EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Aprilie » 26 » Domnule Cristian Ionescu, azi, 26.04, SĂ VĂ FIE RUŞINE!!!!!!!!!!!
1:23 PM
Domnule Cristian Ionescu, azi, 26.04, SĂ VĂ FIE RUŞINE!!!!!!!!!!!


Domnule Cristian Ionescu, pe ziua de astăzi, 26.04.2018, doresc să vă transmit SĂ VĂ FIE RUŞINE! Este drept că ieri NU v-am transmis să vă fie ruşine deoarece am avut treabă, am fost la un proces în contradictoriu tot cu Primăria Comunei Snagov şi n-am avut timp. Însă astăzi vă transmit acest mesaj de ruşine, aşa cum voi face şi mâine, şi poimâine, şi în fiecare zi, atunci când voi avea timp.


De ce să-i fie ruşine dlui Cristian Ştefan Ionescu? DOMNUL CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU A FOST ALES SĂ CANDIDEZE PE UN LOC FRUNTAŞ PE LISTA DE CONSILIERI AI DLUI GHEORGHE GRIGORE. Cum prin manevrele lui cel ce nu există, dl. Gheorghe Grigore a fost exclus, toţi consilierii şi toţi candidaţii în luna martie a anului 2017 şi-au prezentat demisiile, ca acte unilaterale de voinţă asupra cărora nu se putea reveni. PRIN INTERESE OBSCURE, LEGATE DE DEŢINEREA UNEI TERASE ILEGAL PENTRU DESERVIREA BĂUTURILOR ALCOOLICE "LA SIMONA", PRIN SC CRISMAR ACTIV 99 SRL, DAR ŞI LEGATE DE MENŢINEREA FIULUI ÎN ECHIPA DE FOTBAL, DEŞI LIPSIT DE VALOARE CA FOTBALIST, DL. CRISTIAN IONESCU L-A TRĂDAT PE DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI A TRECUT DE PARTEA LUI CEL CE NU EXISTĂ, ÎN MOD ILEGAL, MAI ALES CĂ ÎŞI DĂDUSE DEMISIA. TRĂDÂNDU-L PE DL. GRIGORE, NE-A TRĂDAT ŞI PE NOI, CEI 1400 DE OAMENI CARE, LA ALEGERILE DIN ANUL 2016, L-AM SUSŢINUT PE DL. GHEORGHE GRIGORE, ÎN NICIUN CAZ PE CEL CE NU EXISTĂ! Dacă am cerut pe Facebook să se retragă din funcţia de consilier, pentru că oricum O DEŢINE ILEGAL DUPĂ DEMISIE, dl. Cristian Ionescu a înţeles să formuleze împotriva mea plângere la DNA, cu un tupeu fenomenal, în care să pretindă că eu... l-aş şantaja să-şi dea demisia (deşi şi-o dăduse oricum deja, deşi era oricum ilegal să mai revină asupra acesteia), plătită fiind să fac asta de dl. Grigore! MIE PERSONAL NU MI-A CREAT NICIO PROBLEMĂ. CEI DE LA DNA AU RÂS ŞI AU ZIS CĂ NU E DE COMPETENŢA LOR DÂND DOSARUL CĂTRE POLIŢIA SNAGOV SPRE CLASARE. ALTCEVA DECÂT UN DRUM PÂNĂ LA POLIŢIE, PENTRU CĂ ORICUM TREBUIA SĂ MĂ DUC ŞI PENTRU ALTE CAUZE CU CEL CE NU EXISTĂ ŞI UN PIC DE TIMP NU AM PIERDUT, ÎNSĂ LUI CRISTIAN ŞTEFAN IONESCU, CARE ÎN CONTINUARE SE PRETINDE CONSILIER, FĂRĂ SĂ FIE, NU ÎI ESTE RUŞINE. NU, NU ÎI ESTE RUŞINE NICI SĂ VINĂ LA ŞEDINŢELE DE CONSILIU ŞI SĂ RIDICE MÂNA, NICI SĂ MENŢINĂ ILEGAL TERASA ACEEA ŞI SĂ ADUNE ÎN SPAŢIUL PUBLIC TOŢI BEŢIVII GHERMĂNEŞTIULUI, NU ÎI ESTE RUŞINE NICI SĂ MEARGĂ PE STRADĂ! ÎN PIELEA LUI CEA ROZ SE SIMTE EXTRAORDINAR DE BINE! MAI ALES DUPĂ CE A FĂCUT ASTA, MAI ALES DUPĂ CE O COMMUNĂ ÎNTREAGĂ A FOST REVOLTATĂ ŞI ORIPILATĂ DE CE-A FĂCUT DL. CRISTIAN IONESCU.


DOMNULE CRISTIAN IONESCU, AZI, 26.04.2018, VREAU SĂ VĂ SPUN CEVA: SĂ VĂ FIE RUŞINE! ŞI PENTRU IERI, 25.04.2018. AM PLĂCEREA ŞI ONOAREA SĂ VĂ TRANSMIT ŞI MÂINE, ŞI POIMÂINE, ŞI ÎN FIECARE ZI ÎN MOD SEPARAT: SĂ VĂ FIE RUŞINE!!!!


Mirela Predan

Vizualizări: 48 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Aprilie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri