EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 5 » CONCLUZII ÎN 5 PUNCTE PENTRU TOATĂ LUMEA DIN ECHIPA ANTI-CEL CE NU EXISTĂ!!!!
7:51 PM
CONCLUZII ÎN 5 PUNCTE PENTRU TOATĂ LUMEA DIN ECHIPA ANTI-CEL CE NU EXISTĂ!!!!

Este ultimul articol pe care vreau să-l scriu din această serie. Nu de alta, dar sunt sătulă de acest subiect până peste cap. Îl scriu pentru oamenii care au luptat împotriva lui cel ce nu există, îl scriu pentru oamenii care sunt dezamăgiţi acum, îl scriu ca omul care cunoaşte foarte bine situaţia, îl scriu ca omul din miezul evenimentelor. Vreau să mă ocup de procese, pentru că o să ies din concediul de la locul de muncă, deci mai am foarte puţin timp, extrem de puţin. Şi am muncă reală şi serioasă de făcut, nu să stau după toate panaramele masculine care se dau cu cel ce nu există. N-avem ce să facem cu ele şi cu asta basta. Punct.

1. ESTE NEVOIE DE UNITATE - Da, invit pe toată lumea să fie unită împotriva lui cel ce nu există. Să luptăm împotriva lui cel ce nu există, exact aşa cum am făcut şi până acum. Cine vrea să se alăture acestei lupte, este binevenit să se alăture, indiferent cine este. Nu exclud pe nimeni din această alianţă, pretenţiile sunt altceva. Cine vine deja cu pretenţii, nu e deloc binevenit! Avem nevoie să arătăm cetăţenilor cât a furat cel ce nu există, ce alte ilegalităţi a mai făcut în afară de furt, să cunoască toată lumea cine este cel ce nu există, iar în această luptă trebuie să fim ferm uniţi.

2. DA, SUNT DEZAMĂGITĂ - Da, aşa este, sunt dezamăgită, dar sunt de acea persoană care a mers la ziua lui cel ce nu există şi care face afaceri cu cel ce nu există, NU SUNT DELOC DEZAMĂGITĂ DE DL. GHEORGHE GRIGORE. Am absolut toată încrederea în dl. Gheorghe Grigore, puteţi fi ferm convinşi că dl. Gheorghe Grigore NU ne va trăda. A mers dl. Grigore la ziua lui cel ce nu există? NU! Face dl. Grigore afaceri cu cel ce nu există? NU. Faptul că e o persoană care a plecat şi s-a dus la cel ce nu există NU reprezintă absolut nicio tragedie. Nici nu înţeleg de ce-i acordăm atâta importanţă, pentru Dumnezeu! E de vină dl. Grigore pentru ce face toată lumea? NU e de vină dl. Grigore pentru ce face toată lumea! Nu e păcat de Dumnezeu să fi mers cu dl. Grigore atâta vreme şi acuma suntem dezamăgiţi şi vrem să ne retragem din cauza unei persoane care s-a dat cu cel ce nu există? Credeţi că dl. Grigore nu a fost în sinea lui dezamăgit sau ce? Foarte bine, nu-i nicio problemă, acea persoană să stea cu cel ce nu există! Care e problema mea, care e problema dlui Grigore? Dimpotrivă, eu consider că este mai bine că a făcut asta acum decât dacă o făcea înainte de alegeri. Atunci era o problemă! Eu de ce-am spus că oamenii trebuie să fie verificaţi încă de pe acum? Nu e niciun capăt de ţară! Acea persoană e o persoană ca oricare alta, ba chiar o persoană cu niscaiva probleme, care ne putea strica imaginea şi da motive lui cel ce nu există să ne atace. Pentru Dumnezeu. Deci nu e nicio pierdere, până la urmă. Da, am respectat acea persoană, am avut toată deschiderea, dar dacă are chef de cel ce nu există, asta e. Până la urmă, nici eu nu sunt Dumnezeu să aflu ce e în mintea omului. Îmi cer scuze faţă de dvs. că am avut încredere în acea persoană. Îmi pare sincer rău!

3. NU-I ACUM MOMENTUL DE LOCURI PE LISTE - Înainte de a stabili ba chiar încă de pe acum locuri pe liste, haideţi să fim cu toţii o echipă unită de opoziţie la cel ce nu există. Este cel mai important lucru pe care îl putem face. Fraţilor, mai e un an şi jumătate până la alegeri, între timp pot interveni multe, cine stă ca pe ghimpi sau cu promisiunea unui loc pe listă cât mai în faţă, poate să plece încă de pe acuma. N-avem ce să facem cu el. Cine e adorator aşa de funcţie publică, va face după alegeri absolut orice să şi-o menţină! Trădând, prostituându-se politic, ahtiat după avantaje, deci nu e bun! Cine e de bună-credinţă realizează că acum este momentul să vină cu modestie şi să demonstreze ce poate. Acum e preselecţia, nu-i concursul propriu-zis. Şi tot e bine, măcar ştim şi noi unde anume ne situăm, cu cine anume jonglăm, ce-i poate fiecăruia pielea. E important să ştim! Cine se bosumflă încă de acum că nu e sigur de liste, bosuflat să stea, n-are ce să caute cu noi. Eu spun clar şi răspicat: EU NU AM NEVOIE SĂ CANDIDEZ, NU MĂ INTERESEAZĂ NICIO FUNCŢIE, TOT CE VREAU EU ESTE SĂ SCĂPĂM DE CEL CE NU EXISTĂ. ATÂTA TOT! Şi dacă pentru altcineva e mai important locul pe listă decât să scape de cel ce nu există, e liber să plece. Ce-i balamucul ăsta cu listele alea cu un an şi jumătate înainte de alegeri? Doamne fereşte, zău! Ne comportăm ca animalele cu un an şi jumătate înainte de alegeri, ca să facem ce anume? Păi, vă daţi seama cum o să fie cu două zile înainte de depunerea listei la Biroul Electoral? Ne călcăm în picioare! Doamne fereşte, zău!!!!!!!!!!!!! Cine face circ încă de pe acuma, cu circul să rămână! Ce treabă am eu, nu e el, e altul, care chiar luptă împotriva lui cel ce nu există, ce mă interesează pe mine cine este? Pe mine mă interesează să aibă un comportament corect!

4. NU EXISTĂ SFORĂRELI ŞI MAŞINAŢIUNI PE LA SPATE - Cine e sforar, cine are strategii de păpuşar din astea, îl rog frumos să plece. DOMNUL GRIGORE ESTE UN OM FOARTE TRANSPARENT ŞI AŞA VA RĂMÂNE. Sforăria şi dedesubtul sunt pentru cel ce nu există, nu pentru dl. Grigore. Deci nu avem nevoie de cineva care să deţină postul de sforar. Că face el, că drege el, că stă pe post de Mata Hari, spion în şapte locuri, că e el cel mai rotund şi cel mai potent dintre toţi, cu puţa cea mai mare, iertaţi-mi expresia! TOŢI SUNTEM EGALI. Şef e numai Dumnezeu şi după Dumnezeu e dl. Grigore în materie de luptă împotriva lui cel ce nu există. În rest, toţi suntem egali, nu e nimeni fiu de securist, nu e nimeni frate de preşedinte, nu i se pune nimănui covor roşu, nu ne umilim aiurea unii în faţa altora. Deci cine are aere de şef, SĂ PLECE! Nu stau la discuţii, că numai de ceartă nu am chef cu nimeni, efectiv! Deci oameni buni, JOCURI DE CULISE NU EXISTĂ ÎN PARTEA NOASTRĂ. Cine vine cu propuneri de jocuri de culise, ascunse, netransparente, considerând că aşa se învinge cel ce nu există, n-are decât să plece. Eu nu sunt nicio marionetă în niciun joc stupid. Şi mă îndoiesc sincer că dl. Grigore ar fi de acord cu astfel de jocuri sau că ar subscrie la ele, dl. Grigore fiind un om foarte transparent şi foarte deschis.

5. NU EXISTĂ PERSOANE CARE SĂ SCOATĂ LA IVEALĂ "BOMBE" DE CAMPANIE - Ştiţi ceva? Cel ce nu există e cel care este, aşa cum îl ştim cu toţii: a furat de-a rupt, s-a dat în stambă cu tot felul de coruperi, e bolnav psihic, e obsedat sexual, e cel pe care cu toţii îl ştim. Mai mult decât a scos la iveală Curtea de Conturi prin două rapoarte, cine ce să scoată la iveală? El e omul atacurilor mincinoase pe ultima sută de metri, nu noi! Ştim, a furat de-a rupt. Ne-au spus asta două rapoarte ale Curţii de Conturi, continuă cu jaful, asta ne spune fiecare buget. A corupt consilieri şi-i ţine ilegal în Consiliu ca să facă majoritate. Ştim şi asta. Creează zânzanie, jigneşte, e obsedat sexual, e imoral, are probleme. Ştim. A aranjat cu Ştefan Rohnean angajarea fratelui pentru funcţia de director la "Lia Manoliu". A făcut delapidare pe rupte. Şi asta ştim. E dictator, nu respectă nicio regulă a democraţiei. Ştim! E incompetent! Habar n-are să conducă Primăria. Şi asta ştim! Minte de rupe, numai promisiuni demagogoce. Inclusiv asta ştim. MAI MULT DE ATÂT CINE CE SĂ DEZVĂLUIE DESPRE CEL CE NU EXISTĂ ŞI UNDE? Hai să fim serioşi! Deci nimeni nu vine acuma cu noutăţi, decât eventual în continuitatea celor pe care le tot toc pe aici de ani de zile. Îmi pare rău pentru cine crede că va avea ceva de scos la iveală, dar în... campanie şi de aia e important şi nu ştiu ce aiureli. Partea proastă e că dacă cineva are acum informaţii şi nu le spune, ce mă face să cred că nu va proceda la fel şi cu noi? Nu-i neapărat să dezvăluie ceva ilegal, pentru că nu facem nimic ilegal, dar probabil că avem şi noi dreptul la viaţă privată, la una, la alta, ca orice om, nu? Deci dacă ai ceva să-mi spui, mie îmi spui azi, mâine am scris şi cu asta basta! În campanie eu NU mai ascult pe nimeni ce-are de spus, tocmai pentru a nu repeta şi noi nemerniciile lui cel ce nu există, cu metodele împroşcatului cu noroi. Vreau să duc o campanie civilizată, cu lucruri dezbătute până acum, ca să se întipărească bine în mintea cetăţenilor, să se mai gândească dacă merită un nou mandat tot cel ce nu există, nu atunci, când omul va condamna tot pe cine emite inepţiile. Serios!

Eu sper că am fost destul de clară. NU mai vreau să revin asupra acestor aspecte. ÎN CONCLUZIE, EU SUNT DESCHISĂ DIALOGULUI CU ABSOLUT ORICINE VREA SĂ VINĂ ÎNTR-O ECHIPĂ ANTI-CEL CE NU EXISTĂ. CINE ARE IDEI DE GENUL CELOR MAI SUS AMINTITE NU E NEAPĂRAT SĂ ŞI STEA ÎN ACEASTĂ ECHIPĂ. CUM VINE, AŞA ŞI PLEACĂ DACĂ ARE ASTFEL DE PRETENŢII, N-ARE DECÂT SĂ SE PERINDE. SERIOS! REGULA JOCULUI O FAC EU, INCLUSIV O ŞI PUBLIC, NU-I NICIO PROBLEMĂ, EU NU AM ABSOLUT NIMIC DE ASCUNS. TOCMAI PENTRU CĂ NU-I CONVINE LUI CEL CE NU EXISTĂ CĂ EU FAC REGULA JOCULUI, DE AIA ŞI FAC REGULA JOCULUI ANTI-CEL CE NU EXISTĂ EU! CA SĂ SCĂPĂM ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA DE CEL CE NU EXISTĂ ĂSTA, CĂ AŞA... INTERESE PARTICULARE DISPARATE VOR MAI FI O SUMEDENIE. Doamne fereşte de-o puşcărie, Doamne fereşte de-o boală, las-o dreacu de candidatură, pentru Dumnezeu. Stăm acuma să ne agităm pentru ce? Că nu ne mai permitem să stăm la vilă, ci la apartament, că nu mai avem bani să ne schimbăm maşinile precum ciorapii? Asta chiar e bună! Doamne fereşte, zău!


Mirela Predan

SFÂRŞIT

Vizualizări: 51 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri