EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 28 » Dacă nu candidează dl. Grigore, eu NU merg la vot şi dau în toţi candidaţii - ca să ne înţelegem în concret! Alt candidat NU accept!!!
9:49 PM
Dacă nu candidează dl. Grigore, eu NU merg la vot şi dau în toţi candidaţii - ca să ne înţelegem în concret! Alt candidat NU accept!!!


Lupta va fi una crâncenă cu cel ce nu există, drept pentru care va trebui să ne pregătim! În continuare, consider că dl. Gheorghe Grigore este singurul capabil să salveze Snagovul de la dezastrul în care a fost aruncat de cel ce nu există, NIMENI NU-MI POATE SCHIMBA ACEASTĂ PĂRERE, nu este absolut deloc pentru prima dată când o exprim. Aşa cum spuneam, mi-au ajuns pe la urechi nişte vorbe, plecate tot de la cel ce nu există, cu aşa-zişi strategi care consideră că ar fi cazul să nu mai candideze el personal, să susţină pe altcineva, pentru că dl. Grigore ar fi făcut greşeli. Haideţi să ne înţelegem în concret asupra unui aspect: DL. GHEORGHE GRIGORE NU A GREŞIT DECÂT PRIN PREA MULTĂ ÎNCREDERE ÎN OAMENI. Noi îl vrem personal pe dl. Grigore, pe nimeni altcineva. Dacă nu candidează dl. Grigore, eu nu mai merg la vot, să se descurce cine o vrea cu absolut cine o vrea şi ţin să anunţ asta încă de pe acum. NU mă interesează pe cine susţine şi pe cine nu dl. Grigore. Eu, una, simţindu-mă nereprezentată, nu mai ies la vot, scriu negativ la adresa tuturor candidaţilor, care o ieşi, n-are decât să iasă şi cu asta basta. EVIDENT CĂ AR FI PERFECT, MĂNUŞĂ PENTRU CEL CE NU EXISTĂ. BINEÎNŢELES CĂ AŞA AR STA LUCRURILE SĂ FIE AŞA, EFECTIV! Nu cred că se va întâmpla asta.


Bun, deci odată stabilită situaţia, eu nu iau în calcul posibilitatea ca dl. Gheorghe Grigore să nu candideze personal, pentru că, aşa cum am mai spus, este singura variantă demnă pentru Snagov. Ce ar trebui să facă încă de pe acum dl. Grigore, indiferent din partea cărui partid va candida sau independent?


1. Să-şi aleagă echipa încă de pe acum. 20 de oameni, care să înceapă să facă ceva încă de pe acum. Adică să înceapă să iasă din anonimat, să înceapă să se remarce în lupta anti-cel ce nu există, să vină cu propuneri, să vină cu idei. Să fie puţin sensibili la ameninţările lui cel ce nu există şi la comediile lui, să conlucreze efectiv de pe acum pentru binele Snagovului, lumea să-i cunoască. Aceşti oameni trebuie să fie integri, nemânjiţi cu cel ce nu există, neşantajabili, fără probleme care să poată să fie rezolvate de Primărie, şi fără interese personale legate de Primărie. Ca să fiu mai explicită, Nicuşor Dumitru avea un fiu neisprăvit care nu-şi găsea de lucru, avea un oareşce interes. Dacă angajarea fiului se putea anticipa mai puţin, cu siguranţă Cristian Ionescu chiar avea interese cu terasa ilegală. Era evident, era în inima Ghermăneştiului, nu se punea problema. Numai oameni fără astfel de interese pot fi alături de dl. Grigore la bine şi la greu. Nu, nu este suficient ca dl. Grigore să-i ajute. Unii oameni sunt jigodii şi răsplătesc binele cu rău, nu au conştiinţă, pentru bani şi pentru propriile lor interese fac orice. Dacă averea nu mi se pare neapărat un criteriu, ba chiar am avea de-a face cu o discriminare, lipsa de interese legată de Primărie mi se pare prima condiţie. Nu de alta, dar la prima adiere de vânt, poate să zboare, poate să se lase corupţi de cel ce nu există. Aceşti 20 de oameni, nu mai mulţi - ce e mult, strică! - ar trebui să fie interfaţa cu marea masă a cetăţenilor! Să nu fie nici sperioşi, dar nici ruşinoşi, nici aroganţi, dar nici coate-goale... Ştiu, îndrăznesc cam mult, dar aş vrea ca pe aceşti oameni să-i cunosc şi să-i verific şi eu puţin încă de pe acum. De ce? E simplu: am o intuiţie foarte dezvoltată. Îi iau pe trădători sau pe potenţialii trădători după... miros. Aşa cum tinicheaua miroase a tinichea oricât de bine ar fi lustruită ca aur, tot aşa după miros mi-am dat seama imediat cine sunt tinichelele care doar pretind... NU, nu trebuie să aibă niciunul acces la cel ce nu există. Când merge la cel ce nu există sau în Primărie, anunţă. Ca să ne înţelegem clar. Şi spun: "am fost cu scopul x, am discutat y lucru". Se întâlneşte pe ascuns, foarte bine. Aflăm acum, nu în miez de campanie sau după alegeri, pentru Dumenezeu. E şi suficient timp să facem asta, este şi suficient timp pentru testare. Trebuie să fie oameni necompromişi, nedisponibili, care să nu denote aere de aroganţă şi porcării.


2. Să se pregătească încă de pe acum pentru eventualele atacuri şi mizerii. Spionat, răsspionat, trebuie să-şi găsească încă de pe acum strategia de răspuns la mizeriile lui cel ce nu există. NU e timp să stai să combaţi cum am făcut în campania trecută, pe ultima sută de metri treaba cu "interlopul" şi "proxenetul", cu aşa-zisul său cazier, pe care nu-l are că ar fi furat nu ştiu ce terenuri şi nu ştiu ce imbecilităţi, de până realizează lumea care e adevărul, au trecut alegerile... Acuma poate să vină în faţă cu foarte multe cretinătăţi, pentru că cel ce nu există nu este sănătos la cap, cunoaştem foarte bine cu toţii situaţia. A mai zis vreodată vreo aberaţie, se poate da şi în judecată pentru calomnie, nu stăm la discuţii cu toate inepţiile de om bolnav psihic ale lui cel ce nu există, de obsesiile lui, de frustrările lui şi aşa mai departe. Cum din moşi strămoşi se cunoaşte că cea mai bună apărare e atacul, este clar că trebuie să-l atacăm încă de pe acum! Şi cu lucruri reale, nu cu aberaţii. Să arătăm în concret cât a furat cel ce nu există, care sunt problemele lui şi aşa mai departe. Eu o fac, dintotdeauna. În afară de mine, nimeni, ar trebui să existe - acum - nu peste şapte mii de ani sau cu trei luni înainte de alegeri, grupuri în care cetăţenii să-şi exprime nemulţumirile, să preluăm preocupările lor, să venim cu soluţii la problemele lor, să vadă că ne pasă de ei şi aşa mai departe. Tot timpul, nu doar cu trei luni înainte de alegeri, că atunci n-am făcut nimic.


3. Chiar dacă nu cred că mai este cazul, cel mai esenţial lucru este: LIPSA TOTALĂ DE ÎNCREDERE ÎN CEL CE NU EXISTĂ. Am mai spus-o, nu este deloc pentru prima dată când o spun. Orice vrea cel ce nu există, trebuie să facem exact pe invers, orice spune cel ce nu există, trebuie tratat în sictir, în niciun context, NU avem ce discuta deloc cu cel ce nu există, nici măcar despre starea vremii. Nu e omul cu care să poţi sta la taclale, evident.


4. Nu ne interesează Gruiu, nu ne interesează altă localitate, nu ne interesează să atacăm pe nimeni, să finanţăm pe nimeni, să ne luăm de nimeni. NU NE INTERESEAZĂ DECÂT SNAGOVUL, ATÂT, pentru că este şi aceasta o altă greşeală care ne-a costat. Nu susţinem niciun candidat de la absolut niciun partid de niciunde, noi suntem mai "mici" aşa, dacă au chef alţii, să ne susţină ei pe noi. Nu schimbăm noi ordinea mondială acuma, nici pe departe. NOI VREM SĂ SCHIMBĂM DOAR SNAGOVUL ŞI TREBUIE SĂ NE REZUMĂM LA ATÂT. Pentru că altfel ne pierdem, ne creăm duşmani într-un mod inutil, antipatii inutile, iar aceste antipatii se reflectă asupra noastră negativ, prin sprijin acordat lui cel ce nu există. Dimpotrivă, trebuie să demonstrăm tuturor faptul că cel ce nu există este tâmpit, iar noi suntem oamenii paşnici, calmi, cu care toată lumea se poate înţelege. NU avem nevoie de antipatii în loc de susţinere din exterior!


5. În sfârşit, dl. Gheorghe Grigore trebuie să renunţe la inocenţă, la încrederea în oameni, să fie puţin mai incisiv şi mai parşiv. Ştiu că el oricum este un om cu foarte multă onoare şi cu foarte multă conştiinţă, e un om foarte sincer, foarte deschis. Dar ar fi cazul să se schimbe puţin, nu foarte mult, pentru că de aia au şi prins teren nemernicii din jurul lui. Nu, domnule, cine a greşit, afară, n-are ce să caute, că nu stăm şapte mii de ani să ne uităm la nimic. Echipele, de regulă, funcţionează, la el n-a funcţionat pentru că n-a avut cu cine să facă echipă, numai gunoaie umane, interesate şi parşive, plus cel ce nu există cel mai şmecher dintre toţi şi mai parşiv. E un om foarte inteligent dl.  Grigore, cred că poate să gândească mult mai bine cu propriul său cap, nu să asculte de propuneri venite de la alţii, care, eventual, să fie propuneri ale lui cel ce nu există tocmai ca să iasă ce nu trebuie. Să NU asculte de absolut nimeni, să facă numai ceea ce consideră el, e sfatul meu cel mai sincer pentru dl. Grigore.


Urmând aceşti paşi, eu consider că nu are cum să mai piardă. E foarte simplu de fapt, efectiv...


Mirela Predan

Vizualizări: 31 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri