EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 11 » CONDIŢIILE MELE CLARE DE A RĂMÂNE SĂ MĂ OCUP DE SNAGOV: RESPECT, DEMNITATE UMANĂ ŞI CONSIDERAŢIE!!!
5:34 AM
CONDIŢIILE MELE CLARE DE A RĂMÂNE SĂ MĂ OCUP DE SNAGOV: RESPECT, DEMNITATE UMANĂ ŞI CONSIDERAŢIE!!!


NU, NU este legal ceea ce s-a întâmplat cu cele două demisii. Dar nu ne puteam aştepta la altceva, nu este pentru prima dată când se încalcă legea, nici pe departe, dar cel ce nu există este încă în libertate. Dacă zbier aici că TREBUIE SĂ MEARGĂ LA PUŞCĂRIE, TOT EU SUNT A DRACU. Băi, e frumos ce face! E splendid ce face, pentru că pe mine nu m-a ascultat nimeni niciodată! Cât mai asistăm pasivi la încălcările astea ale legii. Am spus că revin asupra deciziei mele de a mă retrage din viaţa publică de la Snagov, DAR NUMAI DACĂ DE ACUM ÎNCOLO CHIAR LUPTĂM TOŢI ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ. CINE E CU CEL CE NU EXISTĂ, DINTRE NOI SE DUCE DRACULUI, NU MAI E TOLERAT MAI DEPARTE. În tăcere, în linişte, să nu se cunoască, să nu se afle! Ce să nu se afle? CĂ ACEST NENOROCIT ŞI-A BĂTUT JOC DE NOI TOŢI? Iar linişte? Nu se poate! Din păcate, acum voi impune şi eu condiţiile mele, care se cunosc: SUNT RESPECTATĂ, SUNT MĂCAR ASCULTATĂ ÎN CEEA CE AM DE SPUS, NIMENI NU MAI E CU CEL CE NU EXISTĂ IARĂ! Cine e, să plece, dă-o dracu de treabă! EU NU AM AVUT DE PĂTIMIT ATÂT DE PE URMA LUI CEL CE NU EXISTĂ ÎN SINE, CÂT AM AVUT DE PĂTIMIT DE PE URMA NESIMŢIRII EXACT A ADVERSARILOR LUI CEL CE NU EXISTĂ, CARE, CĂLCÂNDU-ŞI DEMNITATEA UMANĂ ÎN PICIOARE, MI-AU FĂCUT TOT MIE MIZERII CU CEL CE NU EXISTĂ ÎMPREUNĂ. Nimic nu mă convinge de contrariu! Bă, poate o avea şi cretina aia dreptate în felul ei, poate mă mai gândesc şi eu dacă ce spune chiar e o aberaţie... Nu, nimic, eu am fost ignorată total, doar am fost jucată! PARCHETUL, PROCURORUL, ABUZ ÎN SERVICIU PENTRU CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT AZI, IEŞIT ÎN STRADĂ, AŞA CUM NU TREBUIA SĂ FI CEDAT NICIODATĂ CU PRESIUNILE ASUPRA LUI NICUŞOR DUMITRU ŞI CRISTIAN IONESCU. Dar a existat UN LANŢ DE GREŞELI. Nu, gata, au demisionat, nu mai ieşim în stradă... Păi, cum să nu prindă oamenii curaj să-şi retragă demisiile, călcând legea în picioare, convinşi de cel ce nu există să o facă dacă au văzut că toată lumea îi lasă în pace? DE AIA MI-E SCÂRBĂ! PENTRU CĂ S-A MERS DIN GREŞEALĂ ÎN GREŞEALĂ, DAR DACĂ SPUNEAM CĂ ESTE GREŞIT CEEA CE SE DOREŞTE, TOT EU ERAM DESCONSIDERATĂ! Trecutul pentru mine este experienţă, nu motive de regrete şi reproş, dar, la dracu, din nefericita mea experienţă, am învăţat, că n-am fost retardată. DACĂ CU OCAZIA ALEGERII VICEPRIMARULUI, TĂCEREA S-A DOVEDIT A FI O PROSTIE, DACĂ ANGHEL L-A VOTAT PE TOMA, DACĂ DATORITĂ LUI E AZI VICEPRIMAR, DACĂ NU ÎNŢELEGEM NICI ÎN AL MIILEA CEAS CE SĂ FACEM, EU CE SĂ MAI DISCUT? Mâine o să vină din nou cel ce nu există şi-o să zică: ura, unanimitate, am scăpat de fraieri! Mamă, ce i-am păcălit pe fraieri!


SĂ NU ZICEŢI CĂ VORBESC LA LUNĂ, ERA DE AŞTEPTAT ASTA! Nici prin cap nu-mi trecea ca Prinţa şi Ionescu să cedeze, mai ales după circul pe care l-au făcut. NU TREBUIA LINIŞTE, PÂNĂ LA HOTĂRÂREA DE CONSILIU DATĂ, NEGRU PE ALB, TREBUIA GĂLĂGIE ÎN CONTINUARE! Oamenii s-au relaxat, au fost convinşi, nu i-a mai apărut pe piele lui Prinţa psoriazis de nervi, gata! Tortură tot pe Mirela Predan, că ea e proasta. Mi s-a spus să nu mai scriu nimic de ei, n-am mai scris. Lasă-i dracului în linişte, ce dracu? Am eu cu ei vreo treabă?


ACUMA SOLUŢIA ESTE POLIŢIA, PARCHETUL, CU PLÂNGERE PENALĂ PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU, PLUS DNA-UL PENTRU CORUPŢIE. Păi, ce dracu facem? Stăm? Iar Doru Matei, iar nu ştiu cine? După cât timp? Dă-o dracu de treabă! ŞI NU NUMAI EU PLÂNGERE PENALĂ. ŞI MIHAI ANGHEL, ŞI GABI VALENTINA PREDA, ŞI GHEORGHE GRIGORE, ÎMPREUNĂ TOŢI. Nu mă zbat eu singură de nebună, las-o, mă, dracu că e proastă!


Cel ce nu există este stat în stat, ceva ce n-au îndrăznit să facă nici măcar Mischie, Oprişan sau Mazăre. Ceva înfiorător cu încălcarea asta a legii. DAR NOI STĂM, ÎNCĂ PARCĂ ÎI MAI CERŞIM MILA, ÎN LOC SĂ PUNEM MÂNA PE TREABĂ! ĂSTA E DIABOLIC, AM ÎNŢELES, DAR CÂŢI ANI MI-AU TREBUIT CA SĂ NU FIU CREZUTĂ NICI ASTĂZI? Nici astăzi! Păi, şi eu ce să fac? Să-l scol pe tata din groapă? NU TREBUIA SĂ MI SE DEA PESTE MÂNĂ CU SCRISUL, NICI SĂ FIU POTOLITĂ ÎN IDEEA DE A SCOATE LUMEA ÎN STRADĂ! Bun, eram ferm convinsă şi puteam să jur că aşa se va întâmpla. Dar ce contează dacă nu toată lumea a crezut asta? Bineînţeles că era ilegal, dar la halul în care încalcă legea cel ce nu există, normal, nici nu mai contează! EL ARE FORŢA SĂ-I BATJOCOREASCĂ PE TOŢI, CU O SIGURANŢĂ DE OM NEBUN CĂ NU VA PĂŢI NIMIC. ŞI ARE DREPTATE. PĂI, CE DRACU SĂ PĂŢEASCĂ? NIMIC, NORMAL CĂ NIMIC. DE UNDE PÂNĂ UNDE SĂ PĂŢEASCĂ? CE, S-A REVOLTAT CINEVA ÎN AFARĂ DE MINE? CE, A ÎNCERCAT ALTCINEVA ÎN AFARĂ DE MINE SĂ-L BAGE ÎN ÎNCHISOARE? CE, A CREZUT ALTCINEVA ÎN AFARĂ DE MINE CĂ ACOLO E LOCUL LUI?


Acum dăm vina unii pe alţii. NU, Cristian Ionescu nu e vinovat: a fost aruncat în braţele lui cel ce nu există şi acolo a rămas. Corect! TOATĂ LUMEA ESTE VINOVATĂ PENTRU ASTA! Poate că dacă n-aş fi avut experienţa nefericită cu cel ce nu există, la fel aş fi procedat. Păi, n-ai zis tu să merg la cel ce nu există, n-ai zis tu să tac? Păi, acuma asta este, aşa am procedat, nu ştiu de ce-i cu supărare. PĂI, CE DRACU SUNTEM AICI? PE POST DE BAMBILICI? EU N-AM ACCEPTAT ŞI AM TRAS PONOASE. Aşa face acum şi Cristian Ionescu. Corect. Bambilici, hai să jucăm bambilici: uite demisia, nu e demisia! Păi, ce-i asta? La fel îl înţeleg şi pe Doru Matei, la fel şi pe Nicuşor Dumitru. Păi, nu se poate! DECI EU MĂ PUN ÎN LOCUL LOR. Păi, ce, pe mine prima dată nu m-a convins cel ce nu există că Anghel e rău, că Muşat e infractor, că el respectă legea şi aiureli? Cum nu mă păcălise personal niciodată şi se purta mieros, normal... DAR VOI, CEI CARE AŢI FOST BATJOCORIŢI DE CEL CE NU EXISTĂ ÎN FEL ŞI CHIP, CE-AŢI MAI CĂUTAT LA CEL CE NU EXISTĂ ÎNCĂ O DATĂ?


Deci eu NU vreau să fac acum o culpabilizare, un reproş. Nu, pentru că trecutul e trecut, DAR DACĂ NU ÎNVĂŢĂM DIN ACEST TRECUT NICI AZI E CLAR. Da, pot relaţiona empatic până la urmă cu Cristian Ionescu din considerentele mai sus amintite, dar nu pot relaţiona empatic cu Mihai Anghel! Îmi pare rău! PENTRU CĂ A FOST UN LANŢ DE GREŞELI REPETATE. August 2013 - vara lui 2015 când a revenit viceprimar. Pleaşc se aliază cui cel ce nu există şi începe să dea în Gicanu. Pe urmă, pleaşc, o ţine tot pe-a lui, după care aberaţia cu Nichita Toma, după care cine e de vină? Marian Petrache. Ei, e de vină pe dracu! Dar pentru toate aberaţiile alea debitate despre Gheorghe Grigore e de vină tot Petrache? Dar pentru validarea lui Mihai Dumitru consilier şi aprobarea bugetului, e de vină tot Petrache? Dar pentru proclamarea unanimităţii din consiliu, tot Petrache? Un şir de gafe, adevărul supără, adevărul doare. NU MAI TRECEAU NICI IONESCU ŞI PRINŢA DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ DACĂ ATUNCI ÎN LOC SĂ-L SUPERE PE DL. GRIGORE CU BUGETUL, ÎŞI VEDEA DE TREABA LUI, BOICOTA ŞEDINŢA DE CONSILIU DE IMEDIAT DUPĂ PAŞTE. Refuza orice dialog cu cel ce nu există şi se ducea acasă şi-şi vedea de treabă! DAR EU NU MAI AM CE COMENTA.


De ce-am izbucnit acum? Păi, după tot bâlciul inclusiv cu dezicerea de mine, că scriu eu denigrator la adresa lui, să-mi blocheze Facebook-ul contul de Facebook, nu, frate, mi-l blochez eu acum, acuma nu atunci, din cauza lui Prinţa şi Ionescu, cu Caliopia Ştefan, cu de toate jigniri obscene la adresa mea, se vede ce? Că Prinţa şi Ionescu sunt trădători. Zic ce? Bă, nene, au demisionat, demisia este un act unilateral de voinţă, pa, nu mai trebuie decât puse demisiile pe masă. Când colo, se exclud. OK. Excluderile nu sunt acceptate. Dar mă întreb şi eu cum s-a ajuns chiar în halul ăsta la cuţite cu ALDE Ilfov? Dar, mă rog, nu mai contează! Până la urmă nici nu-i problema mea. Eu ştiu că dl. Gheorghe Grigore este un om sincer şi lipsit de tact, însă tactul este absolut necesar câteodată! Tactul nu înseamnă perversitate, pe care dl. Grigore nu o are. El a făcut o serie de greşeli din inocenţă şi lipsă de experienţă, sunt ferm convinsă că nu din răutate. DAR LUMEA E DURĂ, FRATE, NU MAI E COPIL. Pe lumea asta dură uneori nici mama nu te ajută dezinteresat, darămite... Dar dacă am vorbit despre nişte reguli, eu am fost idioată! EU AM RĂMAS MASCĂ DE ULUIRE DUPĂ CE AM AFLAT CĂ INCLUSIV EL ŞI-A DAT DEMISIA. ASTA DUPĂ CE FUSESE EXCLUS, NU DEMISIONASE ŞI CÂŞTIGASE ÎN INSTANŢĂ! Asta n-a fost strategia mea, că unii pot să mă condamne pe mine că eu am tot vorbit despre demisii. Dar despre demisii, nu despre excluderea recâştigată în instanţă! Cine a fost contul de Facebooik fantomă ALDE Snagov Ilfov care era nemulţumit de faptul că a demisionat? Aha, Cristian Ionescu. Dar şi-a pus vreodată întrebarea şi dl. Gheorghe Grigore să-l caute?


BUN, ULTERIOR, TREBUIA MENŢINUTĂ PRESIUNEA PUBLICĂ ÎMPOTRIVA CELOR DOI TRĂDĂTORI, NU TĂCERE PÂNĂ LA HOTĂRÂREA DE CONSILIU. OK, eu sunt gata să o iau de la început, chiar dacă situaţia e groasă, dar dacă o dată se mai întâmplă să tragem unul hăis, şi altul cea, eu jur că plec şi NU mai are rost niciodată! Păi, ce s-a dorit? Să tac! Păi, atuncea o să tac, de ce mă bag? CUMVA DE PROASTĂ? S-a ţinut cont de ce-am spus şi eu vreodată? Niciodată! PĂI, EU AM PROBLEME. DE FAMILIE, REALE, NU CĂ LE ZIC, AŞA, CA SĂ SCAP! EU AM PROBLEME DE BOALĂ, REALE. NU CĂ ZIC AŞA CA SĂ MĂ FOFILEZ ŞI SCAP. Să mă împac cu cel ce nu există? Asta n-o să se întâmple niciodată! Tocmai pentru că eu am înţeles ceea ce alţii nu au înţeles: CU CEL CE NU EXISTĂ NU E BINE NICIODATĂ!


Bun, am plecat, m-am întors la mine acasă, NU O SĂ MAI LOCUIESC ÎMPREUNĂ CU MAMA NICIODATĂ! Am terminat şi cu Alzheimer, şi cu draci, şi cu colaci. Mai am boala, care trebuie să fie rezolvată. E vindecabil ceea ce am, nu e incurabil, dacă nu aveam atâtea probleme cărora să le fac faţă probabil că o mai duceam ani pe picioare. HAI SĂ STĂM LA O DISCUŢIE ATUNCI CA OAMENII RESPONSABILI: EU, GHEORGHE GRIGORE, MIHAI ANGHEL, GABI VALENTINA PREDA, CINE E LA MODUL REAL ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, NU CINE SE DĂ LA FUND CU INSISTENŢELE LUI ŞI CU MANEVRELE LUI IMEDIAT! Stabilim una, rămâne literă de lege, sunt respectată, nu batjocorită şi tratată ca şi cum aş fi copil handicapat. AM FĂCUT ŞI POT SĂ FAC MULTE, SINGURA MEA CONDIŢIE ESTE SĂ FIU LĂSATĂ ÎN PACE ŞI SUSŢINUTĂ ÎN ACESTE DEMERSURI. Nu să mă chinui ca peştele pe uscat, dar tot eu să fiu dispreţuită, înjurată, desconsiderată, tratată ca nebuna. Prima dată m-am întors fără niciun cuvânt în martie la Gheorghe Grigore, după dezicerea de mine din septembrie 2016, PENTRU CARE NU AM FOST DELOC VINOVATĂ. Pentru că nu-i făcuse absolut nimic. Absolut nimic. Pe Anghel l-am acceptat din nou fără niciun cuvânt. NICIUN REPROŞ, NIMIC, ÎNSĂ CEEA CE A URMAT, ADICĂ O REVENIRE A COŞMARULUI PENTRU MINE, E FĂRĂ CUVINTE. Foarte bine, foarte OK, dar acuma eu ce să fac? Da, poate a fost şi vina mea că n-am fost la şedinţa de consiliu azi, pentru că deşi Mihai Anghel o anunţase, eu nu m-am uitat pe contul lui de Facebook, din cauza scandalurilor repetate ale maică-mii şi bunicii bolnave de Alzheimer. AM TERMINAT CU CIRCUL ACESTA, GATA! Dar eu ce sprijin am avut ca să-mi fac în bune condiţii meseria, iertaţi-mă? Să stau să mă milogesc de ea cu diferenţă de 200 de milioane în bancă şi să-i suport mizeriile astea că n-am laptop, că n-am imprimantă, că n-am aparat foto, că n-am instrumente de lucru în definitiv? Şi dacă i-am zis să-mi dea 10 milioane de lei vechi, bani în mână, nu să mă amâne ea ca pe handicapată, că mergem împreună, nu ştiu ce, aiurea, cu bunica bolnavă de Alzheimer, oricum nu se poate cumpăra nimic, a început să urle să riodice blocul tot felul de aberaţii. Dar pentru ce dracu îmi trebuie mie laptop şi imprimantă? A, să fac procese, să printez procese anti-cel ce nu există! Superb! Singură, aşa de nebună, bolnavă!


OK, NU-I NICIO PROBLEMĂ, EU O SĂ-MI VĂD INTERESELE MELE. N-AM CHEF SĂ CRĂP. Tata a murit la 44 de ani, eu am 37. Păi, de ce să mă lupt cu toate numai eu? Când eşti nesimţit nu te consumi, nu te îmbolnăveşti! Stai şi te uiţi şi te relaxezi, te duci la bărbaţi! Plec şi eu dracu la unu într-o ţară europeană, cu bani, cu de toate, mai în vârstă ca mine să fiu pe acolo geloasă şi să mă ia de nevastă! PĂI, DACĂ ASTA E REŢETA SUCCESULUI, MUNCA, INTELIGENŢA, DĂRUIREA NU CONTEAZĂ! Îmi salvez viaţa, mi se pare normal. M-am chinuit destul în amărâta asta de viaţă! Până nu arăt ca mama mare de la supărări şi de la scandaluri sau până când nu fac un stop cardiac ca tata! O să duc doar amintirea tatălui meu cu mine şi atât. Restul nu mai contează! NU MI-AM PUS NICIODATĂ ÎN GÂND SĂ FAC ASTA, DAR SĂ NU MĂ PUNĂ DRACU!


DECI PRETENŢIILE MELE SUNT CLARE: NU BANI, NU NIMIC. NU DE ALTA, DAR NU INTRU CU NIMIC ÎN GROAPĂ! În groapă intru cu patru scânduri şi cu povara păcatelor sau a faptelor bune, nimic altceva! VREAU RESPECT ŞI CONSIDERAŢIE. ŞI DEFINITIV TERMINAT CU CEL CE NU EXISTĂ! NIMENI NU MAI REVINE LA EL NICIODATĂ. Doar aşa rămân să mă ocup de Snagov. NU SUNT UNA MICĂ, PROASTĂ ŞI HANDICAPATĂ! O discuţie reală, constantă, când este nevoie de această discuţie. NU SUNT DEMENTĂ SĂ SCRIU CE NU-I DE SCRIS, DAR CE CONSIDER CĂ ESTE NECESAR SĂ FIE SCRIS, EU ROG SĂ NU MI SE MAI DEA PESTE MÂNĂ NICIODATĂ!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 80 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri