EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 25 » DLOR GRIGORE ŞI ANGHEL, PÂNĂ ACUM AŢI FĂCUT CUM AŢI VRUT ŞI-A IEŞIT PROST! ACULTAŢI-MĂ ŞI PE MINE MĂCAR ÎN AL 12-LEA CEAS!
3:02 PM
DLOR GRIGORE ŞI ANGHEL, PÂNĂ ACUM AŢI FĂCUT CUM AŢI VRUT ŞI-A IEŞIT PROST! ACULTAŢI-MĂ ŞI PE MINE MĂCAR ÎN AL 12-LEA CEAS!

 

Cel ce nu există a batjocorit legea şi a făcut numai cum i-a dictat bunul plac. Încă o dată ţin să subliniez că NU trebuie să i se dea apă la moară la asta, ÎMPĂCÂNDU-NE CU SOARTA. Eu nu m-am împăcat cu soarta şi am reuşit să-l înving. Voi NU trebuie să vă împăcaţi cu soarta, nici să lăsaţi mizeriile lui cel ce nu există în plata Domnului. Pasivitatea faţă de atacurile mizerabile ale lui cel ce nu există, ca şi convingerea voastră că faceţi un lucru bun, când de fapt faceţi un lucru prost a condus la a i se da şi mai multă apă la moară lui cel ce nu există. Numai cu mine nu i-a mers pentru că EU NU AM ASCULTAT DE SFATURI. Rebelă, sălbatică, acţionând numai după propriul meu creier, evident că nu i-am dat apă la moară şi de aia nici nu se pune problema ca astăzi cel ce nu există să aibă vreun pic de câştig de cauză în faţa mea, în niciun caz cel pe care şi-l dorea. Pentru că dacă ascultăm de sfaturi, mai ales de cele proaste, de cele provenite de la cel ce nu există, este clar de ce ajungem de râpă. Să mă mai influenţeze acum cel ce nu există dacă poate prin intermediul oricui vrea el, PENTRU CĂ NU POATE, PENTRU CĂ NU ARE CU CINE, DIN SIMPLU MOTIV CĂ EU NU ASCULT DE NIMENI, ÎN AFARĂ DE PROPRIUL MEU CAP. Iar noi, în loc să ne unim şi să ascultăm de capetele noastre, ne înlăturăm unii pe ceilalţi aiurea.


Nu vreau să fie niciun reproş la adresa nimănui, însă dacă nu am mai avea nici speranţe deşarte că vom obţine de la cel ce nu există ceva, nici nu ne-am mai lăsa influenţaţi de cel ce nu există prin intermediul a diverşi cretini de prieteni, ar fi altceva. În cazul meu, aşa cum am afirmat, nu este valabilă niciuna, nici alta, însă mecanismele prin care au fost batjocoriţi atât Mihai Anghel cât şi Gheorghe Grigore acesta a fost. Mihai Anghel tot a sperat că va obţine de la el ceva, în timp ce Gheorghe Grigore a adunat în jurul său toţi cretinii rău-intenţionaţi şi a ţinut cont de sfaturile lor proaste. Eu am fost îndepărtată, tocmai din cauză de zânzanie, tocmai pentru că dacă îl sfătuiam eu, ieşea cu totul şi cu totul altceva. De la trecerea la ALDE, până la alegeri pe liste de nemernici, care acum s-a dovedit că i-a trădat, până la demisia din Consiliul Local pe care NU trebuia să şi-o dea niciodată, a primit numai... sfaturi proaste. Acum iremediabile şi nemaifiind nimic de reparat. Eu acum stau şi scot din foc castanele încinse de alţii, prin plângeri penale împotriva lui Ionescu, prin plângeri penale împotriva lui Vâlcomeanu, acţiuni în Contencios-Administrativ şi aşa mai departe. Dacă idioţii ăştia nu erau puşi de la bun început pe liste, iar dl. Grigore nu trecea la ALDE, acum chiar NU mai aveam niciun obiect al muncii, însă când am spus că NU e bine să treacă la ALDE şi am strâmbat din nas când am văzut lista de consilieri, tot eu am fost considerată, cel mai probabil, rea!


OAMENI BUNI, ORICINE AŢI FI DVS., MIE DACĂ VREŢI ÎMI DAŢI INFORMAŢII. Informaţii seci, cum pleacă cel ce nu există în vacanţă din bani publici cu Cristian Ionescu şi Dumitru Vâlcomeanu, cum batjocoreşte bugetul, NU ÎMI DAŢI SFATURI. Pentru că NU ţin cont de ele niciodată şi pentru că ajungem să ne mai şi certăm imediat. Sfaturile ne-au dus de râpă, când nu te pricepi la oameni, e mai bine să gândeşti doar cu propriul tău cap. Din păcate pentru mine, eu mă şi pricep la oameni, gândesc numai şi numai cu propriul meu cap. Oricine vrea să mă ajute, să mă ajute să continui ceea ce fac, nu să mă întrerupă sau să mă întoarcă, pentru că un astfel de ajutor eu NU primesc şi un astfel de ajutor mi-e peste mână.


SINCERĂ SĂ FIU, DACĂ DL. GHEORGHE GRIGORE TOT MAI CONTINUĂ CU NENOROCITELE DE SFATURI DE LA DIVERSE PERSOANE, IAR MIHAI ANGHEL TOT MAI VISEAZĂ SCAIEŢI PE PEREŢI CĂ VA OBŢINE DE LA CEL CE NU EXISTĂ CEVA, AMBII VOR FI DUS O LUPTĂ INUTILĂ ŞI DEGEABA CU CEL CE NU EXISTĂ. Probabil că va veni momentul când altcineva, ca de exemplu Vasile Dumitru sau vreun consilier din vechi, cine ştie să iasă în faţă şi să-l învingă pe cel ce nu există.


DECI DLE GHEORGHE GRIGORE, RENUNŢAŢI LA ORICE SFATURI ŞI LA JIGODIILE CARE VĂ DAU ACESTE SFATURI DIN JURUL DVS. ACUM, LA O PARTE, UNUL NU MAI VINE LA HAN, UNU NU MAI CERŞEŞTE, UNU NU MAI STĂ CU DVS. LA MASĂ! CLAR!


DLE MIHAI ANGHEL, RENUNŢAŢI LA POPULISME ŞI LA LUCRURI DEŞARTE ŞI LA GOANA ASTA DUPĂ POPULARITATE! ACUM, FĂRĂ DISCUŢII. CLAR!

Nu se va întâmpla aşa, eu oricum voi continua să duc o politică independentă anti-cel ce nu există ca şi până acum, în care numai eu ştiu cât m-am luptat cu prostia din oameni. O luptă cumplită, mai cumplită decât chiar cea cu cel ce nu există însuşi.


AŞTEPT DLOR GHEORGHE GRIGORE ŞI MIHAI ANGHEL SĂ FACEŢI CE AM SPUS! ADICĂ SĂ VĂ DEBARASAŢI DE GUNOAIE, RESPECTIV SĂ RENUNŢAŢI LA DEMERSURI DE IMAGINE! DACĂ PÂNĂ ACUM AŢI FĂCUT CA VOI ŞI A IEŞIT PROST, ASCULTAŢI-MĂ ŞI PE MINE MĂCAR DE DATA ASTA ŞI VEDEŢI CE IESE! MĂCAR! Dacă nu, se va alege praful, eu voi continua lupta de opoziţie cu cel ce nu există oricum pe cale separată şi oricum până la urmă procurorul tot trebuie să vină şi să-l ia! Dar îl va lua şi va rămâne locul gol pentru cine? Pentru Nichita Toma, pentru Vasile Dumitru, pentru Ştefan Rohnean, pentru Stelian Puzderică, pentru Cristian Ionescu? PENTRU CINE? CĂ E ŞI ASTA O PROBLEMĂ, DACĂ NU ÎNŢELEGEŢI SUB NICIO FORMĂ SĂ ÎNCETAŢI UNU CU SFATURILE DEMENTE DE CIRCARI ŞI SĂ MAI ADUNAŢI ÎN JURUL VOSTRU CIRCARI, CELĂLALT SĂ VĂ DAŢI ÎN STAMBĂ CU COMEDIA POPULISTĂ! Au trecut doi ani de la alegerile trecute şi trei de când, în precampanie s-au făcut o sumedenie de gafe! AJUNGE, PENTRU DUMNEZEU, AŞADAR!


Mirela Predan

Vizualizări: 60 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri