EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 9 » Da, m-am supărat şi e definitiv, chit că poate acuma nu mă credeţi!
8:21 AM
Da, m-am supărat şi e definitiv, chit că poate acuma nu mă credeţi!

Când în joc se află onoarea şi reputaţia mea, jocurile le fac numai eu, ca să nu par nebună, aşa cum din răsputeri se chinuie să mă scoată cel ce nu există. V-am dat exemplul cu ce-aţi fi zis dacă eu aş fi ascultat, lăsându-i pe Vâlcomeanu şi Aristide în pace, ba chiar mai mult decât atât, să mă apuc să scriu acum denigrator la adresa lui Anghel. NORMAL CĂ M-AŢI FI LUAT DE NEBUNĂ!

ÎN PLUS, ŢIN SĂ REPET CĂ SUNT CU CEL CE NU EXISTĂ ÎN RĂZBOI. NU VREAU SĂ RENUNŢ LA ACEST RĂZBOI, tocmai pentru că este un război urât, deschis de cel ce nu există, nu de mine. IAR ÎN ACEST RĂZBOI JOCURILE LE FAC EU, CA SĂ NU-L PIERD. Aşa mi se pare logic. Adică în momentul când un lucru te vizează în mod direct, e normal să ai propriile planuri şi propria inteligenţă la bătaie, nu să asculţi de alţii, ca să ajungi direct la pierzanie.


Dincolo de imoralitatea asta, pe care eu NICIODATĂ NU O VOI ACCEPTA, cu alte ocazii am pierdut timp preţios stând şi aşteptând ce anume nu se ştie... DE ACEEA VĂ SPUN: ACESTA ESTE RĂZBOIUL MEU, DACĂ AM EXPLICAT ŞI NU AŢI ÎNŢELES, ÎN CIUDA EVIDENŢEI CĂ ERA CA MINE, CĂ VĂ FACEŢI RĂU CU MÂNA VOASTRĂ ŞI EXACT ASTA ESTE CEEA CE VREA CEL CE NU EXISTĂ, ATUNCI MĂCAR AVEŢI DECENŢA SĂ MĂ LĂSAŢI ÎN PACE DEFINITIV PE MINE.


Pentru că eu pot să mă împac mâine cu un anume domn, dar ce rost are ca de poimâine s-o luăm de la început, iar cu cel ce nu există şi cu jocurile lui diabolice, FĂCÂNDU-MI-SE MIE UN RĂU PE MAI MULTE PALIERE: O DATĂ PENTRU CĂ MI SE IMPUN EXACT JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ, O DATĂ PENTRU CĂ DACĂ NU LE ACCEPT, SUNT DESCONSIDERATĂ TOT EU, O DATĂ PENTRU CĂ DACĂ SPUN CĂ NU E ÎN REGULĂ, TOT EU SUNT DE VINĂ. Ca atare, eu NU mai vreau să mai trec iar prin ceea ce am trecut. Ştiţi cum e? Şi Dumnezeu te ajută, dar nu-ţi bagă şi-n traistă! De aceea eu NU mai vreau să o mai iau de la început, să se descurce fiecare cum poate şi cum vrea, oricum NU există nicio miză să mai rămân îmbârligată în această aşa-zisă alianţă, oricum incorectă, încă de la bun început faţă de mine. Mă simt un om folosit, din păcate, un om desconsiderat, în contextul în care se crede că pentru câteva sute de lei sunt în stare de orice, inclusiv să mă umilesc în faţa lui cel ce nu există, iar repetitivitatea cu care toate aceste lucruri s-au întâmplat mă face să cred că este absolut necesar să-mi văd de drumul meu, pentru că lumea este largă şi decât să fiu încurcată, mai bine îmi văd de ale mele singură!


Deci în lumina celor petrecute în ultimii doi ani, eu sunt foarte hotărâtă să PUN PUNCT AICI ŞI SĂ NU MAI REVIN NICIODATĂ! Pentru că, aşa cum am explicat, mâine pot să revin, dar dacă într-o savuroasă ciclicitate, poimâine iar ajung la... mâna lui cel ce nu există, mie mi se pare clar că nu se va ajunge nicăieri şi n-are sens să continui. Iar scuzele n-au niciun sens, NU am 10 ani să mai cred baliverne de adormit copiii. NU, nu mai vin, să vină cel ce nu există atunci, pentru că oricum m-am supărat, pentru că oricum locul meu NU este alături de cel ce nu există, de manevrele lui, de comediile lui, de oamenii lui, de nimic. EU NU-MI FAC RĂU CU MÂNA MEA, PENTRU CĂ NU SUNT MASOCHISTĂ. Poate că acum nu mă credeţi şi nu realizaţi ce înseamnă acest punct pus, dar luna viitoare, la anul pe vremea asta se va simţi puternic. Pentru că eu unde scuip nu mai ling, chiar mi-a ajuns cuţitul la os, este pentru a cincea oară practic când se întâmplă şi e clar că se va întâmpla la infinit şi atunci e clar că este necesar să renunţ pur şi simplu şi să-mi văd de ale mele, ca să n-ajung rău, pentru că e clar că ăsta este planul lui cel ce nu există şi tocmai de aia nici n-o să-i meargă şi nici nu mai revin. Dacă azi nu mă crezi, la vară, la toamnă cu siguranţă o să mă şi credeţi, o să şi vedeţi ce-a însemnat decizia de ieri. Pur şi simplu.


Mirela Predan

 

Vizualizări: 64 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri