EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 29 » Cum poate fi învins cel ce nu există - dl. Gheorghe Grigore şi-a căpătat o imagine deosebit de bună prin verticalitate şi onoare
8:38 PM
Cum poate fi învins cel ce nu există - dl. Gheorghe Grigore şi-a căpătat o imagine deosebit de bună prin verticalitate şi onoare


Dacă oamenii au deja o percepţie negativă despre cel ce nu există, în mod incontestabil, PRIMUL LUCRU PE CARE TREBUIE SĂ-L FACEM ESTE SĂ-I CONVINGEM PE OAMENI CĂ NOI NU SUNTEM CA CEL CE NU EXISTĂ ŞI CA OAMENII DIN JURUL LUI.

 

Culmea dar adevărat, însă batjocorirea dlui Grigore de către cel ce nu există, ÎNSEAMNĂ IMAGINE FAVORABILĂ PENTRU DL. GHEORGHE GRIGORE NU PENTRU CEL CE NU EXISTĂ. Pentru că cu un lucru este absolut toată lumea de acord: DL. GHEORGHE GRIGORE NU ESTE NICI PE DEPARTE OMUL CARE MERITA SĂ FIE DAT AFARĂ DIN CONSILIU, STIGMATIZAT ŞI AŞA MAI DEPARTE. Chiar dacă susţineai mai cu mită, mai cu avantaje faptul că cel ce nu există trebuie să fie primar, în niciun caz nu aveai cum să susţii faptul că dl. Gheorghe Grigore nu merita să fie nici măcar consilier sau că nu a luat măcar funcţia de consilier pe merit şi dată fiind simpatia de care se bucură în rândul populaţiei. Această greşeală enormă pe care a făcut-o cel ce nu există, pentru asigurarea unei majorităţi oricum nelegale în Consiliul Local, l-a costat inclusiv ca imagine, în aceste condiţii, cel protejat în simpatiile cetăţenilor este victima, care este incontestabil dl. Grigore. Pentru că toţi ştiu cum a ieşit cel ce nu există în 2012 primar şi toţi recunosc că dl. Grigore nu merita să fie batjocura şi subiectul de manevră al lui cel ce nu există cu tot felul de şmechereli şi de păcăleli. În tot acest context, raportat strict la imaginea în ochii cetăţenilor, aşa cum este ea definită în sociologie, DL.GHEORGHE GRIGORE ESTE AVANTAJAT ÎN MOD EVIDENT. Este clar că nu a putut să facă treabă fiind împiedicat în mod sistematic, înlăturat ca să fure cel ce nu există, toată lumea cunoaşte, pe ceea ce cunoaşte absolut toată lumea trebuie să ne axăm şi noi.


Deci avem, pe de-o parte, un om demn, vertical, neînfricat în materie de absolut nimic, batjocorit tocmai pentru coloana sa vertebrală de cel ce nu există şi un cel ce nu există corupt, corupător, hoţ, parşiv, îngâmfat, incompetent.


Dl. Grigore se bucură de prestigiu în rândul cetăţenilor, dl. Grigore este un om onorabil, respectat, notoriu, cu excepţia inepţiilor de om bolnav psihic debitate de cel ce nu există, pure calomnii, fără nicio bază reală, cu atât mai puţin probată, NU am auzit pe nimeni vorbind lucruri negative la adresa dlui Grigore, practic se bucură de un respect şi de o simpatie deosebite în rândul cetăţenilor de la Snagov. DECI DL. GRIGORE ARE O IMAGINE FOARTE BUNĂ ÎN RÂNDUL CETĂŢENILOR DE LA SNAGOV, DECI ARE ÎN CONTINUARE PRIMA ŞANSĂ ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ, TOCMAI PENTRU CĂ A FOST O VICTIMĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ, IAR PSIHOLOGIA MASELOR CREEAZĂ ŞI EA DREPTATEA EI, DE CARE, ÎN MOD EVIDENT, TREBUIE SĂ ŢINEM CONT.


În acest context, toată lumea ştie că greşelile dlui Grigore au fost acelea legate de altruism şi de încredere în oameni, în oameni mici care l-au trădat şi s-au aliat cu cel ce nu există, nicidecum nu este perceput ca o persoană negativă cu greşeli intenţionate şi malefice precum cel ce nu există, iar această distincţie trebuie să se facă într-un mod evident. NU DL. GHEORGHE GRIGORE A FOST CEL LIPSIT DE CARACTER, DISPUS SĂ SE AUTOCALCE ÎN PICIOARE PENTRU AFACERI CLIENTELARE, TERENURI, AŞA CUM MĂCĂNEA AIUREA CEL CE NU EXISTĂ CĂ AR AVEA INTERESE LEGATE DE TERENURI, FĂRĂ VERTICALITATE, CEL CE NU EXISTĂ A FOST CEL LIPSIT DE CARACTER. CARE A FĂCUT TOT FELUL DE MAŞINAŢII ŞI DE JONGLERII ÎMPOTRIVA DLUI GRIGORE, PENTRU A-L EXCLUDE DE LA DREPTURILE SALE LEGITIME ŞI CÂŞTIGATE ÎN INSTANŢA DE JUDECATĂ, INCLUSIV DREPTUL SĂU LEGITIM DE A FI MĂCAR CONSILIER, DACĂ NU VICEPRIMAR SĂ FACĂ CEVA DE LA ACEST NIVEL PENTRU COMUNĂ. Sigur că era deranjant pentru cel ce nu există sub acest aspect, pentru că nu mai putea să fure de dl. Grigore, bineînţeles.


AŞA TREBUIE SĂ PERCEAPĂ CETĂŢENII FIIND INFORMAŢI ÎN MOD CORECT ŞI FOARTE MULŢI DINTRE EI PERCEP ASTA, AŞA CUM SPUNEAM, CHIAR DACĂ NU SE BAGĂ.


OR, DL. GRIGORE A REUŞIT SĂ-ŞI PĂSTREZE DEMNITATEA UMANĂ, ÎN CONDIŢII CHIAR EXTREM DE DIFICILE PENTRU EL. Nu putea să-şi păstreze funcţia de consilier, câştigată în instanţă, să se alieze cu cel ce nu există şi să facă maşinaţii cu... terenuri, aşa cum toată lumea i-a reproşat aiurea treaba cu terenurile unui om care chiar a muncit şi-a câştigat muncind? NU, DL. GRIGORE A AVUT DEMNITATE UMANĂ, NU A ALERGAT DUPĂ CIOLANUL OTRĂVIT AL LUI CEL CE NU EXISTĂ. TOATE ASTEA AU CONTRIBUIT LA ÎNĂLŢAREA IMAGINII DLUI GRIGORE ENORM.


ÎNTR-O LUME NEDEMNĂ, VERTICALITATEA ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANTĂ, PENTRU CĂ SIGUR CĂ VREI UN ALES DEMN, CINSTIT, LOIAL IDEALURILOR LOCALITĂŢII, GOSPODAR, NU UN HOŢ CARE SĂ FURE ŞI SĂ PĂSTREZE NUMAI PENTRU EL ŞI  O MÂNĂ DE ACOLIŢI DÂND DIN PATRU ÎN PATRU ANI MITĂ ELECTORALĂ. Restul timpului ce facem? ODATĂ AJUNS PRIMAR, EI, BINE, DRAGI SNAGOVENI, PUTEŢI FI CONVINŞI CĂ DL. GHEORGHE GRIGORE VA FI ALĂTURI DE VOI PE TOATĂ PERIOADA MANDATULUI, NU DOAR PE PERIOADA CAMPANIEI ELECTORALE. Alegerile trec, problemele rămân, nu e corect.


Una peste alta, aşa cum arătam, manevrele diabolice ale lui cel ce nu există îndreptate împotriva dlui Grigore au reprezentat de fapt o creştere  a imaginii şi popularităţii dlui Grigore, într-un mod evident.


ATUNCI CÂND ÎI FACI RECLAMĂ UNUI PRODUS PROST, TREBUIE SĂ ÎNCERCI SĂ ACOPERI O MIE DE HIBE ASCUNSE, IAR LUMEA NEMULŢUMITĂ DE PRODUSUL PROST ŞI SCUMP TE VA ÎNJURA ŞI PE TINE CREATORUL DE RECLAMĂ ŞI PRODUSUL ÎN SINE. TOT AŞA, CÂND FACI RECLAMĂ UNUI PRODUS BUN, APROAPE CĂ REZULTATELE VORBESC DE LA SINE, LUMEA TE APRECIAZĂ. În speţă, aplicabil ca imagine produsul prost e clar că este cel ce nu există, iar produsul bun este dl. Gheorghe Grigore. Este fals că n-ar avea nevoie de reclamă oricât ar fi de bun. Dacă nu ştie despre existenţa sa sau despre intenţiile sale de a candida, lumea nici nu avea cum să vadă diferenţa, de aceea am şi considerat că anunţarea candidaturii sale pe ultima sută de metri, a fost o greşeală din partea dlui Grigore, oamenii au fost luaţi atât de tare prin surprindere încât NU a fost suficient timp efectiv pentru a fi convinşi şi lămuriţi şi pentru a cunoaşte cine este dl. Gheorghe Grigore. Toţi îl cunoşteau, notorietatea lui era mare, însă, cum nu mai fusese implicat în politică până atunci, oamenii nu au avut de unde să cunoască ce ar fi putut face în plan politic. Şi atunci au mers pe variantele cunoscute, bineînţeles. Totul s-a desfăşurat rapid, extrem de rapid. Acum oamenii au această posibilitate de a-l cunoaşte, cred că s-a făcut suficient cunoscut inclusiv în plan politic acţionând cu demnitate şi cu verticalitate, este clar că avem nevoie de un om ca el şi putem opta liniştiţi pentru el, în niciun caz pentru cel ce nu există cu aberaţiile şi cu hoţiile lui.


Mirela Predan


Va urma

 

Vizualizări: 23 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri