EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 1 » Dle cel ce nu există, VĂ PROVOC LA DIALOG CU SUBSEMNATA - IATĂ CE AM AVEA DE DISCUTAT
8:25 PM
Dle cel ce nu există, VĂ PROVOC LA DIALOG CU SUBSEMNATA - IATĂ CE AM AVEA DE DISCUTAT


Cel ce nu există este, extrem de revoltat, aşa cum bine s-a putut vedea, că NU a reuşit ca, printr-un anume domn, păcălindu-l şi pe acela, aşa cum vă spuneam, să mă convingă să-l las în pace pe Cristian Ionescu et comp, să-l laud spunându-i pe nume şi aşa mai departe. DA, DOMNULE CEL CE NU EXISTĂ, EU VREAU RĂZBOI, IAR DVS. TREBUIE SĂ ÎNŢELEGEŢI SĂ NU MAI ÎNCĂLCAŢI LEGEA! Că nu vă cer altceva, la naiba! Nu îmi faceţi niciun favor dacă îmi răspundeţi la informaţiile de interes public, aşa prevede legea, aşa trebuie să faceţi! Favor i-aţi făcut dlui Cristian Ionescu, după care vă întrebaţi, aşa cu nu mai zic ce timp de inocenţă, specifică cui, ca să nu jignesc, cică oare ce favor i-am făcut lui... Cristian Ionescu şi care să fie scopul? Ghiciţi, oameni buni, din această comună, oare care să fie scopul pentru care cel ce nu există să-i fi făcut vreun favor lui Cristian Ionescu!


Dle cel ce nu există, eu am înţeles că aveţi unele probleme de... sănătate, pentru că alminteri nu veneaţi cu aşa ceva în faţa unei instanţe de judecată la o acţiune având ca obiect Legea 544/2001. Vă faceţi de râs, lăsaţi-mă, Doamne iartă-mă, râde lumea şi cu fundul, nu numai cu gura de dvs. Nu ştiu de ce trebuie să demonstraţi neapărat şi oamenilor străini, care nu vă cunosc, că buna-dispoziţie este starea pe care o creaţi dvs, adică comedia! INSTANŢA DE JUDECATĂ NU ESTE COMEDIA DVS. AŞA CUM NICI EU NU SUNT COMEDIA DVS., DAR DVS. NU AŢI ÎNŢELES ASTA, AŢI TOT INSISTAT, PÂNĂ CÂND SE VA RUPE COARDA. Cu tot felul de elucubraţii specifice persoanelor cu anumite probleme de natură psihică. DE LA MAŞINA LUI CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU, CRIMINALA ÎN SERIE, TERORISTA INTERNAŢIONALĂ CARE PUNEA ÎN PERICOL VIAŢA, SĂNĂTATEA, INTEGRITATEA FIZICĂ ŞI PSIHICĂ A UNUI SNAGOV ÎNTREG, PÂNĂ LA CHEMATUL DE DSV CĂ DEŢIN 20 DE PISICI ŞI PÂNĂ LA APĂRĂRILE DIN ACEASTĂ ACŢIUNE DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ, NIMIC NU M-A CONVINS CĂ MĂCAR V-AŢI ÎNSĂNĂTOŞIT PUŢIN SAU CĂ AŢI DA SEMNE DE ÎNSĂNĂTOŞIRE MĂCAR LENTĂ, DACĂ NU GRABNICĂ.


Făceţi-vă în continuare de râs, dle primar. Făcutul de râs este absolut liber. APROPO, PRINTAŢI INCLUSIV ASTA ŞI TRIMITEŢI-O LA INSTANŢA DE JUDECATĂ, CA SĂ AIBĂ DE CE SĂ SE AMUZE ŞI DOMNUL SAU DOAMNA JUDECĂTOR CARE VA PRELUA ACEASTĂ CAUZĂ. O fi văzut el comedie la viaţa lui, între părţile care se dau în judecată, dar aşa comedie, e garantat că n-a mai pomenit. Noi discutam aici despre certificatul de urbanism care nu a fost pus la dispoziţie, deşi informaţie de interes public, cel ce nu există vine şi printează articol scris de subsemnata prin care îi spuneam că eu... "VREAU RĂZBOI". Păi, şi cum să vreau, dle primar pacea în condiţiile date? Am rezolvat cumva problema de paranoia şi nu ştiu eu? V-aţi cerut scuze cumva public pentru aberaţiile debitate despre mine cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu şi criminala în serie şi n-am văzut eu, din... neatenţie? Mi-aţi explicat şi mie de unde aţi ajuns la concluzia, scriind cu greşeli de gramatică şi de ortografie, că eu n-aş fi fost jurnalistă niciodată, chiar şi după ce am adus copie după cartea mea muncă la instanţă? Şi de unde aţi dedus că am fost internată vreodată forţat la psihiatrie? PĂI, HAIDE DOMNULE SĂ DISCUTĂM: FĂRĂ POLIŢIE, FĂRĂ SALVARE, FĂRĂ COMEDII DIN ASTEA CU JOC DE TEATRU. UITE, MERGEM LA HANUL VLĂSIEI SAU LA SEDIUL PNL SNAGOV SAU LA TERASA "LA OANCEA", MERGEM LA MIRAGE, MÂNCĂM, BEM, MAI FACEM ŞI-UN PIC DE DELAPIDARE CU OCAZIA ASTA, CA SĂ FIE LUMEA MOTIVATĂ SĂ VINĂ, CĂ ALTFEL NU VINE NICI NAIBA ŞI MĂ TREZESC TOT EU FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU DVS. ŞI DISCUTĂM. INVITĂM TOŢI CONSILIERII LOCALI FOŞTI ŞI ACTUALI, VINE ŞI DL. GHEORGHE GRIGORE, VINE ŞI DL. MIHAI ANGHEL, VIN ŞI CEL PUŢIN 10 ANGAJAŢI AI PRIMĂRIEI ŞI DISCUTĂM DESCHIS, FĂRĂ CEARTĂ, FĂRĂ TON RIDICAT, FĂRĂ NIMIC, CU ÎNTREBĂRI PE CARE EU LE PREGĂTESC DE DINAINTE, CA SĂ NU FIŢI PUS ÎN DIFICULTATE. VINE ŞI GINA PAVEL SĂ NE POVESTEASCĂ CUM A APĂRUT FIRMA MEA, VINE ŞI DL. ALEXANDRU STRÂMBU, ÎN CALITATE DE CETĂŢEAN, ÎN CIVIL, VINE ŞI DNA ADRIANA SOROSTINEAN ŞI LĂMURIM SITUAŢIA:


1. Cine a fost Mizerabila Predan? Dacă nu ştie, măcar dacă bănuieşte pe cineva, cu excepţia subsemnatei, PENTRU CĂ SIGUR NU AM FOST TOT EU, cine a fost Mizerabila Predan?


2. De unde a tras concluzia că eu aş fi fost vreodată internată forţat la psihiatrie sau că aş fi fost supusă unui tratament forţat?

3. De unde a tras concluzia că ar exista riscul ca eu să devin criminală în serie, să-l omor pe el, de asemenea, şi nevasta şi copilul?

4. De unde a tras concluzia că eu m-aş fi aruncat în faţa maşinii lui Călin Popescu-Tăriceanu în anul 2005, din pasiune similară precum cea dezvoltată faţă de el?

5. De unde a tras concluzia că eu nu aş fi lucrat ca jurnalistă niciodată anterior Opinii Cetăţeneşti?

6. Este adevărat că mă suna des şi-mi trimitea tot felul de SMS-uri prin care mă chema în Primăria Snagov, sâmbăta, duminica şi în afara orelor de program, seara? Dacă pretinde că nu este adevărat, este de acord să scot toate înregistrările pe care le deţin şi să le postez public? Pentru ce m-a chemat sâmbăta, duminica şi în afara orelor de program, fără ştirea nimănui în Primărie? Pentru a-mi furniza informaţii de interes public probabil. Îl rog să-mi precizeze motivul pentru care a făcut asta. Dacă furnizarea de informaţii de interes public, pentru a nu bloca activitatea Primăriei Comunei Snagov, era problema reală.

8. Este adevărat că m-a pus să fac înregistrări cu diverse persoane? Şi dacă nu recunoaşte, este de acord să scot pe public toate înregistrările prin care discutam, la el în birou despre înregistrările cu alte persoane, chemându-mă aproape zilnic la raport?

9. Este adevărat că denigra în mod grav şi alte persoane cărora am încercat să le iau cât de mult am putut apărarea, ca de exemplu, spunea şi mă îndemna să scriu denigrator la adresa dlui Mihai Anghel, care era... "homosexual", pe de-o parte, "afemeiat" pe de alta şi mă sfătuia să nu discut cu el niciodată, ca nu cumva să mă "violeze". Dar despre dl. Gheorghe Grigore este adevărat că îmi spunea că este "proxenet" şi "criminal" şi mă sfătuia să nu stau după ora 14 niciodată de vorbă cu el, pentru că... ar fi deja "beat" existând riscul să mă sechestreze şi să mă bată? Să mă ierte cei doi domni, dar la fel a pretins şi despre mine că sunt bolnavă de schizofrenie, criminală în serie, pericol pentru viaţa şi sănătatea întregului Snagov şi aşa mai departe. NU am făcut nicio excepţie de la tipul ăsta de denigrare VĂDIT ABERANTĂ ŞI DE OM BOLNAV CU CAPUL.


10. Cine din jurul său a mai manifestat un astfel de comportament vreodată, vădit deviant? Îmi poate indica măcar două persoane care s-au mai comportat astfel?


11. ESTE DE ACORD SĂ-ŞI CEARĂ SCUZE PUBLIC ATÂT FAŢĂ DE MINE, CÂT ŞI FAŢĂ DE TOATE ACESTE PERSOANE ÎN LEGĂTURĂ CU ABERAŢIILE DEBITATE DESPRE ACESTEA, ÎN SPEŢĂ FAŢĂ DE DNII GHEORGHE GRIGORE ŞI MIHAI ANGHEL?


BUN, EU DACĂ AM RĂSPUNS LA ACESTE ÎNTREBĂRI, A DOUA ZI, IMEDIAT, DECLAR RĂZBOIUL ÎNCHIS, NICI NU SE PUNE PROBLEMA SĂ-L MAI CONTINUI ŞI SEMNĂM PACEA! PÂNĂ ATUNCI, DLE CEL CE NU EXISTĂ, PACEA NU SE POATE!


Dle Adrian Zamfirescu, am absolut toată stima şi tot respectul faţă de dvs. Explicaţi-i dlui primar că NU mai puteţi să veniţi cu astfel de susţineri în faţa unei instanţe de judecată că e dezastru cu instanţa asta, râde ca de naiba şi din cauza obsesiilor lui, vă discreditaţi dvs. Eu am înţeles că aşa vrea dl. cel ce nu există în calitate de "jurist" şi aşa pipăie el cauzele astea, dar dvs. care aveţi totuşi o carieră şi-o prestanţă, nu vă puteţi face, la vârsta şi la experienţa dvs. de râs chiar în asemenea mod, la naiba! Deci explicaţi-i dlui primar, în calitate de jurist, aşa cum se pretinde, că ar fi cazul s-o lase mai moale cu invocarea "războiului" prin instanţa de judecată. Moare instanţa de râs şi cel care o să se discrediteze veţi fi dvs!

 

ATENŢIE: DLE CEL CE NU EXISTĂ, VĂ SOLICIT ÎN MOD SOLEMN SĂ PRINTAŢI ACEST ARTICOL ŞI SĂ-L DEPUNEŢI CA ÎNSCRIS ÎN TOATE CAUZELE PRIMĂRIEI ÎN CONTRADICTORIU CU SUBSEMNATA LA INSTANŢA DE JUDECATĂ, CA SĂ SE PRĂPĂDEASCĂ BAREM TOŢI JUDECĂTORII ŞI TOŢI GREFIERII DE RÂS, PENTRU CĂ DEOCAMDATĂ NU S-AU AMUZAT DECÂT DOI JUDECĂTORI ÎN DOUĂ CAUZE ŞI DOI GREFIERI CARE AU PRELUAT ACESTE CAUZE, NU SE POATE, TREBUIE TOATĂ LUMEA SĂ AIBĂ O ŞANSĂ LA A SE AMUZA. Vă daţi seama un biet judecător după o serie de cauze cu expertize judiciare complicate, evaluatorii imobiliare, topografice, contabile, cu legi ale fondului funciar, cu partaje judiciare, partaje în lichidarea regimului matrimonial şi altele asemenea, specifice, când dă de-o cauză de genul ăsta ce bine se mai relaxează. Cel ce nu există veghează la buna-dispoziţie a magistaţilor, dar să... nu se aştepte acum şi la un premiu pentru asta!


Mirela Predan


Sper că nu va mai urma niciodată...

Vizualizări: 36 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri