EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 15 » DA, ŞTERG TOT ŞI O SĂ CONTINUI ALTFEL!!!!!!!!! NU m-a ameninţat, NU m-a plătit nimeni să fac asta!
1:36 PM
DA, ŞTERG TOT ŞI O SĂ CONTINUI ALTFEL!!!!!!!!! NU m-a ameninţat, NU m-a plătit nimeni să fac asta!

Pentru că nu sunt omul lipsei de explicaţii, o să spun câteva lucruri fără să dau detalii. De ce m-am decis să şterg tot şi să renunţ la toate procesele cu Primăria. Pentru că aşa am avut chef, tocmai pentru că nu m-a pus nimeni să fac asta, pe de-o parte, iar pe de altă parte, pentru că ştiu că de data asta nu este un plan al lui Marian Oancea. Am câteva cuvinte de spus:


PENTRU MARIAN OANCEA - Eu vreau să închei acest conflict. Poate este un motiv de reflecţie şi pentru el dacă i-a folosit la ceva încăpăţânarea şi îndârjirea ca, în loc să aleagă calea dialogului cu mine în toamna anului 2014 a ales distrugerea mea. Cred că i-am dat o lecţie de luptă pe care cred sincer că o regretă şi cred sincer că regretă că a ales abordarea aceasta în ceea ce mă priveşte. Nu mai are niciun sens să comentez acum. În viitor NU vreau nimic de la el decât să mă lase în pace să-mi desfăşor activitatea de jurnalistă în bune condiţii. El cred că ştie bine acum că CEA MAI MARE GREŞEALĂ PE CARE O POATE  FACE ESTE SĂ MĂ ZGÂNDĂRE PE MINE. ABSOLUT INUTIL. Cred că a realizat şi el în baza şi a documentelor, dar şi a reacţiilor mele că NU sunt deloc nebună, ci prea inteligentă, mai ales când e vorba despre război. Păcat că a ales varianta să creadă că sunt nebună. Păcat că a ales varianta să creadă că sunt foarte uşor de învins. Mă interesează ca în raport cu mine să fie corect, nu mă interesează alţii. Sunt jurnalistă, nu bolnavă de schizofrenie, sunt cetăţean al comunei, e primar, să mă trateze ca atare, cu respect. Dacă cumva se întâmplă să nu fiu tratată cu respect, repostez tot şi reiau războiul. Deci mare atenţie ce le spune şi oamenilor lui de aici înainte să facă în raport cu mine. EU EXIST, SUNT JURNALISTĂ INDIFERENT CINE MĂ DESCONSIDERĂ, SPER DIN SUFLET SĂ ÎNŢELEAGĂ ACEST ASPECT ŞI EL.


Deja am şters până la pagina 10 pe Europa Liberă de Snagov. Va urma Snagovul Liber, va urma Pro-Magistraţi, Anti-Infractori. NU ARE LEGĂTURĂ CU MARIAN OANCEA ACEASTĂ DECIZIE. Eu, personal, de mai bine de trei ani nu am discutat cu el. NU am primit niciun ban de la Marian Oancea ca să fac asta! Am realizat doar că este un drum care realmente nu duce nicăieri şi că ar fi mai bine să mă opresc aici, fără să mai analizez greşelile trecutului. Dacă vor reveni acele greşeli ale trecutului, le pot relua oricând.


NU AM DECIS SĂ RENUNŢ LA SCRIS, ATENŢIE! Nici să mă ocup de problematica locală de la Snagov. Nimeni NU trebuie să se sperie. NU dau în nimeni, NU scriu negativ la adresa nimănui, dar nimeni nu mă mai sună să-mi spună ce-a făcut Marian Oancea şi ce n-a făcut pentru că NU mă interesează. Voi şterge şi rapoartele Curţii de Conturi şi tot. Cine vrea să ştie despre ce e vorba în ele, să facă o solicitare de informaţii de interes public la Curtea de Conturi. Nimic mai mult.

NU vă pot spune public de ce am luat această decizie. Pot doar să vă spun că din cauza faptului că munca mea nu este apreciată suficient, iar eu ca persoană sunt desconsiderată. Atunci nu mai are niciun sens.


SPER DIN SUFLET, DIN SUFLET CA DUPĂ TREI ANI DE ZILE DE CONFLICT SĂ FI REALIZAT ŞI DL. MARIAN OANCEA CĂ ACEST CONFLICT A FOST INUTIL ŞI CĂ NUMAI DE RĂZBOI CU MINE NU ERA NEVOIE ŞI SĂ NU MĂ MAI DESCONSIDERE NICIODATĂ, SĂ NU MĂ MAI TRATEZE NICIODATĂ AŞA CUM NU SUNT: CA NEBUNĂ, CERŞETOARE, ZDREANŢĂ, JEGOASĂ ETC. AŞTEPT FEED-BACK DIN PARTEA DOMNIEI SALE ŞI AŞTEPT RESPECT! Pentru că s-a văzut bine ce-au însemnat anumite lucruri pe care NU mai are sens să le repet. Şi încrâncenarea demonstraţiei că sunt nebună, şi încrâncenarea de a mi se face mie plângeri penale, şi încrâncenarea de a susţine inepţiile cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu şi tot. Era bine să lipsească? Eu cred că era bine să fi lipsit mai întâi mesajele alea aiuritoare de pe site cu "amantul" şi "amanta", mai apoi Mizerabila Predan, mai apoi datul meu afară din Primărie pe considerente pe care nu le mai reamintesc acum. Acum eram toţi în bună pace şi armonie. Nu s-a înţeles că dacă se face asta e mai complicat un pic nu pentru mine, mie nu mi-a fost nici mai rău şi nici mai bine în tot acest timp, sunt la fel. Doar am avut puţin mai mult de lucru, într-un mod inutil şi mi-am pierdut nişte ani de tinereţe. Mai mult de atât, eu nu mai am ce să comentez.


DECI VOI CONTINUA SĂ SCRIU ŞI DE AICI ÎNAINTE. ŞTERG TOT, IAR ASTA NU PENTRU CĂ M-A AMENINŢAT CINEVA SAU CĂ M-A PLĂTIT CINEVA PENTRU ASTA, CI PENTRU CĂ AM REALIZAT CĂ N-ARE NICIUN SENS SĂ MAI CONTINUI CA PÂNĂ ACUM. ATÂTA TOT! Da, a existat un eveniment care astăzi m-a hotărât să procedez aşa. Nu vi-l pot spune, tot ceea ce vă pot spune este că NU am vorbit cu Marian Oancea în acest sens, NU am primit bani de la el sau de la alte persoane să fac asta, nu am fost ameninţată de nimeni, nu am fost şantajată de nimeni. PUR ŞI SIMPLU AŞA AM DECIS EU! Cred că mă ştiţi destul de bine, ştiţi bine că dacă e vorba de ameninţare NU cedez, mai rău mă enervez şi mai prost iese. Deci e clar că nu despre asta e vorba. Poate părea filosofic, dar exact asta este ceea ce spun acum: DACĂ NU POT CONSTRUI O BAZĂ DE ALIANŢĂ SOLIDĂ DE OPOZIŢIE, BAZATĂ PE RESPECT ŞI PE ÎNCREDERE, ATUNCI NU POT DECÂT SĂ MĂ RETRAG ŞI SĂ NU MAI PIERD VREMEA DEGEABA CU LUCRURI FĂRĂ NICIUN SENS.

 


EU MĂ ŢIN DE CUVÂNT, FĂRĂ DISCUŢII. NU MĂ SUNĂ NIMENI ŞI CHIAR DACĂ MĂ SUNĂ, MĂ SUNĂ DEGEABA. VREAU FEED-BACK DIN PARTEA DLUI MARIAN OANCEA CU INFORMAŢIILE DE INTERES PUBLIC.

AŞTEPT INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC DE LA PRIMĂRIA COMUNEI SNAGOV. AŞTEPT CA DL. MARIAN OANCEA SĂ DESEMNEZE UN PURTĂTOR DE CUVÂNT ÎN RELAŢIA CU MINE. Pe cine vrea domnia sa, pe mine nu mă interesează cine este acest nume. Nici măcar de la ce departament din Primărie. Care să-mi dea informaţiile de interes public şi aştept - SINCER - să NU mai repete niciodată! O să vedeţi mâine, poimâine că mă ţin de cuvânt şi NU glumesc deloc. Acuma poate credeţi că glumesc.


Mirela Predan

 

 

Vizualizări: 39 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri