EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Martie » 3 » Domnule cel ce nu există, AM AFLAT TOT! Ei, de acum începe lupta straşnică cu mine să vă împiedic! Serios!
12:45 PM
Domnule cel ce nu există, AM AFLAT TOT! Ei, de acum începe lupta straşnică cu mine să vă împiedic! Serios!

Eu vreau să spun încă de pe acum un lucru: ceea ce cred eu că se vrea şi ceea ce cred eu că se doreşte a se întâmpla, nu se poate. Tac, eu am înţeles ce cred eu că se doreşte a se întâmpla, însă, sinceră să fiu, NU cred că se poate. DE CE? Pentru că NU asta vrea şi cel ce nu există. Indiferent ce teatru joacă acum că ar dori. Nu pot să scriu multe, însă acest text aici vreau să rămână. EU SPUN CĂ DISCUTĂM DESPRE O NOUĂ PĂCĂLEALĂ DIN PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, CARE BINEÎNŢELES CĂ NU ARE CUM SĂ SE TERMINE DECÂT PROST şi bineînţeles că discutăm despre nişte aranjamente parşive şi perverse din partea lui cel ce nu există, care ne vor târî pe toţi la ruină. Pe mine... nu mă afectează. Pe mine personal. De aceea o să-mi şi văd de drumul meu, pentru că, la un moment dat, mă gândesc că o să contrabalansez atunci când cel ce nu există îşi va da arama pe faţă, altfel, pierd timp deosebit de preţios şi tocmai de asta NU am niciun chef. Nici cel mai mic chef. Tocmai pentru că ştiu, ca în palmă aproape, care sunt planurile lui cel ce nu există. DA, ACUM AM ÎNŢELES DE CE. Este şi acesta un punct câştigat, a înţelege de ce. Nu, nu am discutat cu nimeni, am consultat doar portalul instanţelor de judecată, care este un indicator excelent, am coroborat cu discuţiile anterioare, cu evenimentele anterioare şi am înţeles. Dar eu NU cred că acest lucru este posibil, deşi ar fi bine să fie aşa. Aşa cum am susţinut dintotdeauna că ar fi bine să fie bine, dar eu cred că va fi rău, pentru că îl cunosc prea bine pe cel ce nu există ca să cred altceva decât că va fi rău. Tot ceea ce vrea cel ce nu există este să se creeze din nou ruptură şi zânzanie, atât şi nimic mai mult. Din păcate, pentru noi toţi, cu consecinţe dezastruoase asupra unui Snagov întreg. Ştiu, creierul meu lucrează prea mult şi înţelege prea multe şi prea repede. Nu e vina mea că cel ce nu există e mai lent... în a gândi. Nu e vina mea nici că alţii nu înţeleg. Nu înţeleg că discutăm practic despre lucruri imposibile, despre impas în multe lucruri imposibile. DE ACEEA ESTE CLAR CĂ ESTE MAI NEVOIE DECÂT ORICÂND DE LUCIDITATE DIN PARTEA MEA. Această luciditate va influenţa într-o oarecare măsură soarta evoluţiilor viitoare. Iar eu, bineînţeles, sunt lucidă. NU stau să compromit persoane, NU stau să fac jocurile lui cel ce nu există, în niciun caz, în niciun caz eu. Din fericire pentru mine, eu ştiu CE AM DE FĂCUT. DA, CHIAR ŞTIU CE-AM DE FĂCUT CA SĂ NU LAS DIABOLICELE JOCURI ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ SĂ SE ÎMPLINEASCĂ. Eu sunt neabătută de la drumul meu şi CEL CE NU EXISTĂ AR TREBUI SĂ ŢINĂ MINTE CÂTEVA ASPECTE:

1. ŞTIU TOT - ŞTIU TOT CE ARE ÎN PLAN, GATA! Degeaba se ascunde, degeaba face comedie, că face degeaba, NU îi iese, tocmai pentru că am aflat eu!

2. DACĂ N-A ÎNŢELES CĂ EU NU ŞTIU NICI DE FRICĂ, NICI DE MITĂ, CHIAR ÎMI PARE RĂU PENTRU EL! Trebuia să înţeleagă şi el treaba asta până acum!

3. ÎI GARANTEZ EU CĂ MĂREŢUL PLAN DE SUBJUGARE ŞI DE DISTRUGERE N-O SĂ-I IASĂ. DE CE? PENTRU CĂ VOI INTERVENI EU, FĂCÂND CEEA CE TREBUIE LA MOMENTUL LA CARE TREBUIE, INDIFERENT DE PERSOANELE PE CARE LE PROSTEŞTE CEL CE NU EXISTĂ ÎN FAŢĂ, INDIFERENT DE AIURELILE PE CARE LE CREDE EL!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 60 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri