EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » De ce ne mirăm acum ce se întâmplă cu Ionescu, Prinţa şi Doru Matei? Iată istoria nemerniciilor lui cel ce nu există cu alţii!
1:39 PM
De ce ne mirăm acum ce se întâmplă cu Ionescu, Prinţa şi Doru Matei? Iată istoria nemerniciilor lui cel ce nu există cu alţii!

 


Cu toată mita sa electorală, numai sistemul nedrept de vot, cu alegerea primarilor într-un prim tur de scrutin, lege neconstituţională, în opinia mea, şi care nu dă posibilitatea reprezentativităţii reale, l-a mai adus din nou pe cel ce nu există în fruntea Primăriei, la Snagov, mai ales că majoritatea oamenilor au votat împotrivă. Din acel moment, disperat că nu are majoritate şi că nu poate face cum vrea el şi jongla lucrurile după bunul său plac, a trecut la o cavalcadă de încălcare a legii, aşa cum se învăţase încă din primul mandat, unde, de asemenea, la modul real nu a avut majoritatea, pentru că voturile date pentru PNL şi pentru PDL-ul de atunci, însumate, de asemenea, nu l-au adus pe cel ce nu există în majoritate. Dacă în primul mandat, a reuşit să corupă pe absolut toată lumea, iar pe cine nu a reuşit să corupă, a reuşit să-l excludă, înlăturându-l din spaţiul public (exemplu: Adrian Voicu), acum, din nefericire pentru un Snagov întreg, cel ce nu există a trecut la aceleaşi metode îngrozitoare, ca să-şi asigure majoritate pentru a fura. În primul mandat, s-a lovit de pasivitatea lui Vasile Dumitru, care l-a lăsat în pace, să facă absolut tot ceea ce vrea cu coruperea de consilieri, dar şi a lui Mihai Anghel, pentru că, în definitiv, nici unul, nici celălalt nu au luptat la modul real şi nu au gestionat la modul real frâiele oamenilor puşi chiar de ei pe liste.


În actualul mandat, dacă un domn chiar a reuşit să strunească aceste liste, în revolta cetăţenilor faţă de mizeriile lui cel ce nu există, cu coruperea de consilieri, dl. Gheorghe Grigore, o serie de măgării şi de infracţiuni au fost îndreptate împotriva lui.


Aş vrea să analizez acum problemele din vechiul Consiliu Local, cu multe şi majore chestiuni de ilegalitate, desigur, dar o ilegalitate care nu a fost atât de manifestă ca în noul mandat, pentru că cel puţin în vechiul mandat, ideea de convocare lunară a şedinţelor ordinare de consiliu era cu sfinţenie respectată şi nici nu a existat situaţie de retragere de pe ordinea de zi a proiectelor referitoare la încetarea de drept a mandatului de consilier, după... demisie. Nu s-a pus problema aşa la vremea respectivă.


DAR MODELUL DE ATUNIC NU ESTE UN MODEL DEMN DE URMAT ŞI PENTRU PREZENT. Îmi amintesc că Mihai Anghel s-a străduit şi în mandatul trecut să aibă majoritate, inclusiv şi implicit cu oamenii dlui Gheorghe Grigore, care la acea vreme nu era consilier, în următorul mandat, de bine ce obţine fără echivoc această majoritate, dată prin votul popular, O PIERDE! Oscilaţiile acestea şi lipsa de linie strategică aduc la Snagov un adevărat dezastru al ilegalităţilor lui cel ce nu există.

 

Ceea ce vreau să vă relatez acum este deja istorie şi, pe lângă istoria infracţională constând în delapidare, vreau să reiau istoria abuzurilor politice şi abuzurilor în serviciu a lui cel ce nu există, ca să o cunoască toată lumea. Ca să se reîmprospăteze memoria tuturor, pentru că oamenii au uitat, iar dacă nu ne cunoaştem istoria, este grav! O istorie trăită de mine, o istorie la care am fost martoră, neînţelegând sub nicio formă cum de este posibil să trecem cu prea multă lejeritate peste demnitatea noastră umană şi să ne regăsim uneori alături de cel ce nu există.


Aşa cum bine se cunoaşte, primul mandat de primar al lui cel ce nu există a fost câştigat de acesta tot prin mită electorală, pe fondul greşelilor strategice ale lui Vasile Dumitru, în mandatul 2008 - 2012, viceprimar. Greşeala care a dezamăgit şi care nu era o greşeală doar de bunătate şi de încredere în oameni, aşa cum a fost la Gheorghe Grigore şi am arătat că aşa a fost, a fost aceea ca, viceprimar fiind, să se revolte împotriva lui Apostol Muşat şi să nu meargă în tandem cu el, ci în contradictoriu cu el, astfel încât, prin păcăleală, Apostol Muşat să-i dea voturile lui cel ce nu există. Aceasta a fost prima greşeală strategică.


Acum, aşa cum mi-au relatat surse din jurul lui cel ce nu există, nu înţeleg ce mai caută acelaşi Vasile Dumitru în Primărie să meargă să vorbească cu cel ce nu există. Să discute practic despre ce? Este acesta un exemplu de călcare în picioare a demnităţii sale umane, după toată istoria pe care o voi relata acum? Este sau nu este. Las cetăţenii acestei comune să judece, pentru că dacă nu mai merg în Primărie şi NU merg, pentru că nu am ce căuta acolo, decât atunci când merg să depun solicitări de informaţii de interes public, asta nu înseamnă că nu am sursele mele şi că oamenii nu-mi spun ce se întâmplă acolo.


OK, aşa cum spuneam, Vasile Dumitru nu a ieşit primar, pe muchie de cuţit, dar având 6 consilieri. A preferat mandatul de la judeţ, în timp ce, la Snagov, şi-a făcut de cap cu coruperea de consilieri ai PDL cel ce nu există, tuturor dându-le tot felul de avantaje clientelare. Nichita Toma, Ştefan Ghinea, Daniel Gheorghe, Paul Ştefan, ulterior excluderii lui Adrian Voicu, Stelian Puzderică. Aşa cum bine se cunoaşte, toţi aceştia au fost consilieri ai PDL, un PDL unit ulterior cu PNL, deci toţi aceştia trebuiau să fie de opoziţie. Lipsa de reacţie, de strunire a propriilor săi consilieri, de stat alături de ei şi de tras la răspundere pentru faptele lor, dar şi lipsa de alegere a oamenilor potriviţi, au făcut din Vasile Dumitru un soi de păpuşică demnă de sforărit. ESTE IMPORTANT SĂ ÎNŢELEGEM CE S-A ÎNTÂMPLAT ATUNCI ŞI CARE AU FOST METODELE LUI CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NU NE MAI MIRĂM CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU. Nimic nou sub soare ca metodă a lui cel ce nu există, numai că dacă Gheorghe Grigore chiar a fost bărbat, cu coloană vertebrală, luând atitudine şi nelăsând mizeriile astea să fie puse în practică, cel ce nu există şi-a îndreptat mizeriile asupra sa cu precădere. De aceea spun că faţă de Nichita Toma, de exemplu şi faţă de beneficiile clientelare pe care le-a avut acesta, Cristian Ionescu chiar e un mic copil. Metoda este pur şi simplu aceeaşi.


Practic, cel ce nu există a corupt toţi consilierii PDL, cu excepţia lui Adrian Voicu, care nu a dorit să se supună lui cel ce nu există şi care a luat atitudine faţă de delapidarea acestuia. Consecinţa, aşa cum vă spuneam, a fost că a fost exclus, în locul acestuia venind Paul Ştefan, cu contract clientelar de avocatură pentru fiica sa, Alexandra Ştefan. Sigur că toate acestea se încadrează în categroria faptelor de corupţie. Dar nimeni nu le-a cercetat. La vremea respectivă nu s-a plâns nimeni, nu a depus nimeni plângere penală, ulterior a fost prea târziu, iar tărăşenia s-a clasat la DNA, cu declinare de competenţă, din lipsă de probe. Absolut corect, în opinia mea, pentru că după patru ani de la producerea evenimentelor, cu partea vătămată real, dar care nu s-a plâns niciodată, vrând să mai ciugulească şi el câte ceva, nu să-i vină de hac lui cel ce nu există, Vasile Dumitru, bineînţeles că nu se putea întâmpla decât asta.


E drept că angajarea fiului lui Nicuşor Dumitru la Urbanism, pe Gospodăria Comunală a fost un nimic faţă de... angajarea fiicei lui Paul Dumitru, ca avocată a Primăriei, pe contracte de 4 miliarde de lei vechi. Chiar e un nimic, trebuie să recunoaştem, metoda lui cel ce nu există a fost aceeaşi. Nu mă miră faptul că cel ce nu există a încercat coruperea consilierilor lui Gheorghe Grigore, la case mai mari s-au întâmplat lucruri mai mari. Nu mă miră nici că acum merge pe varianta şantajului, un cerc vicios din care nici ei nu mai pot ieşi, aşa cum cu greu şi cu foarte multă voinţă am ieşit eu, NECEDÂND ŞANTAJULUI ŞI AMENINŢĂRILOR LUI CEL CE NU EXISTĂ CU TOATE RELELE PLANTEI DACĂ SCRIU REALITATEA, ceea ce mă miră este faptul că, în premieră, a găsit cea mai proastă variantă şi cea mai ilegală dintre toate, dincolo de faptele de corupţie pentru Ionescu şi Prinţa: să-i lase consilieri după demisie, CEEA CE ESTE DE FAPT IMPOSIBIL DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL. Însă metodele lui cel ce nu există de corupţie nu sunt noi deloc. Ele sunt arhicunoscute şi trebuie să fie luate măsurile legale, prin cercetare şi prin arestare, pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească să mai procedeze la fel.


Cel ce nu există nu a procedat aşa numai cu consilierii PDL, ci şi cu cei ai PNL, cu excepţia lui Mihai Anghel, cu unele oscilaţii de păcăleală, reuşind să-i corupă pe toţi cu contracte clientelare, cu terenuri date aiurea şi o serie de nemernicii. Este de notorietate ce făcea cu Eugen Manea, de a descoperit Curtea de Conturi: reparaţii de maşini din banii Primăriei. Oare Mihai Anghel chiar n-a mirosit nimic? Eugen Manea era consilier al PNL. De ce nu a decis imediat excluderea sa pentru fapte de corupţie deosebit de grave, în momentul în care a aflat? Nu, l-a lăsat să-şi ducă mandatul la bun sfârşit, normal că nu a mai candidat pentru un nou mandat, însă Mihai Anghel nu a ştiut să se impună, pentru că era clar că era deosebit de revoltatător ce a făcut cel ce nu există cu chiar consilierul său, Eugen Manea. Cu Nicolae Stan, aceeaşi situaţie, cu terenuri, cu întâlniri nocturne cu cel ce nu există, la care, din păcate pentru mine, chiar am fost martoră, aşteptând prin secretariat, să plece toată lumea, aşa cum mă punea cel ce nu există să stau după programul de lucru, ca să nu vadă lumea povestea noastră de aşa-zisă dragoste. Dar situaţia se repetă, din păcate, acum Mihai Anghel, e drept, a luat măsuri împotriva lui Doru Matei, care, de asemenea, a fost corupt de cel ce nu există cu balta, cu drumul de la baltă, cu o serie de drăcii, toată lumea ştie că îl şantajează pe Doru Matei, însă după toate cele întâmplate în mandatul trecut cu consilierii PNL, era clar că trebuiau să fie luate nişte măsuri de precauţie colosale. Valabil şi pentru dl. Gheorghe Grigore pentru viitor măcar: OAMENI ŞANTAJABILI, CU DIVERSE PROBLEME, POSIBIL SOLUŢIONABILE DE CĂTRE PRIMĂRIE, NU MAI AU CE SĂ CAUTE! Oameni care nu au şi nu au avut nicio tangenţă cu Primăria. Sigur că tot timpul se iveşte câte ceva, că dacă firea omului e coruptibilă, chiar şi o excursie la Sarkad, în Ungaria, e folositoare, cum să nu fie? Deşi aparent, Nicolae Cristea, pensionar, nu se poate spune că avea posibile interese legate de Primărie. Nu revendica niciun pământ, nu revendica niciun loc de muncă pentru că n-ar avea. Dar firea omului este să vrea mai mult şi aici trebuie să se umble cu maximă luciditate, pentru că la infinit numai aşa s-ar putea face.


Mai sunt doi ani până la viitoarele alegeri şi reiterez ideea că dl. Gheorghe Grigore ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de primar. Mai ales în contextul în care, fiind deosebit de dezamăgit de oameni, UN LUCRU ESTE CERT: NU VA AVANTAJA PE NIMENI PRIN ANGAJĂRI CLIENTELARE SAU CONTRACTE CLIENTELARE CU PRIMĂRIA. Am apreciat deosebit de mult un lucru la dl. Gheorghe Grigore: NICIODATĂ NU A PROMIS NIMĂNUI, ÎN CAMPANIA DE ANUL TRECUT, ANGAJAREA ÎN PRIMĂRIE SAU CONTRACTE CLIENTELARE CU PRIMĂRIA PENTRU SUSŢINEREA DIN CAMPANIE. Nimănui şi acest lucru denotă nu doar onestitatea de care a dat şi dă dovadă, ci mai ales aspectul că este cel mai potrivit pentru deţinerea unei astfel de funcţii.

 

Personal, despre mine un lucru este cert: CEL CE NU EXISTĂ NU MĂ VA MAI PUTEA CORUPE NICIODATĂ ŞI AM DEMONSTRAT CU PRISOSINŢĂ TREABA ASTA! Dar trebuie să privim mult mai atent în istoria recentă, cu cel ce nu există, ca să nu ne mirăm şi pentru ca oamenii, luaţi aşa cum sunt, să nu mai aibă niciodată ce să caute să-şi vadă de interesele lor pecuniare, în detrimentul interesului general al Snagovului, pe de-o parte, iar pe de altă parte, poate învăţăm şi noi din lecţia asta a autoumilirii şi a corupţiei câte ceva.


Mai ales că metodele nu sunt deloc noi sub soare. Cel ce nu există le-a folosit cu mult succes chiar, cu mult mai mult succes decât acum şi în primul mandat, acum, în cel de-al doilea chiar a întâmpinat mult mai multă opoziţie. Mihai Anghel nu a mai aşteptat să vină alegerile viitoare ca să nu-l mai aibă în echipa sa pe Eugen Manea, l-a exclus pe Doru Matei şi pe bună dreptate, Gheorghe Grigore nu a mai stat pasiv ca Vasile Dumitru să-i cerşească lui cel ce nu există îndurare, lăsându-i consilierii cadou. Oamenii s-au deşteptat, oamenii au învăţat din greşeli. DIN PĂCATE, NU VINE NICIUN DNA, NICIUN PARCHET SĂ FACĂ CURĂŢENIE ÎN CLOACA ASTA INFRACŢIONALĂ, ÎN CARE SINGURA OPINIE A LUI CEL CE NU EXISTĂ ESTE ACEEA CĂ ORICE OM ARE UN PREŢ, MAI MARE SAU MAI MIC ŞI, CA ATARE, PREŢUL PENTRU CRISTIAN IONESCU ŞI NICUŞOR DUMITRU CHIAR A FOST UNUL DEOSEBIT DE MIC. Cine nu s-a lăsat cumpărat, fireşte, s-a trecut în mod constat, cu o înverşunare demnă de invidiat, la distrugerea sa. Am mai spus şi vreau să repet, CA UN MOTTO: DACĂ EU, FEMEIE SINGURĂ, FĂRĂ ECHIPĂ ŞI FĂRĂ BANI AM DEMONSTRAT CĂ POT FACE FAŢĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ, TOT DE UNA SINGURĂ, ÎNŢELEGEŢI ŞI VOI O DATĂ CĂ NUMAI 10 PERSOANE DACĂ AM FI ÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ, AM REPREZENTA DEJA O ARMATĂ. SINGURA CHEIE ANTI-CEL CE NU EXISTĂ ESTE SĂ NU NE AUTOUMILIM ÎN FAŢA LUI NICIODATĂ, SĂ FACEM EXACT PE INVERS DECÂT AR VREA EL DE LA NOI ŞI SĂ ÎNŢELEGEM PENTRU TOTDEAUNA SĂ NU MAI PICĂM ÎN CAPCANA PROMISIUNILOR SALE DEŞARTE, PENTRU CĂ ATUNCI CÂND NE VORBEŞTE FRUMOS ŞI NE PROMITE CEVA, NU FACE DECÂT SĂ NE ISPITEASCĂ PENTRU A NE PIERDE. NIMIC ALTCEVA. Poate înţelegem şi noi asta odată şi odată, iar când vom înţelege asta, cel ce nu există va fi la pământ, în foarte scurt timp şi cu maximă siguranţă. Metoda este testată, parafată pe propria-mi piele şi a dat rezultate!


Mirela Predan

Vizualizări: 77 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri