EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Ianuarie » 29 » Domnilor Ionescu, Dumitru şi Matei, FIŢI, BĂ, DRACULUI BĂRBAŢI ŞI RENUNŢAŢI LA COMEDIE! Pe bune!!!
3:02 PM
Domnilor Ionescu, Dumitru şi Matei, FIŢI, BĂ, DRACULUI BĂRBAŢI ŞI RENUNŢAŢI LA COMEDIE! Pe bune!!!


În mod legal, statutar, cum vreţi dvs., nici Doru Matei, nici Cristian Ionescu, nici Nicuşor Dumitru, nici vreun nou consilier, care oricum trebuie să treacă prin Comisia de validare şi să se ia act în plenul Consiliului Local, NU au ce să caute la şedinţa de buget. Caută vreunul, Poliţia, Parchetul, procurorul, un număr foarte mare de cetăţeni care să vină, să protesteze în stradă, în şedinţa de consiliu, să-i descurajeze. ACTIVITATEA INFRACŢIONALĂ A LUI CEL CE NU EXISTĂ TREBUIE SĂ FIE BLOCATĂ, NU DIN INFRACŢIUNI SĂ SE NASCĂ ALTE INFRACŢIUNI, IAR NOI SĂ STĂM ŞI SĂ NE UITĂM LA STELE, CUM EXCLUS DE LA ÎNCPEUTUL LUNII OCTOMBRIE, DORU MATEI TOT MAI VOTEAZĂ ÎN CONSILIUL LOCAL, CUM DEŞI A DEMISIONAT, CRISTIAN IONESCU REVINE ŞI AŞA MAI DEPARTE. Aşa ceva NU este nici posibil, nici admisibil, ca să ne înţelegem bine. Ce-i circul ăsta aici cu călcarea legii în picioare şi unde naiba ne trezim aici? Nici nu se pune problema ca la următoarea şedinţă de consiliu să se întâmple altceva decât să se ia act de demisiile lui Ionescu şi Prinţa şi să se valideze noul consilier din partea PNL în locul lui Doru Matei, nu se întâmplă asta, CETĂŢENI ÎN STRADĂ, POLIŢIA, DOSAR PENAL. Ne-am săturat de comedie, nu-i posibil! Cum să fie posibil? Eu am înţeles că cei trei sunt şantajaţi de cel ce nu există, nici nu pot să plece, nici nu pot să stea alături de el, aşa cum trebuiau să realizeze bine încă de la bun început că acest lucru nu este posibil. De pomană se încearcă să se tragă ca de câine mort să mai voteze, ilegal desigur. VOTUL LOR ESTE COMPLET ÎN AFARA LEGII. Nici nu se pune în discuţie şi nici nu se pune problema. Vin, mai îndrăzneşte vreunul din ei să vină la vreo şedinţă, lume în stradă, gata. Plus Parchetul, plus DNA-ul, plus Poliţia. FAŢĂ DE ÎNDÂRJIREA CU CARE SE ÎNCALCĂ LEGEA, TREBUIE SĂ FIE LUATE ODATĂ MĂSURI RADICALE, NICI POMENALĂ DE COMEDIE, LA CARE NOI SĂ STĂM SĂ ASISTĂM PASIVI! Nici nu se pune în discuţie aşa ceva! Ce să stăm? Cum să stăm? Mihai Anghel a confirmat pe contul său de Facebook că a înregistrat la Prefectură excluderea lui Doru Matei. Bun, dacă în termen de 30 de zile de la această înregistrare, prefectul refuză să emită ordinul de încetare a mandatului de consilier pentru Doru Matei, înseamnă că acest lucru se cheamă INFRACŢIUNE DE ABUZ ÎN SERVICIU ŞI TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ PENAL PREFECTUL. Dar trebuie acţionat odată, pentru că trebuie să vedem şi noi unde este veriga slabă, dincolo de cel ce nu există, pentru că cel ce nu există nu-şi permitea să continue să-şi bată joc călcând legea în picioare dacă nu era ajutat de cineva şi dacă nu mergea pe burtă. De Nasta, de prefect, de alea, alea... Nici nu se pune în discuţie. La DNA toţi, pentru că m-am săturat şi eu de comedia asta, pe bune! NUMAI SĂ DEA DRACU SĂ VĂD PICIOR DE PRINŢA, DE IONESCU SAU DE DORU MATEI LA VREO ALTĂ ŞEDINŢĂ. Numai să dea dracu să-i mai văd. Ei, bine...!


În ceea ce-l priveşte pe Cristian Ionescu, acesta este rău de tot angrenat cu terasa aceea ilegală şi ilegal construită, cu băuturi alcoolice. Complet inutilă, în opinia mea, pentru că a dat şi bani pentru ridicarea ei şi nu se poate spune că... altfel nu mergea vânzarea, haideţi să fim serioşi. S-a complicat aiurea! Cât despre Nicuşor Dumitru, care a şi zis că vrea să-şi dea demisia şi să plece acasă la ultima şedinţă de consiliu la care a participat, cu o groază de lume prezentă la şedinţa de consiliu, a şi motivat, îmi amintesc: "Ce, n-am ce mânca dacă nu sunt consilier?". Apropo de asta, să-şi ia fiul de la Primărie de acolo şi să plece, ce, chiar nu mai găseşte fiul lui altceva de lucru sau stă până se compromite bine cu mizeria asta, până vine ITM-ul şi controlează, devine un om cu CV pătat şi după aia nu-l mai angajează nimeni? Ce dracu, mă, nene? E chiar atât de greu să nu te mai complici cu aiureli de genul? DOMNILOR CRISTIAN IONESCU, NICUŞOR IONESCU ŞI DORU MATEI, FIŢI, BĂ, DRACULUI BĂRBAŢI ŞI TERMINAŢI ODATĂ CU COMICĂRIA ASTA! CHIAR NU VĂ E RUŞINE SĂ VĂ SPUNĂ O FEMEIE SĂ FIŢI BĂRBAŢI? Ce dracu, mă, nene? Eu chiar n-aveam ce mânca în momentul în care, fără discuţii, m-am decis să renunţ la serviciul oferit de cel ce nu există! La voi nu se pune problema să n-aveţi ce mânca fără comedia de şantaj a lui cel ce nu există! TERMINAŢI, BĂ, DRACULUI ODATĂ CU PROSTIILE ASTEA ILEGALE! Ce aveţi? Sunteţi masochişti? Râde toată lumea de voi, DNA-ul e pe urmele voastre, voi vă daţi în stambă, oricum fără nicio finalitate, fără nimic, că până la urmă numai consilieri nu veţi mai fi, dar chiar nu v-a ajuns să fiţi atâta râsul lumii????


Mirela Predan

Vizualizări: 76 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri