EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 31 » Cum trebuie să ne comportăm faţă de atacurile lui cel ce nu există
8:46 AM
Cum trebuie să ne comportăm faţă de atacurile lui cel ce nu există

Cu siguranţă, în disperare de situaţie, cel ce nu există se va pregăti pentru o campanie urâtă şi murdară. Cea mai mare problemă a lui, aşa cum cu toţii cunoaştem, este aceea că nu va mai putea să fure. A-l lăsa în pace şi a nu riposta la mizeriile lui mi se pare o greşeală. Evident că nu putem folosi acelaşi limbaj trivial precum el şi oamenii lui. Nu la asta m-am referit, cu siguranţă. Sfaturile mele, atât ca om de presă, cât şi ca om denigrat în mod constant de cel ce nu există sunt următoarele:


1. Dacă se exprimă trivial a la Mizerabila Predan cu obscenităţi şi cu obsesii sexuale - Este absolut necesar să arătăm trivialităţile şi mizeriile lui, modalitatea abjectă de exprimare. Cu siguranţă, aceste lucruri vor produce efect, mai ales în contextul în care oamenilor nu le plac vulgarităţile, jignirile şi nici nu le apreciază. Trebuie să înţelegem că acesta este cel ce nu există şi atâta poate.


2. Dacă face aşa-zise "dezvăluiri" cu obsesie sexuală despre adversarii politici - De la conturile fake până la denigrarea prin viu grai, metodele lui cel ce nu există sunt multe, aşa cum bine cunoaştem! Un martor, doi şi consider că merită efortul de a-l da în judecată pentru calomnie, aşa cum am făcut şi eu şi nu o singură dată. Cu siguranţă va veni cu tot felul de inepţii, de aberaţii şi de minciuni. Omul care a fost în stare să debiteze despre mine ce-a debitat cu maşina lui Tăriceanu şi cu criminala în serie, cu siguranţă nu se lasă. A-l lăsa în pace să se desfăşoare ar fi cea mai mare greşeală. Penal, calomnia este dezincriminată, însă, în civil e clar. Nu mai poate fi lăsat să debiteze tot felul de aberaţii.


3.  Dacă răspândeşte informaţii false, de om bolnav psihic, cu obsesii specifice, trebuie să arătăm un lucru foarte simplu: CEL CE NU EXISTĂ NU ESTE  SĂNĂTOS LA CAP. Astfel încât toată lumea să înţeleagă problemele psihice cu care se confruntă cel ce nu există. Astfel, orice aberaţie expusă nu mai are niciun temei, în contextul în care cine o debitează este bolnav psihic. Ca atare, el va inventa tot felul de probleme şi de aiureli despre orice potenţial concurent, dar şi despre oamenii din jurul lui, ca să-i sperie. Nicio problemă! Toată lumea trebuie să ştie că nu este sănătos la cap realmente.


4. Dacă începe cu pomana electorală şi cu mita electorală, noi va trebui să arătăm ce face cel ce nu există şi să sesizăm organele abilitate.


5. Dacă începe cu parada de credinţă şi de religiozitate, noi trebuie să demonstrăm că cel ce nu există este de fapt un ateu incontestabil, prin comportament, doar se pretinde credincios, ca să atragă fraieri! Odată constatate aceste aspecte nu mai trebuie lăsat nici să blasfemieze, nici să considere biserica o unealtă taman potrivită de mită electorală şi de joacă de-a Dumnezeu în scop de imagine!


6. Dacă începe să ţipe, să urle şi să facă crize aşa cum nu o singură dată a făcut la şedinţele de consiliu, trebuie filmat, înregistrat, dat pe public, astfel încât  toată lumea să-l vadă şi să constate că nu e în toate minţile, personajul este nevrotic şi are abcese de schizofrenie asociate cu isteria. Ne-am săturat de ţipetele lui şi de aerele lui de şef peste vieţile noastre.


7. Dacă începe cu tot felul de aiureli imaginându-şi relaţii de natură sexuală între toată lumea şi toată lumea, cu "amantă", cu "proxenet", cu din astea, nefiind deloc pentru prima dată când o face, trebuie să demonstrăm cetăţenilor din Snagov faptul că cel ce nu există este obsedat sexual şi are probleme psihice. Cum nu este deloc pentru prima dată când creează tot felul de aşa-zise relaţii după propria-i perversitate, este clar că nu oamenii sunt cei anormali, ci cel ce nu există este anormalul, care inventează tot felul de aberaţii cu conotaţie sexuală, pentru că altceva nu-l duc obsesiile şi capul.


8. Dacă începe iar cu aşa-zisa "grea moştenire" de pe vremea lui Apostol Muşat, un primar incontestabil mai bun decât el, chiar şi după 8 ani (în mintea diabolică a lui cel ce nu există, absolut orice se poate!) trebuie subliniat cum era Snagovul atunci şi cum e azi, pentru că ne-am săturat şi noi de minciunile sale denigratoare.


9. Trebuie să demonstrăm că a promis multe, nu s-a ţinut de cuvânt cu nimic, să arătăm în concret, cu documente şi de ce n-a făcut nimic: PENTRU CĂ A FURAT PREA MULT, trebuie să arătăm în concret populaţiei cât a furat şi cum a furat cel ce nu există, pentru ca oamenii să înţeleagă că aşa nu se mai poate continua.


10. Trebuie să nu-l lăsăm în pace, nici să nu mai subscriem la aiurelile sale de om bolnav psihic, nici în mod direct, nici în mod indirect.


Cel mai bine ar fi  ca o altă persoană să candideze din partea PSD pentru a nu mai exista o astfel de campanie murdară, disperată din partea lui cel ce nu există, pentru că altfel, indiferent cine împotriva cui va candida, oamenii sunt civilizaţi, cu siguranţă nu vom avea parte de chestii din astea!


Mirela Predan

Vizualizări: 34 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri