EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 8 » DLE CEL CE NU EXISTĂ, ŢIN ÎNCĂ O DATĂ SĂ REPET: EU VREAU RĂZBOI, PACEA CU DVS. NU ESTE POSIBILĂ!!!!!!
4:38 PM
DLE CEL CE NU EXISTĂ, ŢIN ÎNCĂ O DATĂ SĂ REPET: EU VREAU RĂZBOI, PACEA CU DVS. NU ESTE POSIBILĂ!!!!!!


Cât despre cel ce nu există, capul acestor răutăţi, cred că am explicat destul de clar ce vreau. În 6 mai 2015 când i-am solicitat lucruri normale, a chemat Salvarea şi Poliţia să zică cum că a venit o nebună cu... bomba. Faptul că nu s-a potolit de la astfel de aberaţii, drept dovadă, în noiembrie 2017, a chemat DSV-ul că de ce am eu pisici, minţind o serie de enormităţi pe acolo despre mine. DECI ASTA NU E O DOVADĂ CĂ S-AR FI ÎNSĂNĂTOŞIT LA CAP. PE BUNE! Eu nu stau de filosofii ale chibritului ars cu el. Inclusiv cu treaba asta că vrea el să mă scoată pe mine de nebună cu orice preţ, nu-mi dă decât alte indicii ale faptului că acest război TREBUIE SĂ CONTINUE. Cum adică prin manipulare? Iar prin manipulare, să mă scoată de nebună? Acum condiţiile de pace s-au schimbat. Cele din 6 mai 2015 şi cele de astă-primăvară - vară NU mai sunt la fel. TOCMAI PENTRU CĂ A ÎNCERCAT TOT FELUL DE MIŞCULAŢII CU MINE, CARE MI-AU DAT INDICII CLARE CĂ NU DOREŞTE O PACE REALĂ CU MINE, CU CONDIŢII NORMALE: SĂ NU MĂ MAI DENIGREZE, SĂ NU SE MAI IMPLICE ÎN VIAŢA MEA PRIVATĂ ŞI AŞA MAI DEPARTE. A spus că... îl şantajez dacă îi cer condiţii de om sănătos la cap. Treaba lui! ACUM CONDIŢIILE S-AU SCHIMBAT! SĂ-ŞI CEARĂ SCUZE PUBLIC FAŢĂ DE MINE ÎN SENSUL DE A RECUNOAŞTE CĂ A ABERAT ÎN PROCESELE DESCHISE ÎMPOTRIVA MEA CU MAŞINA LUI CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU, CU BOLNAVA DE SCHIZOFRENIE, CU CRIMINALA ÎN SERIE, CU ŞANTAJISTA ŞI TOATE CELE, SĂ RECUNOASCĂ CĂ M-A PLĂTIT CU 1000 DE LEI PE LUNĂ, SĂ RECUNOASCĂ CĂ MI-A FĂCUT FIRMA CA SĂ FACĂ DELAPIDARE PE EA, SĂ RECUNOASCĂ FAPTUL CĂ MIZERABILA PREDAN ERA NEVASTĂ-SA DE MI-AU VENIT MIE DRACII ATÂT DE TARE PE EA ŞI SĂ MAI RECUNOASCĂ ŞI FAPTUL CĂ DISENSIUNILE DINTRE MINE ŞI EL AU PLECAT DE LA... GELOZIE. A recunoscut treaba asta public, în secunda doi, eu am renunţat şi la procese şi la scris negativ. Rămân neutră, să scriu şi am încheiat discuţia. NU-MI VINE MIE CU MANIPULARE AICI, PRIN INTERMEDIUL A DIVERSE PERSOANE SĂ MĂ TRAGĂ PE SFOARĂ IAR CA SĂ MĂ SCOATĂ DE... TRĂDĂTOARE ŞI DE NEBUNĂ! Ca să ne înţelegem cum nu se poate mai bine că aşa ceva cu mine nu ţine. Dumnezeu mi-e martor, eu am făcut tot ceea ce am putut ca să-i salvez şi pe alţii, dar dacă în mod repetat mi se cer nişte lucruri pe care, dacă le-aş fi făcut, ar fi însemnat că lupt chiar împotriva mea, să-mi fie şi mie cu iertare şi faţă de aceşti alţii, dar numai Dumnezeu să mă judece şi de ce altă dată nu o să mă mai bag. TOCMAI PENTRU A NU MAI AJUNGE LA LUPTE DE GENUL CU CEL CE NU EXISTĂ, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE!


Or, toată povestea asta NU doar că nu a condus la niciun rezultat, mai ales că a fost încercată şi anul trecut în primăvară cu mine şi n-a mers, CI M-A INTRIGAT ŞI MAI MULT SĂ CONSIDER ŞI SĂ CONSTAT CĂ RĂUL SUPREM ESTE EXACT CEL CE NU EXISTĂ! Încă o dată spun, Dumnezeu mi-e martor: cine are chef să se sinucidă, n-are decât să o facă în nume propriu, dacă nu reuşesc şi nu reuşesc în niciun caz să-l conving să n-o facă, asta neînsemnând că trebuie să mă arunc în cap şi eu, că reuşeşte el să mă convingă pe mine că aşa e... bine! De aia am impresia că cel ce nu există are halucinaţii de crede că eu mă las de chestia asta, simbolic vorbind, convinsă!


ŞI APOI, AM MAI SCRIS O DATĂ, NU CRED CĂ ARE SENS SĂ REPET: PACEA SE NEGOCIAZĂ NU PRIN INTERMEDIUL LUI X, NU PRIN INTERMEDIUL LUI Y, ÎN NICIUN CAZ MANIPULÂNDU-NE ŞI PE X, ŞI PE Y, ŞI PE MINE! PACEA SE NEGOCIAZĂ DIRECT CU MINE. IAR EU CRED CĂ AM FOST DESTUL DE CLARĂ CÂND AM SPUS CE VREAU: ACUM A EXPIRAT OFERTA DIN DATA DE 6 MAI 2015, A EXPIRAT ŞI CEA DE ASTĂ PRIMĂVARĂ. ACUM VREAU ŞI EU LEGAL ŞI CINSTIT: SĂ-ŞI CEARĂ SCUZE FAŢĂ DE MINE CEL CE NU EXISTĂ ŞI SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL. PENTRU CĂ EU ORICUM L-AM DEMONSTRAT ÎN INSTANŢE, DECI E REDUNDANT, A CAM PIERDUT PROCESELE CU MINE! ŞI-O SĂ-L DEMONSTREZ PÂNĂ LA CEDO, BINEÎNŢELES. Ca atare, să MĂ SCUTEASCĂ PE MINE DE MANIPULĂRI. De ce-i cer lui cel ce nu există imposibilul? Pentru că el prea şi-a imaginat că prin manipularea mea, o să obţină imposibilul de la mine, adică să-l laud iar, să par o trădătoare în ochii tuturor şi aşa mai departe.

Ţin să-l avertizez pe cel ce nu există CĂ BANII NU SUNT NICIO MIZĂ PENTRU MINE, iar dragostea e relativă în definitiv: o dată, de zece ori, aşa cum spuneam, ierţi, dar dacă a 11-a oară eşti înşelat şi rănit, normal că vine şi ziua aia în care pleci în lumea largă şi nu mai vrei să mai ştii de iubire. Îmi pare rău, dar tragedie este atunci când îţi moare iubitul, aşa cum mi s-a întâmplat, bineînţeles şi mie, nu atunci când a şaptea oară nu înţelegi să nu-ţi mai faci cu mâna ta rău şi să nu-mi mai faci nici mie!


DECI DLE CEL CE NU EXISTĂ, ÎNCĂ O DATĂ ŢIN SĂ REPET: EU VREAU RĂZBOI! OFERTA RĂSPUNSULUI LA SOLICITĂRI DE INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC, LA A NU MĂ MAI DENIGRA NICI PE MINE, NICI PE ALŢII, LA A NU MAI SPUNE ABERAŢII DESPRE NOI, A EXPIRAT. Poţi să mergi oriunde vrei dumneata, la orice Poliţie vrei să spui că te... şantajez! E DREPTUL MEU ABSOLUT LEGAL SĂ NU MĂ ÎMPAC CU TINE! Şi până nu-ţi ceri scuze faţă de manevrele făcute anterior împotriva mea, public, să le vadă toată lumea, plus denigările ordinare la adresa mea: cu jegoasa, cu nebuna, cu zdreanţa, cu schizofrenica, cu criminala în serie, cu maşina lui Tăriceanu, cu nu ştiu ce, acum chiar mi-au venit şi mie dracii şi NU avem ce discuta! Sincer!


Cel ce nu există încearcă să respecte condiţiile din... acordul de pace propus astă-vară, dar o face tot prin manipulare şi tot prin intermediari! CA ATARE, E CLAR: VREAU SĂ SPUN: AIA A FOST VALABILĂ ASTĂ-VARĂ, ACUM OFERTA, REPET, A EXPIRAT, AM TRECUT LA ALTE CONDIŢII: ACEEA A SCUZELOR PUBLICE FAŢĂ DE MINE. Tocmai pentru că a încercat prin manipulare să facă chestia asta iar! ÎI GARANTEZ EU CĂ NU-I MERGE CU MINE! Şi care să fie oare finalitatea demersurilor mele? Păi, la încălcarea reptată a legii, care să fie oare altă finalitate decât puşcăria???


Mirela Predan

Vizualizări: 36 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri