii de Conturi, o zi întreagă promit că o să-mi fac timp şi o să stau numai şi numai de denunţuri în baza celui de-al doilea raport al Curţii de Conturi. O să vedem şi cu Cătălin Rufă ce facem, că s-a îngroşat şi aici puţin situaţia.... Şi tot aşa... Aveam destulă treabă cât să stau şi locului. O plângere penală nefondată trebuia să mă enerveze. Numai atât... şi uite ce-a ieşit! Păi, crede cineva că eu las aşa în dorul lelii noile astea aberaţii? N-o să vedeţi!


Ştefan Rohnean, angajatorul fratelui şi prieten vechi poartă ilegal arme şi face circ la "Lia Manoliu" în calitate de director acolo, Adrian Zamfirescu face plângeri penale nefondate pe la DNA adversarilor politici ai dlui Marian Oancea, Alexandra Ştefan ia 12 miliarde bani publici pe nimic, Nelu Andrei îşi angajează fiica la aeroport, la Otopeni, în cârdăşie cu... Alexandra Ştefan. Grozavă situaţia! Cred că numai un Parchet serios cu nişte zdrăngănit de cătuşe mai face pe aici treabă! Nu se poate! Chiar a degenerat rău de tot situaţia! Dacă mai pun şi pe Cristian Ionescu et comp, gaşca trădătorilor, plus Doru Matei, peisajul e absolut complet. Roxana Oancea mai lipsea, eventual, că în rest erau toţi. Se vede clar situaţia! Bun, în acest context mai sus amintit, nu pot să dorm, că nu-i de somn şi nu-i deloc de joacă. Nu am cum să mă împac cu asemenea persoane, este clar inclusiv situaţia asta! Pot să am eu toată bunăvoinţa din lume, dar o împăcare chiar şi în condiţiile astea ar fi mult peste puterea însăşi dumnezeiască de a concepe! Nu se poate! Chiar e groasă rău de tot situaţia...


Mirela Predan

 

Vizualizări: 124 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri