EUROPA LIBERA DE SNAGOV
Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2018 » Februarie » 23 » EU NU SUNT FECIOARA MARIA să caut acum greşelile trecutului pe tapet! SINGURA MEA PROBLEMĂ RĂMÂNE CEL CE NU EXISTĂ! E RĂZBOI!
11:59 PM
EU NU SUNT FECIOARA MARIA să caut acum greşelile trecutului pe tapet! SINGURA MEA PROBLEMĂ RĂMÂNE CEL CE NU EXISTĂ! E RĂZBOI!

Greşelile trecutului, văd, se repercutează greu asupra prezentului. Problema este că, din nefericire, persistăm în greşeli şi din cauza acestor greşeli nu putem trăi, dar... mai ales NU ne putem face loc în viitor. Eu nu am spus că Mihai Anghel nu a greşit, nu am spus asta, greşelile le cunoaştem, dar nu îl pot blama, mai ales în contextul în care a urmat ce a urmat, de ce nu şi-a dat şi el demisia pentru a provoca alegeri anticipate în Consiliul Local. Pentru că atunci PUN PARIU CĂ S-AR FI GĂSIT ÎNCĂ TREI TRĂDĂTORI DE LA PNL SAU DOI (Cătălin Pavel fiind bolnav) CARE NU L-AR FI ÎNLOCUIT ŞI NU AR FI FOST ALEGERI ANTICIPATE ÎN NICIUN CONSILIU? Greşelile atârnă greu, mai ales când ne lăsăm prostiţi în faţă şi nu vedem ce este, realitatea, nu judecăm deloc lucrurile, ne lăsăm seduşi de promisiuni deşarte şi nici nu vrem să înţelegem. DA, NORMAL, S-A PORNIT CU STÂNGUL ÎN NOUL MANDAT, DAR GREŞEALA INIŢIALĂ A FOST CĂ NU NE-AM UNIT DE LA BUN ÎNCEPUT, STRĂPUNŞI DE ORGOLII PERSONALE. Nu am discutat cu niciun procuror, de frică, am susţinut ceea ce nu trebuia susţinut, o sumedenie de gafe strategice care i-au dat teren lui cel ce nu există, nu ne-am debarasat de trădători şi de lipitori din jurul nostru, i-am luat pe toţi de buni, am făcut cu ei pace, i-am iertat, i-am păsuit şi aşa mai departe. NU vreau să repet de ce s-a pornit cu stângul, am tot scris. PĂREREA MEA, PE CARE DIN RESPECT PENTRU DL. GHEORGHE GRIORE MI-O EXPRIM ACUM ESTE ACEEA CĂ NU TREBUIA SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Câştigase nişte procese în instanţa de judecată, trebuia să realizeze că tot ceea ce s-a dorit a fost îndepărtarea lui. Şi dacă ieşea balamucul mare ce? Pe noi cine ne mai reprezintă astăzi? Nimeni! Păi, uite că nimeni, cu nişte trădători nenorociţi care au venit repede să-i ia locul. EU NU AM SUSŢINUT NICIODATĂ, NICIO CLIPĂ CĂ DL. GRIGORE AR FI TREBUIT SĂ DEMISIONEZE. PENTRU CĂ, CULMEA IRONIEI, EL NU A DEMISIONAT, A FOST EXCLUS, A CÂŞTIGAT CORECT ŞI LEGITIM ÎN INSTANŢĂ, NORMAL CĂ A FOST PROSTIT SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Şi acum s-a ajuns unde s-a ajuns adică să i se dea apă la moară lui cel ce nu există şi nici în al miilea ceas, din păcate, NU am înţeles să nu-i mai dăm NICIODATĂ, NICIUNUL, APĂ LA MOARĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ.


Anul trecut, cu ocazia bugetului, cunoaşteţi că am fost prima care am zbierat împotriva lui Mihai Anghel. Nu, nu-l pedepsim deloc pe Mihai Anghel, CI PEDEPSIM UN SNAGOV ÎNTREG DACĂ NE SITUĂM ACUM ÎMPOTRIVA LUI MIHAI ANGHEL. Din punctul meu de vedere, acum, după prostia cu bugetul, eu nu am mai constatat ca Mihai Anghel să fi greşit. Iar ceea ce se susţine acum este manipulare. EU NU VORBESC ACUM DESPRE GREŞELILE ISTORICE, CHIAR DACĂ AU CONSECINŢE GRAVE ÎN PREZENT, NU DE ALTA, DAR TOATĂ LUMEA LA UN MOMENT DAT SAU ALTUL A GREŞIT, INCLUSIV EU. Pentru că mă văd acum în locul altora pe mine cea căreia multă lume îmi spunea, dorindu-mi binele, să mă debarasez de cel ce nu există, că vrea să mă interneze la nebuni, să intre în casă şi să-mi fure înregistrările şi aşa mai departe, pe mine mă lua în braţe cel ce nu există şi-mi închidea gura, de parcă mă orbise. Susţinând că nu-i adevărat, că el nu face asta, până când m-am convins în concret şi atunci era cât pe aci să fie prea târziu: să-mi pierd viaţa la propriu, să-mi pierd identitatea şi puţin i-a lipsit lui cel ce nu există reuşita, în contextul în care nu aş fi fost suficient de puternică să lupt şi de una singură. ŞI ÎNCĂ O DATĂ ŢIN SĂ REPET: CEL CE NU EXISTĂ NU A REUŞIT SĂ-MI FACĂ NICIUN RĂU, PENTRU CĂ EU UNDE AM SCUIPAT NU AM MAI LINS, SUB NICIO FORMĂ ŞI DE NICIO CULOARE.


Acum n-o să stau sub nicio formă să girez ilegalităţile lui cel ce nu există cu ALDE. SUB NICIO FORMĂ NU-I FAC JOCURILE, CA SĂ NE ÎNŢELEGEM BINE. Demisia este un act unilateral de voinţă, nu se mai poate reveni asupra ei, iar eu voi duce aceste lucruri la Parchet, la CEDO, oriunde. Îmi pare rău, dar DEVENIM DUŞMANI IRECONCILIABILI CU ORICE TRĂDĂTOR AL DLUI GHEORGHE GRIGORE.


Acum Mihai Anghel NU consider că a greşit cu nimic, de un an de zile încoace nu cred că a mai greşit cu nimic. Dacă este ceva care îmi scapă mie, vă rog mult să-mi spuneţi. Poate e ceva ce nu ştiu eu. Dar să fie suficient de plauzibil şi de argumentat, plus documente, NU să facem cum am făcut cu... prefectul, pentru că eu treburi de genul acesta nu mai gust. Pe bune. Prefectul şi-a cerut scuze, eu mi-am cerut scuze faţă de dl. Mihai Anghel, asta a fost. Aşa a fost să fie! NU MĂ INTERESEAZĂ CÂND VA CANDIDA ŞI DACĂ VA CANDIDA PESTE DOI ANI ŞI JUMĂTATE. Ceea ce am spus şi subliniat este faptul că ar trebui să ne unim acum şi să facem o echipă de opoziţie, anti-cel ce nu există. Discutăm la momentul potrivit adică peste un an şi ceva ce va fi la următoarele alegeri, acum e prea devreme, cred că m-am exprimat în limba română. Dar noi ne lăsăm ghidaţi din nou de orgolii şi de manipulări şi nu vrem sub nicio formă să înţelegem.

Deci dacă cineva are o problemă cu Mihai Anghel, în afara greşelilor istorice pe care le cunoaştem toţi, chiar îl rog să mi-o comunice argumentat şi concludent, pentru că este cum nu se poate mai clar că eu o accept. Dacă chiar mă convinge cu probe. DAR DE DRAGUL ZÂNZANIEI, CA SĂ DĂM APĂ LA MOARĂ IAR LUI CEL CE NU EXISTĂ, ÎMI PARE RĂU, EU NU POT AVEA AZI CEVA DE ÎMPĂRŢIT CU MIHAI ANGHEL PENTRU GREŞELILE SALE ISTORICE. Dacă eu aş fi fost aia fără de păcat, de nu mă pupam cu cel ce nu există care îmi spunea printre şoapte de plăceri să dau în Mihai Anghel şi eu mă conformam, da, măi, nene, eu eram sfânta Fecioară Maria, Anghel a greşit, atunci nu pot trece peste. Dar cum sfânta Fecioară Maria NU sunt eu, e clar că nimeni nu e sfânt şi fără de păcat, aşa că hai să trecem peste! DE AIA NU SCRIU NEGATIV LA ADRESA LUI MIHAI ANGHEL SUB NICIO FORMĂ AZI. PENTRU CĂ NU AM NICIUN MOTIV ŞI SUB NICIO FORMĂ NU VREAU SĂ FAC JOCURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Asta nu înseamnă că la viitoarele alegeri îl votez neapărat. Rămân la opţiunea mea faţă de dl. Gheorghe Grigore, dar care TREBUIE să se debaraseze de circari, pentru că, sinceră să fiu, cu tot respectul pe care i-l port dlui Gheorghe Grigore personal, dacă mai continuă cu aceiaşi circari din jurul lui, mai ales să se lase influenţat de ei, va fi cert că va ajunge de râpă, nu primar, pentru că s-ar putea să nu mai poată nici măcar să candideze lucrat de cel ce nu există prin oamenii lui. O spun cu părere de rău: DL. GHEORGHE GRIGORE TREBUIE SĂ RENUNŢE ACUM LA ABSOLUT TOŢI CIRCARII DIN JURUL LUI. SĂ NU MAI ASCULTE DE NIMENI, SĂ-I ÎNDEPĂRTEZE PE TOŢI, SĂ-I DEA AFARĂ DE LA HAN PE TOŢI VIZITATORII NEPOFTIŢI ŞI CARE-I SPUN PROSTII ŞI SĂ-ŞI VADĂ DE ALE LUI. FĂRĂ ACEIAŞI NEMERNICI SAU POATE CHIAR CU ALŢII NOI, ŞI MAI ABITIR DECÂT VECHII. Dl. Gheorghe Grigore va trebui să iasă în faţă cu o echipă validă, dar pe care să şi-o construiască încă de acum, pentru că altfel timpul trece şi e mai bine să ştii ce poate pielea omului acum, nu să te trezeşti după, aşa cum a făcut cu Cristian Ionescu, de exemplu.


Orice altă argumentaţie e de prisos şi e comică. Cel ce nu există NU va avea cu mine pacea ŞI JUR CĂ DACĂ MAI TRIMITE NEMERNICI SĂ-L PROSTEASCĂ PE DL. GHEORGHE GRIGORE ŞI DACĂ NU RENUNŢĂ SĂ-L MAI BATJOCOREASCĂ FIE ŞI ÎNTR-UN SINGUR MOD, POATE SĂ SE SUPERE PE MINE DL. GRIGORE, SĂ SE DEZICĂ DE MINE DE 100 DE ORI, NU CONTEAZĂ, EU JUR CĂ VOI ACŢIONA ÎN APĂRAREA LUI, FĂRĂ SPRIJINUL LUI ŞI VA AVEA CU MINE CEL CE NU EXISTĂ O DEOSEBIT DE MARE PROBLEMĂ! DEOSEBIT DE MARE PROBLEMĂ. ACUMA ESTE CLAR CĂ NU MAI MERGE! CU MINE NU MAI MERGE! Deci să-şi ia mâna de pe el, pentru că, fără să-l mai întreb pe dl. Grigore nimic, fără să discut cu el, fără nimic, JUR CĂ O SĂ-L APĂR EU ŞI SĂ VEDEM CE IESE! ÎN NICIUN CAZ DE BINE PENTRU CEL CE NU EXISTĂ, ŢIN SĂ-L AVERTIZEZ PE ACEST NEMERNIC! DECI SĂ-ŞI DEA JOS LABELE DE PE DL. GRIGORE CEL CE NU EXISTĂ, CĂ VA AVEA O MARE SURPRIZĂ, NEPLĂCUTĂ, EVIDENT, DE LA MINE! DE DATA ASTA ÎI JUR CĂ LUI CEL CE NU EXISTĂ CU MINE NU-I MAI MERGE!


OK, acestea fiind spuse, eu NU voi mai reveni asupra lor. TOATE PUNCTELE DE PE ORDINEA DE ZI DIN DATA DE 28 FEBRUARIE LE VOI ATACA ÎN CONTENCIOS ADMINISTRATIV, EVIDENT CU PLÂNGERE PREALABILĂ CA SĂ NU MĂ BÂZÂIE LA CAP NIMENI CU INADMISIBILITATEA, DE ASEMENEA VOI DEPUNE ŞI PLÂNGERE PENALĂ, NICIUNUL NU VA TRECE. Nu, domnule, cel ce nu există, NU veţi avea linişte şi pace, vă garantez eu, EU VREAU RĂZBOI! Şi cu asta cred că am încheiat orice discuţie de comedie. ŞI MERG ŞI LA CEDO CU HĂRŢUIREA SEXUALĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA MEA, CHIAR AM ACEST ALIBI, SĂ NU VĂ FACEŢI ILUZII ABSOLUT DELOC. CU MINE, NU VĂ MERGE!


Mirela Predan

Vizualizări: 30 | Adăugat de: mirelapredan | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Calendar
«  Februarie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Forumul Comunității uCoz
  • Manualul uCoz
  • Tutoriale Video
  • Magazinul oficial cu Șabloane
  • Cele mai bune exemple de website-uri