EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 2 » Din seria SF - Cel ce nu există face parcuri pe... hârtie din bani publici grei, iar Radu Drăjneanu lucrează "gratis" pentru... Primărie
3:03 PM
Din seria SF - Cel ce nu există face parcuri pe... hârtie din bani publici grei, iar Radu Drăjneanu lucrează "gratis" pentru... Primărie

Ultimul înscris la cuvânt la şedinţa de consiliu de ieri a fost dl. Marian Marin. La ultima întrebare pusă, atmosfera devine incredibilă. O să auziţi pe bandă, aşa cum veţi auzi şi înregistrarea dialogului cu dna Mihaela Stoica de la Poliţia Locală. SUNT FERM HOTĂRÂTĂ SĂ-L DAU ÎN JUDECATĂ PENTRU CALOMNIE PE FLORIN MATEI. O să fac şi o solicitare de urgentare a cauzei referitoare la abuzul în serviciu cu rămânerea acestei persoane deosebit de agresive în Consiliul Local chiar şi după excludere.

Marin Marian a vorbit despre baraca din curtea şcolii şi despre autorizaţia de la Primărie, despre RATB şi despre dispensar. Zice-se că de la 1 ianuarie 2019 s-ar reintroduce RATB-ul în urma Panului de Mobilitate Urbană, aprobat la nivel judeţean. Să dea Dumnezeu! Însă eu am ajuns ca, după atâţia ani în care RATB-ul să lipsească, să nu mai cred absolut, dar absolut nimic. Nu ştim care va fi cota de participare a Primăriei Snagov la subvenţionarea RATB-ului, pentru că, în analfabetismul său, domnul primar nu ştie să explice, aşa cum îl auziţi pe bandă. Nu ştim dacă 120.000 de lei sau 12.000 de lei adică 1,2 miliarde sau 120 de milioane de lei vechi, pe ce perioadă. Nu ştim, habar n-avem. Cu aşa primar, avem toate şansele să ne facem de rahat. Asta-i viaţa... Mă mir că nu-l păcălesc şmenarii cu care încheie contracte ale Primăriei la bani când face delapidare împreună cu aceştia în condiţiile date.

În ceea ce priveşte dispensarul, cunoşteam deja, în urma discuţiilor purtate cu dl. Adrian Zamfirescu că licitaţia pentru clădirea dispensarului a fost suspendată prin stingera debitului, Ionuţ Lupescu achitând datoria. Ar urma să vină în Consiliul Local şi, în baza unei împuterniciri date de consiliu, clădirea dispensarului să treacă în proprietatea Primăriei.


https://vocaroo.com/i/s0DiayNCNIuy


Cât despre reparaţii ale Primăriei, cică le face Radu Drăjneanu. Gratis. Măi, să fie! De când vine cineva să facă muncă voluntară pentru Primărie? Haideţi să fim serioşi! Voi credeţi că vine Radu Drăjneanu şi repară ceva gratis pentru Primărie? Eu cred că ar trebui să vină Curtea de Conturi şi să constate în concret ce s-a reparat acolo, ca să nu mai stăm şi să ne pierdem vremea. Cel ce nu există niciodată nu va spune în concret.

Dl. Marin Marian mai propune şi o inventariere a ieşirilor la lac. Absolut corectă propunere, despre care am mai discutat. NU cred sincer că veţi vedea aşa ceva vreodată în concret.

Marin Marian mai pune şi problema parcurilor din comună. Cel ce nu există răspunde cu... simulări legate de cum vor arăta aceste parcuri. Aş vrea să ne înţelegem în concret asupra acestui aspect al... aşa-ziselor proiecte despre cum va arăta ceva. AU MAI FOST ŞI LEGATE DE CUM VOR ARĂTA STRĂZILE, ŞI PROIECTE SF DESPRE CUM VOR ARĂTA APA ŞI CANALUL, BA CHIAR ŞI SPITALE LA CIOFLICENI ŞI TÂNCĂBEŞTI. ACESTE SIMULĂRI, ACESTE DESENE, PRACTIC, SUNT DOAR SCUMP PLĂTITE DIN BANI PUBLICI. ATÂT ŞI ABSOLUT NIMIC MAI MULT. De studii de fezabilitate, de proiecte, de desene suntem cu toţii sătui. NU NE INTERESEAZĂ CÂTE DESENE SUNT DESPRE... CUM VOR ARĂTA PARCURILE, PLĂTITE DIN BANI PUBLICI. Ne intereează că starea parcurilor este pur şi simplu deplorabilă şi că parcurile oricum nu vor arăta în alt fel. Asta este tot ceea ce ne interesează. Cu cel ce nu există primar, întregul Snagov va arăta jalnic, se va continua JAFUL ŞI FURATUL cu tot felul de desene pe hârtie şi nu se va întâmpla. Un alt primar gospodar le va face. Simulări despre cum vor arăta parcurile? Auzi tu...! NU e niciun motiv de mândrie că avem astfel de simulări din bani publici! PARCURILE VOR CONTINUA SĂ ARATE JALNIC, IAR CEL CE NU EXISTĂ PLĂTEŞTE DIN BANII NOŞTRI SIMULĂRILE. ATÂT ŞI NIMIC MAI MULT.


Mirela Predan

Va urma

Vizualizări: 56 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri