EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 31 » Dl. Cristian George Maolache este ales consilier local în condiţii de NELEGALITATE!
9:39 AM
Dl. Cristian George Maolache este ales consilier local în condiţii de NELEGALITATE!


Se trece la punctul 3 aflat pe ordinea de zi al şedinţei de consiliu şi anume la validarea dlui Manolache Cristian George consilier local din partea PSD, în locul dnei Petruţa Dinu. Bineînţeles că această validare, NU se face, mai departe, în condiţii legale, câtă vreme se validează cu un membru în Comisia de Validare ales în condiţii de nelegalitate, aşa cum arătam mai sus, iar şirul nelegalităţilor şi al abuzurilor în serviciu se face în lanţ. Voi formula o plângere penală per ansamblu faţă de toată această situaţie de nelegalitate, deocamdată văd că şirul TRAFICULUI DE INFLUENŢĂ cu Poliţia a încetat în urma apelului meu la morală şi conştiinţă, să vedem ce se va întâmpla de aici înainte, aşa cum spuneam. Eu zilele acestea voi formula atât plângere prealabilă în baza Legii 554/2004, cât şi plângere penală, iar pentru atacarea în Contencios a tuturor hotărârilor luate în condiţii de nelegalitate, mai aştept ceva pentru a-mi face apărarea, însă, se vede clar că am de lucru ceva şi cu aceste hotărâri care nu sunt, în speţă, legale. În acest weekend voi formula şi această plângere prealabilă şi o voi depune cel mai probabil în Primărie luni, alături de un alt teanc de solicitări de informaţii de interes public, pentru că tot s-a plâns dl. primar că îi... blochez activitatea Primăriei la instanţă, dar nu este absolut nicio problemă din punctul meu de vedere, pentru că va avea o ripostă pe măsură în cauza dată. CA ATARE, O SĂ MAI "BLOCHEZ" PUŢIN ACTIVITATEA PRIMĂRIEI CU SOLICITĂRI DE INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC NOI, PRECUM ŞI CU UN DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU CELE VECHI LA CARE NU AM PRIMIT RĂSPUNSURI. La unele am primit, o să vi le arăt, la unele, NU! Nicio problemă în privinţa aceasta, pentru că voi foruma acţiune de chemare în judecată, cu siguranţă.


Revenind la şedinţa de consiliu din data de 21 martie, aşa cum spuneam, este validat consilier local dl. Manolache Cristian George, această validare NU întruneşte condiţiile de legalitate necesare, în contextul în care ea se face cu participare în calitate de membru al Comisiei de Validare a dlui Dumitru Vâlcomeanu, devenit consilier în mod ilegal, după demisie.


Se dă citire citire procesului-verbal încheiat de către membrii Comisiei de Validare.


https://vocaroo.com/i/s1LoqzDahEOE


Preşedinte al Comisiei de Validare este ales Cristian Luca, cu unanimitate de voturi, printre care şi votul lui Dumitru Vâlcomeanu, aşa cum spuneam, în condiţii de nelegalitate, deci nici alegerea preşedintelui Comisiei nu se face în mod legal.


Un alt element de nelegalitate este acela că din Comisia de validare face parte şi Matei Florin, aşa cum spuneam, exclus, iar prefectul, ÎN MOD ILEGAL, nu a emis ordin de excludere. Va fi o altă tevatură, cu o altă plângere penală, inclusiv în ceea ce priveşte această chestiune. Cel mai probabil, aşa cum spuneam, inclusiv PNL Ilfov va da Prefectura în judecată pentru neemiterea ordinului de încetare de drept a mandatului de consilier local pentru Matei Florin, însă este clar că, din moment ce acest ordin trebuia să fie emis, NU a fost emis, iar Matei Florin a votat în continuare participând la şedinţa de consiliu local, hotărârile luate inclusiv cu votul acestuia, NU îmbracă formele adecvate de legalitate. Ca atare, este un al doilea motiv de nelegalitate, drept pentru care, începând cu şedinţa din data de 21 martie 2018, eu voi ataca absolut toate hotărârile Consiliului Local în instanţa de Contencios-Administrativ, formulând, totodată, aşa cum spuneam, inclusiv plângere penală tematică. Prejudiciul imediat este că au fost luate nişte hotărâri imediat aplicabile cu o majoritate nelegitimă sau cu un cvorum NELEGITIM întrunit, deci consecinţele juridice şi administrative sunt dintre cele mai grave.


Validarea lui Cristian Georghe Manolache se supune, mai departe, la vot, iar la vot mai participă, aşa cum spuneam inclusiv alte persoane care NU aveau, în mod legal de ce să participe la această şedinţă de consiliu votând, respectiv: Ionescu Cristian Ştefan, Dumitru Nicuşor Costel, Aristide Mihai Adrian, Vâlcomeanu Duitru şi Matei Florin. NICIUNUL DINTRE ACEŞTIA CINCI, CU CARE CEL CE NU EXISTĂ ŞI-A FĂCUT O MAJORITATE NELEGITIMĂ ŞI UN CVORUM NELEGITIM, NU AVEAU DE CE SĂ PARTICIPE LA ŞEDINŢA DE CONSILIU. Aşa cum se menţionează şi în procesul verbal, sunt voturi în unanimitate, adică inclusiv al dlui Cristian Manolache, care nu trebuia să participe la acest proces de votare a propriei sale validări. Deci un alt element de nelegalitate. Aşa cum este consemnat şi în procesul-verbal, aşa cum se aude şi pe înregistrare, sunt 15 voturi pentru. În condiţiile în care dl. Manolache nu era deja validat.


De la încălcările iniţiale ale legii, evident că se creează un lanţ întreg de hotărâri care nu întrunesc elementele necesare de legalitate, într-un Consiliu Local nelegitim constituit, cu validări nelegitime, drept pentru care, aşa cum spuneam, instanţa trebuie să se pronunţe.


Înregistrările acestor şedinţe de consiliu vor ajunge, în premieră, inclusiv în instanţa de judecată, pentru a se delibera inclusiv în baza acestora, vor ajunge şi pe la Parchet, veţi vedea că va fi o situaţie absolut drăguţă în consecinţă.

 


Mirela Predan


Va urma

Vizualizări: 52 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri