EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Iulie » 1 » Dacă şi în 2020 va mai lua cel ce nu există un nou mandat, eu, una, MĂ RETRAG DIN ACTIVITATEA PUBLICĂ!
1:48 PM
Dacă şi în 2020 va mai lua cel ce nu există un nou mandat, eu, una, MĂ RETRAG DIN ACTIVITATEA PUBLICĂ!

Cel ce nu există nu este deloc invincibil, iar dacă acum doi ani erau respectate nişte reguli elementare în războiul cu cel ce nu există, cel ce nu există era astăzi doar o tristă amintire. Oricum ar sta lucrurile, sinceră să fiu şi vreau să vă spun acest lucru încă de pe acum: după alegerile din 2020 eu m-am hotărât să mă retrag. De ce? Pentru că anul acesta am decis să urmez cursurile unei facultăţi de Drept şi de la acel moment încolo doresc să mă ocup de avocatură şi de latura juridică a lucrurilor. Pentru că vreau să mă ocup de religie, filosofie şi cercetarea istorică. Sigur, dacă lucrurile stau aşa cum trebuie, adică dacă vine un alt primar responsabil în locul lui cel ce nu există, poate că, din pură pasiune a jurnalismului, voi mai trece din când în când pe la Primărie să discut şi să mai descriu din realizările lui. Dacă nu va veni un primar responsabil, iar acest fapt se va datora convingerii voastre că cel ce nu există este invincibil, dacă vă veţi mai baza din nou pe trădători, oameni nepotriviţi şi nu veţi şti să susţineţi o luptă firească anti-cel ce nu există, ca acesta să şi fie decimat, cu atât mai mult eu nu voi mai avea ce să caut în viaţa publică după anul 2020. Spălaţi-vă cu el pe cap! Am foarte mult de lucru în afara Snagovului şi deja simt că nu mai fac faţă. Onoarea, însă, mă împiedică să renunţ acum. Nu am terminat ceea ce aveam de făcut la Snagov iar mie nu îmi place să las lucrurile neterminate. Din greşeli, însă, eu sper că deja s-a învăţat şi eu sper să nu se mai repete aceleaşi greşeli şi să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare şi manipulaţi de acelaşi cel ce nu există NICIODATĂ! Eu sper din suflet că aşa se va întâmpla, pentru că cel ce nu există NU este deloc invincibil, deloc invincibil, ba chiar mai mult decât atât, ca om e foarte prost şi singurul secret este să NU îi acordaţi încredere şi credibilitate sub nicio formă. E singurul secret de fapt. Să faceţi exact pe invers decât ştiţi că vrea cel ce nu există. Iar dacă nu exprimă explicit ceea ce vrea, nu e deloc greu să inuiţi ce vrea. În acest sens, al intuirii a ceea ce vrea cel ce nu există vă pot ajuta şi eu mult dacă mă ascultaţi, nu să vorbesc în pustie. Dacă în 2016, cetăţenii din Republica Moldova şi mita electorală au fost cele care au stabilit regulile jocului, dar chiar şi aşa, cumulat voturile lui Anghel şi ale lui Grigore au fost incontestabil mai multe decât pentru cel ce nu există, cu atât mai mult în 2020, când lumea e şi mai sătulă decât era în 2016, nu va mai vota aşa ceva. Deci este de învins cel ce nu există, dar pentru asta sunt necesare câteva lucruri clare:


1. NIMENI NU MAI MIZEAZĂ PE PARTIDE GEN ALDE! Nimeni. Cel mai indicat ar fi pentru dl. Grigore să-şi asigure independenţa totală prin crearea unei formaţiuni politice locale cu care să-şi facă echipă.


2. NICIUN FRUSTRAT AL ALTOR ALEGERI, OBŢINÂND SCORURI RUŞINOASE NU MAI ARE CE ANUME SĂ CAUTE PE LISTA NICIUNUI CANDIDAT. Deci nici Cristian Ionescu, nici Doru Matei nu erau buni de candidatură. Nu se mai scot de la naftalină personaje de genul care vor cu disperare funcţie pentru a-şi servi interesul personal.


3. UNITATEA ŞI ALIANŢA AR FI CEA MAI BUNĂ - Indiferent de context, să nu uităm că Mihai Anghel a obţinut un scor foarte bun la alegerile din 2016 şi datorită lui Vasile Dumitru, alături de care acum nu va mai candida. Cu cât există un singur candidat contra lui cel ce nu există şi onestitate într-o alianţă, cu atât lucrurile vor fi mai clare, iar cel ce nu există nu va mai avea nicio şansă! Dacă, din fericire, de circari şi de comedianţi s-au debarasat şi dl. Grigore, şi dl. Anghel, treaba asta nu au înţeles-o până acum, din păcate, nici unul, nici celălalt.


4. LIPSA DE ÎNCREDERE TOTALĂ ÎN CEL CE NU EXISTĂ ŞI DE DISPONIBILITATE REALĂ DE A NE MAI LĂSA PĂCĂLIŢI DE EL VREUN PIC - Nici în mod direct, nici prin intermediul altora! A FACE EXACT PE INVERS DECÂT VREA CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ FIE LITERĂ DE LEGE.


Vom vedea ce se va întâmpla. ORGOLIILE TREBUIE SĂ FIE CELE MAI MICI ÎN PERSPECTIVA DEBARASATULUI DE CEL CE NU EXISTĂ. Poliţia trebuie să-şi facă şi ea treaba de Poliţie, nu să mai păsuiască mita electorală, dar pentru asta nu mai susţine nimeni nici contracandidaţi de-ai lui Ion Samoilă la Gruiu, nici nu-i mai finanţează. N-avem absolut niciun interes la Gruiu, ca să ne înţelegem cum nu se poate mai clar. Nu mai vin nici vechituri de-ale Securităţii miliţieneşti să ne facă strategii, dar nici persoane tinere "americane" gen Alex Makedonia. Adică de caricaturi, indiferent de provenienţă şi de aroganţa unora trebuie să ne debarasăm în mod clar. Cine e arogant, n-are ce să caute, cine e cu nasul de ceară, nu face nimic altceva decât să slăbească echipa şi să creeze zânzanie, nemulţumire şi să nu ne alegem cu nimic de fapt.


Oricum ar sta lucrurile, acum este momentul să ajut cât pot împotriva lui cel ce nu există, deşi e clar că am şi altceva ce face, aşa cum spuneam! De lucrat, lucrez, am şi eu pasiunile mele pentru literatură, filosofie, religie şi istorie, din care nu ies bani, oricum, aş vrea să le pot valorifica. Aş vrea să fac totuşi treaba asta liniştită fără cel ce nu există primar. CEL CE NU EXISTĂ NU ESTE DELOC INVINCIBIL, BA CHIAR VA DEVENI CEL MAI DECĂZUT OM CÂTĂ VREME NU MAI ESTE ÎN NICIUN FEL CREDITAT! Depinde doar de voi ce veţi face, nu acum, pentru că nu sunt laşă, dar dacă mai ia cel ce nu există un nou mandat, eu JUR CĂ MĂ RETRAG! Şi să vă spargeţi cum aveţi chef capetele tot cu cel ce nu există! Eu una o să plec aşa, într-un lung concediu în Oltenia după aia şi nu mă mai bag... Textul acesta aici rămâne, nu se pune problema să fie vorba despre altceva sau să insist să rămân în viaţa publică chiar şi în contextul în care din cauză de orgolii, de prostie, de păcăleală, vor fi pierdute din nou alegerile. Iar eu ce spun, aia fac!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 44 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Iulie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri