EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » August » 2 » E VORBA DE O MARE ALIANŢĂ ANTI-CEL CE NU EXISTĂ ŞI-O SUSŢIN! LOCURI... CÂND O PLECA MAXI-TAXI, DEOCAMDATĂ ÎNCĂ N-A PLECAT!!!!!!!!
6:16 PM
E VORBA DE O MARE ALIANŢĂ ANTI-CEL CE NU EXISTĂ ŞI-O SUSŢIN! LOCURI... CÂND O PLECA MAXI-TAXI, DEOCAMDATĂ ÎNCĂ N-A PLECAT!!!!!!!!

Consiliul Local este cel care este, aşa cum îl cunoaştem cu toţii, cu problemele pe care de-a lungul timpului l-a pus acest consiliu. Probleme legate de aservirea tuturor sau a unei majorităţi covârşitoare în faţa lui cel ce nu există, chiar dacă cetăţenii au vrut altceva prin votul acordat decât aservire în faţa lui cel ce nu există. Ridicatul de mână pe bandă rulantă este şi el o problemă majoră. Acestea au fost cele două probleme pe care le-au avut atât Consiliul Local din mandatul trecut, cât şi cel actual. Iarăşi vin cu o problemă de principiu: CINE NU E VORBĂREŢ DE FELUL LUI, CI TĂCUT, IARĂŞI NU MAI ARE CE SĂ CAUTE PE LISTELE VIITORULUI CONSILIU. Noi combatem, pe bună dreptate, tăcerea din Consiliul Local, ridicatul de mână la comandă, oameni care habar n-au despre ce e vorba într-un proiect de hotărâre, dar oameni care sunt plătiţi din banii noştri să ne reprezinte pe noi. O statistică nu este deloc greu de făcut. De la începutul mandatului, singurii care s-au remarcat au fost dnii Gheorghe Grigore şi Mihai Anghel. Gheorghe Grigore a fost înlăturat, iar consilierii săi au fost corupţi ca să tacă. Mihai Anghel continuă să vorbească, dar în van, nefiind niciodată ascultat de cel ce nu există. Sigur, atitudinea dlui Puzderică este demnă de felicitat. Sper să o continue. În rest, problema mare a Consiliului Local Snagov este tăcerea, o problemă identificată de mult prea mult timp şi de mult prea mulţi dintre noi. Ca atare, propunerea mea pentru Consiliul Local viitor este următoarea: SĂ VINĂ ÎN CONSILIUL LOCAL SNAGOV NUMAI OAMENI CARE AU VORBIT ÎN CALITATE DE CETĂŢENI ÎN ACEST MANDAT, ÎN MANDATUL TRECUT, ÎN CONSILIUL LOCAL. Dacă nu e o personalitate marcantă care să se fi remarcat împotriva lui cel ce nu există deja sau care a mai avut funcţie deja şi s-a remarcat favorabil, testul trebuie să fie: a venit în Consiliul Local până acum şi-a vorbit? Nu, n-are ce căuta. Anterior, nici Cristian Ionescu, nici Nicolae Cristea, nici Nicuşor Dumitru nu veniseră şi nu vorbiseră în Consiliul Local. Păi, dacă nu vorbiseră niciodată, atunci ce caută pe o listă de consilieri, care să se ocupe de problemele administraţiei publice locale? NU NE INTERESEAZĂ SĂ VEDEM CARE CUM SE REMARCĂ DUPĂ CE SUNT DEJA CONSILIERI, CI DINAINTE. Dacă n-au deja probleme de expus, pentru ce să mai fie propuşi pentru Consiliul Local? Nu de alta, dar la Snagov, probleme chiar sunt cu duiumul. Apă, parcuri, Tâncăbeşti, pontoane, gunoi, lucrări, bani publici. NU se poate spune că tu n-ai nicio problemă cu nimic, eşti pasager, dar vrei în Consiliul Local. Păi, ce să facem cu tine în Consiliul Local? Trebuie să ne debarasăm odată pentru totdeauna de muţenie, cuminţenie şi slugărnicie în Consiliul Local. Cine vorbeşte şi punctează problematici importante, bine, "Mutulică" n-are cum ne reprezenta pe noi, ceilalţi cetăţeni votanţi.

Mai este un an şi jumătate până la alegeri. De aceea vreau să spun ce trebuie făcut şi ce nu încă de pe acum, ca să nu mă trezesc în faţa unui fapt împlinit, o listă cu care să nu fiu de acord, în care să n-am încredere, dar pe care să o votez în lipsă de altceva mai bun, oricum pentru dl. Grigore, care tocmai dl. Grigore să fie dat afară din Consiliu. HAI SĂ VEDEM OAMENI CARE MĂ POT REPREZENTA PE MINE, ÎN CALITATEA MEA DE CETĂŢEAN. Iar oameni pe care nu i-am văzut deschizând gura până acuma în Consiliul Local, nu ştiu ce ar avea de căutat în Consiliul Local. În calitate de cetăţeni, bineînţeles. Pentru că altfel, din nou ne vom trezi cu personaje mici, neinteresate, care se grăbesc să plece cât mai repede acasă după ce-au ridicat puţin din mână, nimic prea dificil de făcut aşadar.

DECI PROBLEMA ASTA A OAMENILOR LIPSIŢI DE PERSONALITATE, CARE N-AU NICIO PĂRERE ÎN LEGĂTURĂ CU NIMIC, TREBUIE SĂ DISPARĂ!

Deja s-au creat conflicte legate de o serie de chestiuni, în perspectiva viitoarelor alegeri. Doamnelor şi domnilor, IA SĂ PUNEM MAI MULT MÂNA PE TREABĂ ŞI MAI PUŢIN PE FUNCŢII DE DISPUTAT! Deci primul lucru la care trebuie să ne gândim acum este să vedem cum facem ca să arătam jaful incomensurabil pe care l-a făcut cel ce nu există, incompetenţa acestuia şi aşa mai departe. Să ne implicăm mai mult în a face opoziţie. Nu trebuie nici neglijat aspectul că mai e un an şi jumătate doar până la alegeri, însă nici aspectul că mai e totuşi un an şi jumătate. Din punct de vedere al alegerii oamenilor, e puţin ca timp, din punct de vedere al stabilirii locurilor şi al bătutului în cuie de locuri pentru Consiliul Local acum, E ENORM DE MULT CA TIMP AŞADAR.

RĂMÂN LA PĂREREA MEA: ACUM ESTE NEVOIE DE O ALIANŢĂ DE OPOZIŢIE. NU DE LISTE, NU DE SUPREMAŢIE, NU DE ALTCEVA. Deocamdată, aşa cum bine realizăm cu toţii: supremul este tot cel ce nu există, în calitate de primar al comunei. Cu mişmaşuri, cu nemernicii, cu jaf, cu de toate. Despre alianţa de opoziţie discutăm acum de fapt şi nu de opoziţie la un anume partid politic sau altul, CI DE OPOZIŢIE TRANSPARTINICĂ LA CEL CE NU EXISTĂ CA PERSOANĂ. ASTA ESTE FOARTE IMPORTANT. EU NU NEGOCIEZ ACUM LOCURI. În această alianţă transpartinică anti-cel ce nu există dacă vrea să vină şi Nichita Toma, să vină şi Nichita Toma, dacă vrea să vină şi Ştefan Ghinea, să vină şi Ştefan Ghinea, dacă vrea să vină şi Mihai Anghel, să vină şi Mihai Anghel, dacă vrea să vină şi Florentin Pandele, să vină şi Florentin Pandele, dacă vrea să vină şi Marian Petrache, să vină şi Marian Petrache. ŞI ORICINE ALTCINEVA VREA. EU AŞ VREA SĂ FACEM CLAR DISTINCŢIA ÎNTRE IDEEA DE ECHIPE PENTRU VIITOARELE ALEGERI ŞI ECHIPĂ UNITĂ DE OPOZIŢIE LA CEL CE NU EXISTĂ ACUM, AZI, MÂINE, POIMÂINE, ZILELE ASTEA. ESTE CU TOTUL ŞI CU TOTUL ALTCEVA. Personal, am această deschidere de colaborare PENTRU ABSOLUT ORICINE VREA ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ. E un loc sub soare pentru fiecare, nu să ne înghesuim pe locuri ca animalele cum e când deschide maxi-taxi-ul uşa şi 40 de persoane se îmbulzesc să prindă 15 locuri să nu meargă în picioare de la Bucureşti până la Snagov. Fiecare e în locul lui, totul e să NU ia locul altuia, aşa cum am văzut că s-a întâmplat cu locul dlui Grigore. De ani de zile, ba chiar de dinainte de alegerile din 2016 eu am susţinut puternic ideea de unitate anti-cel ce nu există, în respect total unii faţă de alţii. Culmea ar fi tocmai eu să mă opun acum la aşa ceva.

DAR ÎNCĂ O DATĂ REPET: DECÂT ION POPESCU, CARE N-A FĂCUT NIMIC PÂNĂ ACUM ANTI-CEL CE NU EXISTĂ, NU S-A REMARCAT CU NIMIC ÎMPOTRIVA LUI CEL CE NU EXISTĂ, DAR A VENIT LOCUL 2 SAU TREI PE LISTĂ, CĂ E AŞA-ZIS "CURAT", N-A MAI FĂCUT POLITICĂ PÂNĂ ACUMA, EU CU MÂNA MEA ÎL VOTEZ PE VASILE DUMITRU LA ALEGERILE VIITOARE, DACĂ SE ÎNTÂMPLĂ SĂ MĂ TREZESC CU PERSOANE GEN CRISTIAN IONESCU SAU NICUŞOR DUMITRU SAU NICOLAE CRISTEA IAR, ÎN SENSUL CĂ NU S-AU REMARCAT CU NIMIC ÎN LUPTA CU CEL CE NU EXISTĂ ANTERIOR ALEGERILOR, DAR AU DESCHIS LISTA. Nu se poate, chiar m-am săturat. Vreţi pe listă? Bun! Mâine e vineri, e încă deschis la Parchet, marţea şi joia e program până la ora 12 de înregistrat plângeri penale. Se pot trimite şi prin poştă. Ia luaţi şi voi bugetul comunei Snagov, analizaţi-l şi trimiteţi la Parchet un denunţ faţă de cât s-a furat. A, nu, n-aveţi voi treabă şi nu vreţi să aveţi treabă cu Parchetul, perfect. Marţi a fost şedinţă de consiliu, eu am venit, Marin Marian a venit, Marius din Ciofliceni a venit, Mihai Ilcenco a venit, nimeni altcineva. Veniţi şi voi data viitoare. Bun, n-aveţi timp, OK şi aşa. Atunci aveţi mai multe grupuri de Facebook, plus un cont de Facebook personal fiecare, postaţi şi voi câte ceva. Mitel Kalimake mereu postează o serie de lucruri pertinente. Păi, nici aşa, nici aşa, nici aşa, păi şi atunci ce vreţi? A, loc pe listă, să nu cumva să vă ia... Stelian Puzderică locul. Bravo! Aşa mi se pare superb, minunat! Direct la loc pe listă, nimic altceva. Ei, că zic vorba aia acuma când m-oi enerva!


Mirela Predan

 

Vizualizări: 38 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  August 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri